INEDIT: Publicitate pentru ”molia” Biden și ”cârtița” Haley în presa online din România: Biden, ”principalul favorit pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă”

De Alesandru Anghel  /  

Captură Știripesurse

Captură Știripesurse

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un articol plătit, inedit pentru spațiul mediatic autohton, a apărut de puțin timp în presa online din România, respectiv chiar la ȘtiripeSurse. Articolul ce poartă în mod corect semnul distinct de Publicitate face reclamă deșănțată „moliei” de Bideb și „cârtiței” Haley, după cum sunt supranumiți în presa conservatoare americană cei doi candidați, unul democrat și altul republican anti-Trump.

În articolul plătir se spune că „Joe Biden a surprins, câștigând primara democrată prin voturi scrise, deși nu a fost inclus din oficiu pe lista de votare din cauza unei decizii a partidului.”

„Punctul central al acestei competiții este, la acest moment, președintele în exercițiu Joe Biden, care se profilează ca principalul favorit pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.”, se minte absolut aberant în articolul plătit.

„Liderul democraților a primit o cotă de 1.45 pentru alegerile prezidențiale din SUA din acest an, în timp ce Donald Trump este considerat outsider, având o cotă de 2.80 la casele de pariuri online.”, se mai scrie în producția publicitară.

„Joe Biden a câștigat primara democrată prin voturi scrise, obținând 63.9% din voturi, în ciuda faptului că nu a fost trecut inițial pe lista candidaților. Acest rezultat demonstrează faptul că Biden se bucură de o susținere covârșitoare, care o depășește cu mult pe cea a contracandidaților săi, Dean Phillips (19.6%) și Marianne Williamson (4.0%).”, se afirmă în stil Scînteist în respectiuvul articol în care este susținută indirect și contra-candidata lui Trump, Nikki Haley, o „cârtiță” democrată în tabăra republicană.

„Haley, pe de altă parte, a rămas fermă în fața susținătorilor săi, subliniind că cursa este departe de a fi încheiată și că urmărește să concureze în scrutinul primar din statul său natal, Carolina de Sud. „Ați auzit discuțiile din clasa politică... Toți se grăbesc să spună că această cursă s-a terminat. Ei bine, am o veste pentru ei: Această cursă este departe de a fi terminată. Mai sunt zeci de state de parcurs”, a spus Haley.”, după cum prezintă propagandistic articolul publicitar în cauză, recunoscând totuși că Trump are mai multe șanse să se confrunte cu Biden, „principalul favorit pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.”

În realitate, până și agenția globalistă Reuters a fost silită să admită luna trecută că „Biden este aproape de cel mai scăzut nivel al președinției sale”, cu 53% dintre americani dezaprobând acțiunile sale, dezaprobare care a ajuns astăzi la aproape 55%. Cele mai recente sondaje din toate statele SUA pot fi vizionate AICI.

Se pune întrebarea firească: Cine poate plăti o asemenea „știre”?

Vedeți și Soros e "îngrijorat" că Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va "pune în pericol” globalismul

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (0)
  1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

  2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

  3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

  4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

  5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

  6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

  7. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

  8. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

  9. Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

  10. Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

Ultima oră

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?