HAARP a desfășurat un experiment pentru a crea “lumini strălucitoare artificiale” în atmosferă – experimentul a coincis cu apariția de aurore boreale în mai multe zone ale lumii, inclusiv în România. Dezvăluire făcută de Dr. Robert Malone - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Săptămâna trecută, mulți oameni din diferite zone ale lumii au asistat la imagini spectaculoase cu aurore boreale. Evenimentul s-a manifestat chiar și în zone ale lumii unde în mod normal nu apar astfel de fenomene, inclusiv în România, după cum a relatat și Active News.

Presa mainstream a scris că fenomenul are legătură cu activității solare neobișnuite. Dar există și o altă explicație: fenomenul ar putea fi rezultatul unui experiment HAARP.

Să fie doar o coincidență faptul că, la începutul lunii mai 2024, a fost emis un comunicat de presă în care se anunța despre un experiment HAARP care a avut loc între 8 și 10 mai? (captură foto mai jos)

După cum relatează Expose News, rezumatele căutărilor cu ajutorul unor programe AI arată că, în aceeași zi în care aurora boreală a fost văzută în emisfera nordică, HAARP desfășura experimente pentru a crea în mod artificial lumini strălucitoare asemănătoare aurorei în ionosferă.

Pe 10 mai 2024, aurora a fost vizibilă în mai multe zone ale lumii, inclusiv în Statele Unite, Europa și Asia.

Potrivit mass-mediei corporatiste, o puternică furtună geomagnetică cauzată de o erupție solară ar fi declanșat spectacolul aurorelor boreale. Furtuna a fost suficient de puternică încât a provocat întreruperi în rețelele electrice și în sistemele de comunicații.

În Statele Unite, aurora a fost vizibilă în multe zone ale țării, inclusiv în statele din nord și chiar în sud, până în Alabama și California. În Europa, aurora a fost văzută în țări precum Marea Britanie, Germania și Norvegia.

Centrul de predicție a vremii în spațiu National Oceanic and Atmospheric Administration’s Space Weather Prediction a prognozat vineri că aurora ar putea fi vizibilă în nopțile de sâmbătă și duminică (11 și 12 mai), dacă vremea permite.

Prognoza Centrului de Predicție a Vremii în Spațiu se poate să nu se fi bazat pe fenomene naturale, ci mai degrabă pe o așteptare a rezultatelor unui experiment realizat de High Frequency Active Auroral Research Programme („HAARP”) - program de cercetare asupra frecvențelor aurorale active desfășurat pe teritoriul Statelor Unite.

Dr. Robert Malone a folosit Perplexity, un program de inteligență artificială („AI”) bazat pe abonament, prin care a făcut o căutare după termenii „HAARP aurora 10 mai” și a postat, pe pagina sa de Telegram, rezultatele căutării sale, precum și sursele folosite de programul AI. Căutarea a dat rezultatul:

Pe 10 mai 2024, HAARP a efectuat experimente pentru a crea în mod artificial lumini strălucitoare asemănătoare aurorei sau „străluciri ale aerului” în ionosferă prin activarea electronilor cu unde radio de înaltă frecvență. Experimentul „A face invizibilul vizibil” a testat dacă electronii fierbinți produși de transmisiile radio HAARP ar putea genera un fenomen asemănător cu aurora, denumit STEVE (Strong Thermal Emission Velocity Enhancement).
 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • Tic 14.05.2024 23:44
    Avem nevoie de noi teorii ale conspirației.Toate de până acum s-au adeverit.
  • Tic 14.05.2024 23:56
    Criminalii găuresc la modul propriu ionosfera,modificând câmpul electromagnetic al Pământului si înlesnesc ajungerea radiației solare in straturile inferioare ale atmosferei ,fără protecția pt viața terană.Aceste găuriri ale atmosferei se fac prin explozii nucleare la altitudine f mare,creîndu-de efectul de aer incandescent.
    Toate acestea sunt prezentate ca fiind explozii solare de intensitate mare ,iar efectele fiind puse pe seama "crizei climatice".
    In Germania sau in Austria ,nu mai știu exact,o cretina de la ecologiști a profitat de ocazie sa arate ceea ce este ,susținând că :" exploziile solare se datorează crimei climatice".
  • Carbid 15.05.2024 10:59
    “…exploziile solare se datorează crimei climatice"…
    Aoleuu…Einstein a avut dreptate: prostia EsTE infinită!!
  • Tic ► Carbid 15.05.2024 12:15
    Voi căuta din nou pt a găsi " minunea".Am citi atâtea materiale ,că nu mai stiu exact,posibil să fie Baerbock.
  • Mielu' 15.05.2024 01:27
    Asa e, din pacate.
    Lucrurile merg insa mult mai departe.
    Printre multe altele pe care nu le stim, doar le putem banui punand cap la cap anumite informatii, unul din scopuri se pare ca este producerea unui spectacol celest infricosator, o simulare probabil a unei invazii extraterestre. O batalie apocaliptica in care multi vom pieri. Nu intamplator dadusera drumul la anumite articole in media pe acest subiect.
    O alta simulare pe care se pare ca deja o tot experimenteaza este cea a celei de a doua veniri a lui Hristos ca salvator, si o inscenare a Judecatii de Apoi prin care se separa pacatosii damnati iadului (adica cei care merita sa piara) de cei pocaiti si iertati. Aviz la "marele pericol" pe care ni-l tot flutura periodic ca si instapanirea WHO ca organism guvernamental global cu puteri discretionare.
    Circula deja pe net filmulete cu aparitia pe nori a unor ingeri luminosi animati de mari dimensiuni sau a unui Hristos similar imaginilor catolice. Spectacolele respective provin din spatiul asiatic. In China deja apar niste panouri publicitare tridimensionale imense, cu fel de fel de aparitii demonice animate de un realism infricosator.
    Regret ca nu le-am salvat adresele de pe YouTube. Daca le regasesc le voi posta.

    Atentie si la numele proiectulu haarp din articol -- "A face invizibilul vizibil".
    Din diverse surse se spune ca perceptia umana a fost intentionat blocata, pt protectie (?) spre a vedea/percepe intregul spectru al realitatii in care traim. Traim, se spune, intr-un spatiu/dimensiune pe care, fara a simti, il impartim si populam impreuna cu o varietate mare de entitati infricosatoare, unele benevolente, multe violente si negative -- arhetipuri, figuri mitice, demoni, monstri, spirite descarnate etc. Deci, posibil ca exercitiul haarp sa pretinda ca va sfasia acest "val al Mayei", facand "invizibilul vizibil." Si, de buna seama, infricosandu-ne si pretinzand supunere.

    In final, voi spune doar atat: Hristos (si sfintii), chiar si altii, ne-au avertizat asupra marii inselari la care omenirea va fi supusa.
    Nu stim ce ni se pregateste, dar presimtim o mare bataie de joc la adresa credintei crestine si o inselare de proportii apocaliptice intr-adevar.
    Stati treji, fara frica, neclintiti in Hristos cei care credeti in El!
  • Mary D 15.05.2024 21:38
    Le dați idei, se știe ca Necuratul are inteligenta limitată. Ei doar arunca pastile și apoi așteaptă păreri pentru a se inspira.
    Ducă-se cu șeful lor la loc fierbinte și întunecat. :)))
  • Mielu' 15.05.2024 10:32
    Cateva simulari 3D/5D --

    *LUNA IN FLACARI*
    https://youtube.com/shorts/gOt7UYmIZc8?si=Hn7esPzYaS57uC-j

    *INGER ZBURAND*
    https://youtube.com/shorts/TErkc_C76zI?si=-Fh5j_znFVJUqbou

    *HRISTOS PE NORI*
    https://youtube.com/shorts/NmAwqLu8Ln4?si=CMXDANEJjTNOSwuH

    *PANOURI PUBLICITARE*
    https://youtube.com/shorts/5dCmcIxCcks?si=RCRg2JUgqsiR7rKR

    https://youtube.com/shorts/8VFLc4GIC-o?si=KDo43HHXy1eRGz6T
  • Marius Popescu 2561 15.05.2024 18:37
    În afară de scenariile astea apocaliptice, cu simularea sfârșitului lumii și alte încercări de instaurare a controlului total, e posibil să existe și o explicație mai simplă și americanii să urmărească un scop imediat: să dezvolte o armă devastatoare. În Ucraina rușii și-au dovedit cu vârf și îndesat superioritatea militară pe partea convențională, iar la arme nucleare sunt clar mai tari. Experimentul HAARP (despre care se spune că ar fi provocat cutremurul din Siria și Turcia) urmărește să îi sperie pe ruși ( care au și ei ceva asemănător, dar se pare că l-au suspendat de frica consecințelor neprevăzute. Toată știința din spate se bazează pe studiile lui Tesla. A apărut și cel puțin o carte pe tema asta, Angels don't play that Haarp. Trăim vremuri de cumpănă.
Ultima oră

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete

10:26

Cariera lui Biden e ca și încheiată. Trump a început să câștige tot mai mult simpatia tinerilor

10:11

Putin merge în Coreea de Nord pentru prima dată în 24 de ani