Goldman Sachs: "Trump trebuie ELIMINAT" (Video)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De opt ani de zile, este limpede că Donald Trump este un ghimpe teribil în coasta Sistemului. Acum, însă, cuvintele fatale au fost spuse pe șleau.

Daniel Goldman Sachs, congresman Democrat de New York, a fost invitat în emisiunea de la MSNBC a lui Jen Psaki, fosta purtătoare de cuvânt a lui Biden.

Cu această ocazie, odrasla familiei de bancheri a declarat:

„Retorica lui (Trump) devine realmente periculoasă. Din ce în ce mai periculoasă. Și am văzut pe 6 ianuarie ce se întâmplă când își folosește retorica ațâțătoare.

„Acum, în ultimele sale postări pe Truth Social (platforma socială a lui Trump) este incredibil, incredibil de înspăimântător pentru oricine ar... ăăă... putea să încerce să lucreze în interiorul guvernului. Și, este indiscutabil în aceste condiții că acest om nu mai trebuie să ajungă din nou într-o funcție publică.

„Nu este doar nepotrivit, este distrugător pentru democrația noastră și trebuie să fie eliminat.”

În ciuda tuturor evidențelor, administrația Biden a negat că valul de procese abătut asupra lui Donald Trump ar avea drept scop împiedicarea acestuia de a candida din nou și de a ajunge iar la Casa Albă.

O spune acum, cât se poate de clar și de răspicat, Goldman Sachs.

Atât de clar și de răspicat, încât termenul folosit de el - „eliminat” - ridică un mare și sumbru semn de întrebare: este vorba de o eliminare din viața politică sau...?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Wolf Edmond 20.11.2023 20:21
    Nu a vorbit nimic despre recompensă dar fiind vorba de Goldman Sachs care dispune de mii de miliarde se subînțelege. Prestația televizivă, ținând cont că Psaki e omul lui Biden, pare mai degrabă o confirmare a unui ordin scris mai de demult. Adică „puteți începe băieți”. Mai rămâne punerea în aplicare.
  • Radu Comsuta 20.11.2023 20:22
    Deci omul ăsta a devenit pentru globaliștii albaștrii de la Casa Albă un ghimpe în coastă. E insuportabil. Și atunci ca și în cazul lui Putin, strigă în gura mare că cineva trebuie să-i facă ceva... De aceea au eliberat un mandat de arestare pe numele lui Putin, doar, doar îl va găbji cineva. Dar nimic. Și cum spune o vorbă că cine nu te omoară (sau mai bine zis cine nu poate să te omoare) te face mai puternic, vedem cum Putin e tot mai încrezător în propriile forțe și planuri care îi cam ies. Însă în privința lui Trump, sincer, mă tem pentru viața lui. E foarte periculos să trăiești în mijlocul leilor și tigrilor globaliști.
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO