Coșmarul NU s-a încheiat: Vânătoare de Oameni la Shanghai (VIDEO)

De Adrian Pătrușcă  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Demența COVID continuă în China. Nicăieri nu ești în siguranță. Nicăieri nu te poți ascunde de mâna lungă a „autorităților sanitare”.

O demonstrează imaginile de coșmar înregistrate sâmbătă seara, într-un magazin Ikea din Shanghai,

Un anunț făcut la difuzoare a căzut ca un trăsnet peste vizitatori: nimeni nu are voie să părăsească magazinul - în perimetru a fost înregistrată (electronic) prezența unui „Contact”.

Șocați să se trezeaască din senin condamnați la carantină, mulți vizitatori au încercat să scape cu fuga. Să evadeze...

Înregistrările video arată scene demne de orice distopie: gardienii încearcă să închidă porțile cu forța în fața bulucului de oameni care împing și urlă disperați.

 

PotrivitBloomberg, cei care nu au reușit să scape cu fuga, au fost ținuți închiși în incinta magazinului de la ora 20 până la miezul nopții.

Apoi au fost transportați în clădiri speciale pentru carantinați, în care au stat două zile, urmate de alte cinci zile de monitorizare.

Detenția în masă a fost provocată de faptul că unul dintre vizitatorii magazinului a fost depistat prin sistemul de urmărire al telefonului că a avut contact cu un băiețel de șase ani testat pozitiv.

Puștiul nici măcar nu era simptomatic.

 

Shanghai a fost doar anul acesta 92 de zile în lockdown total sau parțial, în perioada 10 martie și 31 iulie.

Imaginile îngrozitoare din metropola cu 24 de milioane de locuitori, în care ușile de la blocuri au fost sudate și oamenii lăsați să moară de foamen în case, au făcut înconjurul lumii.


Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

GIORGIA MELONI: NU SUNTEM NUMERE! SUNTEM PERSOANE ȘI TREBUIE SĂ NE PĂSTRĂM IDENTITATEA! Mă cheamă Giorgia, sunt femeie, mamă, italiancă, creștină!

CONSIMȚĂMÂNT NEINFORMAT - DOCUMENTAR TRADUS ÎN ROMÂNĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Andri 18.08.2022 16:16
  Ti se face rau de aceasta tragedie, de aceasta imbecilizare in masa, in care omul nu mai e in stare sa lupte pentru viata lui
 • Sascha 18.08.2022 16:28
  Demența care a urmat instaurării Revoluției Culturale,a intrat într-o nouă fază. Ea n-a încetat,nicio secundă și-a schimbat doar, cameleonic, înfățișarea și scopurile.Controlul prin teroare e mai viu ca niciodată, în spatele zâmbetului hidos al lui Mao.
 • INJECTIA FINALA 18.08.2022 17:39
  Asta ne asteapta si pe noi din cauza ca i'am lasat pe fratii nostri chinezi prada comunismului , am contribuit la inrobirea lor la extrem prin cumpararea marfurilor produse de ei in conditii de sclavie ingrozitoare.
  Dumnezeu sa'i miluiasca!
  Pe ei si pe noi !
 • Constantin8 18.08.2022 23:23
  UE si Rusia au invatat de la China tehnici de supraveghere si urmarire a populatiei...

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

22:30

CAZUL VISARION ALEXA - FIUL MASS MEDIA. Biserica are nevoie de duhovnici și rugători nu de vedete

21:39

Un studiu Oxford confirmă: decese din cauza miocarditei induse de vaccin

20:42

Cazul Visarion Alexa - Între duhul lumii și Duhul lui Dumnezeu

19:35

„Copiilor și nepoților să nu le fie rușine să se numească români”. Execuția învățătorului Ion Pridon din Făgăraș, erou al Rezistenței Armate Anticomuniste - 70 de ani - 27 septembrie 1952

18:36

Un imunolog european de top, expert în vaccinuri, crede că boosterul Covid-19 i-a accelerat dezvoltarea cancerului. STUDIU

18:00

Dacă folosim mașina de spălat noaptea salvăm Europa de Putin? „Mi-a fost foarte rușine pentru că nu am pus, real, umărul la binele comun și la a depăși acest obstacol cu care toți europenii se confruntă.” DILEMELE INFLUENȚĂRILOR

17:10

Marele protopsalt al Catedralei Patriarhale Mihail Bucă la aniversare. ÎNTRU MULȚI ANI!

16:34

Tucker Carlson: În Italia a fost o Revoluție Pașnică. S-ar putea ca în alte țări să fie Insurecții adevărate

15:40

Sabotaj, sau accident? Conducta Nord Stream 2, afectată de o scurgere de gaze în Marea Baltică. FOTO

14:40

Un medic anestezist din SUA a otrăvit săculeții de perfuzie mai multor pacienți. Un doctor a decedat, iar alți 11 pacienți se află în stare gravă. Tribunalul l-ar putea condamna la moarte

13:46

Romania se opune la Bruxelles reducerii efectivelor de vaci pentru a micșora emisiile. Petre Daea pune punctul pe ”i”: Nu suntem de acord cu o reducere atât de drastică

13:00

Combinatul chimic Chimcomplex concediază 400 de angajați ca urmare a creșterii alarmante a prețurilor la energie electrică și gaze naturale

12:30

Vladimir Putin ar putea anunța vineri anexarea la Rusia a teritoriilor ocupate din Ucraina. Astăzi este ultima zi a referendumurilor

11:45

Economistul Mircea Coșea, avertisment sumbru, pe fondul crizei din energie: Se vor închide firme, românii vor deveni șomeri! Este posibil chiar și un lockdown

11:00

Patronul B1TV aruncă bomba: Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol