Încă o Teorie a Conspirației devine realitate: CHEMTRAILS

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un experiment „discret” a început să se desfășoare în Golful San Francisco: trilioane de particule de aerosoli vor fi pulberizate din avion, cu tunuri speciale, împotriva încălzirii globale.

Iată ce scrie Scientific American despre ceea ce a numit „primul experiment (în SUA) în aer liber pentru a limita încălzirea globală”:

„Coastal Atmospheric Aerosol Research and Engagement sau CAARE folosește pulverizatori special concepuți pentru a răspândi trilioane de particule de sare marină în atmosferă cu scopul de a mări densitatea – și capacitatea reflectorizantă – a norilor marini.

„Experimentul se derulează, atunci când condițiile o permit, deasupra Muzeului Mării, Aerului și Spațiului USS Hornet din Alameda, California și va continua până la sfârșitul lunii mai.”

USS Hornet este un portavion dezafectat transformat în muzeu.

Experimentul, început pe 2 aprilie, se desfășoară într-o discreție aproape totală, pentru a nu provoca proteste ale opiniei publice.

De aceea, doar New York Times și o publicație locală au avut acces la datele oferite oricum cu parcimonie de organizatori.

NYT a „explicat”:

„Ideea interferării cu natura este atât de controversată încât organizatorii testului care a început marți (2 aprilie) au ținut secrete amănuntele, temându-se că criticii ar putea încerca să-i oprească.”

Un experiment similar a fost derulat de Universitatea Harvard în Suedia, beneficiind de finanțare din partea lui Bill Gates.

Articolul din Scientific American notează că există foarte puține informații despre efectele negative pe care le pot avea astfel de experimente și că ele „pot dăuna comunităților și ecosistemelor în moduri neașteptate”.

De pildă, crearea de nori artificiali ar putea reduce producția fermelor agricole sau a crescătoriilor de pește.

Coincidență: într-o perioadă în care spectrul foametei devine tot mai amenințător și se promovează agresiv alternative alimentare precum insectele sau carnea sintetică.

Tot coincidență: Bill Gates este puternic implicat și în domeniul producției cărnii de laborator.

Cert este că o nouă „teorie a conspirației” devine realitate: „Chemtrails”, adică pulverizarea de substanțe din avion, fără știrea și acordul populației.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • rekk 08.04.2024 23:22
    Fără acordul populației, da! Însă NU fără știrea ei. Fotografia generică de deasupra articolului vostru seamănă ca două picături de apă cu cele pe care le-am făcut de la fereastra bucătăriei mele începând cu 2021-2022. Zilnic se văd pe cer astfel de dâre, zilnic se simte în aer un miros dulceag de chimical (mereu același), care e mai puternic noaptea și dimineața. Cei care nu au uscător electric și care își usucă rufele în balcon sau în curte trebuie să fi băgat de seamă mirosul ăla chimic, care otrăvește țesăturile. În partea de sud a țării, cel puțin.

    Și ia gândiți-vă la valurile nesfârșite de așa-zise viroze din ultima vreme, pe care medicii nu reușesc să le trateze corespunzător, declarându-le apărute ca variante Covid sau „pe un fond alergic”. Pe lângă reprize de somnolență apărute din senin ori stare de oboseală cvasipermanentă și inexplicabilă, mai apar și usturimi sau mâncărimi pe piele, în absența oricăror semne vizibile de boală/leziune. Dacă adăugăm la asta simptomele clasice de viroză (dureri de oase și de mușchi, nas înfundat, secreții nazale apoase, tuse, puseuri de febră, astenie), avem spectrul complet al consecințelor deversării INEXISTENTE (din punctul de vedere al oficialităților) de chimicale în aer!

    Sunt convins că scelerații ăștia, văzând că nu le ies socotelile cu Covidul la scara pe care și-ar fi dorit-o, apelează la Chemtrails, simptomele intoxicației cu chimicale fiind foarte asemănătoare cu „boala” pe care am avut-o mulți dintre noi de-a lungul ultimilor ani.

    Chiar mă mir că, dat fiind faptul că atât dârele de pe cer, cât și consecințele lor asupra sănătății oamenilor au fost observate/documentate în întreaga lume în ultimii doi-trei ani, nimeni nu s-a gândit să facă demersuri serioase pe lângă guvernele și ministerele de interne ale țărilor în care blestematele alea de avioane și dârele aferente apar ZILNIC deasupra zonelor populate!

    Poate că e timpul ca medicii, avocații și liderii de opinie care s-au opus farsei criminale numite Covid să investigheze și democidul tăcut (dar ATÂT de vizibil) numit Chemtrails și să le ceară neîntârziat explicații oficiale trădătorilor care dețin puterea politică în țara noastră.
  • Just Talented 09.04.2024 03:11
    Ma uitam în București. Cred ca erau 50 de avioane care stropeau non stop. Pe aia ii gazeaza zilnic și aia n au nicio treaba. Pandemia 2.0, cine știe dacă nu a și început implementarea deja, va fi mult mai dura fiindcă ulpimea nu va mai crede nimic. Și cum vor da cu cine știe cu ce otravă modificata vor muri oamenii pe capete. Oricum e și multa prostie în România. Multa tare de tot. Pe undeva au și ei dreptate(șefii la lume) . Prea mulți mâncători inutili. Pe scurt.. Ulpime
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania