Cancer cerebral cauzat de telefoanele mobile: dovezi prezentate de experți, audiate după 21 de ani de la intentarea procesului. Industria telecomunicațiilor a ascuns riscurile pentru sănătate (I)

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


„Dacă industria telecomunicațiilor știa că a ține telefonul mobil lângă cap este periculos, atunci publicul ar fi trebuit să cunoască această informație.” 
 
Într-un interviu acordat The Defender, Hunter Lundy – un avocat care îi reprezintă pe reclamanți în două procese intentate de aceștia, susținând că telefoanele mobile le-au dezvoltat cancer cerebral – a spus că este frustrat de ritmul lent în care se mișcă sistemul juridic, dar că crede că „adevărul va ieși la iveală”.

În această lună, un judecător audiază probe și într-un proces intentat în 2011 de un grup de persoane care susțin că au dezvoltat cancer ca urmare a radiațiilor de la telefoanele lor mobile.

Audierile de probe în cazul Murray v. Motorola au început pe 12 septembrie la Curtea Superioară a Districtului Columbia și vor continua până pe 30 septembrie. Mărturia expertului va fi prezentată în timpul audierilor, dupa care cazul va ajunge în fața unui complet de jurați.

Un caz paralel ar putea avea repercusiuni asupra cazului din D.C.: un proces similar în fața unei instanțe federale din Louisiana - intentat de văduva unui bărbat care a murit din cauza unei forme agresive de cancer la creier care se presupune că a fost cauzat de radiațiile telefonului mobil.

Într-un interviu exclusiv acordat The Defender, Hunter Lundy, un avocat care reprezintă reclamanții în ambele cazuri, a discutat despre dovezile și mărturia expertului și importanța pe care ar putea-o avea hotărârile în acest caz.

Cazul D.C.: proces intentat în 2001, cazul direcționat în cele din urmă către un complet de jurați

În 2001 și 2002, șase persoane, printre care Michael Patrick Murray, au dat în judecată industria telecomunicațiilor.

Cei șase reclamanți dezvoltaseră tumori pe creier la locul unde își țineau telefoanele mobile. Alți reclamanți s-au alăturat cazului în 2010, 2011 și ulterior - numărul reclamanților depășind acum 80, potrivit lui Lundy.

Pârâții sunt reprezentați de cele mai importante companii de telecomunicații, printre care AT&T, Bell Atlantic, Bell South, Motorola, Nokia, Qualcomm, Samsung, Sanyo, Sony, Sprint, T-Mobile, Verizon și alte companii.

De asemenea, procesul numește Comisia Federală de Comunicații și Asociația Industriei Telecomunicațiilor Celulare (CITA) drept grupuri de lobby ale industriei.

În cei 21 de ani și după multe întârzieri, unii reclamanți au murit.

În ciuda eforturilor pârâților de a obține respingerea procesului sau mutarea acestuia la tribunalul federal din Maryland, cazul a fost inițial retrimis de la Tribunalul Districtual D.C. la Curtea Superioară din D.C. – unde plângerile au fost respinse în 2007, după care au fost parțial restabilite în 2009, de către Curtea de Apel din Districtul Columbia.

Cazul a continuat să treacă prin instanțele de judecată, audierile cu probe începând în sfârșit în acest an.

Reclamanții susțin că „industria telefoanelor mobile, producătorii și transportatorii au știut, atunci când aceste [telefoane mobile] au fost puse pe piață, că ele prezentă pericole cu privire la care nu au avertizat oamenii”, a spus Lundy.

Cu toate acestea, Lundy a spus că scopul principal al cazului se referă la glioame - tumori care afectează creierul.

Potrivit lui Lundy, „Există mai multe tipuri de glioame... cel mai răspândit este glioblastomul”, un tip de gliom malign.

Alte tumori, cum sunt neuromul acustic, sunt benigne, a spus Lundy pentru The Defender, dar se formează pe nervul cerebral din interiorul creierului, crescând fără ca victimele să fie conștiente de ele. În cele din urmă, creșterea lor duce la pierderea auzului, iar îndepărtarea lor creează leziuni reziduale ale creierului.

În cele din urmă, cele mai multe astfel de cazuri duc la moarte, a mai spus Lundy. În ceea ce privește glioblastom, de exemplu, diagnosticele stabilesc un interval de trăit de trei până la patru luni – până la cel mult cinci ani.

Referindu-se la reclamanții din cazul din D.C., Lundy a spus: „Mulți dintre ei au murit și multe cazuri sunt doar cazuri de deces, iar văduvele sau membrii familiei au intentat procesele”.

Deși reclamanții erau din diferite zone ale SUA, procesele inițiale - ulterior îmbinate în cazul actual - au fost deschise în Districtul Columbia „deoarece instituțiile de lobby ale industriei wireless [sunt] situate în D.C.”, a precizat Lundy.

În 2013, a avut loc o audiere Frye, în timpul căreia, potrivit lui Lundy, martorii experți ai reclamanților „trebuiau să îndeplinească un standard înainte de a putea depune mărturie în fața unui complet de jurați”.

Standardul Frye era îndeplinit dacă dovedeai că metodologia folosită de expert... este în general acceptată în comunitatea științifică”, a spus Lundy.

În perioada 2013 – 2015, cei cinci experți propuși de reclamanți au fost avizați conform standardului Frye și a avut loc un proces. Totuși, pârâții, făcând recurs, au reușit să obțină respingerea cazului și schimbarea standardului după care au fost evaluați experții reclamanților, în standardul Daubert.  

Cazul Louisiana: o oportunitate pentru a fi prezentate mai multe mărturii ale experților

Cazul conex, Walker v. Motorola și colab., depus la Tribunalul Districtual al Statelor Unite pentru Districtul de Vest al Louisiana, poate oferi reclamanților o oportunitate de a prezenta mărturii de expertiză care au fost excluse din cazul D.C.

Robert F. Kennedy, Jr., președintele Children’s Health Defense, este consilier în acest caz.

În cazul din Louisiana, familia lui Frank Aaron Walker a dat în judecată industria telecomunicațiilor, susținând că moartea pastorului în urma unui cancer agresiv la creier a fost cauzată de radiațiile telefonului mobil, riscuri pentru sănătate pe care industria le cunoaște de zeci de ani.

Potrivit dosarului, industria telecomunicațiilor „a suprimat ingrijorările întemeiate cu privire la siguranța telefoanelor mobile și a conspirat pentru a ascunde sau a modifica rezultatele studiilor privind siguranța pentru a le face mai «prietenoase cu piața»”.

Walker a fost „un utilizator timp de 25 de ani a telefoanelor mobile”. Acesta a murit pe 31 decembrie 2020, la vârsta de doar 49 de ani, după „o luptă de doi ani cu glioblastom, care a necesitat radiații extinse, chimioterapie și intervenții chirurgicale”.

În această perioadă de doi ani, Walker a experimentat simptome severe, printre care „convulsii, aură vizuală, oboseală excesivă, migrene, sensibilitate la lumină, probleme de memorie, stres psihologic și emoțional, anxietate și depresie”, susține dosarul.

Ca și în cazul din D.C., inculpații din procesul Louisiana sunt câțiva jucători importanți din industria telecomunicațiilor, cum sunt AT&T, Cricket Communications, CITA, Motorola, Asociația Industriei de Telecomunicații și ZTE.

Într-un comunicat de presă din 2021 emis după depunerea dosarului, Lundy a declarat:

„De generații, industria telecomunicațiilor s-a opus publicării de studii și informații științifice referitoare la legătura dintre utilizarea telefoanelor mobile și tumorile cerebrale. Industria a manipulat știința în detrimentul consumatorilor.

Prin acest proces, familia domnului Walker speră să contribuie la dezvăluirea secretelor industriei telecomunicațiilor și să-i tragă la răspundere pentru prejudiciul adus consumatorilor.”

În același comunicat, Lundy a precizat că industria telecomunicațiilor „a minimizat, a subestimat și/sau nu a menționat pericolele și riscurile pentru sănătate asociate cu telefoanele mobile”.

Comunicatul de presă o cita și pe văduva lui Walker, April Marie Walker:

„De-a lungul luptei cu cancerul, Frank nu și-a pierdut niciodată credința sau simțul umorului, dar a suferit teribil. Speranța familiei noastre acum este să putem forța industria telecomunicațiilor să permită consumatorilor să facă alegeri informate cu privire la produsele pe care le cumpărăm.

Dacă industria telecomunicațiilor știa că a ține telefonul mobil lângă cap este periculos, atunci publicul ar fi trebuit să cunoască această informație.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • Nicolae Simion 27.09.2022 09:51
  Doamna Irina Bazon ar trebui să se documenteze mai bine înainte de a scrie despre efectele undelor electromagnetice asupra sănătății umane. La frecvențele folosite în telecomunicații, radiația electromagnetică nu este una ionizantă și deci nu poate produce cancer. Radiația devine ionizantă la frecvențe mult mai mari, de la frecvențele razelor ultraviolete în sus, raze X, etc. Și la plajă merge toată lumea, pentru că este benefic pentru sănătate, chiar dacă medicii dermatologi ne avertizează că putem face cancer de piele. Deci nu există niciun risc să facem cancer de la telefonul mobil, pentru că la frecvența aia, de microunde, ar putea cel mult să ne încălzească superficial urechea, ceea ce ar fi benefic, că vine iarna. Dar nici asta nu poate, pentru că puterea este prea mică, ar trebui să ne băgăm urechea în cuptorul cu microunde ca să reușim...
 • Năzuim-spre-Înviere 27.09.2022 22:30
  Nu prin frecvență creste ionizare domnule Simion ci prin intensitate. Și sa nu spuneți că un telefon care mai are și 5G care si emite vădit căldură in jurul antenei de emisie de se incalzeste urechea de la el - nu poseda efect de ionizare!
  Să nu ne îmbătăm cu apă rece!
 • Aleodor-Daniel Ioan 27.09.2022 10:37
  Nu este chiar asa. Undele electromagnetice cu anumite frecvente din gama microundelor produc cresterea temperaturii prin rezonanta cu frecventele de vibratie moleculara (asta inseamna temperatura la nivel microscopic). Cu cat modulatia este intinsa pe un spectru mai larg (de la 2G la 5G creste banda de frecvente ocupata), cu atat exista o probabilitate mai mare ca sa se potriveasca unele frecvente de rezonanta macromoleculara la nivelul moleculelor organice de tip ADN, ARN, proteine si aminoacizi. Cresterera amplitudinii vibratiilor pe diverse grade de libertate conduce la cresterea temnperaturii, dar cum proteinele se pot impacheta diferit si legaturile nu sunt foarte puternice, ca in cazul moleculelor anorganice, la o anumita amplitudine se poate produce disocierea, rearanjarea sau ruperea legaturilor, cu consecinte clare (se transforma in altceva). In mod normal sistemul imunitar ataca si elimina tot ceea ce este strain, dar cu anumita masura si in functie de persoana. Lucrurile astea le cunosc specialistii ca mine (dr. ing. fiz.) de peste 20 de ani...
 • Enya 27.09.2022 11:28
  Multumesc pentru explicatie!

  Perturbarea si modificarea ADN-ul uman inseamna cancer. Punct.

  Cine tine pledoarie pro telefoane mobile, pro 5G nu poate fi decat om al sistemului trimis aici sa manipuleze.
 • Enya 27.09.2022 11:43
  Multumesc pentru explicatie!

  Perturbarea si modificarea ADN-ul uman inseamna cancer. Punct!

  Cine tine pledoarie pro telefoane mobile, pro 5G nu poate fi decat om al sistemului trimis aici sa manipuleze.

  Urmariti ce spune biofiziciana Felicia Milian (dr. in fizica, dr. in stiinte biomedicale) despre 5G si telefoanele mobile. Cum modifica structura moleculara a oricarei materii biologice vii producand mutatii in ADN (cancer), infarct si multe alte boli.

  Reptilele au sters-o de pe yt, noroc ca a salvat cineva filmul pe bitchute:

  https://www.bitchute.com/video/WJCqttDqjOEX/
 • Dac Timis 28.09.2022 01:25
  Opinia mea este ca radiatiile telefoanelor, WiFi, Bluetooth, etc, pot fi periculoase. Asa ca am studiat articole stiintifice, unele din ele afirmand inca din titlu ca au demonstrat ca ar fi periculoase. Cu toate acestea, consider ca "argumentele" prezentate sunt prea slabe. Doar un articol a prezentat argumente pe care le pot lua in seama. Asa ca, desi ma feresc de ele, nu prea am argumente impotriva lor. Nici aceasta postare nu face exceptie, nu am gasit argumente, ci doar pareri si povesti. Una e ce credem si alta poate fi ceea ce e. Astept un articol corect si argumentat.
 • Aleodor-Daniel Ioan 2148 29.09.2022 11:05
  Pe toate aceste forumuri, toti romanii sunt mari specialisti in toate domeniile. Aceasta este ultima mea postare, nu are sens sa discut cu morile de vant.

  Intensitatea undelor conteaza, pentru ca cu cat aceasta este mai mare se transfera mai multa energie catre acea directie de vibratie in spatiu care atimge rezonanta. Insa frecventa este mult mai importanta, pentru ca in functie de componentele spectrale care le contine banda de frecvente se produc sau nu rezonante moleculare. Lungimea de unda este acelasi lucru cu viteza de propagare in acel mediu (o constanta) impartita la frecventa, deci vorbim de acelasi lucru. In functie de lungimea de unda care este invers proportionala cu frecventa apar fenomene de reflexie, refractie si absorbtie. Cand aceasta lungime de unda are exact valoarea unor distante dintre atomii unei molecule are lor absorbtia la rezonanta si se transfera energie din acea unda catre amplitudinea de vibratie.

  Citesc diferite aberatii amestecate de diversi specialisti si ma minunez. Undele folosite la 2G 3G 4G 5G NU sunt ionizante. Nu ionizarea conteaza, ci rezonanta moleculara. Pentru telecomunicatii, 5G foloseste o modulatie de tip 1024 QAM care imprastie practic energia pe mai multea "peak" uri din spectru. Evident ca intensitatea acesteia conteaza, dar ce te faci daca unul din acele varfuri spectrale rezoneaza cu legaturile dintr-o anumita molecula?! Nu se intimpla nimic daca intensitatea este foarte mica, dar nu stie nimeni pragul exact.

  Fenomenul de rezonanta permite tranferul de energie si la intensitati mici ale radiatiei. Am studiat personal spectrele de absorbtie moleculara pentru microunde in laborator, iar ele exista. Toate forumurile sunt insa pline de specuialisti care contrazic pe oricine ca "stie el mai bine". Cred ca asta estye o plaga mai mare a societatii moderne, sunt "influenceri" care spun ca pamantul este plat, iar lumea-i crede pe ei, nu pe specialistii adevarati care posteaza acolo.

  Cine are mintea deschisa si un minim de cunostinte va intelege explicatiile mele. Problema cea mai mare este insa a acelora care neaga pur si simplu fata de ei insisi pentru ca sunt copmplet dependenti de aceasta tehnologie "wireless" fara de care nu pot trai. Ca si fumatorii care spun ca "fumatul nu dauneaza, sunt doar povesti".

  PS: intensitatea medie a radiatiilor este semnificativ mai mare cand se foloseste telefonul pe internet (Facebook, youtube, TikTok, etc.) decat atunci cand se vorbeste la el pentru ca impulsurile transmise sunt mult mai dese. Dar cine o sa tina cont de asta?! De 20 de ani vorbesc cu peretii...
 • ActiveNewsRo 29.09.2022 12:02
  Stimate Domnule Aleodor-Daniel Ioan, vă așteptăm cu un articol pe acestă temă, dacă doriți.
  Mulțumim.
  Toate cele bune!
 • Carbid 29.09.2022 12:38
  Stimate Domnule Aleodor-Daniel Ioan,
  Va invit sa NU renunțati! Este mare nevoie de oameni ca dumneavoastra!
  Cunostințle dvs ajung acolo unde trebuie....unde exista minte si urechi/ ochi sa le primească!
  Să nu vă indoiti de asta!
  Știți bine! Nimeni nu cred că v-a sugerat ca va fi ușor...
  Dar dracu abia asteapta sa renunțați!!!
 • Aleodor-Daniel Ioan 2148 ► Carbid 29.09.2022 13:06
  Din pacate lucrez in sistemul de stat si nu vreau diverse probleme...
  Si cum lumea evolueaza in directia wireless digital tot mai mult, este inutila orice incercare contra curentului si fondurilor uriase din telecomunicatii.

  De asemenea, inclusiv cei apropiati care ma cunosc de o viata nu cred ceea ce spun: "daca ar fi asa, de ce n-o pateste toata lumea?!". Evident, asta depinde de organismul, de sistemul imunitar al fiecaruia si de durata expunerii. S-au publicat destule studii care arata ca unii o patesc.

  Recomandarea ar fi: folositi cu masura, nu abuzati ! Acasa intru pe internet de pe calculator cu cablu pana la router-ul la care am dezactivat wireless-ul, iar telefonul este de tip clasic cu maxim 4G si la care doar vorbesc, cu masura.

  Evident, sunt privit de toata lumea ca un retrograd depasit, indiferent de studiile mele...
 • ActiveNewsRo ► Aleodor-Daniel Ioan 2148 29.09.2022 13:30
  Și noi facem la fel și recomandăm același lucru.
  Am făcut chiar teste pe persoane mai sensibile, care suțineau că simt undele wireless în organe ale corpului și așa era.
  De asemenea, in ce privește telefonul, așa cum spuneți, persoana testată simțea când se intra pe site-uri ca Facebook cu transmitere mare de date.
  Nu țineți telefonul aproape de corp și folosiți-l numai pe boxă sau cu căști cu fir.
  Recomandarea noastră.
  Poate totuși reveniți cu un studiu.
 • tempor1k ► ActiveNewsRo 30.09.2022 23:07
  Dl. Aleodor-Daniel Ioan este bine intenționat dar citez din opiniile dânsului
  „Lucrurile astea le cunosc specialistii ca mine (dr. ing. fiz.) ...”
  „Iar notiunile sunt de transmisia datelor, microunde si fizica moleculara, NU DE electronica si FIZICA CUANTICA”
  Avînd in vedere titulaturile de dr. ing. fiz. să il rugăm să intre și în labirinturile fizicii cuantice să ne explice din această perspectivă poluarea EMF.

  Tot distinsul Richard Phillips Feynman laureat al Premiul Nobel zicea:
  The „paradox” is only a conflict between reality and your feeling of what reality „ought to be”.
 • tempor1k ► ActiveNewsRo 30.09.2022 23:57
  Există și in prezent din pacate o plafonare și a medicinii la nivelul redus la fizica moleculară
  Molecula este de fapt o materie, materia este insă cercetată și definită clar de mecanica cuantică ca avand cele 2 proprietăți caracteristici componente: unda electromagnetică și corpusculul care dă formele materiei (masa fizica). Spațiul cosmic este un vid plin de radiații electromagnetice, se presupune numai că ar exista materie (materia întunecată) dar nu a putut fi nici observată dar nici explicată.
  Medicina actuală este înfundată în tenebrele unui labirint fără ieșire al genomicii. O genomica care conține miliarde de informații cunoscute care se încearcă a fi combinate in micro-matrice care dau diferite rezultate și așa se constată ca bazele de date se tot măresc cu noi necunoscute. Din aceste baze de date cu miliarde de variante dar și cu necunoscute neluate in considerare au creat ei vaccinul arnm pentru care nimeni nu bagă in foc mana să zică ca nu are efecte adverse, in condițiile în care trebuiau facute miliarde de studii pe combinațiile alese de ei, în care, oops, nu s-a pus deloc in calcul caracterul dual al materiei care formeaza inclusiv ADN-ul
 • Carbid ► Aleodor-Daniel Ioan 2148 29.09.2022 23:21
  Mulțumim pentru info!
  Vă ințeleg prin ce treceți!
  Nimic nu e batut in cuie...nici măcar 5G! depinde de noi...ce vrem...restul face Dumnezeu!

  Gura lumii si duhul lumii de azi...pământul o astupă! Veti fi rastignit incontinuu căci am intrat cu totul in impărătia minciunii si adevarul va fi rastignit imediat!
  Dumnezeu sa va aibe in pază!
 • Năzuim-spre-Înviere ► Aleodor-Daniel Ioan 2148 02.10.2022 14:10
  Încă odată. Dacă cuvântul meu a supărat sau va provocat o oarecare jena îmi cer iertare.
  Dar dat faptul că fie și prin acest umil cuvânt al meu am reușit să vă smulg o mărturisire pe care alminteri nu o ați fi postat mă face să mă bucur, pentru că mi-am atins în felul acesta scopul!

  Domnule doctor inginer, fie că lucrați într-o instituție a statului și nu vreți sa vă implicați, însă Domnul o spune, nu eu prostul și necunoscătorul de mine:

  Mai mare dragoste nu este decât ca cineva să își pună viața pentru aproapele său!
 • Aleodor-Daniel Ioan 2148 ► Carbid 29.09.2022 14:02
  Din pacate lucrez in sistemul de stat si nu vreau diverse probleme...
  Si cum lumea evolueaza in directia wireless digital tot mai mult, este inutila orice incercare contra curentului si fondurilor uriase din telecomunicatii.

  De asemenea, inclusiv cei apropiati care ma cunosc de o viata nu cred ceea ce spun: "daca ar fi asa, de ce n-o pateste toata lumea?!". Evident, asta depinde de organismul, de sistemul imunitar al fiecaruia si de durata expunerii. S-au publicat destule studii care arata ca unii o patesc.

  Recomandarea ar fi: folositi cu masura, nu abuzati ! Acasa intru pe internet de pe calculator cu cablu pana la router-ul la care am dezactivat wireless-ul, iar telefonul este de tip clasic cu maxim 4G si la care doar vorbesc, cu masura.

  Evident, sunt privit de toata lumea ca un retrograd depasit, indiferent de studiile mele...

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Medicul stomatolog Juncanaru Iulian a decedat subit în urma unor probleme cardiovasculare

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO

16:10

NUMĂRUL DECESELOR CREȘTE: 93 de medici canadieni COMPLET VACCINAȚI au MURIT SUBIT - În acest moment, este o mușamalizare. Și este o neglijență criminală. FOTO/ VIDEO

15:51

Șeful diplomației spaniole, vaccinat regulamentar, a fost testat pozitiv la Covid-19, după ce a dat mâna cu toți oficialii europeni la întrunirea NATO de la București. Sorin Roșca Stănescu: Sunt foarte curios ce reprezentanți au contractat boala

15:30

Nu ne vrea in Schengen, dar ne vrea copiii homosexuali. Propagandă homosexuală pentru copii, în Republica Moldova, sponsorizată de Olanda

15:01

Ipocrizia Germaniei între LGBT, Fotbal și Gazele din Qatar

14:30

2 decembrie 1935: S-a născut Nicolae Labiș, poetul nedreptățit de destin