Conflictul planificat dinainte între Israel și Hamas, o continuare a operațiunii 9/11 sub steag fals?

De Iustina Filimon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Atacul din partea Hamas din 7 octombrie a fost menit să „injecteze” o nouă doză de adrenalină în „războiul împotriva terorii”, deși lucrurile s-au schimbat în cei peste 22 de ani de la 9/11, când internetul era încă ceva nou, iar războiul informațional era încă în stadiu incipient, scrie naturalnews.com.  

Pe atunci, majoritatea oamenilor credeau povestea potrivit căreia câțiva teroriști musulmani au deturnat la întâmplare niște avioane comerciale și le-au izbit în turnurile World Trade Center, iar pe un altul direct în departamentul de contabilitate al Pentagonului, în ciuda faptului că Statele Unite sunt o superputere puternic protejată.

În 2023 un lucru similar s-a întâmplat din nou în legătură cu atacul Hamas asupra Israelului, atac care sfidează orice logică, având în vedere că granițele Israelului sunt atât de puternic păzite și aparent impenetrabile încât așa ceva ar fi fost imposibil dacă nu ar fi existat un ordin de suspendare a pazei.

„Atacul din partea Hamas din 7 octombrie asupra Israelului a fost prima fază a unui complot conceput de către neoconservatorii americani și Netanyahu cu scopul de a reînnoi atacul SUA asupra furnizorilor Hezbollah în numele Marelui Israel”, avertizează Paul Craig Roberts cu privire la starea actuală a lucrurilor.

„Marele Israel este bazat pe o credință sionistă că Israelul cuprinde teritoriul de la Nil din Egipt până la Eufrat în Irak. Scopul 9/11 a fost să lanseze, sub pretextul unui «război împotriva terorismului», războaiele cerute de neoconservatorii americani în publicațiile lor și despre care ne-a vorbit generalul Wesley Clark, spunând că trebuie duse împotriva dușmanilor Israelului din Orientul Mijlociu. Scopul «războiului Washingtonului împotriva terorismului» a fost să distrugă furnizorii Hezbollah – Irak, Siria și Iran.”

„A susține Israelul” înseamnă a susține un stat polițienesc totalitar condus de globaliști, în care „aleșii” stăpânesc cu mână de fier asupra „păgânilor”.

Din acest motiv, „războiul împotriva terorismului” nu se va sfârși niciodată, cel puțin nu până când Marele Israel nu va fi realizat, caz în care lumea va avea probleme mult mai mari, având de-a face în principal cu planul sionist de înrobire globală a tuturor „păgânilor”.

„Ceea ce s-a întâmplat cel mai probabil este: agenții israelieni care s-au infiltrat în Hamas au fost instruiți să convingă Hamas să lanseze atacul, promițând că vor avea capacitatea de a dezactiva bariera și a-i lua prin surprindere pe israelieni”, speculează Roberts despre atacul din 7 octombrie și despre modul cum ar fi eșuat.

„Israelul primește astfel suport pentru distrugerea rămășițelor Palestinei și încorporarea întregii Palestine în Israel, punând astfel capăt oricărei perspective cu privire la soluția două state și, în același timp, soluționând problemele juridice și politice ale lui Netanyahu, prin transformarea lui într-un erou care a consolidat Palestina sub Israel”.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia - VIDEO ÎN DIRECT:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Christinne Radu 21.11.2023 12:59
    'Annihilate Everyone': Israeli TV Promotes Genocidal Song

    https://www.youtube.com/watch?v=RV0pEUXMz6M&t=201s
Ultima oră

14:21

CATEGORIA: "AM FOST UN DOBITOC”... ASTĂZI, CRISTIAN TUDOR POPESCU

13:10

2 decembrie: 25 de ani de la trecerea la Domnul a Părintelui Cleopa Ilie, sfânt duhovnic al Mănăstirii Sihăstria. VIDEO

12:00

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul lovit de pasărea cu clonț de rubin

00:30

2 decembrie: Sf. Proroc Avacum - a trăit cu 600 de ani înainte de Hristos; Sfinții pustnici Ioan, Iraclemon, Andrei și Teofil; Sfinta Muceniță Miropa

23:30

Despre Sfântul Apostol Andrei, despre Mihai Eminescu și despre cele Zece elegii care sfârșesc poezia (I) - Un nou interviu cu profesorul Constantin Barbu

23:00

Pr. Bogdan Florin Vlaicu: La mulți ani România, la mulți ani românilor de pretutindeni! Dezbatere VIDEO despre Pericolele din aer, nanotehnologia și legătura cu pandemia, Summitul Covid și Ziua Națională a României

22:10

Centenarul Mărturisitorilor Aspazia Oțel Petrescu și Nicolae Purcărea (1923-2023) – Conferință duhovnicească dedicată Sfinților din închisorile comuniste, Brașov, 8 decembrie 2023, ora 18.00

21:35

Texas dă în judecată Pfizer pentru că a mințit cu privire la eficacitatea vaccinului anti-COVID-19 și a conspirat pentru cenzurarea criticilor și catalogarea lor drept "criminali"

20:50

New York Times: Cică Israelul a știut dar n-a crezut!

19:42

Klaus Iohannis ne transmite salutări din Dubai, unde a aderat la ”Alianța Solară” (nu e poantă). Geo Grafik l-a surprins în exercițiul funcțiunii. ILUSTRAȚIA ZILEI

18:27

Vlad Cubreacov: DE CE IUBIM ROMÂNIA

17:45

Adrian Onciu: Fără suveranitate, libertatea rămâne doar un vis frumos

16:40

Eugen Mihaescu: 1 Decembrie 1990 - ÎNTRE LINII

15:30

Editorial de la Chișinău: La mulți ani, România, țară de glorii și dor!

15:00

Iulian Capsali: MANIFEST DE ZIUA NAȚIONALĂ: SĂ APĂRĂM CONSTITUȚIA ROMÂNIEI