ITALIA REVINE LA NORMALITATE după alegerile de azi: Adio vaccinare Covid obligatorie și Certificat de discriminare a nevaccinaților! GIORGIA MELONI, președinta Fraților Italiei, dă de pământ cu stânga și Dictatura Covid

De Alesandru Anghel  /  

Foto: FB/giorgiameloni.paginaufficiale

Foto: FB/giorgiameloni.paginaufficiale

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe 25 septembrie avem o ocazie unică de a repara Italia și de a împiedica revenirea stângii la guvernare după ani de dezastre și restricții.”, scrie energica Giorgia Meloni, conducătoarea Partidului Frații Italiei, viitoarea câștigătoare a alegerilor de azi din țara fraților noștri italieni.

Politiciana conservatoare de 45 de ani are toate șansele să ajungă azi prima femeie prim ministru din istoria Italiei. Frații își vor alege sora spre disperarea mass media internațională de extremă stânga, disperată că - cităm din Reuters - alegerile de azi „vor readuce în țară cel mai de dreapta guvern de după cel de-al Doilea Război Mondial”. Analogia cu Mussolini vine imediat. Dar cine este mai fascist: un partid de opoziție care s-a opus Dictaturii Politico-Medicale sau guvernarea lui Mario Draghi care a impus vaccinarea forțată cu rezultate ucigașe cunoscute deja?

Romana Giorgia Meloni fusese aleasă în urma cu doi ani președinte al Partidului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni. Meloni ar fi candidatul evident pentru funcția de prim-ministru ca lider al unei alianțe din care mai fac parte partidul Liga lui Matteo Salvini și Forza Italia a lui Silvio Berlusconi.

Formațiunea de dreapta tradițională Frații Italiei a promis că va pune capăt Dictaturii Vaccinării și Certificatelor „verzi” de discriminare a nevaccinaților. De asemenea, pe agenda partidului Giorgiei Meloni se află și o Comisie de anchetă pentru a evalua gestionarea pandemiei. Să învățăm și noi de la frații noștri romani.

Votul celor peste 50 de milioane de italieni se desfășoară duminică între orele 7.00 și 23.00 (0500-2100 GMT), iar sondajele la ieșirea de la urne vor fi publicate la încheierea scrutinului. Îi dorim succes candidatei dreptei!

ACTUALIZARE: Dreapta câștigă alegerile din Italia – Giorgia Meloni va fi premier! - Amenințările Ursulei nu au funcționat. Stânga turbează

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Mars.60 Stefan 7649 25.09.2022 16:58
    Succes GIORGIA MELONI! Sa auzim si vesti bune, ca de rele ne-am saturat.
    Doamne, ajuta!
  • Mircea Dragan 25.09.2022 18:22
    Trebuie sa incepem sa-i bagam in puscarie pe toti cei care au legatura cu cei 2 ani de restrictie. Trebuie inchisi ''eroii'' in halate albe care au omorat oameni in spitalele ''suport'' covid. Trebuie dati afara cei din fortele de ordine care au amendat cetatenii fara a avea suport legal. Vedeti ca incep iarasi sa se organizeze.
    Ce poate fi mai convenabil cand vine iarna si toate-s triple la pret decat declararea plandemiei? Stai in casa, stai izolat. Mori de foame? Si ce daca? Jos cu ei!
  • Florin Sabau 25.09.2022 20:13
    Cucoana, de tine e nevoie și n colonia asta, nu de alde Klaus, ciolacu și ciuca. Sa dai de pământ cu cu.rcubeii userist care au ieșit cu totii(vreo 200,nu mai mult) în fața guvernului și latră sa se închidă fermele de animale din colonie, sa mâncăm gandaci. Mâncați voi ba mi eriilir, mars
  • Enya 26.09.2022 13:47
    Pe la Aspen au trecut si liceanul de la Sanatate si mixich, "expertul in sanatate publica", doi dintre participantii si propagandistii GENOCIDULUI.

    Meloni e doar o iluzie pentru ca oamenii sa ramana in sistem si sa-l voteze perpetuu.

    Asa va fi si la noi in 2024 cu avocatul caruia ii pregatesc intens imaginea fix de cand a inceput "pandemia" si caruia ii fabrica 2, 3 texte zilnice sa le posteze pe fb pentru a strange capital de imagine (sper ca nu e vreun naiv sa creada ca le scrie din mintisoara lui si cu manuta proprie), cu "conservatori", "patrioti" de mahala cat usa, suporteri de stadion, alti avocati "patrioti" de care nu stia nici naiba pana la frauda covid etc, cu totii nu opozitie controlata, ca suna prea neamenintator, ci direct OAMENII SISTEMULUI, CREATIILE SISTEMULUI!!!

    Singura sansa sa tinem piept legiunilor de demoni si demonizatilor de pe pamant este sa nu mai legitimizam sistemul ocultei, Matrix-ul, sa iesim din el si sa ne declaram SUVERANITATEA INDIVIDUALA!

    Iar primul pas esential si care va rasturna situatia pe pamant mai usor decat am crede este sa nu mai votam niciodata!

    Fiecare dintre noi avem datoria sa vorbim zilnic cu cate un cunoscut sau necunoscut si sa-l determinam ca in 2024 sa nu se mai prezinte la vot! Din gura in gura ne vom transmite semnalele si asa vom bate la poponeata toti feisbucii lu' Matrix!

    Uitati inca o dovada ca puterea e in mana noastra, nu trebuie decat sa nu ne fie frica si atat!

    Ne vor forta cu facturi online? STOP PLATA!

    Puterea suntem noi!
  • LIBERTATE ADEVAR DREPTATE DEMNITATE 28.09.2022 22:49
    “Refuzul votului este votul absolut”, a scris candva Claudiu Iordache. Putini au inteles sensul unui astfel de indemn. Dumneavoastra, Enya, sunteti intre ei, curajoasa, demna, neobosita in incercarea de a-i face pe ceilalti sa inteleaga. Cand nu exista alegere reala, alegi sa nu girezi simulacrul. Si nu exista alegere reala, si nu va exista decat atunci cand oamenii isi vor aminti ca puterea este a lor, si ca puterea lor poate muta muntii din loc. Doar sa stie! Doar sa vrea!

    Iata ce scria Claudiu Iordache in ultimul sau text, pregatit pentru a fi trimis spre lume in 5 noiembrie 2021, din nefericire publicat dupa plecarea lui...

    “Ați văzut vreodată vioara lui George Enescu călcată de un tanc pe străzile Timișoarei?

    Anul 1990!

    Chiar nu vreți să știți cine v-a furat Revoluția, Libertatea, Statul și Drepturile? Cine v-a furat presa liberă? Chiar nu vă interesează istoria postdecembristă, care se pare că vă depășește capacitatea de înțelegere? Chiar vreți să dați afară cartea de istorie de pe pupitrul copiilor voștri? Chiar credeți că ignoranța voluntară este singurul țel pe care îl mai aveți? Chiar nu vă pasă de Țara în care v-ați născut? Chiar nu vă mai pasă de România?

    Voi, cei cu pensii de mizerie, cu copii lipsiți de școală, cu muncitori izolați în locurile de muncă, cu salariul minim pe economie, cu impozite pe care nu le mai puteți plăti, supraviețuind ca altă dată în lipsuri și frig, cu prețuri ucigașe, cu medicamente pe care nu le mai puteți cumpăra, cu spitalele închise, cu medici care vă vând sănătatea pentru profit, cu politicieni care nu s-au ținut niciodată de cuvânt, cu actul de dreptate corupt, cu părinți uciși prin lazareturi și îngropați fără să vă aibă în preajmă, în saci de plastic, voi, cei cu prunci v@c.c.inați, chiar nu vă pasă că ați fost declarați ființe marginale ale societății controlate de ei, morți în viață deși trăiți? Chiar nu vă pasă de singura voastră viață plăpândă pe pământ?

    Puterea Statului pusă sub obrocul Oligarhiei securistice! Da! Există o Criză cronică datorată felului în care s-a trăit în ultimii 31 de ani! Există un refuz general al motivelor pentru care ne târâm prin lume în halul acesta! Există o teamă lașă, păguboasă, generalizată, de adevărul gol al bolii colective de care suferă actuala generație! Pentru că numai ea nu vrea să știe diagnosticul unei suferințe care o consumă! Da! Prin refuzul de a recunoaște că România a ajuns o captivă și că mulțimea românească a participat din plin la acest dezastru, există un complex al vinovăției celor care s-au coalizat cu clasa de putere parvenită generată de fosta Securitate!

    “MIȘCAREA NAȚIONALĂ PENTRU APĂRAREA CONSTITUȚIEI

    O Țară fără Constituție este o țară fără cetățeni! Dacă mai e ceva de apărat în statul român este Constituția sa! Cu treizeci de ani în urmă a curs sânge nevinovat pentru ca românii să aibă Corp de Legi în apărarea libertății și demnității lor! Aceasta a fost Constituția României, țintă a ultimei ticăloșii politicianiste care o batjocorește, umilind poporul român! Acum este din nou momentul să ne amintim, individ de individ, că avem datoria să ne apărăm Constituția! Să ne amintim și să trecem la fapte! Și prima decizie este să suspendăm Parlamentul națiunii, infectat de politicianism!

    Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției cheamă umanitatea românilor de pretutindeni să sară în apărarea drepturilor și obligațiilor statuate de Constituție! Românii nu mai sunt liberi, nu li se mai respectă drepturile, sunt izolați și li se aplică o politică sanitară de import, monstruoasă și aducătoare de moarte pentru toate categoriile de vârstă. Copii, bătrâni, femei însărcinate sunt obligate să sufere, să suporte un v@c.c.in ce le poate desfigura viitorul! Independența statului a fost suspendată, deciziile națiunii fiind luate de instanțe imperialiste ascunse sub emblemele OMS, UNESCO sau ONU. Credința națiunilor e sufocată cu mijloacele șantajului mondial. Conducătorii României au devenit supușii unui Guvern Mondial vicios care tinde să sufoce însuși dreptul la libertate al ființelor umane! Politica internă tinde să sărăcească națiunea, să o înfricoșeze, să o subordoneze unor țeluri care nu mai sunt ale ei! România în lume este o frunză care e pe cale să se desprindă de pe trunchiul poporului român. Se moare cu zile în Țara aceasta și nimeni nu-i mai ia apărarea! Românii vor resimți pe pielea lor în lunile și anii care urmează că nu mai au un teritoriu natal, că nu mai au o moșie moștenită din moși strămoși, că nu mai au un leagăn și un mormânt pentru viețile lor ce se urmează să se nască, ori aproape apuse! Dacă mai există un sentiment de apartenență, acum e momentul să reacționăm! Pentru România nu mai există mâine dacă astăzi ezităm să îi sărim în apărare! Acum e momentul Botezului românesc! Adunați-vă, chemați-vă, organizați-vă, inima neamului trebuie din nou să pulseze, invincibil, din nou, în România noastră!

    Promisiunea divină a trecutului și viitorului nostru trebuie, cu ajutorul lui Dumnezeu, să reziste asaltului Destinului păgân! Nu mai auziți freamătul Revoluției voastre? Nu mai auziți chemarea sfântă "Există Dumnezeu!”? Ca și atunci, și acum ne aflăm în fața Dictaturii! Om cu om să ridice brațul pentru ca spiritul Legii noastre de întemeiere să rămână neatins de suflul spurcat al politicianismului! A dovedit 32 de ani ce este în stare! A ruinat statul, a distrus societatea, a înstrăinat moștenirea trecutului, a făcut din copii orfani și din femei văduve ale dezastrului! Destul! Izolați de cei dragi, înfrigurați, înfometați, fără școli și spitale, asta vreți să vă fie de aici încolo viața? Nu mai trăiți în Minciuna lor! Nu-i vedeți cum se agață, lacomi și libidinoși, de puterea voastră? Amintiți chemarea lui Coșbuc, a lui Mihai Eminescu! România înainte de toate! Vrem să dovedim că merităm să trăim pe pământ românesc! A te opune răului, sub toate formele lui, este o obligație de onoare a ființei umane. De-ar fi să se producă o altă revoluție pentru a clinti guvernul oligarhic din România, aș pune din nou umărul! Cei care au luptat cândva pentru libertatea lor și a altora nu vor ezita să mai lupte o dată. Dar Revoluția din Decembrie 1989 a fost un avertisment încă neluat în seamă! (N-ați observat tăcerea complice, absolută, a celor ce vor să vă joace soarta pe deasupra capului vostru, menținându-și dominația în România?) Puterea riscă mult, și cu atât mai mult dacă, provocată de cinismul ei, o altă variantă a Revoluției Române va izbucni… Cu orice preț. Dar nu aceasta este soluția: șirul neîntrerupt de revolte împotriva sistemelor pe care le secretă pentru a-și administra viața! Soluția e viața oamenilor ca o consecință a libertății, a drepturilor, a dreptului la fericire, a dreptului la generozitate și compasiune… Retrageți puterea voastră partidelor mincinoase! Voi aveți puterea! Există în fiecare dintre voi un dram de putere care, adunat unul lângă altul, exprimă chiar puterea națiunii voastre de a fi liberă! Nu mai așteptați lideri de import, sperjuri, demagogi, parveniți, fiți voi Liderul! Dintre voi se va ivi Liderul de care este nevoie, din mijlocul Comitetelor cetățenești pe care le veți întemeia! Liderul Renașterii României! Liderul rezistenței la f@s.c.i.s.m! Liderul unei națiuni eliberate prin forțe proprii! Liderul Națiunii Române! Cât privește clasa nevrednică ce vă este acum la cârma statului vostru, împreună cu acoliții săi la fel de spurcați, nu-i mai dați votul! Refuzul votului este votul absolut! Înfometați-o alungând-o de la putere! România de astăzi, ca un astru care se stinge, trebuie să revină la lumina născătoare care a fost și va fi! O Românie liberă, în sfârșit, pentru totdeauna!

    Și întrebarea din urmă: "Cine mai apără Constituția noastră?” Întrebare la care fiecare român cinstit al acestei țări cotropite de Oligarhia ei trebuie să răspundă! Să vină rușii să v-o apere? Să vină americanii? Să vină, ca de obicei, Dumnezeu să v-o apere? Să fie Țara aceasta locuită de-a valma de o mulțime de renegați?

    Doamne, ocrotește-mi România!”

    Claudiu Iordache

    5 noiembrie 2021

    Pentru că, așa cum scria Claudiu Iordache în 21 august 2021, „În acest moment cuvântul LIBERTATE este cel mai năpăstuit cuvânt din Lume!”

    Notă Active News: "Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției” este textul pe care Claudiu Iordache îl pregătise pentru a fi publicat pe blogul său și pe pagina de Facebook după postarea din 3 noiembrie 2021. A vorbit despre ideea centrală din acest text cu familia sa, exprimându-și gândul că trebuie pornită această acțiune în planul realității. "A te opune răului, sub toate formele lui, este o obligație de onoare a ființei umane. De-ar fi să se producă o altă revoluție pentru a clinti guvernul oligarhic din România, aș pune din nou umărul! Cei care au luptat cândva pentru libertatea lor și a altora nu vor ezita să mai lupte o dată.” spune Claudiu Iordache, membru al Adunării Constituante din 1990, luptător neobosit pentru Libertate, pentru Adevăr, pentru Dreptate, pentru România. De-ar mai fi rămas printre noi ar fi putut începe el însuși „Mișcarea Națională pentru Apărarea Constituției”! De acolo de unde este acum, prin acest ultim text îi îndeamnă pe români să se ridice la luptă pentru a-și apăra Constituția, Drepturile și Libertățile fundamentale, Familia, Țara, Viața!
    Active News, 12 decembrie 2021

    https://www.activenews.ro/opinii/Ultimul-text-al-lui-Claudiu-Iordache-MISCAREA-NATIONALA-PENTRU-APARAREA-CONSTITUTIEI-171351
  • Enya ► LIBERTATE ADEVAR DREPTATE DEMNITATE 29.09.2022 23:24
    Ah, era sa pierd mesajul dvs., abia acum l-am vazut, m-a atins, multumesc din inima!
  • Bontrag 26.09.2022 23:31
    Naivitatea colectiva nu si-a pierdut farmecul deloc. Nu ati invatat nimic din istorie, cel putin aia contemporana.
  • Florin Sabau 27.09.2022 12:22
    Trebuie doar sa ceara ancheta pt miliardele de euro, de la noi, pe care madam Ursula le a donat pt nimic soțului ei la Pfizer. Mafie, trebuie decapi.tati
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  6. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  7. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  8. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  9. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

  10. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

Ultima oră

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan