DE DOI ANI NU ȘI-A VĂZUT COPILUL SECHESTRAT de Barnevernet-ul din Danemarca. Drama Herminei Gheorghe: GREVA FOAMEI în fața Parlamentului din COPENHAGA. PS Macarie se implică, MAE NU SCOATE UN SUNET. VIDEO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Greva foamei într-un cort în fața Parlamentului Danemarcei

Un chip marcat de suferință: moartea soțului, moartea fiului cel mare, confiscarea fiului cel mic de către serviciile sociale daneze din Hillerød.

„Nu au avut niciun gram de motiv să-mi ia copilul, și nu au niciun gram de motiv să-l țină sechestrat. Sunt nouă ani de când lupt pentru fiul meu.”, spune Hermina Gheorghe, despre care a relatat și  ActiveNews. Singurul care s-a implicat până acum este PS Macarie, Episcopul Europei de Nord, după cum puteți citi mai jos. Aurescu de la MAE tace în păpușoiul lui Kuleba de la Kiev.

„Cu toate acestea, Herminei și fiului ei nu li s-a dat nicio șansă: nicio sărbătoare împreună, nicio aniversare, nicio vizită acasă, nici cea mai vagă intenție privind reintegrarea în familie, doar scurte întâlniri sub supraveghere, desfășurate în condițiile cele mai stricte și limitări draconice. Ultima dată s-au întâlnit în urmă cu doi ani.

Dacă autoritățile au avut în vedere binele copilului, pentru care motiv au refuzat plasarea lui în familia extinsă? De i se refuză repatrierea și i se reînnoiește an de an permisul de ședere în Danemarca?”, scrie pagina de Solidaritate cu doctorița Camelia Smicală și cazul său, acum rezolvat, după îndelungi suferințe.

„Timp de nouă ani, Hermina a dus o luptă neîncetată pentru recuperarea fiului ei din custodia serviciului social din #Hillerød.

Ultima întâlnire între mamă și fiu a avut loc în urmă cu doi ani iar concluzia supraveghetorilor a fost că „mama nu respectă spațiul personal al copilului” ceea ce în limbaj profan înseamnă că mama a îmbrățișat copilul și cine știe, poate l-a și pupat.

Pentru cei care vor să știe, da, Ministerul Afacerilor Externe de la București cunoaște situația Herminei. Ce, nu e de ajuns?!

Și totuși, își imaginează cineva o mamă daneză rezidentă in România în situația Herminei?”, mai scrie pagina citată.

SAU UNA UCRAINEANCĂ? - după cum se întreabă chiar ea într-o imagine (doar că acum au trecut 12 luni de Slavă):

 Preasfințitul Episcop Macarie al Europei de Nord este alături de Hermina Gheorghe, mama care se află deja de cinci zile - din 12.04.2023 - în Greva Foamei, ca formă de protest față de măsurile abuzive luate de autoritățile daneze împotriva ei și a fiului ei William Cristian, care împlinește miercurea aceasta, pe 19 aprilie, 9 ani. PS Macarie a mers în Piața din Copenhaga de câteva ori, i-a adus Sfânta Lumină (video mai sus) și a cântat cu aceasta „Hristos a înviat!” și are și un mesaj către autorități:

Solidaritate cu greu încercata mamă Hermina Gheorghe de la Copenhaga

„O nouă durere apasă comunitatea românilor din țările scandinave: despărțirea încă a unei mame de copilul său.

Așa cum arătam în cartea "În misiune pe tărâmul vikingilor", din nefericire, cazurile de copii separați de familiile sau mamele/părinții lor sunt mult mai numeroase decât cele cunoscute opiniei publice românești.

În ultimele zile a atras atenția presei cazul Herminei Gheorghe, o mamă româncă ce trăiește în Danemarca și care a decis să facă greva foamei ca protest față de măsura luată de serviciile sociale de a sista întrevederile cu copilul său.

Un caz tragic, nefericit, o suferință continuă pentru care ne doare inima și care ne îndeamnă la rugăciune și la solidarizare cu Hermina Gheorghe.

Am cercetat-o pe sora noastră în fața Parlamentului danez, acolo unde își exprimă protestul în această formă radicală a grevei foamei. I-am arătat că îi suntem alături și vom sta împreună cu ea în aceste zile, ajunând, priveghind și rugându-ne. Pentru că nopțile sunt foarte reci în Danemarca, am ajutat-o, de asemenea, să se instaleze într-un cort, pentru a avea un minim de adăpost. Am pornit, alături de comunitate, o chetă în cadrul eparhiei noastre.

Ne rugăm Atotmilostivului Dumnezeu să caute și să cerceteze și această mamă greu încercată și ne exprimăm nădejdea ca, prin demersuri bine cumpănite, instituțiile statale, atât cele daneze, cât și cele românești, să caute la interesul superior al copilului Herminei Gheorghe, o mamă care vrea să-și vadă și să-și îmbrățișeze propriul fiu.

În comuniune de intensă rugăciune,
+ Părintele Episcop Macarie


VOM REVENI

Vedeți și ALERTĂ: BARNEVERNET ÎN ROMÂNIA! Copiii vor putea fi smulși din familiile lor și izolați de Stat pe criterii Totalitarist-Sanitare. Proiect de Lege la Camera Deputaților. PROTEST MIERCURI LA PARLAMENT! Familia Bodnariu se opune. VIDEO

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • Mircea Dragan 18.04.2023 01:05
    Da. Foarte interesant. Din ce traieste mamica daca sta toata ziua in cort? Acum e in greva foamei dar inainte?
  • INJECTIA FINALA 18.04.2023 16:12
    Cu Forța, ne răpesc copiii

    Sunt Pruncii noștri, ai mei și ai tăi
    Domnițele de mâine și flăcăi
    Guwernul se silește a'i răpi
    A'i face bălării, a'i căsăpi

    Sunt Pruncii minunați ai lui Hristos
    Să nu'i lăsăm pe drumul dureros
    Să'i apărăm cu spada, la nevoie
    Să ne fure copiii, Iohanul n'are voie

    Sunt viitorul nostru și al țării
    Chiar chezășia vieții și a mării
    De frumuseți și bunătăți divine

    Stopați Demonul care vine !
  1. Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

  2. Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

  3. Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

  4. Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

  5. Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

  6. Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

  7. Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

  8. Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

  9. Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

  10. Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

Ultima oră

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”