Cine are interesul să provoace Foamete? - „Molima” care distruge fabricile de alimente

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Joe Biden a avertizat că vine Foametea. Că omenirea trebuie să sufere pentru a-l îngenunchea pe Putin. Liderul rus nu a fost îngenuncheat încă, dar oamenirea suferă deja.

Pe zi ce trece, devine tot mai evident că sancțiunile impuse Rusiei pentru invadarea Ucrainei sunt mai distrugătoare pentru cei care le-au dictat.

Se pare însă că nu SUFICIENT de distrugătoare pe cât și-ar dori arhitecții Build Back Better, care vor să nimicească lumea actuală pentru a construi o Nouă Ordine Monduială.

De aceea, este nevoie ca distrugerea să fie AJUTATĂ. Ca Foametea să fie grăbită.

De mai multe luni, în Statele Unite se înregistrează un fenomen ciudat. Unitățile de producție a hranei cad pe capete victime ale unui șir straniu de accidente: incidente, explozii, falimente dubioase...

Ultimul exemplu este fabrica de prelucrare a cărnii de pui din Campbell County, Tennessee. Aflată în top zece cele mai mari producătoare de profil din Statele Unite, compania George’s Inc: Poultry and Prepared Foods a anunțat din senin că închide porțile unității sale din Campbell.

Motivul închiderii nu a fost încă făcut public, iar localnicii au fost luați prin surprindere de decizie.

Primarul din Campbell County a declarat la una din televiziunile locale că este hotărât să facă tot ce ține de el pentru a menține fabrica deschisă, cerând ajutor de la toți factorii politici superiori, inclusiv de la guvernatori.

Închiderea fabricii, nu doar că ar arunca pe drumuri peste 200 de angajați, dar ar provoca o nouă dispariție de pe piața producătoare a alimentelor.

Găsiți mai jos o hartă interactivă cu cele peste 600 de „accidente” care au avut loc în Statele Unite și link-uri către articole cu explicații despre evenimentele survenite.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

ROMÂNIA - MORȚI SUBITE CARE PUTEAU SĂ NU EXISTE:

VACCINAREA - SINUCIDERE? Articol pe ActiveNews. VIDEO:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • Carbid 29.06.2022 13:29
  Americanul de rand...si restul lumii, din pacate nu-și dau seama că nu de ingenuchierea lui Putin e vorba ci a lor, a noastră, a omului de rând! Altfel nu iese planul lor...
 • Mircea Dragan 29.06.2022 20:50
  Putin ca si Trudeau si Macron au ''facut'' scoala de dictatori a lui Schwab. Totul este un circ regizat de ei.
 • Pentru fiica mea 30.06.2022 00:07
  Asa este, toți sunt din aceiași gașcă, joaca un teatru ieftin. Greu războiul asta, trebuie sa avem Credință și speranta, lupta acum se duce, vedem mâine ce iese cu protestele oil, eu ies în strada!
 • ioansperling 29.06.2022 15:27
  https://vrabiute.blog/2022/06/28/da-le-ba-ghet-la-vale-baaa/
 • Carbid 29.06.2022 18:19
  Citat de pe blogul dvs...
  "...Mie mi-ar place să-mi spună mai bine de ce Germania, Europa, SUA, nu poat să mai producă nimic și nici nu poat să mai supraviețuiască, fară Rusia si China? Cine e răspunzător de lucru acesta și ce se poate face ca să ne „eliberăm”?..."

  E o întrebare de un miliard de dolari/euro/renmibi/ruble/etc!!!
  Nu e ca sa răspunda cineva, ci ca să se trezească populatia!!!
 • ioansperling ► Carbid 29.06.2022 20:22
  Ati prins exact esentialul: suntem obligati sa gandim cum vor ei, sau mai bine zis sa nu gândim de loc! Toată"criza" asta e asa de slab regizată, de data asta, ca ar trebui ca fiecare sa isi dea seama! Ar trebui!
 • Carbid ► ioansperling 29.06.2022 20:56
  CARBID ► IOANSPERLING
  E simplu...Conform spuselor Sfinților Părinți, cei care trăiesc in Hristos, in credință, își vor da seama, vor ști ce se întâmplă cu adevarat, ceilalți...nu!
  Doamne ajută!
 • Andri 29.06.2022 16:24
  Doar niste minti populate de legiuni pot lua astfel de hotarari.
 • Andri 29.06.2022 22:17
  Unde anume sunt cele 600 de locuri si linkuri?
 • George 30.06.2022 09:59
  @Andri, există un link „Hartă interactivă”... se dă click pe ea. Apoi se mai dă click pe „See map”.

  Dar chestia asta nu trebuie verificată. Așa cum nouă ne-au distrus economia... ca noi românii să luăm calea pribegiei așa pot face și la americani tot ce doresc. Oricum Dumnezeu i-a dat temporar putere celui rău pe pământ. Asta nu e o problemă. Problema este răspunsul sau mai bine zis lipsa răspunsului omului la ea. Adică lipsa apropierii omului de Dumnezeu. Am fost la o biserică dintr-un sat din județul Giurgiu, și o fata care are în jur de 11-12 ani era singurul copil prezent la biserică. Ne povestea că râdeau ceilalți colegi de ea că merge la biserică. Dar noi românii avem o vorbă. Cel ce râde la urmă râde mai bine. Momentan deplâng lipsa conștientizării a ceea ce ne va aștepta. Și aici pe pământ, dar mai ales dincolo... unde va fi plânsul și scrâșnirea dinților. Calea care duce la mântuire este îngustă și puțini o urmează, iar calea care duce la pierzare este largă și mulți o urmează. La biserică erau vreo 5-6 oameni de Sf. Ap. Petru și Pavel.
 • Andri ► George 04.07.2022 05:10
  Asa este, in loc sa-L cautam pe Domnul, ne gasim pe alte carari, straine de Dansul. Trebuie sa ne rugam pentru toata lumea asta, sa ajunga Lumina in sufletele noastre.
 • Nick Cohen 30.06.2022 08:59
  Sint vegetarian de 25 de ani .Daca maninc o coaja de paine , un cartof si doua frunze mi-am facut prinzul . Nu pricep ce le trebuie unora sa manince cadavre de gaini, de porci si tot soiul de animale !?
 • ioansperling 30.06.2022 11:16
  Daca te crezi mai ceva decat Iisus Hristos esti intr-o mare ratacire, pentru ca si El a mancat cadavre de pesti si probabil de miel! Eu unul prefer sa-l urmez pe Hristos!
 • Andri 04.07.2022 05:08
  Fiecare cu dieta lui
 • Andri 04.07.2022 05:12
  Nu e doar in USA, se distrug toate resursele de hrana “accidental” cam peste tot. Ultima oara citisem despre o stuparie din Australia care a fost incendiata.
 • Andri 04.07.2022 16:04
  Daca nu e gripa aviara sau porcina, e altceva, naratiune exista, creiere de zombie care sa inghita pastila sa fie:
  Cel puțin 600 de stupi în care erau aproximativ 18 milioane de albine au fost distruși în Australia, care încearcă astfel să-și salveze industria apicolă, a informat The New York Times. Autoritățile luptă astfel cu o boală provocată de un parazit.

  Australia a fost lovită de curând de varroa, o boală provocată de un acarian care afectează albinele și care se extinde rapid.
  https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/australia-extermina-milioane-de-albine-pentru-a-si-salva-industria-de-miere-1998949
 • Augusta 08.07.2022 03:55
  Ati auzit de "HUNGER GAMES"? Jocurile foamei - ticalosii le joaca din 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=uWUDobJQDYE


  https://adam-curry-com.translate.goog/art/1646752426_zEYmgW4Y.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp


  TITLU: Simularea crizei reacției în lanț alimentar se încheie cu taxa globală pe carbon | Cargill

  Clima, foamea, tulburările civile și creșterea prețurilor la alimente s-au reunit la jocul Food Chain Reaction din Washington DC săptămâna aceasta. Cooperarea a câștigat în mare parte ziua.

  12 noiembrie 2015

  Pagina nu mai exista pe situl Cargill din 10 iunie 2022, dar exista pe arhiva internetului:
  https://web.archive.org/web/*/https://www.cargill.com/story/food-chain-reaction-simulation-ends-with-global-carbon-tax
 • Augusta 08.07.2022 03:56
  Ati auzit de "HUNGER GAMES"? Jocurile foamei - ticalosii le joaca din 2015

  https://www.youtube.com/watch?v=uWUDobJQDYE


  https://adam-curry-com.translate.goog/art/1646752426_zEYmgW4Y.html?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp


  TITLU: Simularea crizei reacției în lanț alimentar se încheie cu taxa globală pe carbon | Cargill

  Clima, foamea, tulburările civile și creșterea prețurilor la alimente s-au reunit la jocul Food Chain Reaction din Washington DC săptămâna aceasta. Cooperarea a câștigat în mare parte ziua.

  12 noiembrie 2015

  Pagina nu mai exista pe situl Cargill din 10 iunie 2022, dar exista pe arhiva internetului:
  https://web.archive.org/web/*/https://www.cargill.com/story/food-chain-reaction-simulation-ends-with-global-carbon-tax

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

16:21

Kompromat ca la manual: Statuia lui Zelenski se prăbușește cu un zgomot infernal de Fiare Vechi

15:50

Icoana Maicii Domnului de la Ghighiu - minune cu fiica bolnăvioară a Arhidiaconului Mihail Bucă. Analizele de sânge ale micuței Irene Ecaterina s-au îmbunătățit rapid

14:45

David Popovici a obosit brusc de tot - nu va mai participa la nici un eveniment public. Sinistrul Sportului Eduard Novak nu a scăpat ocazia să se lipească propagandistic de tânărul campion

13:50

UCIS „SIGUR ȘI EFICIENT” DE ASTRAZENECA. Ancheta Medicinei Legale s-a finalizat, după un an: Rockerul Zion de 48 de ani a murit din cauza unui „traumatism cerebral catastrofal” generat de injecția cu serul experimental de la Oxford, lăudat la Trinitas TV

12:30

VACCINAREA - SINUCIDERE? Un cititor îi răspunde Oliviei Steer: Îndemnarea la vaccinare se regăsește în Codul Penal din 2009 la Art 191 - Determinarea sau înlesnirea sinuciderii. VIDEO: Tribunal din Franța: Moartea prin vaccinarea Covid este sinucidere!

11:25

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae: Bioetica într-o societate orfană de Dumnezeu (III)

10:30

Înotătorul, vaccinul și cîmpenii. Olivia Steer: Am un lapsus

09:00

MARI ROMÂNI. 19 august: Nașterea marelui compozitor George Enescu

00:30

19 august: Sfântul Mucenic Andrei Stratilat, cel ce și-a convertit armata la creștinism și apoi a primit decapitarea. Sfinții Mucenici Timotei, Agapie și Tecla; Sf. Cuvios Teofan cel nou

23:16

Morți subite la copii și în Noua Zeelandă. O fetiță de 12 ani a decedat după ce a colapsat în timp ce alerga într-un parc din Auckland

22:02

Dan Diaconu - Telegram: Medic chirurg pediatru din Grecia care a operat de apendicită un copil vaccinat: Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva vedem uneori doar la bolnavii de cancer

20:43

Platforma Chimcomplex Borzești își întrerupe temporar activitatea din cauza prețului energiei electrice și gazelor naturale. ANUNȚ

19:30

Dovezile ASCUNSE: Vaccinurile ARN-mesager provoacă masiv AVORTURI și MALFORMAȚII

18:20

Rafila ne informează: Mai distrugem 8.000.000 de doze de „vaccinuri”. „Sunt costuri de sute de milioane de euro”. CINE LE PLĂTEȘTE ȘI CINE PLĂTEȘTE?

17:45

Un român a descoperit ce înseamnă cu adevărat OMS