Marile companii încep să utilizeze chatbotul IA ChatGPT pentru automatizarea sarcinilor zilnice

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Două dintre cele mai mari companii influente, Microsoft și Salesforce, se «abandonează» total ChatGPT, ceea ce va normaliza ChatGPT în companiile mari și mici. Va fi un lucru transformator pentru viața pe pământ și va fi necesar de acum înainte pentru a fi competitiv.” (Patrick Wood)  

Inteligența artificială generativă, inclusiv instrumente precum ChatGPT, încep să devină tot mai populare, companiile Big Tech și startup-urile întrecându-se în a le integra în produsele lor, relatează cnbc.com.  
O aplicație promițătoare care ar putea fi comercializată în viitorul apropiat este valorificarea puterii unui chatbot de a scrie și automatiza rapid e-mailurile cu o oarece personalizare.
Microsoft și Salesforce au anunțat noi produse săptămâna aceasta cu exact această caracteristică.

Chatbot-urile bazate pe inteligența artificială sunt deja utilizate pentru a scrie propuneri personalizate pe e-mail. Astfel, IA precum ChatGPT poate juca în curând un rol semnificativ în afaceri, companii precum Salesforce și Microsoft începând să ofere o integrare mai strânsă între chatbot și software-ul lor.

Un videoclip viral apărut recent pe TikTok arată cum poate fi folosit ChatGPT integrat cu Google Sheets pentru a scrie mesaje LinkedIn personalizate pentru directori care solicită o întâlnire. Acesta a identificat 10 companii potențiale dintr-o anumită industrie și pe directorii lor executivi și a generat note de informare diferite pentru fiecare, inclusiv o întrebare unică adresată.
„Cred că ne aflăm într-un moment de cotitură foarte interesant privitor la modul în care vom începe să folosim în viitor în viața noastră de zi cu zi inteligența artificială, care nu era la fel de ușor accesibilă nici măcar acum șase luni, înainte ca ChatGPT să fie mai ușor disponibil publicului”, a spus Alex Klufas, creatorul videoclipului pe TikTok. Ea realizează videoclipuri referitoare la activitatea în industria tehnologiei.

Videoclipul – și postările virale anterioare despre instrumente similare – a ajuns foarte viral, cu 2,5 milioane de vizualizări și zeci de comentarii ale unor utilizatori care au întrebat cum funcționează.
@alex_the_pm Someone created a chat GPT Google sheets extension, and I had to share how I thought it would help people searching for jobs. I had to type in a few commands to come up with a list of companies, their CEOs, a list of LinkedIn messages, and a list of coffee chat questions. The opportunities are endless with chat GPT and Google sheets. ##googlesheets##googlesheetstips##techtok##pivotintoproduct##chatgpt##techlayoffs##careertok ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice
Microsoft și Google fac eforturi pentru a integra chatbot-urile de nivel următor în motoarele de căutare. Companiile lucrează la utilizarea acestor roboți pentru a scrie reclame de marketing sau coduri de computer.

Videoclipul lui Klufas ilustrează modul în care aplicația ar putea fi comercializată în viitorul apropiat: utilizarea unui chatbot pentru a scrie și automatiza rapid e-mailurile cu o oarece personalizare, de exemplu pentru vânzări, marketing sau rețele personale. Microsoft și Salesforce au anunțat noi produse săptămâna aceasta cu exact această caracteristică.

Analiștii financiari de la Credit Suisse au estimat că funcțiile pentru vânzări ale IA generativă anunțate recent de Microsoft l-ar putea ajuta să ia cota de piață și ar putea aduce peste 768 de milioane de dolari în venituri anuale.

De asemenea, marți, Salesforce și-a anunțat produsul LLM denumit EinsteinGPT, care utilizează un model OpenAI ChatGPT. Poate scrie automat e-mailuri de marketing - o integrare firească, întrucât produsul principal al Salesforce este o aplicație web care ține evidența frecvenței cu care oamenii de vânzări contactează clienți potențiali.

Într-o postare pe Twitter marți, CEO-ul Salesforce, Marc Benioff, a făcut o demonstrație a software-ului, folosindu-l pentru a identifica două persoane de contact dintr-o companie, apoi generând automat un e-mail cu o singură propoziție cu scopul de a aranja o întâlnire. În demonstrație, EinsteinGPT a folosit un limbaj mai familiar după ce utilizatorul a cerut software-ului să fie mai puțin formal.

Microsoft a anunțat luni că va integra IA generativă bazată pe ChatGPT într-un set de instrumente pentru afaceri numit CoPilot. Una dintre caracteristicile sale principale este utilizarea IA pentru a genera e-mailuri.

Microsoft a spus că scriitorul său IA de e-mailuri poate prelua context important din șirul de e-mailuri, cum este prețul discutat anterior, și îl poate integra în răspunsul elaborat de IA.

Funcția Microsoft este în prezent în testare beta, dar va fi lansată pe 15 martie pentru clienții funcției Microsoft Viva Sales, a anunțat compania luni.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • iwillneverlookback20 11.03.2023 13:43
    La cum functioneaza astea, pare o idee buna ca sa nu platesti angajati.
    Dar si cand dau de gard nu o sa mai stie cum sa se scoata patronasii lacomi, ca in ucenicul vrajitor.
Ultima oră

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgenteză țările să semneze tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO

22:30

Eminescu, Nichita, Vieru, Basarabia și Țara

21:28

Concurs de produse tradiționale - valorificarea producțiilor agroalimentare obținute în fermele de mărime medie și mică

21:06

România a coborât pe locul 44 în clasamentul privind calitatea vieții și bunăstarea socială, fiind depășită de Bulgaria

19:13

Mulțimi de imigranți au luat cu asalt granița de sud a SUA. Scopul invaziei a milioane de imigranți ilegali, facilitată de Casa Albă, ONG-uri și mega-corporații – VIDEO distribuit de Elon Musk

18:10

De vorbă cu strănepoata lui Ion Creangă, despre Basarabia și Grigore Vieru. Scriitoarea Olguța Creangă-Caia: „Simt că reîntregirea este aproape și prin revenirea fraților la Mitropolia Basarabiei!”