Celine Dion și-a anulat 40 de concerte din motive de sănătate. Cum arată starul vaccinist și satanist în prezent: FOTO

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântăreața canadiană Céline Dion își anulează, din motive de sănătate, aproximativ 40 de concerte prevăzute în Europa, până în aprilie 2024, anunță vineri organizatorii turneului Courage World Tour, într-un comunicat transmis AFP.

Céline Dion suferă de o patologie neurologică rară, împotriva căreia ”își continuă tratamentul”, anunță ei, conform Agerpres, citată de Știtipesurse.

Starul din Qébéc a anunțat în decembrie că își anulează sau amână concertele în Europa din perioada februarie-iulie 2023. Anterior și le amânase pe cele din 2022:
 
Céline Dion și-a anulat toate spectacolele până în februarie 2022, acuzând dureri și spasme musculare severe care o împiedică să cânte. Simptomele corespund efectelor adverse ale vaccinului anti-Covid făcut deja de vedetă

În pofida faptului că există tratamente, această boală autoimună poate fi foarte debilitantă.

Această tulburare - care se caracterizează printr-o rigiditate musculară progresivă - antrenează, în cazul lui Céline Dion, dificultăți de mergere și o împidică ”să-și folosească corzile vocale” așa cum ar dori, a declarat cântăreața.

”Mă întristează enorm să vă spun azi că nu voi fi pregătită să-mi reîncep turneul în Europa, în februarie”, anunță ea.

Ea declară că are alături ”o excelentă echipă de medici”.

Acest turneu urma să se reia la sfârșitul lui februarie, în Cehia.

În decembrie, la anunțarea patoligiei sale, Céline Dion și-a amânat turneul Courage World Tour în Europa.

Steve Kirsh consideră că starul vaccinist și chiar și satanist este este victima unui EFECT SECUNDAR al vaccinului COVID într-o proporție de 99,6%.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (19)
  • Carbid 26.05.2023 22:49
    Adio Celine Dion!
    Împacă-te cu Dumnezeu si petrece zilele care ti-au mai ramas in rugaciune...uită de concerte!
  • Leonesse 27.05.2023 07:15
    Degeaba! A făcut parte cu diavolul în momentul când a acceptat să dea concerte seară de seară la Las Vegas. Acolo e punctul de inflexiune unde Celine Dion nu a mai fost Celine Dion. S-a vândut și s-a văzut.. Acum e preoteasa satanică. Cum sa se roage la Dumnezeu dacă ea s-a vândut celui rău?? Avea faima, avea bani.. nu știu ce miraj mai căuta. Asta e! Dumnezeu să aibă milă de ea când va părăsi lumea aceasta și va păși în cealaltă. Vai de sufletul lor, atunci!
  • Mircea Dragan 27.05.2023 11:37
    Nu are cu cine sa se impce . Ea e ''progresista'' nu crede in Dumnezeu ci in ''stiinta''. Va muri curand ca un gunoi vaccinist.
  • Tic ► Mircea Dragan 28.05.2023 10:31
    Am votat din greșeală ca nu sunt de acord.Imi pare rău!Subscriu dle Dragan la cele afirmate de dvs.Dar sunt sigură ca in clipa aceea de trecere "dincolo",toti cei ce aici se dau zmei,ÎL implora de iertare pe bunul Dumnezeu,indiferent cu cine au facut pact!
  • Coronoia 26.05.2023 23:35
    Da, bah dar daca nu era injectata era muuult mai rau. Pe cand asa, cu vaxinul....arata de parca e Moartea in vacanta ;)
    Eu zic ca cu patologia ei neurologica, subnutrita, aschilambica, imunocompromisa si alea-alea chiar ar fi indicat sa-si mai traga niste bustere, sa fie protejata cumsecuvine de covrig, ea si cu bunica-sa.
  • Mu5ai 27.05.2023 00:26
    Cine e celine dion?
  • Mu5ai 27.05.2023 00:29
    Baba lui Țuțea nu se compară cu ea. celine dion e un dihor.
  • Andri 27.05.2023 05:55
    Ati vazut bucata din concertul Beyoncee, care trimite la transhumanism?

    https://t.me/zeeemedia/11308

    Afara de Biserica Domnului, nu stiu ce a mai ramas curat acum, daca a mai ramas ceva.
  • INJECTIA FINALA 27.05.2023 06:23
    Toți vaccinistii, vaxinologistii, vakcinologioaicele, vak$inoroizii, vaktampitii, gauritii, otrăviții, acdrogatii, pcracrobatii, va$$comandantii, turbatii tv,
    Aroganții, amantii de ace, fakiri emblematici, toți intepatii și neintepatii care'au impins la Va$$$in, vor suferi aici și dincolo, blestematii...
  • Leonesse 27.05.2023 07:08
    Vă semnalez că această fotografie cu Celine Dion circula pe net din 2020 . Eu am văzut-o prima data când era la noi lock down. Deci nu are cum sa fie de la vax. Pe timpul acela mai multe vedete arătau similar ( și Madonna arata similar, și Johnny Depp). Atunci se punea pe seama lipsei adrenocromului. Începuse lupta și căutările în USA a rețelei satanice de pedofili sataniști din politica, justiție și Hollywood) Începuse acest proces de stafidire și Lara Fabian. ( o vazusem în aceeași perioadă pe Twitter unde își cerea scuze fanilor ca își anulează concerte-similar!!). Dacă veți vedea una dintre aceste vedete apărând tânără și voiam să știți că nu sunt ei..
  • Dorel Timpa 27.05.2023 09:17
    Înseamnă că acuma arata mult mai rău. Sau poate e chiar moarta.
    Poate de aia nu mai poate cînta că a murit și încă nu au clonat-o.
  • Andri 27.05.2023 14:31
    Si angelina jolie la fel. Toate arata la fel, niste scheletoane ambulante, ingrozitor de urâțite.
  • Patriot Roman 27.05.2023 18:32
    Un francez fost dealer de prafuri in direct la o tv franceza a zis ca problemele celine dion sint de la excesul de adrenocrohm. Am mai scris asta aici pe active dar m-au cenzurat cum lor nu le place a-i cenzureaza altii.Lasati adevarul sa fie spus!
  • SandaManda ► Patriot Roman 27.05.2023 23:54
    Vorbiti despre doua chestii diferite.
    Incapacitatea ei de a mai canta si a se misca (paralizie si rigiditate, spasme neurologice la corzile vocale, picioare si torso) a intervenit in 2-3 sapt imediat dupa doza 3, mai exact prin Oct 2021. Pe cand slabirea ei este de prin 2019- 2020 si nu are nimic de-a face cu paralizia de care sufera acum. Poate slabirea ei din 2019-2020 este legata de excesul de adenocrohm, cine stie...fie la ea.
  • Tic 28.05.2023 10:37
    Pe insula lui Einstein se petreceau multe nemernicii la care luau parte o grămadă de vedete!Mengele ar putea fi invidios de ar mai trai.Nu doar petreceri cu fete tinere,ci experiențe pe copii!Ah,numai scriind asta ,imi vine sa...si pe Dion,si pe curva de Madona si pe toți descreieratii!
  • Leonesse 27.05.2023 07:49
    https://youtu.be/wF8kX9JMZ1E este datat septembrie 2020.
  • meandmcgee 27.05.2023 18:03
    Poate nu strica sa amintim si de ceilalti eroi care au avut incredere in doctorii lor inaintea lui C.D.:
    Bruce Lee, Bob Marley, Elvis Presley, Jimmy Hendrix, Freddy Mercury (tratat cu AZT de SIDA) si Michael Jackson.
  • Anca Maria 29.05.2023 09:18
    Hristos S-a înălțat !

    Boala, ca boala. Promovarea lui Nu Nu pentru alienarea bebelușilor, mândria amiciției cu homosexualii și acestea au fost unele dintre opțiunile divei. Dar, să o vedeți cum promovează și ”apără” slava ucraina, cât de alături de poporul năpăstuit ucrainean e ! Căderea în capcana de a fi ”o elită” arată și așa, cum e această nefericită. Dumnezeu să ne apere și să ne ferească de capcanele celui întunecat !
  • Io: FYO 31.05.2023 20:28
    Lipsa de adrenocrom.
  1. Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

  2. Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

  3. Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva războiului din Gaza dar și a vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

  4. Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

  5. Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

  6. Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

  7. Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

  8. Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

  9. Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

  10. Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

Ultima oră

10:50

Fost senator PSD: Boc și Ioan Rus au lătrat în patru labe, la ordinul lui Nicu Ceaușescu. La propriu!

10:27

Doliu în lumea boxului! Fostul campion britanic Willie Limond a murit la 45 de ani. A fost găsit fără reacție în mașina sa

10:26

Israelul plătește cu Apă dronele iraniene doborâte

09:21

Viitorul războiului este aici. "Dragonfire", prima armă laser a Marii Britanii, poate să distrugă ținte aflate la kilometri distanță. Costul este mai mic de 10 lire sterline pe lovitură

09:11

Doliu în presa din România. Un mare jurnalist de Radio a murit subit la numai 57 de ani

08:57

Descoperire șocantă. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

08:44

Av. Elena Radu: Unde e greșeala? La ei? La noi?

08:31

Marius Mioc: Elisabeth Linder, consultantă a industriei farmaceutice, despre vaccinuri - VIDEO

23:36

ASCOR Constanța organizează Conferințele Postului Mare. Invitați: Părintele Nicolae Tănase, de la Valea Plopului, și Părintele lect. Univ. Dr. Gheorghe Tudor, de la Facultatea de Teologie din București

23:07

Noi minuni ale Sfinților închisorilor din Aiud – un prunc născut prematur, căruia medicii nu-i dădeau nicio șansă, s-a făcut complet sănătos. O vindecare și convertire minunată pe patul de moarte - și alte minuni

22:30

Dr. Robert Malone: Motivul implementării cenzurii și tehnologiei psihologice asupra populației. Ce urmărește ”Marea Narațiune” a lui Klaus Schwab pe plan mondial - VIDEO TRADUS de la Summitul Covid 5

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”