Ce se întâmplă acum în Statele Unite?

FOTO: Un alb lovește mașina poliției americane/Breitbart

FOTO: Un alb lovește mașina poliției americane/Breitbart

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aparent, totul a plecat de la un filmuleț în care un cetățean negru este ținut la pământ, de către un polițist alb care-i pune genunchiul pe gât. Ulterior, cetățeanul de culoare a decedat. Asta se întâmpla acum șase zile.

Imediat a explodat mass-media și protestele în Minneapolis, locul unde s-a petrecut fapta. După aceea, mai multe orașe americane sunt în flăcări, există morți și răniți, pagube materiale imense.

Nici nu mai contează acum dacă respectivul cetățean de culoare a fost ucis de către polițistul alb pentru că deja mare parte din media corporatistă a decretat „rasismul” ca fiind o „urgență” în Statele Unite ale Americii.


Și nu doar mass-media: multe dintre vedetele show-biz-ului american au sărit să toarne gaz pe foc. Inclusiv vedete afro-americane care câștigă zeci de milioane de dolari pe lună, care sunt idolatrizate de către milioane de americani albi și care se bat pe burtă cu liderii Partidului Democrat care au condus America 16 din ultimii 27 de ani!

Ceea ce am putut observa eu este că majoritatea celor care participă la răzmeriță nu e formată din negri, ci albi. Și tineri. Cum se explică?

Cum se poate explica o asemenea furie și distrugere într-un moment în care niciodată America n-a fost mai liberală, mai multiculturală, mai seculară, mai progresistă? Nu sunt homosexuali, lesbiene, transexuali, travestiți, atei, negri, hispanici, asiatici, etc, vedete în cultura populară americană?

Culmea, șeful poliției din Mineapollis, în subordinea se afla cel acuzat de crimă, e afro-american. Iar primul care-l arestează pe Floyd este un polițist negru, alături de el fiind un coleg de origine asiatică!

Și nu e un caz izolat: în multe orașe din SUA, șefii poliției, procurorii șefi sau ofițerii „de rând” sunt negri. Sau hispanici. Ba chiar penultimul președinte al SUA a fost negru. Cum poate fi atunci rasismul o „urgență” în SUA, așa cum proclamă CNN sau MSNBC sau New York Times?


Evident, nu este vorba de așa ceva. Ceea ce se întâmplă acum în SUA este rezultatul politicilor duse de progresiștii americani - cei de la care și-a luat și „dreapta” românească lumina, inclusiv USR- de victimizare eternă a minorităților și de schimbare (revoluție) permanentă.

Că această politică a fost dusă cu bună știință de la vârful elitelor americane o demonstrează cazul primarului New Yorkului, democratul Bill de Blasio. Unchiul acestuia a lucrat pentru CIA în Iran și a fost un confident la fostului șah al Iranului, iar acum, fiica acestuia, Chiara, a fost arestată de poliție pentru participarea la protestele din ultimele zile. Să nu-mi spuneți că această femeie, Chiara de Blasio, crescută cu tot ce are America mai bun și provenind dintr-o familie din establishment, a suferit din cauza rasismului.

Dacă această femeie ar fi spus negrilor de-acum 50-80 de ani în ce condiții trăiește și că „suferă din cauza rasismului”, cred că respectivii s-ar fi tăvălit pe jos de râs, asta dacă n-ar fi internat-o la psihiatrie pe respectiva.

Ești tânăr, te naști în SUA, cea mai puternică și liberă din lume, „țara tuturor posibilităților”, dar vezi că e greu. Trebuie să muncești mult, să te zbați, să te chinui. Și vine un politician și zice: „nu e vina ta, e vina societății. Societatea nu te apreciază, te discriminează pentru că ești negru, hispanic, homo, etc. Albii continuă să te oprime, așa cum o făceau și acum 200 de ani”. Și apare un caz precum „George Floyd”. Aha! Iată dovada! Ce dacă e statistic dovedit că poliția americană ucide mai mulți albi decât negri anual, n-are importanță.

 

E suficient să ne gândim la propaganda deșănțată care s-a dezlănțuit de la alegerea lui Trump: că oprimă negrii, minoritățile, că e „white supremacist”, etc. Aiureli. Niciodată în istoria înregistrată a Americii, nu a existat o rată mai mică a șomajului printre afro-americani. Degeaba. Până la coronavirus, economia mergea strună. Degeaba!

Tinerii de toate culorile au profitat de moartea lui George Floyd ca să jefuiască magazinele de lux. Să se îmbrace și ei ca vedetele și influencerii de la care-și iau lumină pe social media și de la TV. Iar elitele progresiste, care trăiesc într-un lux cu mult peste cel al boierilor și nobililor de-odinioară, îi cocoloșesc și le spun că ceea ce fac „e de înțeles” pentru că „au fost oprimați”. Vedetele de la Hollywood se grăbesc să strângă bani pentru eliberarea celor arestați pentru incendieri și jafuri. Ireal! Evident, nu mai există nici problema „distanțării sociale”, care era invocată contra protestatarilor anti-lockdown. Dar ăia erau cu libertățile, cu religia, erau „câh”...

Ultima revoltă masivă de acest gen s-a petrecut în 1992, pe vremea unui alt președinte republican și pe fondul a 11 ani de conducere de dreapta. Ce interesant. Se pare că rasismul poliției americane se manifestă doar când la conducerea țării se află republicanii, iar când ajung progresiștii, polițiștii se transformă în zâne blânde.




Ce trebuie să mai înțelegem este faptul că în SUA, ca și în Occidentul european, sunt oameni care și-au construit carierele profesionale pe denunțarea „rasiștilor, bigoților, intoleranților, etc”. De-aceea, orice caz, oricât de mic, trebuie hiperbolizat pentru ca afacerea aceasta să prospere.

Este, în oglindă, ceea ce se întâmplă și-n România, cu corupția: pentru că nu avem conflicte rasiale, s-a inventat „anticorupția”. S-au născut cariere și influenceri pe „anticorupție”. Așa cum „America e rasistă” , „România e coruptă”. Iar cei care trăiesc din anticorupție trebuie să pună accent mereu pe eventualele cazuri descoperite - mai puțin cele ale aliaților lor politici - pentru ca viața lor profesională să nu rămână fără obiect.

Așa s-a născut USR și în oarecare măsură, PLUS. Nu întâmplător aceste grupări sunt legate de establishmentul occidental, care este progresist.

Cu „rasismul” și „corupția” poți controla perfect societățile. Pentru că nu sunt măsurabile și pentru că mizează pe „sentiment”. De altfel, susținătorii „rasismului” și ai „corupției” s-au dovedit a fi cei mai cuminți și obedienți subiecți ai autorităților în cazul măsurilor aberante din lockdown.

Și încă ceva foarte important: cei care le spun acum americanilor și lumii întregi să nu-i judece pe cei care dau foc Americii, jefuiesc și omoară, sunt tot aceia care își trimit emisarii la noi să ne învețe cum e cu statul de drept, respectarea drepturilor omului și a proprietății.

Să ținem minte!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Cum reușim să păstrăm noua generație pe linia de plutire? Răspund: Gabriela Alexandru și Iulia Țoța - NOUA EMISIUNE ActiveNews - Starea de Libertate. Transmisie VIDEO

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • n 01.06.2020 14:16
    Este adevărat că negrii sunt manipulați de globaliști (de presa, de Hollywood-ul, de industria muzicală, de onegeurile și organizațiile care luptă pt ”drepturile civile” etc. - toate controlate de evrei!) , dar faptul că albii (spălați pe creier de tipul rezistenților useriști) ar fi cei care sunt participanții majoritari la ”răzmeriță” e o minciună crasă.

    Tot în Minneapolis, în 2019 un polițist de origine africană a împușcat mortal fără motiv o femeie albă (tot ea sunase la 911) - și nimeni nu a ieșit să dea foc la oraș!
    În același oraș, tot în 2019, un negru a aruncat un copil alb de 5 ani de la etajul unui mall; copilul a murit - nimeni nu a ieșit să dea foc la oraș!
    Întrebați-vă de ce oare și arabii care se revoltă în Paris și africanii din Minneapolis se manifestă în același fel - jefuiesc magazine, dau foc la mașini etc. !? Răspunsul e că există diferențe între rase care nu se limitează doar la culoarea pielii: https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.12k9KJnHSdNlhfF9Vaym_wHaFj%26pid%3DApi&f=1
  • Cc Cc 01.06.2020 14:31
    Ei, SUA tb date peste cap. Iar până o veni treaba cu căderea dolarului, este nevoie de multă neliniște, nu cumva să bage vreunul de seamă, că vine, și să-i alerteze și pe ceilalți. Ceilalți care acum, pe lângă șomaj, sunt ocupați cu revoltele așa-zis rasiste.
  • Kane 01.06.2020 15:54
    "Nici nu mai contează acum dacă respectivul cetățean de culoare a fost ucis de către polițistul alb..."
    Sugerati ca George Floyd nu a fost ucis de politistul alb?
  • Orizont 01.06.2020 21:40
    Problema NR1 este acum ANCHETA POLITISTULUI care l-a omorat pe Floyd cat si a colegilor lui- Acel militian a avut ORDINE clare in cadrul unei operatiuni Deep State sau organizatii oculte din care fac parte multi militeni americani.
  • Orizont 01.06.2020 21:45
    Problema NR 2 - Unde este dovada clara ca Floyd a fost omorat ?? Daca acest negru facea parte chiar dintr-o structura Deep State-CIA ??
  • Orizont 01.06.2020 22:40
    Urmariti cu atentie analiza lui Alex Jones despre diversiunile din SUA :

    https://www.youtube.com/watch?v=GIkjrIr5DcE
  • Orizont 01.06.2020 22:51
    Caramizi pregatite si plasate pentru hoardele Antifa :
    https://www.zerohedge.com/political/its-setup-mysteriously-staged-bricks-appear-throughout-major-protest-cities
  • OMAGA 03.06.2020 14:46
    Ce se intampla acum in SUA este parte dintr-un plan mult mai amplu si intunecat si are prea putin de-a face cu moartea unui amarat. Putea fi si un mexican, dar a fost ales un negru, pentru ca omenirea in 2020 inca este sensibila la acest subiect, "oprimarea" negrilor de catre albi.

    Covidul nu a pus pe butuci SUA?
    Urmeaza o noua incercare de distrugere a SUA.
  • liliannikky 04.06.2020 17:12
    Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 IUBIREA VORBII
    2 WIN EX BACK
    3 FRUIT DE FEMEIE
    4 SPOR DE PROMOVARE
    5 VOSTRA DE PROTECȚIE
    6 SPORT DE AFACERI
    7 VREA BUNA JOB
    8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.
  • liliannikky 04.06.2020 17:17
    Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 IUBIREA VORBII
    2 WIN EX BACK
    3 FRUIT DE FEMEIE
    4 SPOR DE PROMOVARE
    5 VOSTRA DE PROTECȚIE
    6 SPORT DE AFACERI
    7 VREA BUNA JOB
    8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.
  • liliannikky 04.06.2020 17:17
    Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte bucuroasă din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi revin fostul soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, pentru că soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mail pe Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recupereze fostul și ajută la remedierea relației. și face oamenii să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi am căutat ajutorul lui, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc, pentru că Sotul meu s-a schimbat total în bine. Întotdeauna vrea să fie alături de mine și nu poate face nimic g fără prezentul meu. Mă bucur cu adevărat căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat joc de vrăji. ESTE NEVOIE DE AJUTAT CÂND DOCTORUL DE CONTACT SAGURU ACUM VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta.
    1 IUBIREA VORBII
    2 WIN EX BACK
    3 FRUIT DE FEMEIE
    4 SPOR DE PROMOVARE
    5 VOSTRA DE PROTECȚIE
    6 SPORT DE AFACERI
    7 VREA BUNA JOB
    8 VÂNZARE DE VÂNZARE DE LOTTERIE ȘI CURTE.
Ultima oră

14:47

Șoc în magistratură! Un judecător de la Curtea de Apel București a murit la nici 40 de ani. Cauza: AVC

13:47

Patru președinți SUA în New York: trei după bani, al patrulea pentru a omagia un polițist ucis de un fost deținut

13:00

Date Eurostat: UE a primit 5,1 milioane de migranți în 2022. Câți au ajuns în România

12:30

Bătaie cu Bălegar între Washington și Moscova

12:06

Tucker Carlson: Medicii care au recomandat vaccinul anticovid ar trebui să-și ceară scuze - VIDEO

11:30

Imagini șocante din Gaza: Soldații israelieni ucid civilii, îi îngroapă cu excavatoarele, apoi se joacă cu lenjeria intimă a femeilor

10:41

Biden l-a numit din nou "măcelar" pe Putin

10:21

România e declarată de Putin țintă militară legitimă

09:39

Ion Cristoiu: Coaliția vede în alegerile pe București o demonstrație a unității sale

09:24

Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat planul roșu

09:14

Iulian Capsali: PRIMUL candidat cert la președinție este Răzvan Constantinescu, care și-a făcut publică intenția în emisiunea doamnei Anca Alexandrescu

08:42

Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, condamnat la 25 de ani de închisoare

08:20

Alertă în Brăila! O dronă militară s-a prăbușit la 15 km de oraș: ”Scotea un sunet ciudat, puternic” - VIDEO

00:15

29 martie: Sfântul Mucenic Marcu, episcopul Aretuselor și Chiril, diaconul

23:30

28 martie: Sfântul Cuvios Ilarion cel Nou, egumenul Pelechitului, Sf. Irodion, ucenicul Domnului și Sf. Ștefan Mărturisitorul, făcătorul de minuni