MIȘCARE-SURPRIZĂ ÎN SUA: Ron DeSantis se retrage și-i acordă tot sprijinul său lui Donald Trump pentru alegerile prezidențiale

De Alesandru Anghel  /  

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, văzut cândva ca fiind cel mai formidabil adversar al lui Donald Trump în alegerile primare republicane pentru președinție, și-a suspendat duminică cursa și l-a susținut pe fostul președinte, anunță postul ameriacan nbcnews.com, citat de știripesurse.

Mișcarea vine cu două zile înainte de alegerile primare din New Hampshire, unde se preconiza că va fi devansat atât de fostul președinte Donald Trump, cât și de fosta ambasadoare ONU Nikki Haley, considerată un pion otrăvit al democraților în tabăra republicană.

DeSantis a făcut anunțul într-un videoclip pe X:

„Acum, în urma clasării noastre pe locul al doilea în Iowa, ne-am rugat și am deliberat cu privire la calea de urmat", a spus el. „Dacă ar fi ceva ce aș putea face pentru a produce un rezultat favorabil, mai multe opriri de campanie, mai multe interviuri, aș face-o.”, a declarat el. „Dar nu pot să le cer susținătorilor noștri să se ofere voluntar și să doneze resurse. Nu avem o cale clară spre victorie. În consecință, astăzi îmi suspend campania”, a spus el potrivit surselor citate și filmării de mai jos

 

„Este clar pentru mine că majoritatea alegătorilor republicani din alegerile primare vor să-i mai dea o șansă lui Donald Trump”, a spus el, adăugând: „El are sprijinul meu, deoarece nu ne putem întoarce la vechea gardă republicană de altădată, sau reîmpachetarea formată din corporatismul încălzit pe care Nikki Haley îl reprezintă”. Postarea de pe X:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Bizzu 22.01.2024 15:00
    Pentru mine asta NU este o veste bună... Ron deSantis, cu toate scheletele lui din dulap, era pentru mine garanția că javra globalistă nikki haley nu va avea nici o șansă. Pentru că Ron de Santis avea voturi mai multe decât ea și o bloca. Acum lucrurile se complică. Așa cum au spus și ceilalți cititori de aici, lovitura de grație împotriva Libertății se numește nikki haley. Căreia i s-au pregătit toate argumentele destinate în 2016 celeilalte javre, hillary: prima președintă femeie din USA, susținere financiară nelimitată, poate niște meleoane de voturi de la democrații dezamăgiți de bideu, etc. Plus că se poate invoca de către globaliști ”alternanța la putere” dintre democrați și republicani. Hai să ne înțelegem: nikki haley este Republicană Doar Cu Numele (RINO). Mesajele ei sunt profund globalisto-sataniste. Adică democrate.
    Și apropo de nikky și de hillary - vă propun un test: rugați un psihiatru sau un profiler să facă o comparație între cele două după ce vede măcar 2-3 minute de discurs al fiecăreia în parte. Răspunsul vă va îngrozi: nu există diferențe majore. De fapt, este suficient să somatizați privirile alea întunecate și demonice din spatele rânjetului afișat public și veți înțelege...
    Cei care au regizat acest spectacol mondial macabru ne propun acum un meci cu miză maximă până în ziua alegerilor americane: nici măcar nominalizarea lui Trump nu poate garanta succesul nostru, căci dacă i se întâmplă ceva vine la rând javra nikki de pe locul 2. Care este mult mai periculoasă pentru Libertate decât saltimbancul senil bideu sau planta de decor kamala harris.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO