Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă a patru copii din Queensland, Australia, Lauren Watts, în vârstă de 40 de ani, a murit subit pe 24 ianuarie, în timp ce pregătea unul dintre cei patru copii ai săi pentru prima zi de școală, relatează 9news.com.au.  

Soțul ei, Drew Duncan, a scris un omagiu emoționant soției sale.

„Ai fost inima familiei noastre, [inimă] pe care ai menținut-o vie cu dragostea ta. Din păcate, ți-ai folosit toate bătăile inimii tale pentru ceilalți”, a spus el.

Familia nu a confirmat care a fost cauza morții subite a femeii de 40 de ani, a menționat doar că a fost un deces subit. Duncan a spus că soția lui a pus întotdeauna pe toată lumea pe primul loc și a muncit mult pentru a-și susține familia, cariera și „viața noastră împreună”.

Și prietenii și-au exprimat regretul profund pentru pierderea neașteptată a mamei „grijulii”.
 

„Lauren era plină de viață și dragoste. Chiar și în dificultățile cu care s-a confruntat, ea nu a încetat niciodată să zâmbească și să râdă. Spiritul ei grijuliu a fost simțit de toți cei care au cunoscut-o. Lumea este mai puțin însorită fără lumina ta”, a spus prietenul Jacq Lawson.

În aceeași perioadă, o tânără de 19 ani din Marea Britanie, Mia Jennings, din Cheshire, a murit subit după ce a suferit un stop cardiac.
 
Ea era profesoară de înot și lucra la Macclesfield Leisure Centre.
 

Un purtător de cuvânt al Everybody Health and Leisure a declarat: „Vă anunțăm cu mare tristețe că draga noastră colegă Mia Jennings a murit în acest weekend după ce a suferit un stop cardiac. Mia avea doar 19 ani, era un angajat model și ucenic în echipa noastră de resurse umane și profesoară de înot pentru sute de copii la Centrul de agrement Macclesfield. Cei care au cunoscut-o pe Mia sunt șocați și devastați în acest moment. Gândurile noastre sunt la părinții ei, James și Louise, la fratele și sora ei mai mici și la toată familia lor, împreună cu iubitul ei Andrew.”

„Cel mai important, Mia a fost o persoană bună și grijulie, care a vrut întotdeauna să dea tot ce e mai bun și să-i ajute pe ceilalți. Zâmbetul ei frumos a luminat fiecare cameră în care se afla și a făcut o impresie pozitivă tuturor celor pe care i-a întâlnit”, a adăugat purtătorul de cuvânt, potrivit The Sun.  

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marius Pieleanu: „Dacă mor 10.000 de oameni dintr-un milion de la vaccin e un vaccin valid”. La 20.000.000 - populația României, dacă mor 200.000 e de bine. Știința... idioțeniei criminale:

Trump vorbește. Valabil și la noi

Ion Cristoiu ne sare în ajutor: „Excelentul site ActiveNews are nevoie de sprijin financiar”. MULȚUMIM!

PUTEȚI SĂ DONAȚI CU PAYPAL, CARD SAU DIRECT ÎN CONTUL NOSTRU, AICI

 

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 29.01.2023 17:37
  Mor tembelii! Cum ne aratau ''autorutatile'' escavatoare care sapau gropi in cimitir! Mama voastra de vagabonzi!
 • Sabin G 29.01.2023 17:39
  O viața au avut și și-au bătut joc de ea
 • Tabără Octavian-Adrian 29.01.2023 21:06
  Vedeți-vă de treabă. Au murit de bătrâneṭe, de suprasolicitare etc. VAXX E SIGUR ṢI EFICIENT
 • Constantinescu Valentin-Ionut 31.01.2023 15:14
  condolences
Ultima oră

22:00

Bill Gates și OMS vor înființarea unui Corp Global de Urgență în sănătatea publică

21:35

Fratele procurorului general CPI, care l-a acuzat pe Putin de "răpirea copiilor", este PEDOFIL

21:03

Planurile lui Soros în 2023: Cum este răspândită agenda radicală a „societății deschise” pe întreg globul. Pași rapizi spre o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

20:30

Legiunea asta care nu vrea să moară - Poetul mărturisitor și psaltul Ilie Tudor, tatăl rapsodului Tudor Gheorghe. 100 de ani de la naștere, 8 ani de la adormirea întru Domnul (3 Martie 1923 - 22 Martie 2015)

19:30

Pronunțarea deciziei în cazul lui Donald Trump, amânată din nou după un raport bombă potrivit căruia procurorul Alvin Bragg, susținut de George Soros, ar fi ascuns probe esențiale

19:05

Marinela Chelaru a ajuns de urgență la spital. Actrița în vârstă de 63 de ani are probleme de sănătate grave

18:40

Luminița Arhire: DEȘTEPTAREA PRESUPUSELOR OI ȘI RENEGAREA SPIRITULUI GREGAR

18:25

Austria va înființa un fond de 30 de milioane de euro pentru a despăgubi victimele vaccinurilor și ale măsurilor draconice din timpul plandemiei COVID. Bucureștiul mut și surd: RAFILA TOT STUDIAZĂ PROBLEMA DE 8 (OPT) LUNI

17:55

Novak Djokovici, reacție virală după ce a ratat turneele din SUA pentru că nu este vaccinat împotriva Covid-19: Demnitatea și integritatea mea sunt mai presus de orice!

17:40

Fostul ministru de Externe Titus Corlățean despre Scandalul Bîstroe: Ucrainenii NU au dat acordul ROMÂNILOR să măsoare, NU au dat acordul VASELOR ROMÂNEȘTI CU APARATURA ROMÂNEASCĂ!

17:15

Sorin Grindeanu acuză Ucraina că trage de timp în Scandalul Bîstroe. Ziarista Velentina Șerbănescu: MAE de la București a devenit o anexă a Kievului

16:40

Lumea sportului, din nou în doliu: Un celebru boxer a decedat subit în timpul antrenamentelor. Acesta avea doar 19 ani

16:25

Acord istoric între Vladimir Putin și Xi Jinping: Este amenințat dolarul american

16:05

Comemorarea martirilor români/aromâni din Balcani și a părintelui Haralambie Balamace, cel care s-a jertfit pentru credința ortodoxă, pentru limba română și pentru românism, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța

16:00

Youtube a cenzurat discursul unui parlamentar britanic despre efectele adverse ale vaccinurilor COVID