Jacob Rothschild, descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani – asocierea acestuia cu sataniști? - FOTO

De Iustina Filimon  /  

Jacob Rothschild și David Rockefeller

Jacob Rothschild și David Rockefeller

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jacob Rothschild, magnat și descendent al familiei de bancheri Rothschild, a murit la vârsta de 87 de ani. Familia lui Rothchild a confirmat decesul într-o declarație pentru Associated Press, fără a dezvălui cauza morții.

„Tatăl nostru Jacob a fost o prezență uriașă în viața multor oameni – un bancher extraordinar de realizat, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile pentru Israel și cultura evreiască, un pasionat ecologist și foarte iubit prieten, tată și bunic”, se menționează în declarație.

La scurt timp după ce a fost anunțată moartea sa, lucrarea „Satan” a început să fie populară pe rețelele de socializare, utilizatorii distribuind o fotografie cu Jacob Rothschild, al 4-lea baron Rothschild, pozând alături de „artista” Marina Abramovic în fața unei picturi uriașe de Thomas Lawrence, denumită „Satan convocându-și legiunile” (FOTO mai jos).

Potrivit Daily Mail, Lordul Rothschild, care a avut patru copii, printre care magnatul Nat Rothschild, a fondat și Windmill Hill Asset Management pentru a gestiona portofoliul filantropic al familiei.

Familia sa are o avere estimată la aproximativ 82 de milioane de lire sterline, potrivit Sunday Times Rich List de anul trecut, și donează 66 de milioane de lire sterline cauzelor, educației și artei evreiești.

De-a lungul carierei sale, Lordul Rothschild a deținut mai multe funcții, fiind vicepreședinte al BSkyB Television și a fost, de asemenea, președinte al administratorilor la The National Gallery.

În 1992 a devenit președinte al Institutului de Afaceri Evreiești, cunoscut acum sub numele de Institutul de Cercetare pentru Politici Evreiești.

Potrivit comunicatului transmis de familie, „va fi înmormântat în conformitate cu obiceiul evreiesc, în cadrul unei mici ceremonii de familie, și va exista un eveniment memorial la o dată ulterioară dedicat vieții sale.” Miliardarul vorbește despre crearea statului Israel într-o filmare prezentată la final:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (24)
  • Dromihete 26.02.2024 20:20
    In sfarsit! - 1 drac impielitat! Hai la fel la toti, sa se duca la stapanu lor...
  • Mars.60 Stefan 26.02.2024 21:57
    https://odysee.com/@uncle????murry:a/JACOB-ROTHSCHILD-????-REST-IN-PISS:3
  • Mars.60 Stefan 26.02.2024 23:42
    https://odysee.com/@uncle%F0%9F%95%8Bmurry:a/JACOB-ROTHSCHILD-%F0%9F%98%85-REST-IN-PISS:3
  • Codrina M. 26.02.2024 21:15
    Jacob Rothschild, un "iubitor al artelor". Arta gen Marina Abramovic, marea "artista" a "elitelor". Brrr...
  • Mars.60 Stefan 26.02.2024 21:47
    Adolf Jacob Hitler, nepotul lui Salomon Mayer Rotschild?
    https://odysee.com/@DéNONCIATIONS:2/JacobHitler:e

    Acest fișier Renseignements Généraux publicat de revista Sciences et Avenir în martie 2009 arată clar numele de botez al lui Hitler: Jacob.
    Se spune că Adolf Jacob Hitler ar fi nepotul lui Salomon Mayer Rothschild. Aceste informații au fost divulgate de două surse de foarte înalt nivel: Hansjurgen Koehler, ofițerul lui Heydrich și asistent direct al lui Heinrich Himmler, și Walter Langer, psihiatrul care a realizat profilul psihologic al lui Hitler pentru OSS, serviciul secret american, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
    Hitler este o figură puțin cunoscută, cu o personalitate complexă și o istorie plină de secrete pe care le descoperim treptat.
    Le Livre Jaune n°7 (Collectif d'auteurs, Ed. Félix, Fritz Springmeier) a cercetat deja originile sale și a scris : "Walter Langer, un psihanalist, demonstrează în cartea sa "Mintea lui Hitler" că Hitler era nepotul baronului Rothschild din Viena. Poliția austriacă a întocmit un dosar secret despre originile lui Hitler. Cancelarul Dollfuss a ordonat această investigație. S-a descoperit că bunica sa, Maria Anna Schicklgruber, lucra pentru baronul Rothschild atunci când a rămas însărcinată. Când familia Rothschild a aflat vestea, a trimis-o la o clinică din orașul ei natal. Aici s-a născut Alois Hitler, tatăl lui Adolf Hitler, în 1837.
    Persoana care a comandat ancheta a fost Engelbert Dollfuss, cancelar federal al Austriei între 20 mai 1932 și 25 iulie 1934, în calitate de dictator din 4 martie 1933, s-a opus lui Hitler. El a încercat astfel să îl destabilizeze pe cel mai mare dușman al său. De fapt, Hitler l-a asasinat la 25 iulie 1934 cu ajutorul unor naziști deghizați în uniforme militare!!! . Fiind avertizat, acesta a încercat să fugă de la Cancelarie, dar a fost surprins de naziști, a fost grav rănit și a murit mai târziu în aceeași zi.
    Se spune că Hansjurgen Koehler, un ofițer de rang înalt al Gestapo-ului care a lucrat pentru Reinhard Tristan Eugen Heydrich, adjunctul direct al lui Heinrich Himmler, a păstrat documentele referitoare la această anchetă, dintre care a dezvăluit o parte în cartea sa "Inside the Gestapo", în care originile lui Adolf Hitler pot fi găsite la pagina 143.
    Trebuie remarcat faptul că Heydrich, adjunctul direct al lui Himmler, a fost ofițer în cadrul secției politice a serviciului de informații navale din Kiel începând din 1930 și a lucrat îndeaproape cu Wilhelm Canaris, viitor amiral și viitor șef al Abwehr, serviciul militar german de contraspionaj.
    Unele limbi răutăcioase susțin că Heydrich a fost asasinat pentru că știa prea multe secrete. Să nu uităm că cei trei "rezistenți" cehi care l-au împușcat fuseseră parașutați de la Londra și beneficiaseră de complicitate. În plus, fiul lui Heydrich, Klaus, a murit, în mod ciudat, la 24 octombrie 1943, într-un "accident rutier".
    Există un alt indiciu uimitor: după Anschluss, anexarea Austriei de către Germania nazistă în 1938, Hitler a făcut ca satul natal al tatălui său, Döllersheim, să fie ras de pe fața pământului. Ciudat să vrei să distrugi în asemenea măsură dovezile originilor tale!
    Există un alt indiciu despre personalitatea lui Salomon Mayer Rothschild care ne ajută să înțelegem ce s-a întâmplat dintr-un unghi mai banal. Hermann Von Goldschmidt, fiul principalului angajat al lui Salomon Mayer Rothschild (1774 - 1855), a scris o carte, publicată în 1917, în care scria :
    "În anii 1840 a dezvoltat un entuziasm nesăbuit pentru fetele tinere..." și "Avea o pasiune desfrânată pentru fete foarte tinere, zvonurile despre aventurile sale scandaloase fiind înăbușite de poliție".
    Salomon Mayer locuia singur în casa din Viena unde lucra bunica lui Hitler (care era tânără la acea vreme). Să nu uităm că Alois, tatăl lui Hitler, s-a născut în 1837.
    Mai surprinzător este faptul că unul dintre fiii lui Salomon s-a numit inițial Jacob de Rothschild, dar și-a schimbat prenumele în James.
    Dar cea de-a doua sursă fundamentală privind originile lui Hitler vine de la Walter Langer. Walter Charles Langer (1899-1981) nu a fost un om obișnuit. A fost profesor la Universitatea Harvard, dar, mai presus de toate, a fost responsabil de un raport intitulat "Un profil psihologic al lui Adolph Hitler, viața și legenda sa" pentru Biroul de Servicii Strategice din Washington.
    Și mai uimitor este faptul că fratele său mai mare, William, a fost șeful departamentului de istorie de la Universitatea Harvard și, mai ales, șeful secției de analiză și cercetare a Biroului de Servicii Strategice al SUA (OSS).
    Prin urmare, fratele său avea acces la toate documentele cele mai secrete ale vremii. Prin urmare, putem presupune că i-a dat dosarul lui Koehler fratelui său, care urma să îi întocmească un profil psihologic pentru OSS.
    De aceea, "The Mind of Adolf Hitler, The Secret Wartime Report" (care este, de fapt, publicarea raportului secret comandat de OSS: "A Psychologial Profile of Adolph Hitler His Life and Legend") scris în 1972 de Walter Charles Langer, care afirmă că Hitler a fost fiul nelegitim al Mariei Anna Schicklgruber și al lui Salomon Mayer Rothschild, nu este o carte ca oricare alta, iar afirmațiile sale despre originile lui Hitler trebuie luate cu cea mai mare seriozitate.
    Încă o dată, se pare că adevărul ne este ascuns, ca în mitul peșterii. O realitate simplă și atroce, ascunsă pentru a masca una dintre cele mai mari înșelăciuni din istorie. Cum putem analiza ura lui Hitler față de evrei dacă îi cunoaștem originile semite? A existat ceva mai important în spatele ei? Se supunea Hitler unor puteri superioare, așa cum scrie în dosarul său de informații?
    Începem să înțelegem că istoria reală a nazismului nu corespunde realității.
    Secretul originilor lui Hitler este copacul care ascunde pădurea. S-a vorbit mult despre crimele sale, dar nu s-a făcut nicio referire la legăturile sale cu multinaționalele (IG Farben, General Motors și IBM, printre altele). Lagărele de exterminare au fost în primul rând lagăre de exterminare a sclavilor exploatați de aceste companii, pentru că să nu uităm maxima lor: "Arbeit macht frei" (munca te face liber) - ce mai program!
    Jacques Pauwels, istoric și cercetător la Universitatea din Toronto, a furnizat dovezi irefutabile ale acestei realități în cartea sa "Le mythe de la bonne guerre". O înregistrare video a conferinței sale poate fi vizionată pe Dailymotion, un document excepțional.
    Dezbaterile stupide despre existența camerelor de gazare au un singur obiectiv, acela de a ascunde adevărul despre adevăratul scop al lagărelor de exterminare și legăturile acestora cu multinaționalele, pentru că, așa cum spune Noam Chomsky, "Din punct de vedere structural, echivalentul politic al corporației este statul totalitar".
    Benito Mussolini însuși a dat o definiție a fascismului: "Fascismul ar trebui mai degrabă numit corporatism, deoarece este de fapt integrarea puterilor statului și a puterilor pieței." Aceasta a fost rezumată minunat de senatorul Homer T. Bone, care a declarat în fața Comisiei pentru afaceri militare a Senatului SUA la 4 iunie 1943: "Farben a fost Hitler și Hitler a fost Farben".

    https://odysee.com/@DéNONCIATIONS:2/JacobHitler:e
  • Patriot Roman 26.02.2024 22:58
    Și de faptul ca și-a negociat fuga și libertatea in America latina, in paralel cu cele 3 bombe atomice predate americanilor.Una detonata in deșrtul Nevada vz Openhaimer unde au detonat bomba fabricata de geniile naziștilor,caci nimic n-au realizat americanii pina-n 1945. Celelalte 2 fiind aruncate in Japonia.Ca și la tancuri, avioane nemtii erau in continua perfectionare, de aia si cele 3 bombe erau diferite intre ele.Tancurile germane aveau suspensii și multe tehnologii, pe care cele aliate rusești, americane și brit. nule aveau.Alea erau carușe, vulnerabile in fața Panzerelor.Rușii au creat T lor pe spionaj.CELE MAI AVANSATE AVIOANE DE LUPTA LE AVEAU NEMȚII INCLUSIV CU REACȚIE, CA SA NU MAI VB. DE TEHNOLOGII SECRETE ȘI AZI..Haunebu? In imaginile
    de la selenizare de la NASA se vede Werner Von Braun incarunțit, el fiind șeful de proiect. Mister ..multi oameni de stiința incl. gen. SS nu au fost gasiti niciodata. Cum puteau disparea așa?
  • Mars.60 Stefan ► Patriot Roman 27.02.2024 13:00
    Exact. In legatura cu "...multi oameni de stiința incl. gen. SS nu au fost gasiti niciodata. Cum puteau disparea așa?" exista o explicatie si la aceste fapte istorice, in Operațiunea Paperclip, un program al Office of Strategic Services (OSS) (Biroul de Servicii Strategice), autorizat în septembrie 1946 de președintele Harry Truman, folosit pentru a recruta oameni de știință din Germania nazistă pentru a lucra în Statele Unite în urma celui de al Doilea Război Mondial (1939 -45). Aceștia au primit cetățenia americană sub alte identități.
    Mai mult de 1500 de savanți, ingineri și tehnicieni au ajuns să lucreze pentru S.U.A, după cel de-al doilea Război Mondial.
  • Mars.60 Stefan 26.02.2024 21:55
    Papa Francisc: O marionetă al agendei globale
    https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=ro&id=28293&date=2024-02-25
  • Patriot Roman 26.02.2024 22:38
    Deci din 82 mil avere dadea 66 mil. pt. diverse sponsorizari..In foto nu sa pozat cu Iisus sau cu Fecioara Maria, ci cu satan chemindu-și legiunile..Asta sa insemne ca era satanist? Eu așa cred..Alte surse spun ca averea familiei lui este pe la vreo 15.000 miliarde daca nu la 50.000 miliarde, asta in proprietati, fabrici,companii,media,petrol, banci.TOATE bancile ,,naționale”europene, plus a Chinei, Indiei, Rusiei sint in proprietatea lui. Inclusiv BNR..Ce banci n-au in proprietate ? Cea a Iranului ,SIRIEI, KOREEA DE NORD ȘI SUDAN.Soroș , billgheits, jp morgan sint cam subordonați de ai fam.lui. Executanți..Eu cred ca e cea mai bogata familie de pe Terra și cea mai puternica! Și la puterea financiara uriașa automat au cea mai mare putere politica.Peste cea a guvernelor și presedintilor alesi.In afara de Charles de Gaulle toți președinții Franței au fost angajati la banci sa diverse instituții ale ramurii fam. Rotschild din Franța, înainte sa devina președinți.Rotschild se traduce scutul roșu nume pe care și l-au ales ei, inainte numindu-se Mayer Amschel. Asta undeva prin sec. XVII-XVIII..Cititi istoria de cum au ajuns din angajati ai unui aristocrat bogat sa ajunga tutorele și apoi moștenitorul acestuia..Pare ceva S.F. ca și cum ar fi calatorit in timp sa ajunga in acel punct, și de acolo sa ajunga azi la o stapanire aproape globala..Teoria conspiratiei? Cel din foto Rockfeller a avut de-a lungul vietii 3 transplanturi de inima si alte citeva de rinichi.Toate facute in spitalul lui privat, cel mai avansat din lume, cu cei mai buni medici. A murit la 102 ani. Dovada ca deși (ei) cauta tehnologiile avansate antice ,nu le-au gasit, nu le au altfel ajungeau la alte vîrste..Inima nu poate rezista rautații creierului și cedeaza..În plus trebuie sa oferim afectiune oamenilor, animalelor, altfel inima se imbolnavește.De aia se spune am gandit cu inima..Cind luam deciziile cu inima niciodata nu greșim!
  • DanielaBMED 26.02.2024 23:14
    Uneori mă mir cum de superbogatii lumii MOR. Cu atâtea transfuzii, medicamente de ultimă generație, suplimente scumpe, concedii in locuri de o frumusețe grozavă etc, etc. Cum de ajung totuși să moară acești oameni care sunt și superputernici și superbogatii ? Sau poate n-au reușit să fie fericiți și NEfericirea tot îi roade până la urmă că un vierme..? Viciile ? Coșmarurile ? Cum de MOR ?
  • Coronoia 27.02.2024 11:32
    Mi se pare delicios cum se zbat zadarnic sa nu moara viermii astia ruginiti. Cata frica animalica au fatza de moarte si cum se screm sa-si prelungeasca viata aia de viermi mizerabili. Se screm sa castige timp sa cauzeze cat mai multa suferinta semenilor lor. Majoritatea atinge varste de 90-100 de ani dar in ultimele lor decenii deja arata ca niste zombi intrati in descompunere. Rautatea din ei le iese prin toti porii si-i desfigureaza.
    Var, dar cum pompeaza ei bani in curul "cercetatorilor" sa gaseasca solutii sa-i faca nemuritori si totul degeaba. Uneori mai citesc articole prin ziare cum nu's ce cercetator anunta ca a descoperit nu's ce metoda de prelungire a vietii sau ca lucreaza la nu's ce medicament/vax care sa pastreze tineretea. Cata aroganta sa creada ca pot supune timpul, legile naturii si designul gandit de Dumnezeu.
    Hoitul lor de imbuibati va putrezi fix cum o face si hoitul oricarui amarastean iar sufletul lor va trebui sa raspunda la judecata de apoi asa cum vor raspunde si cele ale lupimii de rand. Nu exista scutiri si privilegii pentru ei doar pentru ca au fost niste imbuibati. Doamna cu coasa o sa-i ia pe toti fara exceptie si asta e minunat! Ma bucur la moartea fiecaruia dintre cancerele astea umblatoare. Hahahaha!
  • Mars.60 Stefan 27.02.2024 14:35
    Nu va mai mirati doar de ei, de superbogatii lumii ca mor, ci si de tatal lor, tatal minciunii, candva vesnic si capetenia plina de stralucire a ingerilor, devenit parasul fratilor lui, care cazut fiind in neascultare si orbit de mandrie dar si de ura impotriva lui Dumnezeu si a Creatiei Lui, il asteapta aceeasi rasplata dreapta din partea Domnului, anume moartea in chin si suferinta vesnica in iazul de foc al lui Dumnezeu (moartea a doua). (Isaia 14:12-20)
    Biruitor la Cruce, Domnul nostru si nadejdea si bucuria vietii noastre, Hristos Iisus a inviat!
  • Tic 26.02.2024 23:19
    Atotputernicul lui stăpân nu a reușit să îl salveze in cloud?
  • eu-noi 27.02.2024 16:42
    :))) no, it's a worm
  • Aljones 27.02.2024 01:34
    Deci , super bogatii planetei se dovedesc a fi praf si cenusa in fata lui Dumnezeu .
  • Bizar 27.02.2024 08:48
    Fac parte din familia regala datorita unui contract din sec 18 in care este mentionat amestecul de"sange" intre ei si casa regala .Imaginile astea spun totul
    https://twitter.com/i/status/1762088876208984528
    Toti sunt vandu-ti stelei cu 6 colturi 6 lini 6 triunghiuri !
  • Mars.60 Stefan 27.02.2024 14:09
    Culorile alb, rosu si negru sunt simbolice si apar si pe zvastica lui Adolf (Jacob) Hitler, nepotul lui Salomon Mayer Rotschild. Steaua cu 6 colturi, 6 triunghiuri, 6 linii ce compun hexagonul interior, ce apare pe steagul statului Israel, numita impropriu "steaua lui David", este amintita in Biblie in Faptele Ap. 7:43 si Amos 5:25-27 si este de fapt steaua lui Moloch sau Remfan, stea la care se inchina Solomon cand a cazut in idolatrie. Regele David al Israelului n-a folosit niciodată acest simbol și astfel denumirea de “steaua lui David” este una incorectă. Simbolul a fost ales în anul 1947 pentru a fi reprezentat pe steagul statului nou creat, Israel, la insistențele binecunoscutei familii de bancheri evrei, Rothschild, cea care a creat și susținut societățile oculte francmasonice ale lumii din ultimii 200 de ani.
  • Delena 27.02.2024 13:26
    In viata , ti-ai adunat banii acum aduna-ti si semenii si du-i cu tine .
    PRAF SI PULBERE SA VA FACETI .
  • eu-noi 27.02.2024 16:40
    Psalmul 89, 8-12: "Pus-ai fărădelegile noastre înaintea Ta, greșelile noastre ascunse, la lumina feței Tale. Că toate zilele noastre s-au împuținat și în mânia Ta ne-am stins. Anii noștri s-au socotit ca pânza unui păianjen; zilele anilor noștri sunt șaptezeci de ani; Iar de vor fi în putere optzeci de ani și ce este mai mult decât aceștia osteneală și durere; Că trece viața noastră și ne vom duce."
  • INJECTIA FINALA 27.02.2024 18:29
    Un patibular putred, bogat
    Al Satanei fiu deghizat
    După ce s'a săturat
    Să adune ne'ncetat

    Fu pălit de un gând
    Să facă praf acest pământ
    Avorturile nu erau destule
    Războaiele dau cifre minuscule
    Lumea s'a dumirit de canicule

    Și'atunci utilizează alte scule

    Vaxxinuri, arme de distrugere în masă
    Vor face morți în fiecare casă
    Planeta se va îneca în sânge
    Toată Creația va plânge

    Și dracul deghizat, netulburat
    Spre iad se'ndreaptă, condamnat
    Unde găsi 'va toți miliardarii
    Gemând că și'au pierdut toți banii lor, murdarii!
  • Constantinescu Valentin-Ionut 28.02.2024 09:26
    Another One Bites the Dust
    Melodie de Queen
    Let's go!
    Steve walks warily down the street
    With the brim pulled way down low
    Ain't no sound but the sound of his feet
    Machine guns ready to go
    Are you ready? Hey
    Are you ready for this?
    Are you hanging on the edge of your seat?
    Out of the doorway the bullets rip
    To the sound of the beat, yeah
    Another one bites the dust
    Another one bites the dust
    And another one gone, and another one gone
    Another one bites the dust (yeah)
    Hey, I'm gonna get you too
    Another one bites the dust
    How do you think I'm going to get along
    Without you, when you're gone?
    You took me for everything that I had
    And kicked me out on my own
    Are you happy, are you satisfied?
    How long can you stand the heat?
    Out of the doorway the bullets rip
    To the sound of the beat, look out
    Another one bites the dust
    Another one bites the dust
    And another one gone, and another one gone
    Another one bites the dust
    Hey, I'm gonna get you too
    Another one bites the dust
    Hey!
    Oh, take it
    Bite the dust
    Bite the dust, hey
    Hey
    Another one bites the dust
    Another one bites the dust, ow!
    Another one bites the dust, hey, hey
    Another one bites the dust, hey
    Ooh, shout!
    There are plenty of ways that you can hurt a man
    And bring him to the ground
    You can beat him, you can cheat him, you can treat him bad
    And leave him when he's down, yeah
    But I'm ready, yes I'm ready for you
    I'm standing on my own two feet
    Out of the doorway the bullets rip
    Repeating to the sound of the beat, oh yeah
    Another one bites the dust
    Another one bites the dust
    And another one gone, and another one gone
    Another one bites the dust, yeah
    Hey, I'm gonna get you too
    Another one bites the dust
    Shoot out
    Ay-yeah
    Alright
  • INJECTIA FINALA 27.02.2024 18:31
    "Inima nu poate rezista rautații creierului și cedeaza..În plus trebuie sa oferim afectiune oamenilor, animalelor, altfel inima se imbolnavește.De aia se spune am gandit cu inima..Cind luam deciziile cu inima niciodata nu greșim!"

    Adevărat, frate!
  • Constantinescu Valentin-Ionut 28.02.2024 09:24
    condolences
  • INJECTIA FINALA 28.02.2024 22:28
    CONSTANTINESCU VALENTIN-IONUT:
    Another one bites the dust

    ???
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"