Delilah lui Tom Jones ucisă A Doua Oară de Progresiști

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Galeză de Rugby a interzis difuzarea sau intonarea de către fani a faimosului cântec al lui Tom Jones la meciurile echipei naționale.

De decenii, spectatorii galezi care participă la meciurile echipei lor naționale pe stadionul Principality din Cardiff obișnuiesc să își încurajeze echipa cu melodia lui Tom Jones, Delilah.


Aceasta era un adevărat imn neoficial. Până în 2023.


Un purtător de cuvânt al Federației Galeze de Rugby a anunțat că această practică va fi eliminată din cauza conținutului versurilor, considerate necorespunzătoare:

„FGR condamnă violența domestică de orice fel. În privința cenzurării cântecului, am solicitat opinia unor experți în materie și suntem conștienți că ea (cenzura) este problematică și bulversantă pentru unii suporteri din cauza conținutului său.”

În probabil cel mai faimos cântec lansat de vedeta galeză Tom Jones este vorba de o femeie care este ucisă de iubitul ei gelos, pentru că aceasta îl înșela.

Însă, fanii cu greu pot fi opriți să își încurajeze echipa favorită așa cum o fac de decenii încoace.

În meciul de rugby de duminică, de la Cardiff, în care Țara Galilor a jucat cu Irlanda în cadrul Turneului celor 6 Națiuni, suporterii au cântat Delilah de mama focului în timpul meciului, cât și pe străzile din Cardiff, la ieșirea din stadion.

Ba parcă au pus și mai multă pasiune decât de obicei.

Șeful Poliției din Țara Galilor, Richard Lewis, și-a exprimat și el sprijinul pentru cenzurarea cântecului lansat în 1968:

„Există multe critici deplasate la adresa deciziei de a interzice să se cânte Delilah. Cântecul descrie uciderea unei femei de către partenerul său gelos. Ca să înțelegeți mai bine, aproximativ două femei sunt asasinate pe săptămână de un partener sau fost partener. A sosit momentul să cântăm altceva.”

O arie din Othello de Verdi merge?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
  • Radu Comsuta 06.02.2023 19:56
    Culmea ipocriziei. Pledezi pentru stoparea violenței în familie, femeile agresate fizic de bărbații lor dar îi dai înainte cu dreptul femeii de a face ea ce vrea cu trupul ei, mai precis avortul. În primul rând o Delilah nici n-ar fi văzut lumina zilei ar fi fost ucisă din pântecele mamei ei. Ce să mai zic de dreptul de.a ajunge și ea o frumoasă fetișcană, de-a suci mințile câtorva bărbați....
  • Tic 06.02.2023 23:00
    Vor avea efectul contrar! Începe deja sa fie luați în derizoriu toți cei care se inhama la gloaba globalista! Dar cel mai bine ar trebui "aplaudați" (pe față, nu pe dos) pana se vor înroși palmele.
  • cica 06.02.2023 23:48
    Fiți serioși, s-au sucărit ăștia de la Mai!
  • Corina George 10.02.2023 09:22
    Domnilor și Doamnelor! Ce îmi "place" este cum ne dau ei de înțeles buna intenție a celor ce conduc lumea. Cita grija au de noi. Tot azi se discuta de prin presa ca IA va ajunge sa ne aducă in prim plan persoanele decedate. Azi cu Delilah mîine cine mai știe cu cine. Și mai de unazi Shakespeare sau Beethoven plus Pe aripile vântului sunt interzise tot ca motiv abuzurile rasiale etc. Frumos nu? In spiritul libertății a onestității și a cinstei șmecherii de la Davos și-au ales escorte după suflet fără sa se uite la bani. Puritanii perverși de peste tot îl imbratiseaza pe Jelensky pentru ca a devenit o mina de aur la ce li se vinde de fapt.. Curvarsarie peste tot și ipocrizie mai mare nu mai vezi. Azi pe cind religiile lumii ar trebui sa fie agresive ins tenul de a-și arata ingrijorarille cu transhumanismul ce se vrea bine intenționa nefacind decit sa devenim după cum spunea într-un alt articol chiar cel ce a scris acest articol anume Adrian Patrusca roboti de la naștere pina la final. Diavolii păzitori care ne Înșeală care se vor pozitivi sunt luni in considerație de cit mai multi așa ziși intelectuali care sunt vai de mama lor dat fiind naivitatea dar dornici de a se urca pe socluri. Socluri de nisip. îmi este scirba de lașitățile celor asupriți. Cum sa nu reationezi cind îl vezi pe Gates in tribune ca in cazul finalei de la Sydney? Cum? Uite așa... Pina atunci sa ne rugam ca nu mai avem scăpare apoi adepților la tot ce este enormal " pofta buna " la viermii făcuți la gratar și cu mărinimie indemnind sa ii cumpărăm făcută de suedezi. Doamne ce timpuri!
Ultima oră

22:18

Părintele Ioan Istrati: “Vă spun o taină. 90% din realitatea ființei e inaccesibilă simțurilor trupului”

21:30

S-a făcut dreptate pentru elevul Vlad Țăranu, cu ”Basarabia e România”! Victorie a societății civile normale: Sancțiunea i-a fost anulată! EXCLUSIV

21:14

139 de ani de la recunoașterea autocefaliei Bisericii Ortodoxe Române: "Nerecunoscând nici o altă autoritate fără numai pre Mântuitorul Dumnezeu–omul". 2025 - 140 de ani și 100 de ani de la ridicarea la rang de Patriarhie

20:34

Proteinele Spike ajută celulele canceroase să supraviețuiască și să reziste chimioterapiei. “Vaccinurile” Covid pot avea efecte similare - studiu realizat de Brown University

19:30

RĂZBOIUL MONUMENTELOR, MONUMENTELE RĂZBOAIELOR. ȘI NU NUMAI... Mihai Ogrinji despre Monumentele Basarabiei și opera de refacere a lor dusă de avocatul Iulian Rusanovschi

18:40

Pfizer a ales conștient să nu informeze autoritățile de reglementare despre fragmentele de ADN din vaccinurile Covid, dezvăluie un înalt oficial de la Health Canada

17:40

Trump – Al doilea Pact cu Diavolul: După Covid, Războiul...

17:06

Programul pelerinajului de Florii din București

16:45

Frumoșii tineri care au înfruntat Armata Roșie și moartea cu zâmbetul pe buze. 66 de ani de la martiriul lui Victor Metea, luptător în Grupul Carpatin-Făgărășean al rezistenței armate anticomuniste din Munții Făgărașului (+ 23 aprilie 1958)

15:55

Urmărire ca în filme în Botoșani: Poliția a folosit 61 de gloanțe pentru a opri un tânăr de 25 de ani care nu a oprit la semnalele agenților. Bărbatul a fost stabilizat, dar cu leziuni grave

15:36

Mihai Tîrnoveanu: Vlad Țăranu ne spune că Basarabia este România. Acest nume predestinat a meritat să fie pedepsit pentru că militează pentru reunire?

15:10

Analiza ”Prafului Saharian”: arsenic, bariu, nichel, zinc, fier, aluminiu. Cum au acționat alte state în timp ce oficialitățile din România tac mâlc. Documente de la Institutul de Inginerie Chimică din Bosnia

14:09

Disoluția socială e doar primul pas din agenda globalistă | Bogdan Radu Herzog la Pe Drept Cuvânt #44 cu Florentin Țuca

12:18

Conferința interactivă ”Stop tratatului pandemic OMS: motivații medicale și juridice” la Cluj-Napoca. Invitați: Anca Nițulescu, Geanina Hagimă, Carmen Oțelea, Marina-Ioana Alexandru, Gabriel Marin, Elena Radu

11:59

Ptiu, drace! Joe Biden își face semnul Crucii la un miting pro-avort (VIDEO)