Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Benjamin Netanyahu pentru crime de război și crime împotriva umanității. Premierul israelian amenință cu “un scandal de proporții istorice”

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Luni, Curtea Penală Internațională a solicitat întocmirea mandatelor de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu și a ministrului Apărării Yoav Gallant. De asemenea, procurorul șef al CPI a cerut mandat de arestare și pentru Yahya Sinwar, liderul Hamas, și alți doi lideri Hamas.

Cererea are la bază declanșarea conflictului din 7 octombrie 2023.

Cei doi sunt acuzați de comiterea de crime de război și crime împotriva umanității, a declarat Karim Khan într-un interviu pentru CNN.
 
După solicitarea Curții Penale Internaționale privind arestarea premierului Netanyahu, ministrul cabinetului de război din Israel, Benny Gantz, a reacționat, criticând aspru cererea procurorului șef al CPI, Karim Khan.

„În timp ce Israelul luptă cu unul dintre cele mai stricte coduri morale din istorie, respectând în același timp dreptul internațional și lăudându-se cu o justiție independentă robustă – să facă paralele între liderii unei țări democratice hotărâți să se apere de teroarea disprețuitoare și liderii unei organizații teroriste însetate de sânge - o denaturare profundă a justiției și un faliment moral flagrant”, a declarat Gantz, citat de evz.ro

Curtea mai solicită și arestarea altor doi lideri de la vârful Hamas: Mohammed Diab Ibrahim al-Masri, liderul Brigăzilor Al-Qassam, și Ismail Haniyeh, liderul politic al Hamas.

Această acțiune reprezintă o premieră pentru Curtea Penală Internațională în ceea ce privește vizarea unui conducător și aliat apropiat al Statelor Unite.

Prin această decizie, Netanyahu se află în aceeași categorie cu președintele rus Vladimir Putin, pentru care CPI a emis un mandat de arestare în contextul războiului dintre Moscova și Ucraina.

Un comitet de judecători al CPI va examina acum cererea lui Khan pentru mandatele de arestare la adresa lui Benjamin Netanyahu și Yahya Sinwar, iar o decizie definitivă va fi luată ulterior.

Khan a afirmat că acuzațiile împotriva lui Sinwar, Haniyeh și al-Masri includ „exterminarea, omorul, luarea de ostatici, violul și agresiunile sexuale în detenție”.

„Lumea a fost șocată pe 7 octombrie când oamenii au fost smulși din dormitoarele lor, din casele lor, din diferite kibbutzuri din Israel”, a declarat Khan pentru Amanpour, adăugând că „oamenii au suferit enorm”.

De cealaltă parte, Benjamin Netanyahu este acuzat de „cauzarea exterminării, cauzarea înfometării ca metodă de război, inclusiv refuzul furnizării de ajutoare umanitare și vizarea deliberată a civililor în conflict”.

Premierul israelian amenința cu „un scandal de proporții istorice”

În urma apariției rapoartelor în luna anterioară despre intenția procurorului-șef al CPI de a urma această cale, Benjamin Netanyahu a afirmat că eventuale mandate de arestare emise de CPI împotriva oficialilor de rang înalt din guvernul și armata israeliană „ar reprezenta un scandal de proporții istorice”.

Premierul israelian declara că țara sa „dispune de un sistem legal independent care investighează cu seriozitate toate încălcările legii”.

„Nimeni nu este mai presus de lege”, a mai adăugat procurorul-șef al CPI.

„Ei sunt liberi, în ciuda obiecțiilor lor la jurisdicție, să ridice o contestație în fața judecătorilor Curții și asta le recomand să facă”, a completat acesta pentru CNN.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (31)
  • Aly09 20.05.2024 23:30
    Zelensky 2 in actiune !!!


    Dumnezeule scapa-ne de nebunii astia !!!





    Trezirea POPOR !!!
  • Dumitru 8915 21.05.2024 08:34
    Ramine cum am stabilit , intra motoaca in action .
  • Mars.60 Stefan 21.05.2024 11:24
    După “un măcel de proporții istorice” e firesc să facă si “un scandal de proporții istorice”, tot el.
    Khazarul are toate drepturile, ceilalti nu.
  • Radu Comsuta 20.05.2024 23:39
    Interesant că și-au mai adus aminte de vorba asta, ”nimeni nu-i mai presus de lege”. Însă și legea e făcută de oameni. Care pot fi corupți, șantajați,...însă cel mai mult ar trebui să le fie frică de Dumnezeu! Toate se fac în fața lui la vedere. Și odată, și odată vine și data scadentă.
  • Davinci 21.05.2024 00:44
    Aceasta hegemonie evreiasca trebuie sa ia sfirsit. Asta nu înseamnă ca si adversarii lor nu trebuiesc puși la punct. INsa istoric prea și-au bătut joc de toți. Recent Horia Moculescu ne spune ca alături de el sint toți compozitorii de origine evreiasca stabiliți in România au afirmat ca nu a existat vreun genocid pe teritoriul României. Se știau asta si i din povestea asta Antonescu trebuie reabilitat. Nicolae Steinhardt evreu de evreu care nu a mințit la procesul lui Noica legionar de legionar si așa a încasat 10 ani de munca silnica spunea ca "Antonescu nu a omorit niciun evreu. Nici unul." Sa amintesc ca el a dat drumul evreilor sa plece spre Palestina si SUA apoi au fost trimis in Transnistria pentru a nu putea fi deportați. In București aveau steaua lui David pe haine si maturau străzile Bucureștiului si asta pentru a nu fi capturați pe front. Dar marxistei din ei au creat o problema in Germania unde au trădat alături de Anglia si SUA. Declarația de la Balfour explicată de evreul Benjamin Freedman un evreu care nu minte ne explica tot ce s-a intimplat si cum au dus poporul Germaniei la înfometare prin trădare. TOtul pentru peticul de hirtie dat de Anglia unde obțineau Palestina . Petic arată la conferită de pace din Franța. Atunci Germanii au înțeles cum au fost badjocoriti de cei ce locuia un Germania de origine evreiasca. Voi arată aici ceva secvențe explicate de Benjamin Freedman consilierul presedintelul Wilson un evreu care spune adevarul.

    Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
    Discurs ținut de Benjamin H. Freedman, consilierul președintelui W. Wilson, în 1961
    Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Și, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condițiile păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriștii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte și să considerăm totul așa cum a fost înainte ca războiul să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri și încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.
    În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniștii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniștii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic și – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmațiile mele – au spus: „Uitați cum stau lucrurile: încă mai puteți câștiga acest război. Nu trebuie să vă predați. Veți putea câștiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliații voștri”. La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeți, eram tineri, eram bogați, eram puternici. Sioniștii au spus Angliei: „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiția să ne promiteți Palestina pentru după victorie”.
    Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Prețul pe care trebuie să-l plătiți este Palestina, după ce anihilați Germania, Austro-Ungaria și Turcia”

    Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei și, în general, mass-media americană aparținea evreilor; iar ei, acești evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulți dintre ei proveneau din Germania și doreau să vadă o Germanie care-1 va distruge pe Țar. Evreii nu-1 iubeau pe Țar și nu doreau să vadă Rusia câștigând războiul.
    Acești bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb și alte bănci celebre americane refuzaseră să finanțeze Anglia sau Franța, chiar și cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franța și Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, acești bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranța de a vedea Rusia îngenunchiată și Țarul anihilat"

    De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârșit și germanii au mers la Paris pentru Conferința de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegația condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că știu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinței de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania și împărțeau bucăți Europa națiunilor care aveau și ele pretenții, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina??” După care au scos în public, în fața germanilor (care nu știau nimic), Declarația Balfour. Și, în acea clipă, germanii au înțeles că fuseseră învinși și obligați să plătească înspăimântătoarele reparații de război, numai din cauza faptului că sioniștii doriseră Palestina și fuseseră deciși să o obțină, prin orice mijloace.
    Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignați. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio țară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalați decât în Germania. "

    " După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii țării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca să inspecteze așa-zisele lagăre de deținuți în perfectă stare de sănătate și pline de comuniști. E drept, mulți dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniștii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau și preoți, și miniștri, și masoni, toți bănuiți de afiliații internaționale."

    "Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
    În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
    Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scutește de respectarea lor.
    Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din aceleași motive.
    Benjamin H. Freedman
    Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar și contradictorii personalități ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acționar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite."

    Tot comentariul acesta evreu care nu minte anume Benjamin Freedman este colosal si ar trebui predat in scoli. Nu este spus de mine nu de tine ci de un evreu de evreu care era in echipa președintelui american Wilson si care a participat la declarația de la Balfour. Ca ei , evreii, nu jura corect cu ghimii adică cu non evreii este clar.

    Sa mai amintesc de cine era la guvernare sub comuniștii din 45? Ana Pauker / Hannah Robinshon, LEonte Rautu / Oingenstein, GH Apostoł/ Gershwinn, Teohari Georgescu/ BUrah Tescovici, Nicolski / Goddberg, Roman/ Neulander, Brucan/ Saul Bruckner, VOitec, Vasile Luka, Birlandeanu erau cei care fumau guvernul României comunist. Sa nu mai spun cum doamna sedorovici procuror si soția lui Brucan Bruckner Saul trimite in lotul ziariștilor pe Gyr, Pamfil Seicaru si alții la moarte prin procesul ce l-a condus distinsă împotriva lor.

    Un alt mare favor a fost facuta de oculta mondala Israelului faptul ca procesul Pacificului nu a avut loc. Genocidul adevărat a avut loc in China unde Japonia a măcelărit zeci de milioane de chinezi. Recent jurnaliști de origine chineză stabiliți in S.U.A. au fost găsiți morți pentru ca încercau activarea acestui proces. Mossad-ul? CIA sau Yakuza mafia japoneza a intervenit? CIne știe.
    Azi in ROmania institutul WIsel isi bate joc de adevratii eroi ei neamului romanesc precum Paulescu sau VUlcanescu incercindu-se a fi interziși sau ceva asemanator cu Eminescu unde chiar romani așa ziși intelectuali precum Cartarescu sau Patapievici au cerut scoaterea aceștui roman absolut din literatura romana dat fiind ca era antisemit. VOrba lui tzutzea "cum sa fiu antisemit?! Ce Isus vine de la Glina? " Sint adevăruri clare nu sofisme de care România suferă pentru ca politic nu existam. NU avem mândria natioanala. LEgionarii au fost singurii conduși de religia grestina ortodoxa care a luptat împotriva comunismul bolșevic. SI are de suferit pentru ca naționalismul lor a deranjat. Din păcate forme fără conținut pentru ca naționalismul legionar era unul creștin care a fost explicat de parintele Staniloae foarte clar spunând ca acest fel de naționalism este unic pentru ca nu este exclusivist. Dar aminteam de Steinhardt sau de rabinul Genevei Shafran care au fost pro Antonescu si au. spus sau au avut reabilitarea in buzunar si nu poate fi pus pe tapet pentru ca nu se vrea reabilitat. CUrios este ca Ceaușescu a fost pro antonescian si s-a văzut si in opera lui Marin PReda pe cind a scris Delirul unde este reabilitarea lui Antonescu cel ce era numit de Ceaușescu "cistigatorul moral al războiului." De vulcanescu nu mai spun cit a fost de umilit cum a murit si ce a facut el pentru România. De ani si ani de zile trăim fără istorie. Lăsăm alogenii sa ne dicteze... DIn poate clasa politica este una de joasă speță lasă si trădătoare. EU nu fac apologia legionarilor pentru ca necesita o noua judecata. NU a fost judecata mișcarea asta la Nurenberg dat fiind naționalismul creștin ceea ce era diferit de naționalismul german. A luptat împotriva comuniștilor si au fost adevărați patrioți. să pus pe seama ei moartea lui Iorga care a fost făcută de un fals legionar Boeru crescut de NKGV la Moscova , mason si fugit in Germania unde nu i s-a intimplat nimic devenind insa sfătuitorul de taina al regizorului Sergiu Nicolaescu. Așa ca iată-ne ca se știe azi de Duduianu de mutu Cămătaru si nu de Paulescu, Galeriu, Calciu, VUlcanescu , Tutzea, Nae Ionescu , Zelea, Pamfil Seicaru, Gyr, Vasile Voiculescu, Galeriu si mulți mulți alții de care majoritatea populației nu ii știu. O rușine iar România va trebui sa își asume si sa lupte pentru istoria adevarata. Aiudul, SIghet, Gherla , Rahova plină de preoți de intelectuali romani patrioți care au murit prin aceste pușcării plus altele. Așa ca acest Benjamin trebuie judecat. Nu are dreptul sa facă ce a făcut. Palestina a fost a palestinienilor dar... in aceste moment aceasta tara trebuie împărțită in doua fără tăgadă.
    Doamne ajuta!!!
  • Davinci 21.05.2024 00:44
    Aceasta hegemonie evreiasca trebuie sa ia sfirsit. Asta nu înseamnă ca si adversarii lor nu trebuiesc puși la punct. INsa istoric prea și-au bătut joc de toți. Recent Horia Moculescu ne spune ca alături de el sint toți compozitorii de origine evreiasca stabiliți in România au afirmat ca nu a existat vreun genocid pe teritoriul României. Se știau asta si i din povestea asta Antonescu trebuie reabilitat. Nicolae Steinhardt evreu de evreu care nu a mințit la procesul lui Noica legionar de legionar si așa a încasat 10 ani de munca silnica spunea ca "Antonescu nu a omorit niciun evreu. Nici unul." Sa amintesc ca el a dat drumul evreilor sa plece spre Palestina si SUA apoi au fost trimis in Transnistria pentru a nu putea fi deportați. In București aveau steaua lui David pe haine si maturau străzile Bucureștiului si asta pentru a nu fi capturați pe front. Dar marxistei din ei au creat o problema in Germania unde au trădat alături de Anglia si SUA. Declarația de la Balfour explicată de evreul Benjamin Freedman un evreu care nu minte ne explica tot ce s-a intimplat si cum au dus poporul Germaniei la înfometare prin trădare. TOtul pentru peticul de hirtie dat de Anglia unde obțineau Palestina . Petic arată la conferită de pace din Franța. Atunci Germanii au înțeles cum au fost badjocoriti de cei ce locuia un Germania de origine evreiasca. Voi arată aici ceva secvențe explicate de Benjamin Freedman consilierul presedintelul Wilson un evreu care spune adevarul.

    Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010
    Discurs ținut de Benjamin H. Freedman, consilierul președintelui W. Wilson, în 1961
    Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Și, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condițiile păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriștii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte și să considerăm totul așa cum a fost înainte ca războiul să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri și încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.
    În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniștii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniștii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic și – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmațiile mele – au spus: „Uitați cum stau lucrurile: încă mai puteți câștiga acest război. Nu trebuie să vă predați. Veți putea câștiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliații voștri”. La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeți, eram tineri, eram bogați, eram puternici. Sioniștii au spus Angliei: „Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiția să ne promiteți Palestina pentru după victorie”.
    Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg: „Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Prețul pe care trebuie să-l plătiți este Palestina, după ce anihilați Germania, Austro-Ungaria și Turcia”

    Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei și, în general, mass-media americană aparținea evreilor; iar ei, acești evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulți dintre ei proveneau din Germania și doreau să vadă o Germanie care-1 va distruge pe Țar. Evreii nu-1 iubeau pe Țar și nu doreau să vadă Rusia câștigând războiul.
    Acești bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb și alte bănci celebre americane refuzaseră să finanțeze Anglia sau Franța, chiar și cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franța și Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, acești bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranța de a vedea Rusia îngenunchiată și Țarul anihilat"

    De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârșit și germanii au mers la Paris pentru Conferința de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegația condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că știu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinței de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania și împărțeau bucăți Europa națiunilor care aveau și ele pretenții, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina??” După care au scos în public, în fața germanilor (care nu știau nimic), Declarația Balfour. Și, în acea clipă, germanii au înțeles că fuseseră învinși și obligați să plătească înspăimântătoarele reparații de război, numai din cauza faptului că sioniștii doriseră Palestina și fuseseră deciși să o obțină, prin orice mijloace.
    Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignați. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio țară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalați decât în Germania. "

    " După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii țării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca să inspecteze așa-zisele lagăre de deținuți în perfectă stare de sănătate și pline de comuniști. E drept, mulți dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniștii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau și preoți, și miniștri, și masoni, toți bănuiți de afiliații internaționale."

    "Dumneavoastră știți ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeți că este așa de sacră pentru ei? Eu știu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte.
    În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă și rostești o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numește Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declarație sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul și neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare.
    Cu atât mai mult, Talmudul reamintește evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scutește de respectarea lor.
    Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Și, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeași soartă pe care au avut-o germanii, și din aceleași motive.
    Benjamin H. Freedman
    Benjamin H. Freedman a fost una dintre cele mai uimitoare, dar și contradictorii personalități ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acționar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizațiile evreiești și și-a petrecut restul vieții cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puțin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite."

    Tot comentariul acesta evreu care nu minte anume Benjamin Freedman este colosal si ar trebui predat in scoli. Nu este spus de mine nu de tine ci de un evreu de evreu care era in echipa președintelui american Wilson si care a participat la declarația de la Balfour. Ca ei , evreii, nu jura corect cu ghimii adică cu non evreii este clar.

    Sa mai amintesc de cine era la guvernare sub comuniștii din 45? Ana Pauker / Hannah Robinshon, LEonte Rautu / Oingenstein, GH Apostoł/ Gershwinn, Teohari Georgescu/ BUrah Tescovici, Nicolski / Goddberg, Roman/ Neulander, Brucan/ Saul Bruckner, VOitec, Vasile Luka, Birlandeanu erau cei care fumau guvernul României comunist. Sa nu mai spun cum doamna sedorovici procuror si soția lui Brucan Bruckner Saul trimite in lotul ziariștilor pe Gyr, Pamfil Seicaru si alții la moarte prin procesul ce l-a condus distinsă împotriva lor.

    Un alt mare favor a fost facuta de oculta mondala Israelului faptul ca procesul Pacificului nu a avut loc. Genocidul adevărat a avut loc in China unde Japonia a măcelărit zeci de milioane de chinezi. Recent jurnaliști de origine chineză stabiliți in S.U.A. au fost găsiți morți pentru ca încercau activarea acestui proces. Mossad-ul? CIA sau Yakuza mafia japoneza a intervenit? CIne știe.
    Azi in ROmania institutul WIsel isi bate joc de adevratii eroi ei neamului romanesc precum Paulescu sau VUlcanescu incercindu-se a fi interziși sau ceva asemanator cu Eminescu unde chiar romani așa ziși intelectuali precum Cartarescu sau Patapievici au cerut scoaterea aceștui roman absolut din literatura romana dat fiind ca era antisemit. VOrba lui tzutzea "cum sa fiu antisemit?! Ce Isus vine de la Glina? " Sint adevăruri clare nu sofisme de care România suferă pentru ca politic nu existam. NU avem mândria natioanala. LEgionarii au fost singurii conduși de religia grestina ortodoxa care a luptat împotriva comunismul bolșevic. SI are de suferit pentru ca naționalismul lor a deranjat. Din păcate forme fără conținut pentru ca naționalismul legionar era unul creștin care a fost explicat de parintele Staniloae foarte clar spunând ca acest fel de naționalism este unic pentru ca nu este exclusivist. Dar aminteam de Steinhardt sau de rabinul Genevei Shafran care au fost pro Antonescu si au. spus sau au avut reabilitarea in buzunar si nu poate fi pus pe tapet pentru ca nu se vrea reabilitat. CUrios este ca Ceaușescu a fost pro antonescian si s-a văzut si in opera lui Marin PReda pe cind a scris Delirul unde este reabilitarea lui Antonescu cel ce era numit de Ceaușescu "cistigatorul moral al războiului." De vulcanescu nu mai spun cit a fost de umilit cum a murit si ce a facut el pentru România. De ani si ani de zile trăim fără istorie. Lăsăm alogenii sa ne dicteze... DIn poate clasa politica este una de joasă speță lasă si trădătoare. EU nu fac apologia legionarilor pentru ca necesita o noua judecata. NU a fost judecata mișcarea asta la Nurenberg dat fiind naționalismul creștin ceea ce era diferit de naționalismul german. A luptat împotriva comuniștilor si au fost adevărați patrioți. să pus pe seama ei moartea lui Iorga care a fost făcută de un fals legionar Boeru crescut de NKGV la Moscova , mason si fugit in Germania unde nu i s-a intimplat nimic devenind insa sfătuitorul de taina al regizorului Sergiu Nicolaescu. Așa ca iată-ne ca se știe azi de Duduianu de mutu Cămătaru si nu de Paulescu, Galeriu, Calciu, VUlcanescu , Tutzea, Nae Ionescu , Zelea, Pamfil Seicaru, Gyr, Vasile Voiculescu, Galeriu si mulți mulți alții de care majoritatea populației nu ii știu. O rușine iar România va trebui sa își asume si sa lupte pentru istoria adevarata. Aiudul, SIghet, Gherla , Rahova plină de preoți de intelectuali romani patrioți care au murit prin aceste pușcării plus altele. Așa ca acest Benjamin trebuie judecat. Nu are dreptul sa facă ce a făcut. Palestina a fost a palestinienilor dar... in aceste moment aceasta tara trebuie împărțită in doua fără tăgadă.
    Doamne ajuta!!!
  • Passagero 21.05.2024 11:07
    Fapte istorice evidente prin faptul ca sunt documentate, insa prea putini le dau atentie.
    Argumentele si concluziile finale sunt amare si adevarate, de aceea suntem in robie si poate ca n-o sa mai fim...
  • Bizar 21.05.2024 06:16
    ci este filmarea cu Mikey Mouse Habibi care latra la tembelizor : "Antisemitism"

    https://x.com/i/status/1792651531298218064
  • Mars.60 Stefan 21.05.2024 12:37
    E dreptul lui sa se "apere" acuzandu-i pe altii de "antisemitism", faptele lui vorbesc de la sine, de fapt sunt strigatoare la cer. Nu poti sterge cu vorbe goale mainile si constiinta patate cu sange, prea mult sange.
  • Mihai Cantuniari 21.05.2024 06:55
    Oh ce veste minunata!! Parca nu iti vine a crede! Da Doamne sa se faca dreptate si sa inceteze in lume suprematismul iudeo-sionist askenazo-khazar, din care se hraneste globalismul actual. Priviti cu atentie poza lui Satanyahu, cum improasca ura prin toti porii si prin privirea draceasca. El insusi este portretul sionismului mondial. Mai priviti-l o data ca sa nu uitati... Nu mai faceti greseala de a scrie Declaratia de la Balfour: Lord Balfour a fost un politician englez stupid, nu un loc. Scrieti deci Declaratia Balfour, asa e corect.
  • Mihai Cantuniari 21.05.2024 07:29
    Vreti si alte dovezi la ceea ce ni se pregateste? Iata-le:
    1. Iată un citat dintr-o scrisoare a evreului Karl Marx către evreul Baruch Levy, scrisoare citată în Revue de Paris la 1 iunie 1928, pg. 574: ”Poporul evreu în întregime va fi propriul său Mesia. Acesta va realiza dominația lumii prin dizolvarea altor rase… și prin stabilirea unei republici mondiale în care evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetățeni. În această Nouă Ordine Mondială, copiii lui Israel… vor furniza toți liderii fără a întâlni opoziție”... Acum intelegeti de ce rau-intentionatii mondiali doresc cu inversunare Noua Ordine Mondiala?
    2. Toată proprietatea țărilor străine aparține națiunii evreiești, care în consecință este îndreptățită să o preia fără nicio remușcare: Talmud, Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat... Acum intelegeti de ce Nu veti avea nimic si veti fi fericiti?
    3. Iudaismul nu a renunțat și nu va renunța niciodată la marele său țel naționalist. În timpul Congresului Sionist din 1897 de la Basilea, Elveția, dr. Mandelstein, profesor universitar la Kiev, a afirmat cu tărie în discursul său de deschidere a conferinței din 29 august, următoarele: ‟Evreii se vor folosi de toată influența și puterea lor ca să împiedice dezvoltarea, întărirea si bunăstarea tuturor celorlalte națiuni, și sunt hotărâți să își susțină și întărească speranța lor istorică: cucerirea puterii universale.ˮ (Le Temps, 3 septembrie 1897).
    Toate popoarele ne-evreiești vor fi excluse de la participarea la construirea noii lumi și vor fi doar tolerate ca o turmă demnă de dispreț (Traktat, Gittin, Fol. 57, Talmudul Babilonian).
  • Mihai Cantuniari ► Mihai Cantuniari 21.05.2024 07:41
    Pentru inceputul actiunii sale malefice, mondialismul askenaz-khazar avea nevoie de o criza majora.
    „CRIZA MAJORĂ” a fost creată și poartă numele de
    cod „COVID 19”!
    „COVID-19” este numele unei OPERAȚIUNI MONSTRUOASE,
    nicidecum numele unei boli, care se presupune că ar fi cauzată
    de un virus (și el inventat) numit SARS-COV-2 (încă nu am aflat ce
    reprezintă acest cod).
    „COVID 19” înseamnă:
    C = Certificat
    O = de („O” de la „of”, care înseamnă „de”)
    V = Vaccinare
    ID = Identificare
    1 = Artificial („A„ e prima literă din alfabet)
    9 = Inteligență („I” e a 9-a literă din alfabet)
    Prin urmare, „COVID 19” înseamnă:
    „Certificat de Vaccinare,
    cu Identificare prin Inteligență Artificială.”
    Pentru a se putea realiza IDENTIFICAREA,
    este nevoie de 3 lucruri:
    - cipul sub piele;
    - internetul rapid 5G;
    - Inteligența Artificială.
    Toate s-au realizat sau sunt pe cale de realizare. Nimic nu este intamplator. Totul e urmarit si aplicat.
  • azazel ► Mihai Cantuniari 21.05.2024 08:19
    Cattle Official Vaccination ID..

    OCVID - e denumirea oficiala folosita in industria alimentara din SUA. OfficialCattleVaccinationID
  • azazel 21.05.2024 08:15
    Scrie clar in Talmud, ca daca omori goimi nu e crima.
  • icil_67@yahoo.com 21.05.2024 08:18
    sa plateasca pentru genocidul pe care l-a declansat, si asa este mult prea putin.
  • Bizar 21.05.2024 09:29
    The US government is working hand in hand with NGOs to bring millions of illegals into the US.
    JJ Carrol, a veteran from the CBP, is producing a movie titled "#Treason," which features interviews in three parts. Whistleblowers from the NGOs have revealed that these organizations include Jewish Family Services, Lutheran Family Services, and Catholic Charities.
    Key points from the interview:
    - Whistleblowers from NGO's have come forward to explain who the NGOs are, including Jewish Family Services, Lutheran Family Services, and Catholic Charities.
    - The greatest crime over the next several years will be uncovering the relationship between the NGOs and the federal government. Democrats openly speak of public-private partnerships.
    - Hundreds of billions of dollars have been spent on these operations.
    - Money is laundered to smaller NGOs, but all the NGOs share the same bank account. It's all a lie.
    - Nobody is following the money, and nobody cares.
    - Nobody has the manpower to move people and goods into America, that's where the NGOs come in.
    - This is a military-style invasion.
    - The US government "who I believe is the enemy of the people" has created the routes into Middle America.
    - 50-70% are military-age males.
    - Nothing like this happens by happenstance.
    - The number is up to 30,000,000 that Biden has brought in.
    - The federal government does not run the NGOs; the NGOs run the federal government.
    - Nurses are earning $20,000 per week with the NGOs.

    https://x.com/i/status/1792783766223823189
    https://x.com/JakeCan72/status/1792783766223823189/video/2
  • Bizar 21.05.2024 09:32
    The US government is working hand in hand with NGOs to bring millions of illegals into the US.
    JJ Carrol, a veteran from the CBP, is producing a movie titled "#Treason," which features interviews in three parts. Whistleblowers from the NGOs have revealed that these organizations include Jewish Family Services, Lutheran Family Services, and Catholic Charities.
    Key points from the interview:
    - Whistleblowers from NGO's have come forward to explain who the NGOs are, including Jewish Family Services, Lutheran Family Services, and Catholic Charities.
    - The greatest crime over the next several years will be uncovering the relationship between the NGOs and the federal government. Democrats openly speak of public-private partnerships.
    - Hundreds of billions of dollars have been spent on these operations.
    - Money is laundered to smaller NGOs, but all the NGOs share the same bank account. It's all a lie.
    - Nobody is following the money, and nobody cares.
    - Nobody has the manpower to move people and goods into America, that's where the NGOs come in.
    - This is a military-style invasion.
    - The US government "who I believe is the enemy of the people" has created the routes into Middle America.
    - 50-70% are military-age males.
    - Nothing like this happens by happenstance.
    - The number is up to 30,000,000 that Biden has brought in.
    - The federal government does not run the NGOs; the NGOs run the federal government.
    - Nurses are earning $20,000 per week with the NGOs.

    https://x.com/i/status/1792783766223823189
    https://x.com/JakeCan72/status/1792783766223823189/video/2
  • Passagero 21.05.2024 10:52
    Cred ca este o baskalie specific kazareaska ca sa mai desumfle multimile goymiste suparate de macelul hashkenazilor din Palestina, insa daca marele plan o cere, kabaalii i-o vor trage lui Bibi, asa cum le-au tras-o lui Yitzhak Rabin si Ariel Sharon. Despre acesta din urma mi s-a spus inca din august 2005 ca a fost condamnat si ca o va merli, n-am crezut, insa in ianuarie a avut "un AVC si a intrat in coma profunda".
    Rabin si Sharon au incercat sa detensioneze situatia si chiar sa aduca pacea in zona, ceea ce nu este cazul lui Bibi care nu va fi penalizat. Hamas este manevrata de okulta kabaaleaska, nu are nici o treaba cu binele palestinienilor.
  • Neanae 21.05.2024 12:18
    Am 3 chestioare de zis asupra acestei aberatii, subiectul articolului, și ceva colateral.
    1. Netanyahu NU VA FI NICIODATA ARESTAT, PENTRU CA NU VA FI NICIODATA CONDAMNAT! Va fi doar o vânzoleală foarte plăcută și foarte apreciată de antisemiți și partizani ai Palestinei Libere.
    2. Antisemiții Planetei, mai bine zis cei ce nu pot suferi evreii și evident israeliții, cei care consideră Israelul “abuziv pe Terra”, foarte probabil sunt în stare să finanțeze GRUPUL TERORISTIC HAMAS cu scopul de a distruge Israel și toți evreii. La mine acasă aceștia sunt NAZIȘTI! Nu pot fi persoane cu niște valori pe acolo așa gen “hai să înțelegem ce putem construi împreună, lăsând istoria de sânge să se placheze”! Tot ăștia, anti-contra, se bat cu pumnii în piept ca să se facă o dată pace între evrei și palestinieni. O logică de mă ia cu capu’!
    3. Palestina Liberă!!! Punctul acesta e o întrebare.
    Cum imaginează Palestina Liberă susținătorii și luptătorii fervenți?
    Sigur fără evrei și sigur o mare Națiune civilizată, prosperă, liberă și democratică, deschisă internațional, în plină ascendenta economică și financiară. EXTRAORDINAR, mă înscriu și eu în această mișcare măreață pro Palestina, apărând totuși drepturile Israelului.

    NUMAI CA PALESTINA LIBERĂ ESTE DESTINATĂ SĂ FIE DIRIJATĂ DE TERORIȘTI HAMAS &CO CU SUPRAVIZIUNEA INTEGRALIȘTILOR FUNDAMENTALIȘTI DIN IRAN ȘI ALTE STATE SIMILARE.
    Practic cine vrea/luptă pentru o Palestina Liberă, va avea fix un AFGANISTAN nr. 2

    SUCCESURI! Salvați HAMAS dragi antisemiți.
    Bizar, nu prea se vorbește de acest minunat grup de oameni bravi care urmăresc visele antisemiților și libertatea Palestinei. Sunt de rezervă pt binele Umanității.
  • Mihai Cantuniari 21.05.2024 14:11
    Evitati termenul 'antisemit'. Acesta nu este un cuvant, ci o arma, o ghioaga, o bata cu care lovesti pe cine vrei, cand vrei, unde vrei. Nimeni pe lumea asta nu se naste 'antisemit', nici un om si nici un popor. Ba da, exista doua neamuri absolut antisemite si DOAR ELE sunt asa: Arabii fiindca ii urasc pe evrei; si Evreii fiindca ii urasc pe arabi. Lor si numai lor li se potriveste termenul-arma de 'antisemit'. In rest, nimeni nu poate fi antisemit decat daca detesta INTREAGA rasa semita, ceea ce e greu de crezut.
  • Neanae 21.05.2024 14:46
    Dle Cantuniari, cuvântul “antisemit/antisemitism” reprezintă o atitudine cu multe fațete, toate fiind oglinda urii, și aceasta cu o multitudine de tonalități, contra a tot ceea ce poate fi “evreu/israelit/Israel”. Tot răul din lume și psihoza “antisemiților” pot fi anihilate o dată cu dispariția din circulație a tuturor indivizilor de origine semită, mai modern evreiască. Toată cultura și știința dezvoltate de minți iluminate, de inteligența de origine evreiască, musai să dispară. Evreii, israeliții de orice origine, ashkenazi, khazari etc trebuie închiși în ghetouri, lagăre fiindcă sunt oroarea planetei.
    ASTA ESTE O CONCLUZIE PE MARGINE DE ȘANȚ, VOIT ȘOCANTĂ ȘI VOIT PROVOCATOARE FIINDCĂ CITESC OPINII ÎNGRIJORĂTOARE CU DATE ISTORICE CARE SĂ DIVEDEASCA CA “RĂUL PE PĂMÂNT E ISRAELUL ȘI EVREII”!
    Vrem să înțelegem ca trecutul e trecut ca războaiele punice și nimic nu se construiește râcâind continuu un rahat uscat/praf de secole și milenii?
    Vrem să înțelegem ca Israel este o NAȚIUNE, UN STAT? Ca evreii în majoritate sunt o valoare adăugată în evoluția omenirii?
    Nu înțeleg de unde și până unde în lumea ne evreiască este totul perfect, iar NUMAI “SEMIȚII” ne strică FENG SHUI-ul

    Sincer, este deplorabil pentru mine să citesc atâta ură contra poporului evreu, cu mărturii istorice, de-a dreptul să intuiesc printre rânduri ca “bine le-a făcut Hamasu’, vrem Palestina Liberă, să moară vecinu’ și tot Jidanu’ “

    Palestina NU VA FI NICIODATĂ LIBERA! Cu “moartea și deportarea tuturor evreilor de pe Planetă” (sarcasm total!) Palestina Va fi dominată și condusă de minunații integraliști fundamentaliști, adoratori Hamas!
    SUCCES
  • Mars.60 Stefan ► Neanae 21.05.2024 17:18
    Stimate domnule coleg NEANAE, cu tot respectul care vi se cuvine, permiteti sa va aduc aminte, a propos de apelativul de "antisemiti" pus pe nedrept de dvs. unor oameni(nu goyimi) care nu sunt de acord cu politica de ocupatie si exterminare dusa de statul sionist Israel a palestinienilor nevinovati din statul Palestina. Statul Palestina (în arabă فلسطين , Filasṭīn) este un stat situat pe coasta estică a Mării Mediterane, care și-a proclamat independența in 1988. Suveranitatea de jure a Statului Palestina este recunoscută ca atare de ONU, prin rezoluția 67/19 din anul 2012. Aceasta exterminare/expulzare a palestinienilor a inceput odata cu administrarea Palestinei de catre englezi prin Mandatul Palestinei.
    Mandatul britanic pentru Palestina, sau Mandatul Palestinei, a fost o împuternicire legală pentru administrarea Palestinei, care a fost aprobată oficial de Consiliul Ligii Națiunilor pe 24 iulie 1922 și care a intrat în vigoare pe 26 septembrie 1923. Documentul se baza pe principiile conținute în Articolul 22 al Convenției Ligii Națiunilor și în rezoluția Conferinței de la San Remo din 25 aprilie 1920 a principalelor puteri asociate și aliate din timpul Primului Război Mondial. Mandatul a legalizat administrația britanică și în partea de sud a fostei Sirii Otomane în 1923 – 1948. Regatul Unit, după ce a primit consimțământul Ligii Națiunilor, a împărțit teritoriul sub mandat în două arii administrative: Palestina, sub controlul britanic nemijlocit, și Transiordania, un teritoriu cu un anumit grad de autonomie, plasat sub conducerea familiei Hashemite, (în conformitate cu angajamentele pe care și le luase McMahon în numele guvernului de la Londra încă din 1915. Prin această împărțire, teritoriul Transiordaniei a fost exclus de britanici din zona în care urma să fie creat „Căminul național evreiesc”. În preambulul mandatului se afirma că principalele puteri aliate au căzut de acord asupra faptului că puterea mandatară era responsabilă pentru punerea în practică a Declarației Balfour din 2 noiembrie 1917, adoptată de guvernele Aliaților. Prin sus-numita declarație, britanicii se angajaseră să susțină fondarea în Palestina a unui "cămin național pentru evrei". Puterile aliate se angajaseră să se îngrijească de apărarea drepturilor civile și religioase atât a comunităților evreiești cât și a celor neevreiești din Palestina.
    Obiectivul oficial al instituirii sistemului mandatelor Ligii Națiunilor era administrarea teritoriilor ce aparținuseră defunctului Imperiu Otoman în Orientul Mijlociu începând cu secolul al XVI-lea. Mandatele aveau să înceteze când teritoriile sub mandat erau capabile să se autoguverneze.
    Statele arabe si arabii din Palestina au respins rezoluția 181 din 29 noiembrie 1947 a Adunării Generale a ONU care a chemat la împărțirea teritoriului Palestinei sub mandat britanic în două state, arab și evreiesc. La 1 decembrie 1947, încă sub regimul mandatar britanic, au izbucnit ostilități între arabi și evrei, care au luat amploarea unui război civil interetnic.
    La 15 mai 1948 mandatul Marii Britanii asupra Palestinei a luat sfârșit. Cu câteva ore mai înainte, întrunită la 14 mai 1948, pentru a nu profana sâmbăta(sic!), conducerea evreiască a procedat la proclamarea Statului Israel pe teritoriul prevăzut de ONU. De atunci si pana astazi, populatia palestiniana a fost decimata treptat in toate modurile barbare si crude de catre un stat asazis evreu (khazar), sustinut de imperiul anglo-american sionist. Si a propos de americani, ei au o vorba: "NEVER SAY NEVER!"

    As vrea sa va reamintesc ce spune sfantul prooroc ISAIA din partea Domnului in cap. 1:8-31 din Torah/Biblie/Vechiul Testament, unde este prezentata o imagine foarte exacta a Israelului de astazi sub mainile patate de sange ale criminalului khazar sionist Netanyahu.
    Macar pe Dumnezeu cel Sfant (si pe proorocul Isaia, trimis al Domnului) sper ca nu-L catalogati a fi si El un "antisemit".

    ISAIA 1:8-31
    8. Sionul ajuns-a ca o colibă într-o vie, ca o covercă într-o bostănărie, ca o cetate împresurată!
    9. Dacă Domnul Savaot nu ne-ar fi lăsat o rămășiță, am fi ajuns ca Sodoma și ne-am fi asemănat cu Gomora.
    10. Ascultați cuvântul Domnului, voi conducători ai Sodomei, luați aminte la învățătura Domnului, voi popor al Gomorei!
    11. Ce-mi folosește mulțimea jertfelor voastre?, zice Domnul. M-am săturat de arderile de tot cu berbeci și de grăsimea vițeilor grași și nu mai vreau sânge de tauri, de miei și de țapi!
    12. Când veneați să le aduceți, cine vi le ceruse? Nu mai călcați în curtea templului Meu!
    13. Nu mai aduceți daruri zadarnice! Tămâierile Îmi sunt dezgustătoare; lunile noi, zilele de odihnă și adunările de la sărbători nu le mai pot suferi. Însăși prăznuirea voastră e nelegiuire!
    14. Urăsc lunile noi și sărbătorile voastre sunt pentru Mine o povară. Ajunge!
    15. Când ridicați mâinile voastre către Mine, Eu Îmi întorc ochii aiurea, și când înmulțiți rugăciunile voastre, nu le ascult. Mâinile voastre sunt pline de sânge; spălați-vă, curățiți-vă!
    16. Nu mai faceți rău înaintea ochilor Mei. Încetați odată!
    17. Învățați să faceți binele, căutați dreptatea, ajutați pe cel apăsat, faceți dreptate orfanului, apărați pe văduvă!
    18. Veniți să ne judecăm, zice Domnul. De vor fi păcatele voastre cum e cârmâzul, ca zăpada le voi albi, și de vor fi ca purpura, ca lâna albă le voi face.
    19. De veți vrea și de Mă veți asculta, bunătățile pământului veți mânca.
    20. Iar de nu veți vrea și nu Mă veți asculta, atunci sabia vă va mânca, căci gura Domnului grăiește.
    21. Cum a ajuns ca o desfrânată cetatea cea credincioasă și plină de dreptate? Dreptatea locuia în ea, iar acum este plină de ucigași.
    22. Argintul tău s-a prefăcut în zgură și vinul tău este amestecat cu apă;
    23. Mai-marii tăi sunt răzvrătiți și părtași cu hoții; toți iubesc darurile și umblă după răsplată. Ei nu judecă orfanul, iar pricina văduvei nu ajunge până la ei.
    24. Pentru aceasta zice Domnul, Dumnezeul Savaot, puternicul lui Israel: Răzbuna-Mă-voi împotriva asupritorilor Mei și Mă voi întărâta cu răzbunare asupra vrăjmașilor Mei!
    25. Voi întoarce mâna Mea împotriva ta și te voi curăți de toată zgura ta, ca în cuptor.
    26. Voi întoarce judecătorii tăi să judece ca la început și sfetnicii tăi ca odinioară. După aceasta te vei putea numi iarăși cetate dreaptă, oraș credincios.
    27. Sionul va fi răscumpărat prin judecată și locuitorii săi care se vor întoarce la credință, prin dreptate.
    28. Domnul va zdrobi pe cei răzvrătiți, iar cei ce au părăsit pe Domnul vor fi nimiciți.
    29. Ei vor fi rușinați pentru dumbrăvile sfinte pe care le-au îndrăgit și se vor roși la față din pricina grădinilor pe care le-au ales.
    30. Vor fi ca un stejar ale cărui frunze cad și ca o grădină fără nici un strop de apă.
    31. Cel puternic va fi ca puzderiile de câlți și faptele lui ca o leasă de mărăcini. Și aceia și aceasta vor arde laolaltă și nimeni nu va putea să-i stingă.
    ...

    Faptele oricarui om sau popor vorbesc de la sine, nu trebuiesc alte argumente IN FATZA EVIDENTEI.
    Poporul acesta asazis evreu ESTE popor al Sodomei si Gomorei deoarece:

    "Israel is one of the most inclusive societies in the world for the lesbian, gay, bisexual, and transgender (LGBT) community. Israel adamantly protects the rights of its gay citizens, and the LGBT community is represented in the highest echelons and in all facets of Israeli society".

    https://embassies.gov.il/la/AboutIsrael/IsraelExperience/Pages/Gay-Israel.aspx

    Si asta spune tot despre asazisul popor "semitic" si "sfant" care tine sub ocupatie si sub teroare statul Palestina si intreg pamantul prin infiltrare in toate guvernele tarilor lumii.
    SHALOM ALEHEM!
  • Tic ► Mars.60 Stefan 21.05.2024 18:01
    Subscriu.
  • Passagero ► Neanae 21.05.2024 17:25
    Neanea, esti de servici pe cerculetz?
    "Antisemit" este un cliseu inventat, ca multe altele, de otrepe numite "scarbe" care nu au nici o legatura cu evreii.
    De fapt "antisemit" este un alias inventat pentru "antiscarbe" si nu are nici o legatura cu evreii care sunt un popor vechi cu o istorie tumultoasa,
    cu merite incontestabile la cultura si civilizatia planetara si cu pacate ca alte popoare vechi sau noi care si ele au o contributie majora la cultura si civilizatia planetara.
    Cum numesc scarbele pe evreii onorabili si cu contributii indiscutabile care dau in vileag mizeriile lor si iau atitudine impotriva lor?
    Ciorile nu sunt porumbei chiar daca se dau porumbei, in schimb unele ciori mai scarboase numesc toate pasarile care nu le lasa sa le strice cuibul, "antiporumbei".
  • viorel craciun 21.05.2024 17:24
    Apoi , trebuie sa fim toti " creduli " si ca sa fim creduli , trebuie sa stim ca avem " O JUSTITIE FUNCTIONABILA " atat in ROMANIA , cat si in E.C , cat si INTERNATIONALA .Cazul in speta , dar inainte sa fim " creduli " in functionalitatea " JUSTITIE " , in cazul in speta " CEA INTERNATIONALA " trebuie sa analizam si " fapta justitiei in cauza " Deocamdata singurul " condamnat real dupa anii 90 a fost Molosevici , premierul sarb , care ii incomoda pe multi in zona Europei de Est " si trebuia " GASIT UN DICTATOR " pentru alte " scuze " urmatoare in zona , ca la " Pingelica in 89 , executat de " REVOLUTIE " .Dar sa te gendesti ca vreodata " PREMIERUL ISRAEL " va fii anchetat pentru GENOCID , chiar daca l-a infaptuit real , asa inseamna sa fii prost , sau credul sau si una si alta sa crezi in povestea romaneasca " CU FAT-FRUMOS SI BALAURUL " apoi de aceea inventata sa fie o " poveste " pentru credinta ca " BINELE INVINGE RAUL " NICIODATA , " BANUL CASTIGA PESTE TOT " CA LA CAZINOUL MONDIAL " indiferent de victime "
  • Mihai Cantuniari 21.05.2024 20:05
    Stimate domnule NEANAE, constat cu uimire ca nu ai raspuns la nici unul din comentariile mele, nici la cele cu citate oricand verificabile, nici la cel cu doua natii cu adevarat antisemite. Da-mi voie sa te intreb: Arabii sunt semiti? Daca da, atunci toti cei care ii urasc sunt antisemiti, sa fie clar. Daca autodenumitii evrei (askenazi khazari) sunt profund antiarabi, sunt ei si antisemiti? Sunt. La fel, daca arabii ii urasc pe autodenumitii evrei, sunt ei antisemiti? Sunt. Atunci de ce ne tratati pe noi de antisemiti, cand nu avem nici in clin nici in maneca, cu ura dintre ei?? Sau procedati ca in cazul placilor comemorative de la Auschwitz, unde cifra victimelor ebree scade incontinuu (de la initialele 8 milioane, la 6 milioane, apoi la 4,5 milioane, iar acum in urma la 1 milion), dar totalul ramane tot de 6 milioane batute in cuie? Deci aritmetica sionista este 6 - 5 = 6. Daca i-as spune asta unui elev de clasa intaia primara, s-ar uita la mine ca la un... (va las pe dv sa gasiti epitetul), in schimb noi trebuie sa inghitim aiureala ca pe un adevar revelat. Pai nu prea merge. Goyim au si ei glagorie in cap de la Bunul Dumnezeu.
  • Mars.60 Stefan 21.05.2024 21:12
    Subscriu si va multumesc, domnule MIHAI CANTUNIARI!
  • Neanae 21.05.2024 22:31
    Stimate Dle Cantuniari, as scrie un roman, dar sunt mereu pe drumuri iar timpul “mă arde si mă taxează”!
    Cum stau pe jar ca iar trebuie sa o întind, doar ce aruncai o privire la știri … îmi face plăcere ca am stârnit spiritele. Am și spus ca folosesc sarcasmul și provocarea prin rândurile mele. Acestea nu au fost scrise neapărat ca să critic opinionistii serioși, informați, ci fiindcă s-a creat o atmosferă periculoasă, plină de ură contra Israelului fără a se pomeni nicio clipă motivul pentru care s-a ajuns unde s-a ajuns. NIMENI nu pomenește de crimele Hamas, acum se jubilează ca doar doar Netanyahu intră la zdup cu un șut de la dna judecătoare româncă … bun, acum mai și pamfletez! Pentru mine este trist să aud de la mulți amici israelieni, oameni culți, profesioniști de mare ținută, ce mari preocupări și temeri au nu numai pentru ai lor din Israel, dar și pentru ei, adică cei care sunt împrăștiați prin lume. Nici eu nu trăiesc în RO, dar sufletul da, mă mișc între 3 națiuni și zău, peste tot evreii și israelienii nu se mai simt siguri.
    Concluzionez. Totul este absurd, ceea ce se întâmplă este aberant, nu pot accepta ca ura contra evreilor să domine peste voința de a încerca măcar marginal să NE ÎNȚELEGEM ASUPRA A CEEA CE AR PUTEA ADUCE VIITORUL.
    Știți unde e problema? Se trăiește prea mult în trecut. Acesta constituie PREZENTUL și din păcate VIITORUL.
    Ce facem? Găsim mereu bube sau creem resurse? De bine, buninteles!
    Seară bună tuturor (mă omoară pragmatismul)
  • viorel craciun 22.05.2024 19:24
    Domnule Da Vinci , toate multumirile noastre pentru articolul in cauza , mai ales ca ati " participat " dupa cum spuneti la anumite " intalniri " diplomatice , dar eu ca simplu " opincar " nu inteleg si nu voi intelge un aspect , adica " daca toate erau cunoscute si publicate acum " de fapt cine a fost " DECIDENTUL DEZINFORMARII NATIONALE " si cine " ESTE IN CONTINUARE " dupa 89 a fost " SECURITATEA " cu nepotii , nepotilor ei , lozinca actuala , dar in anii trecuti ,de exemplu " privind executarea lui N.Iorga , Armand Calinescu etc " cine a dat " comanda " ca si la " Ceausescu " etc, etc , poate ne lamuriti , fiindca suntem dornici de " judecata proprie " si de " cunoastere " noii astia " simplii opincari , votanti , maine " .Vorba cronicarului " ISTORIA ESTE ACEEASI DOAR NUMELE DIFERA "
  • Mihai Cantuniari 23.05.2024 13:54
    Domnului NEANAE, referitor la ultima sa postare:
    Cuvantul ura nu are ce cauta printre caracteristicile esentiale ale Neamului Romanesc. Ura nu exista in Romania mea si a noastra, nici printre romani. Nu exista nici macar fata de cei ce ne-au facut atata rau in istorie: unguri, turci, rusi. De altfel se stie ca Neamul nostru este 'idiot de tolerant'. E purul adevar. Va rog colegial, renuntati acum si pentru totdeauna la cele doua expresii care NU ni se potrivesc: antisemitism si ura fata de evrei. V-am mai scris ca acestea nu sunt decat arme contondente cu care este lovit si nedreptatit un Neam care are si el defectele lui, dar nicidecum pe astea!
  • Mihai Cantuniari 23.05.2024 13:54
    Domnului NEANAE, referitor la ultima sa postare:
    Cuvantul ura nu are ce cauta printre caracteristicile esentiale ale Neamului Romanesc. Ura nu exista in Romania mea si a noastra, nici printre romani. Nu exista nici macar fata de cei ce ne-au facut atata rau in istorie: unguri, turci, rusi. De altfel se stie ca Neamul nostru este 'idiot de tolerant'. E purul adevar. Va rog colegial, renuntati acum si pentru totdeauna la cele doua expresii care NU ni se potrivesc: antisemitism si ura fata de evrei. V-am mai scris ca acestea nu sunt decat arme contondente cu care este lovit si nedreptatit un Neam care are si el defectele lui, dar nicidecum pe astea!
Ultima oră

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A piedut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungarei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania

14:43

Alianța Părinților și Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților solicită organizarea unei dezbateri ample și autentice referitoare la instruirea personalului ucrainean care operează avioane F-16 din Baza Aeriană-Fetești

13:41

Răsturnare de situație! Viktor Orban i-a întors spatele lui Iohannis și merge cu Rutte la șefia NATO

13:38

Patriotismul de stadion și cei care vând meciurile României

12:19

Raidurile israeliene continuă să facă ravagii în taberele de refugiați. Doar astăzi au fost uciși 17 palestinieni. Totalul se ridică la peste 37.000 de morți

11:33

"Mașini spirituale": Invazia jefuitorilor de suflete