Canada lui Trudeau: închisoare pe viață pentru ”instigare la ura” - VIDEO

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu este satiră. Ci o transpunere în viața reală a romanului lui Orwell, „1984”.

Proiectul de lege propus în Canada, C-6, menționează:

„Orice persoană care săvârșește o infracțiune în temeiul prezentului act sau al oricărui alt act al Parlamentului, dacă săvârșirea infracțiunii este motivată de ură bazată pe rasă, origine națională sau etnică, limbă, culoare, religie, sex, vârstă, dizabilitate psihică sau fizică, orientare sexuală sau identitate sau expresie de gen, se face vinovat de infracțiune și este pasibil de închisoare pe viață.”

De asemenea, noul proiect de lege îi mituiește pe cetățeni pentru a-i determina să-și denunțe concetățenii.

Potrivit Highwire:  

„[Legea C-6] permite unei persoane să depună în mod anonim o plângere pentru o discriminare… dacă acea plângere pentru [instigare la] ură este considerată legitimă, acelei persoane îi vor fi alocați maximum 20.000 de dolari [canadieni].”

Credeți că așa ceva nu se poate întâmpla? O legislație similară pentru definirea și combaterea „urii” adresate direct și online este promovată în Europa.

Recent, în Belgia, fostul parlamentar flamand Dries Van Langenhove a fost condamnat la un an de închisoare pentru distribuirea unor presupuse „meme rasiste” pe un chat de grup privat. VIDEO:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
  • Radu Comsuta 12.03.2024 22:28
    Ar fi interesantă o răsturnare de situație în sensul umrării CAUZELOR care îi fac pe cei suspecți de ”ură” să aibe un comportament atât de ”homofob”. Până la urmă nu iese fum fără foc. Nimeni nu face pe nebunul așa din senin, decât dacă nu este un caz psihiatric. Dar când oameni normali sunt aduși în pragul ”demenței”, o limită maximă a răbdării și totul zvâcnește înăuntrul tău, sigur este vorba despre CAUZE. Și cauzele sunt foarte simplu de enumerat: cancel culture, ideologiea woke; ideologiile de gen - ălea care obligă oamenii să ”recunoască” o infinitate de genuri și uneori chiar să se identifice cu ele ca un dat social nu ca un dat natural și apoi apare disforia de gen, green paspoort etc...cauze, cauze, cauze...

    Uneori cauzele acestea poartă și un nume că de la ele vin toate ideile acestea străvezii: Klaus Schwab, Yval Hararri, Ursula von der Leyen, Joe Biden, Zelensky...etc, eventual și cei care sunt în spatele lor, dracii care-i insuflă. Eliminați definitiv cauzele, și lumea va avea cu adevărat pace și bunăstare. Nimeni nu va mai URÂ pe nimeni. De fapt e foarte simplu.
  • Patriot Roman 12.03.2024 22:29
    I
  • Patriot Roman 12.03.2024 22:31
    Inchizitia spaniola n-a murit! A renascut în Canada in 2024! Posibil sa renască și în Ue..
  • Passagero 13.03.2024 11:59
    Inchizitia spaniola a aparut din anumite cauze legate de moartea "neasteptata" a amiralului Alvaro de Bazan (comandantul flotei spaniole care i-a spart pe turci in batalia navala de la Lepanto, niciodata invins in cariera sa), chiar inainte ca Invincibila Armada sa atace Anglia, si uraganele abatute "din senin" asupra Invincibilei Armada pe tot parcursul conflictului.
  • DanielaBMED 12.03.2024 22:44
    Și ce trend era într-o vreme, chiar pentru români, să plece în Canada, o țară în care sa te... împlinești... O să ajungem, sau am ajuns deja, o țară democratică, paradoxal, pentru că la noi "democrația" (occidentală) nu funcționează. La noi nu funcționează nici lucrurile bune dar nici cele rele. E mai bine in Romania !
  • Radu Comsuta 12.03.2024 23:25
    Un adevăr tragi-comic la care subscriu!
  • Tic 12.03.2024 23:34
    Reprezentanții democrației,daca a fost vreodată in vest,sunt acum oligarhi.
    Dar ,ce se întâmplă cu cei care practică ura,așa cum este truditul ăsta dezaxat?
  • Thor555 13.03.2024 07:09
    Cum spunea un englez care s-a mutat pe meleagurile noastre - aici sunt mai putine reglementari , sau nu prea le luam in seama. Este o situatie paradoxala : chiar daca suntem exasperati in Romania , probabil este cea mai buna optiune a noastra de a ramane aici . Canada , Australia desi pareau un vis frumos in anii 90 s-au transformat intr-un cosmar in ultimii ani . Chiar am vazut multi oameni care au realizat mult mai multe decat ar fi putut face in Romania dar ce folos daca esti parca intr-un spital de nebuni.
  • Passagero 13.03.2024 12:04
    Asta este lucratura mascariciului calau, Trudeau, invatacelul lui $$R ($chwab $chwein Reset), care si-a creat o camarila guvernamentala si institutionala, dupa chipul ai asemanarea sa.
  • Mircea Dragan 13.03.2024 12:17
    Al treilea Reich!
  • Horia Cornescu 13.03.2024 16:11
    Pericol mare pentru oricine va incerca sa denunte minciuna. "Instigarea la ura" e o fraza relativa si ramane la aprecierea Tribunalului. Daca procurorul sau mai ales judecatorul sunt sub influienta reptilelor, atunci va fi vai si amar de acuzati.
  • Horia Cornescu 13.03.2024 16:14
    Nu e intamplator acest demers. In Toronto prezenta Khazara este masiva si pe fundalul atrocitatiilor comise asupra natiunii Palestiniene , ei anticipeaza si pregatesc arsenalul necesar spre a aduce la tacere pe cei ce vor protesta,
Ultima oră

13:40

Azi: Pelerinajului de Florii din București începe la orele 16.00 de la Mănăstirea Radu Vodă

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu

23:30

O, țara mea, mâncată de jivine,/ Pe drumurile-ți albe-n triste sate,/ Cu traistă de cerșetor în spate,/ Azi iar colindă Dumnezeu prin tine - Vasile Voiculescu, poetul coborât din icoană (13 octombrie / 27 noiembrie 1884 - 26 aprilie 1963)

23:10

RADU GYR din MANUSCRISE: Vasile Voiculescu avea o figură de sfânt bizantin cu mâinile subțiri cu degete lungi, desprinse parcă dintr-o icoană. MĂRTURISIRI la 61 de ani de la plecarea la Domnul - 26 aprilie 1963

23:00

26 aprilie: Poetul, medicul, rugătorul mistic și deținutul politic Vasile Voiculescu. 61 de ani la Ceruri

22:35

FDA semnalează că vaccinurile ARNm Covid pot provoca convulsii la copiii mici

22:13

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Paștilor, semnificația Duminicii Intrării Domnului în Ierusalim, Săptămânii Patimilor și a Învierii – VIDEO LIVE

21:50

Care este ultima dorință a lui Celine Dion – artista măcinată de o boală cruntă, depistată în 2022, s-a destăinuit fanilor

19:47

Canada: Un oficial din Alberta dezvăluie că “aproape toate” incendiile din provincie din acest an au fost provocate de om, nu de “schimbările climatice” - VIDEO

19:26

Moldova va implementa votul prin corespondență. Alte țări care pot introduce acest tip de vot