La grădiniță, copiii învață că "Unii băieți au penis dar nu toți"

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Autoritățile din domeniul educației de la New York au scos un manual pentru copiii de grădiniță de 4-5 ani care promovează ideologia transgender.

Potrivit New York Postmanualul va fi folosit în cadrul programei pe tema HIV/SIDA, care a fost reactualizată în septembrie trecut.

Titlul cărții este: „Aceștia sunt ochii mei, acesta este nasul meu, aceasta este vulva mea, acestea sunt degetele mele de la picioare”.

Autorul manualului este Lexx „The Sex Doc” Brown-James, un educator și terapeut sexual din Saint Louis.

Dacă titlul manualului nu a fost suficient pentru a ne lămuri asupra conținutului, iată spre exemplificare câteva pasaje:

„Unele fete poartă rochițe, altele nu, unele fete au vulvă, altele nu... Unii băieți au penis, dar nu toți.”

Sau:

„Pentru a fi totdeauna politicos, întreabă: «Cum te pot numi?».”

După care micuții care încă nu știu bine să se șteargă la fund sunt învățați să folosească pronumele corecte politic:

„EJ nu este nici un băiat, nici o fată. Deci nu He (El) sau She (Ea). Pentru a-i arăta atenția, folosește întotdeauna They, Them și Theirs.”

De ce e nevoie ca niște copilași de 4-5 ani să învețe despre HIV și SIDA nu ni se spune. Dar motivul nu e greu de ghicit: sub un pretext sanitar micuții sunt sexualizați și îndopați cu propagandă.

Potrivit ziarului american, materia (deci și manualul) sunt obligatorii, iar părinții nu au dreptul să își retragă copiii de la aceste ore.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Mars.60 Stefan 01.04.2024 14:02
    'Nu vă atingeți de copii', le spune Putin homosexualilor
    Adulții pot trăi și au voie să trăiască cum vor, dar copiii sunt în afara barierelor, a avertizat președintele
    https://www.rt.com/russia/592788-gays-welcome-putin-says/

    Rusia este, de fapt, tolerantă față de persoanele cu orientări sexuale netradiționale, atât timp cât acestea nu vizează copiii și nu își afișează preferințele, a declarat marți președintele Vladimir Putin.

    Președintele a făcut aceste remarci în timp ce se adresa vizitatorilor forumului "Idei puternice pentru un timp nou", un eveniment anual organizat de Agenția pentru Inițiative Strategice a Rusiei, susținută de stat.

    "Suntem destul de toleranți față de persoanele cu orientări sexuale netradiționale. Doar că nu ne afișăm și nu credem că este corect să ne afișăm. Să-i lăsăm pe toți - pe adulți - să trăiască așa cum vor. Nimeni nu îi limitează în nimic", a declarat Putin, explicând că, practic, există doar o mână de reguli care limitează comunitatea LGBTQ din țară.

    În ceea ce privește copiii, am spus deja de multe ori: "Nu vă atingeți de copii". Asta e tot. Aceasta este prima. Iar cea de-a doua este că suntem, în primul rând, un stat care se ghidează după valorile tradiționale.

    În ultimii ani, Rusia și-a înăsprit treptat legislația menită să contracareze răspândirea a ceea ce numește "ideologia LGBT". Acțiunea a început în 2013, când difuzarea propagandei respective a fost scoasă în afara legii în cazul minorilor.

    Interdicția a fost consolidată în decembrie 2022, când o nouă legislație a introdus amenzi majore pentru oricine se face vinovat de promovarea "relațiilor sexuale netradiționale", a pedofiliei și a transsexualității atât în rândul minorilor, cât și al adulților.

    La sfârșitul anului trecut, Curtea Supremă a Rusiei a scos în afara legii "mișcarea publică internațională LGBT", desemnând-o drept extremistă. Interdicția a pornit de la un proces intentat de Ministerul rus al Justiției, care a cerut instanței supreme să facă acest lucru, argumentând că mișcarea a fost implicată în "incitări la discordie socială și religioasă", precum și că prezintă "trăsături extremiste" nespecificate.

    Denumirea de extremist a fost aspru criticată de mai multe grupuri de apărare a drepturilor din Occident, care au susținut că este "absurdă" și vagă și că a avut un efect "catastrofal" asupra comunității LGBTQ din Rusia. Includerea oricărui grup pe lista "organizațiilor extremiste" din Rusia interzice efectiv toate activitățile acestora și scoate în afara legii toate simbolurile asociate acestora.

    https://www.rt.com/russia/592788-gays-welcome-putin-says/

    "Mișcarea LGBT" a fost adăugată pe lista teroristă a Rusiei
    Băncile sunt acum obligate să înghețe fondurile și să suspende serviciile pentru persoanele și grupurile asociate cu gruparea, despre care criticii spun că este greu de definit

    Serviciul Federal de Monitorizare Financiară al Rusiei (Rosfinmonitoring) și-a extins lista persoanelor și organizațiilor considerate a fi implicate în activități extremiste sau teroriste pentru a include "mișcarea socială internațională LGBT și unitățile sale structurale". Lista actualizată poate fi găsită pe site-ul agenției.

    Măsura vine ca urmare a unei hotărâri pronunțate de Curtea Supremă a țării în noiembrie anul trecut, care a confirmat recunoașterea de către Ministerul Justiției a "mișcării internaționale LGBT" ca fiind extremistă. Judecătorii au recunoscut, de asemenea, că diviziunile sale structurale se încadrează în aceeași descriere și le-au interzis; o măsură despre care reprezentanții comunității gay au declarat că se temeau că va duce la o reprimare.

    La începutul acestei săptămâni, un tribunal a ordonat arestarea unui administrator și a directorului artistic al unui bar gay din orașul Orenburg, după ce au fost acuzați de încălcarea interdicției privind "propaganda" LGBTQ.

    Potrivit legii, băncile sunt obligate să înghețe fondurile persoanelor incluse pe listă și să suspende serviciile către acestea. Cu toate acestea, criticii au susținut că nu există un curent internațional specific LGBT și că, din acest motiv, formularea este dificil de interpretat.

    Lista Rosfinmonitoring include peste 14.000 de persoane și entități desemnate drept extremiști și teroriști. Acestea variază de la Al Qaeda, ISIS și talibani până la Batalionul neonazist Azov din Ucraina și mișcarea fostului opozant rus Alexey Navalny.

    Potrivit surselor Interfax, legea "nu afectează dreptul cetățenilor la viață privată și nu va avea consecințe juridice negative". Restricțiile sunt legate de necesitatea de a respecta interdicția privind propaganda LGBT, publicitatea, generarea de interes și implicarea în mișcarea LGBT, a precizat postul de televiziune.

    În 2022, Rusia a extins o interdicție existentă privind "propaganda LGBT" către minori, interzicând-o cu totul. Președintele Dumei de Stat, Vyacheslav Volodin, a declarat la acea vreme că interdicția îi va proteja "pe copiii noștri și viitorul țării de întunericul răspândit de SUA și statele europene".

    Președintele Vladimir Putin a precizat luna trecută că autoritățile nu au probleme cu ceea ce fac membrii comunității în viața lor personală, atâta timp cât "nu se afișează" în public și nu implică copii. El s-a pronunțat anterior împotriva promovării "relațiilor sexuale non tradiționale", ca parte a unei campanii de promovare a "valorilor familiei" care a început în timpul celui de-al treilea mandat prezidențial al său, la începutul anilor 2010.

    Mulți observatori din Rusia au legat ascensiunea mișcării LGBT de scăderea ratei natalității, care s-a accelerat în Europa în ultimul deceniu.

    https://www.rt.com/russia/594682-lgbt-terrorism-russia-law/
  • Dromihete 01.04.2024 15:28
    Saracutii de ei! Pe principiu nu toate cu#vele au vrabiuta, mai sunt si cu cuc...dar "minunatii parinti" oare ce pazesc?
    Ah, sa-mi fie rusine, sunt "foarte ocupati"!
  • Neanae 01.04.2024 16:41
    MARȘ.60 STEFAN - mulțam pentru para-explicatie (“mesajul intuitiv” din mesaj) … rusii sunt mai mult decat coerenți în modus vivendi tradiționalist.

    Înțelegem de ce Rusia trebuie distrusa, sfârtecată, Putin dat dispărut prin orice mijloace, inclus sacrificând poporul ucrainean prin permisiunea unui președinte fantezist vândut căci corupt *** fiindcă blochează involuția, amoralitatea, distopia, dezumanizarea devenite program galopant al globalistilor progresisti (sic). Idem Trump și alții care țin la valori precum familia, credința, seriozitatea, moralitatea, suveranitatea șamd.
    Cică părinții nu se pot opune la “predarea materiei” în chestiune. Oricum în câțiva ani părinților li se vor propune să se “elibereze” de greutatea educației și a grijii copiilor fiindcă vor exista instituții prepuse care se vor ocupa ei de toate cele.
    Pariez ca, așa cum acum nu se observă vreo opoziție la sminteala asta halucinant de rapida, când va fi momentul “eliberării părinților” de la creșterea și educarea creaturilor, vor sari în sus de bucurie! Ceva bombăneală vreo câteva luni, apoi … VAI ȘI AMAR (mă simt oleacă Orwell pe arătură!) Omenirea se tâmpește constant/progresiv, programul este în curs!
  • Radu Comsuta 01.04.2024 21:09
    "Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica" spune o profeție celebră a părintelui Arsenie Boca care circulă și pe internet încât nici nu mai are rost să citez sursa.

    Într-adevăr este ușor de înțeles, chiar nu este greu deloc.
    Spurcăciune = homosexualtiate + LGBD + transgenderism + ...

    Astea toate la un loc vor aduce sfârșitul lumii, apocalipsa, nu Putin sau China, ori mai știu eu ce.
Ultima oră

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO

11:44

Ședință crucială în Coaliție. Reprezentanții PSD și PNL stabilesc data alegerilor prezidențiale

11:31

BBC: Locuitorii din Gaza sunt condamnați la ”o moarte lentă”: trăiesc între gunoaie, printre șerpi și câini vagabonzi

10:29

Moment amuzant între Vladimir Putin și Kim Jong Un: Nu s-au putut înțelege care să intre primul în limuzină

09:34

ȘOC ÎN RUGBY! Starul neozeelandez Connor Garden-Bachop a murit subit la 25 de ani

09:18

Moarte subită în comunitatea ortodoxă din Austria. Consilierul parohial Iacob Andreca a murit la numai 50 de ani

08:55

A apărut numărul 1 din acest an al revistei semestriale ”Brașovul și eroii neamului românesc”