Goldman Sachs: "Trump trebuie ELIMINAT" (Video)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De opt ani de zile, este limpede că Donald Trump este un ghimpe teribil în coasta Sistemului. Acum, însă, cuvintele fatale au fost spuse pe șleau.

Daniel Goldman Sachs, congresman Democrat de New York, a fost invitat în emisiunea de la MSNBC a lui Jen Psaki, fosta purtătoare de cuvânt a lui Biden.

Cu această ocazie, odrasla familiei de bancheri a declarat:

„Retorica lui (Trump) devine realmente periculoasă. Din ce în ce mai periculoasă. Și am văzut pe 6 ianuarie ce se întâmplă când își folosește retorica ațâțătoare.

„Acum, în ultimele sale postări pe Truth Social (platforma socială a lui Trump) este incredibil, incredibil de înspăimântător pentru oricine ar... ăăă... putea să încerce să lucreze în interiorul guvernului. Și, este indiscutabil în aceste condiții că acest om nu mai trebuie să ajungă din nou într-o funcție publică.

„Nu este doar nepotrivit, este distrugător pentru democrația noastră și trebuie să fie eliminat.”

În ciuda tuturor evidențelor, administrația Biden a negat că valul de procese abătut asupra lui Donald Trump ar avea drept scop împiedicarea acestuia de a candida din nou și de a ajunge iar la Casa Albă.

O spune acum, cât se poate de clar și de răspicat, Goldman Sachs.

Atât de clar și de răspicat, încât termenul folosit de el - „eliminat” - ridică un mare și sumbru semn de întrebare: este vorba de o eliminare din viața politică sau...?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Wolf Edmond 20.11.2023 20:21
  Nu a vorbit nimic despre recompensă dar fiind vorba de Goldman Sachs care dispune de mii de miliarde se subînțelege. Prestația televizivă, ținând cont că Psaki e omul lui Biden, pare mai degrabă o confirmare a unui ordin scris mai de demult. Adică „puteți începe băieți”. Mai rămâne punerea în aplicare.
 • Radu Comsuta 20.11.2023 20:22
  Deci omul ăsta a devenit pentru globaliștii albaștrii de la Casa Albă un ghimpe în coastă. E insuportabil. Și atunci ca și în cazul lui Putin, strigă în gura mare că cineva trebuie să-i facă ceva... De aceea au eliberat un mandat de arestare pe numele lui Putin, doar, doar îl va găbji cineva. Dar nimic. Și cum spune o vorbă că cine nu te omoară (sau mai bine zis cine nu poate să te omoare) te face mai puternic, vedem cum Putin e tot mai încrezător în propriile forțe și planuri care îi cam ies. Însă în privința lui Trump, sincer, mă tem pentru viața lui. E foarte periculos să trăiești în mijlocul leilor și tigrilor globaliști.
 • gogupolitologu 21.11.2023 09:48
  Eliminarea LOR o va face Trump!
 • 1821 26.11.2023 18:03
  Astea sint ''jocuri de glezna'' inspirate din Protocoalele inteleptilor Sionului'', care-l ajuta pe Trump sa revina la Casa Alba.
  Niciodata sa nu uitam ca Trump este membru al Trufasei Citadele, deci nu poate face obiectul agresiunii acestei.
  Iar daca scormonim putin pe net, vom descoperi ca si etnic face parte din ''lumea'' care trebuie.
Ultima oră

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI

14:10

SENZAȚIONAL: Bunicul Oliviei Steer, luptător transilvănean pentru România Mare, delegat la Marea Adunare de la Alba Iulia și senator în primul Parlament. A fost prigonit pentru că a depus o cunună cu un tricolor la mormântul lui Avram Iancu

13:23

Biden o Muerte: Democrații nu au un Plan B

12:26

Parada militară organizată la București cu prilejul Zilei Naționale a României, 2023, la 105 ani de la Marea Unire din 1 Decembrie 1918 - VIDEO și FOTO cu Nori Gri deasupra României