Celine Dion și-a anulat 40 de concerte din motive de sănătate. Cum arată starul vaccinist și satanist în prezent: FOTO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața canadiană Céline Dion își anulează, din motive de sănătate, aproximativ 40 de concerte prevăzute în Europa, până în aprilie 2024, anunță vineri organizatorii turneului Courage World Tour, într-un comunicat transmis AFP.

Céline Dion suferă de o patologie neurologică rară, împotriva căreia ”își continuă tratamentul”, anunță ei, conform Agerpres, citată de Știtipesurse.

Starul din Qébéc a anunțat în decembrie că își anulează sau amână concertele în Europa din perioada februarie-iulie 2023. Anterior și le amânase pe cele din 2022:
 
Céline Dion și-a anulat toate spectacolele până în februarie 2022, acuzând dureri și spasme musculare severe care o împiedică să cânte. Simptomele corespund efectelor adverse ale vaccinului anti-Covid făcut deja de vedetă

În pofida faptului că există tratamente, această boală autoimună poate fi foarte debilitantă.

Această tulburare - care se caracterizează printr-o rigiditate musculară progresivă - antrenează, în cazul lui Céline Dion, dificultăți de mergere și o împidică ”să-și folosească corzile vocale” așa cum ar dori, a declarat cântăreața.

”Mă întristează enorm să vă spun azi că nu voi fi pregătită să-mi reîncep turneul în Europa, în februarie”, anunță ea.

Ea declară că are alături ”o excelentă echipă de medici”.

Acest turneu urma să se reia la sfârșitul lui februarie, în Cehia.

În decembrie, la anunțarea patoligiei sale, Céline Dion și-a amânat turneul Courage World Tour în Europa.

Steve Kirsh consideră că starul vaccinist și chiar și satanist este este victima unui EFECT SECUNDAR al vaccinului COVID într-o proporție de 99,6%.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Susține ActiveNews
PayPal
Participă prin sprijinirea noastră
la lupta pentru Adevăr!
Buton Donează acum
căci mâine nu se știe ce ne mai așteaptă.
Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu:

CE CONȚIN DOCUMENTELE PFIZER - VIDEO TRADUS ÎN ROMÂNĂ

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
 • Carbid 26.05.2023 22:49
  Adio Celine Dion!
  Împacă-te cu Dumnezeu si petrece zilele care ti-au mai ramas in rugaciune...uită de concerte!
 • Leonesse 27.05.2023 07:15
  Degeaba! A făcut parte cu diavolul în momentul când a acceptat să dea concerte seară de seară la Las Vegas. Acolo e punctul de inflexiune unde Celine Dion nu a mai fost Celine Dion. S-a vândut și s-a văzut.. Acum e preoteasa satanică. Cum sa se roage la Dumnezeu dacă ea s-a vândut celui rău?? Avea faima, avea bani.. nu știu ce miraj mai căuta. Asta e! Dumnezeu să aibă milă de ea când va părăsi lumea aceasta și va păși în cealaltă. Vai de sufletul lor, atunci!
 • Mircea Dragan 27.05.2023 11:37
  Nu are cu cine sa se impce . Ea e ''progresista'' nu crede in Dumnezeu ci in ''stiinta''. Va muri curand ca un gunoi vaccinist.
 • Tic ► Mircea Dragan 28.05.2023 10:31
  Am votat din greșeală ca nu sunt de acord.Imi pare rău!Subscriu dle Dragan la cele afirmate de dvs.Dar sunt sigură ca in clipa aceea de trecere "dincolo",toti cei ce aici se dau zmei,ÎL implora de iertare pe bunul Dumnezeu,indiferent cu cine au facut pact!
 • Coronoia 26.05.2023 23:35
  Da, bah dar daca nu era injectata era muuult mai rau. Pe cand asa, cu vaxinul....arata de parca e Moartea in vacanta ;)
  Eu zic ca cu patologia ei neurologica, subnutrita, aschilambica, imunocompromisa si alea-alea chiar ar fi indicat sa-si mai traga niste bustere, sa fie protejata cumsecuvine de covrig, ea si cu bunica-sa.
 • Mu5ai 27.05.2023 00:26
  Cine e celine dion?
 • Mu5ai 27.05.2023 00:29
  Baba lui Țuțea nu se compară cu ea. celine dion e un dihor.
 • Andri 27.05.2023 05:55
  Ati vazut bucata din concertul Beyoncee, care trimite la transhumanism?

  https://t.me/zeeemedia/11308

  Afara de Biserica Domnului, nu stiu ce a mai ramas curat acum, daca a mai ramas ceva.
 • INJECTIA FINALA 27.05.2023 06:23
  Toți vaccinistii, vaxinologistii, vakcinologioaicele, vak$inoroizii, vaktampitii, gauritii, otrăviții, acdrogatii, pcracrobatii, va$$comandantii, turbatii tv,
  Aroganții, amantii de ace, fakiri emblematici, toți intepatii și neintepatii care'au impins la Va$$$in, vor suferi aici și dincolo, blestematii...
 • Leonesse 27.05.2023 07:08
  Vă semnalez că această fotografie cu Celine Dion circula pe net din 2020 . Eu am văzut-o prima data când era la noi lock down. Deci nu are cum sa fie de la vax. Pe timpul acela mai multe vedete arătau similar ( și Madonna arata similar, și Johnny Depp). Atunci se punea pe seama lipsei adrenocromului. Începuse lupta și căutările în USA a rețelei satanice de pedofili sataniști din politica, justiție și Hollywood) Începuse acest proces de stafidire și Lara Fabian. ( o vazusem în aceeași perioadă pe Twitter unde își cerea scuze fanilor ca își anulează concerte-similar!!). Dacă veți vedea una dintre aceste vedete apărând tânără și voiam să știți că nu sunt ei..
 • Dorel Timpa 27.05.2023 09:17
  Înseamnă că acuma arata mult mai rău. Sau poate e chiar moarta.
  Poate de aia nu mai poate cînta că a murit și încă nu au clonat-o.
 • Andri 27.05.2023 14:31
  Si angelina jolie la fel. Toate arata la fel, niste scheletoane ambulante, ingrozitor de urâțite.
 • Patriot Roman 27.05.2023 18:32
  Un francez fost dealer de prafuri in direct la o tv franceza a zis ca problemele celine dion sint de la excesul de adrenocrohm. Am mai scris asta aici pe active dar m-au cenzurat cum lor nu le place a-i cenzureaza altii.Lasati adevarul sa fie spus!
 • SandaManda ► Patriot Roman 27.05.2023 23:54
  Vorbiti despre doua chestii diferite.
  Incapacitatea ei de a mai canta si a se misca (paralizie si rigiditate, spasme neurologice la corzile vocale, picioare si torso) a intervenit in 2-3 sapt imediat dupa doza 3, mai exact prin Oct 2021. Pe cand slabirea ei este de prin 2019- 2020 si nu are nimic de-a face cu paralizia de care sufera acum. Poate slabirea ei din 2019-2020 este legata de excesul de adenocrohm, cine stie...fie la ea.
 • Tic 28.05.2023 10:37
  Pe insula lui Einstein se petreceau multe nemernicii la care luau parte o grămadă de vedete!Mengele ar putea fi invidios de ar mai trai.Nu doar petreceri cu fete tinere,ci experiențe pe copii!Ah,numai scriind asta ,imi vine sa...si pe Dion,si pe curva de Madona si pe toți descreieratii!
 • Leonesse 27.05.2023 07:49
  https://youtu.be/wF8kX9JMZ1E este datat septembrie 2020.
 • meandmcgee 27.05.2023 18:03
  Poate nu strica sa amintim si de ceilalti eroi care au avut incredere in doctorii lor inaintea lui C.D.:
  Bruce Lee, Bob Marley, Elvis Presley, Jimmy Hendrix, Freddy Mercury (tratat cu AZT de SIDA) si Michael Jackson.
 • Anca Maria 29.05.2023 09:18
  Hristos S-a înălțat !

  Boala, ca boala. Promovarea lui Nu Nu pentru alienarea bebelușilor, mândria amiciției cu homosexualii și acestea au fost unele dintre opțiunile divei. Dar, să o vedeți cum promovează și ”apără” slava ucraina, cât de alături de poporul năpăstuit ucrainean e ! Căderea în capcana de a fi ”o elită” arată și așa, cum e această nefericită. Dumnezeu să ne apere și să ne ferească de capcanele celui întunecat !
 • Io: FYO 31.05.2023 20:28
  Lipsa de adrenocrom.
 1. Olivia Steer: Și eu mi-am pus problema că dîrele albe din urma avioanelor ar fi fum de motor. Dar nu era “fum de motor”, ci cu totul altceva. Ce? Nu știu

 2. Olivia Steer: Nu sînt singura vinovată de "conspiraționism”! Din eternele abordări menite să ne intimideze și să ne închidă gura, despre dârele avioanelor: chiar dacă ar fi să se sprayeze cu metale grele sau alte chimicale, șanse zero de a ajunge în orașe

 3. Olivia Steer: Studiu de pe site-ul NASA: Formarea eficientă a aerosolului stratosferic pentru ingineria climatică prin emisia de vapori condensabili din avioane

 4. Reîntoarcerea MARELUI PONEI ROZ direct pe TRINITAS TV. Diana Maria Brăgaru: Slugă la doi stăpâni?! Bănescu îl promovează pe H.R. Patapievici, pe față, în BOR. Pe când și pe Mungiu-Pippidi și "Evangheliștii" ei?!

 5. Falsurile noii ”investigații” Recorder demontate punct cu punct. Hărțuirea unor preoți ortodocși și a soțiilor lor pare o producție la comandă. Familiile Marinela și Mădălin Iscru și Raluca și Ionuț Lipan reacționează: RECORDER - FABRICA DE FAKE NEWS

 6. Eu Săndesc, nu gândesc! Directorul Spitalului Județean Timișoara, dezamăgit de rata scăzută de vaccinare din România: ”Suntem în afara lumii civilizate”

 7. Libertatea de exprimare nu trebuie să încalce alte drepturi. Comunicat PNȚMM

 8. Daniel Polifrone: O filmare cu o aeronavă aflată la altitudine mare, care are pauze în eliminarea gazelor. Nimeni nu a reușit încă să vină cu o explicație pertinentă - VIDEO

 9. Marș LGBT în București, de Sfânta Parascheva, cu sprijin financiar din străinătate

 10. Șoc în lumea medicală! Un tânăr medic din Timișoara a murit subit

Ultima oră

01:10

A murit Generalul (r) Iulian Vlad, ultimul director al Departamentului Securității Statului (23 februarie 1931 - 30 septembrie 2017). Generalul Vlad despre 1989: Mi-ar fi fost cu neputință să execut ordinul de reprimare a revoltei poporului român

01:05

30 septembrie: 16 ani de la întronizarea PF Daniel ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române. ÎNTRU MULȚI ANI! O fotografie inedită cu PF Daniel la... costum!

00:15

30 septembrie: Sfântul Ierarh Grigorie Luminătorul Armeniei. Sfintele Mucenițe Ripsimia și Gaiani

23:45

Blocul Naționalist cere îndepărtarea din Capitala României a unor monumente ale ”eliberatorilor” și ”eroilor” care au ucis români

23:30

113 ani de la nașterea Părintelui Arsenie Boca: „A fost un sfânt!” - spovedania de pe patul de moarte a unui securist mai puțin bolșevic decât cei de azi. Românii cer Patriarhiei canonizarea Sfântului Ardealului

23:00

Sergiu Ciocârlan: Cuviosul Părinte Arsenie Boca, darul lui Dumnezeu pentru poporul român

22:30

Artă ”grosolană” și ”lipsită de respect”, fără o ”minimă considerație” față de sentimentele unor oameni, îndepărtată dintr-un spațiu public. Un ”gunoi la suprapreț” din banii contribuabililor

21:45

A început ”Cursul 119 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască”: Părintele Bogdan Florin Vlaicu împreună cu medicii Geanina Hagimă și Damian Baciu. Transmisie VIDEO ÎN DIRECT

21:20

Solombănescu, promptitudine în reacții întârziate

21:04

Un studiu publicat de Radiological Society of North America a descoperit semne de leziuni cardiace la persoanele vaccinate anti-Covid care nu au avut dureri în piept

20:21

Un fenomen periculos ia amploare: DEBANCARIZAREA – Banii Gheață au devenit vitali!

20:00

VACCINUL GĂSIT ÎN OAMENI MORȚI! Studiu în NPJ Vaccines – Nature: Vaccinul ARNm anti-COVID-19, găsit în mostre de țesut de la persoane decedate

19:21

PRECIZĂRI în Cazul Al Di Meola și a unei posibile legături între vaccin și infarct

18:33

Olivia Steer: Vă rog respectuos, nu mai vorbiți prostii. Chemtrails nu există! Știința nu se discută! Se execută!

17:44

Florin Duțu: ZIUA PĂRINTELUI ARSENIE BOCA. UN REGIZOR ȘI O INFECȚIE BOLȘEVICĂ - o diaree cinematografică din bani publici