Încă o Teorie a Conspirației devine Realitate: Elon Musk a anunțat implantul unui Cip pe Creier

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elon Musk a anunțat pe X (Twitter) că firma sa Neuralink a implantat primul cip în creierul unei persoane.

Iată mesajul: 

„Prima persoană a primit implantul Neuralink ieri și procesul său de refacere e bun. Primele rezultate arată o detectare promițătoare a impulsurilor neuronale.”

Anterior, Elon Musk a anunțat că primul produs al Neuralink se va numi Telepathy și va permite „să vă controlați telefonul sau computerul și, prin intermediul lor, aproape toate aparatele doar prin gândire”.

S-a spus de asemenea că primii utilizatori ai produsului vor fi persoane care au pierdut posibilitatea de a-și folosi membrele.

Musk a declarat:

„Imaginați-vă dacă Stephen Hawking ar fi putut comunica mai rapid decât o dactilografă sau decât o persoană care conduce o licitație.”

Neuralink nu este prima companie din lume care reușește să implanteze un cip în creier.

Rivala sa, Synchron, a reușit încă de acum o jumătate de an să implanteze la șase pacienți o interfață creier-computer.

Implantarea cipului în creier este primul pas către Transumanism.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Cronicar Ortodox 30.01.2024 15:28
  Nu e clar? Vaxx C0vid19, "promising neuron spike detection" plus altele...Cyborg transuman, scrie pe populația umană. Credință, viață în duhul ortodox, filocalic, e ce mai rămâne ca să ne împotrivim tehnicizării inumane de astăzi.
 • IC XC NI KA 30.01.2024 18:04
  Să înțelegem că Dumnezeu nu și-a dat semna cum să ne facă El mai bine .. cel mai bine. Buni foarte ..
  Știu mai bine ..ne-bunii ăștia.

  Dacă Dumnezeu voia să ne facă cu cipuri sau cum mai vor ne-bunii ăștia, cred că ne făcea. Nu credeți? Sau El nu putea ..și pot ei?

  Trebuie se fii nebun să crezi că aduci îmbunătățiri creației supreme - omul, peste Creator.

  “Zis-a cel nebun întru inima sa: "Nu este Dumnezeu!" (Ps 52,1) chiar așa de ce ar fi dacă eu(l)-om-dumnezeu m-am făcut stăpân pe viață și cred că pot orice ..

  Numai pe moarte nu ne putem face stăpâni! Aici e aici. Și ..Cine e stăpânul morții?
  Hristos a Înviat!

  Suntem chemați la asemănare - să ajungem la dumnezeire sau părtași dumnezeiești firi! Păi să ..ajungem! Cred că-i exclus ..cu cip implantat. Excede ..dumnezeiești firi. Greșim ..adresa!

  Doamne, miluiește.
 • Carbid 30.01.2024 22:46
  Ador comentariile dvs. dar acest articol nu merită să-l băgați în seamă cu vreun comentariu!!!
  Dumnezeu să ne Lumineze pe toți!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

 10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO