CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de activiști pro-Palestina au organizat un „Congres pentru Palestina”, dorind să discute despre situația din Gaza și să facă apel la solidaritate cu palestinienii, chiar în inima Berlinului, epicentrul „democrației” europeane, ca și cum ar avea dreptul să facă asta. Însă autoritățile germane au făcut exces de zel pentru a le scoate din cap asemenea idei. 

Scriitorul CJ Hopkins, care locuiește la Berlin, autorul cărții „Ascensiunea Noului Reich [al Noului] Normal: Eseuri despre fabricarea consimțământului”, a prezentat și a comentat incidentul pe blogul său, iar mai jos redăm un rezumat:

„Vineri dimineața, sute de polițiști îmbrăcați în negru au descins la locația unde avea loc congresul. Au fost chemate întăriri din toată țara. Pe trotuare au fost ridicate baricade metalice. Poliția împotriva Urii a stat de pază la intrare. Presa germană a avertizat publicul că este iminent un potențial atac constând în „discursuri instigatoare la ură”. Berlinezii au fost sfătuiți să stea la adăpost, să-și închidă telefoanele și orice alte dispozitive de comunicare și să-și înfunde canalele auditive cu bucăți mici de hârtie igienică pentru a preveni orice posibilă expunere la „ură”.

Cum se anticipase, la câteva minute după începerea Congresului, a fost lansat atacul „Hate-Speech”! Un activist palestinian – Salman Abu Sitta –, care a scris un articol care se presupunea că „exprimă înțelegere la adresa Hamas” și, prin urmare, fusese deja trecut de autoritățile germane pe lista „No-Speak” (fiindu-i interzis să vorbească în public), a început să vorbească la congres pe Zoom. Sau... nu este destul de clar dacă a început realmente să vorbească. Potrivit unui purtător de cuvânt al „Poliției pentru Combaterea Urii”, polițiștii au percheziționat [persoanele participante la] congres pentru că „exista riscul să apară pe ecran un vorbitor care în trecut a făcut remarci antisemite și de promovare a violenței”.

Oricum, Poliția pentru Combaterea Urii a luat cu asalt sala, a dispersat mulțimea și a interzis desfășurarea în continuare a „Congresului pentru Palestina”, care era programat să continue sâmbătă și duminică. Apoi au arestat un evreu care purta o kippa cu steag palestinian.

Dar atacul constând în „Hate-Seech” [„discurs instigator la ură”] nu s-a încheiat aici. Mai devreme în acea dimineață, sau poate chiar în timp ce Poliția pentru Combaterea Urii încă neutraliza amenințarea la fața locului, dr. Ghassan Abu Sitta, un chirurg britanic reputat, care a făcut voluntariat în Gaza și urma să vorbească la Congres, a fost interceptat de Poliția pentru Combaterea Urii de pe aeroportul din Berlin, i s-a refuzat intrarea în Germania și a fost forțat să se întoarcă în Marea Britanie. Poliția de la aeroport l-a informat pe medic că i se interzice intrarea pentru „siguranța oamenilor de la conferință și a ordinii publice”, a declarat Abu Sitta pentru Associated Press.  

Kai Wegner, primarul Berlinului, probabil simțindu-se nostalgic după zilele fanatismului din 2020 până în 2023, când „nevaccinații” puteau fi persecutați cu impunitate totală, a scris pe X un mesaj de felicitare pentru zădărnicirea cu succes de către Poliția pentru Combaterea Urii a acestui „eveniment de instigare la ură”.

Pe de altă parte, comunitatea activistă pro-Palestina și-a exprimat pe X nedumerirea și sentimentele de indignare. Yanis Varoufakis [fost ministru de Finanțe al Greciei, care, în zilele dictaturii covidiste, a pledat pentru vaccinarea întregii omeniri], unul dintre organizatori, care trebuia să vorbească, s-a arătat deosebit de indignat de noul „fascism” german, pe care se pare că abia acum îl descoperă

Yanis nu a fost singurul care și-a manifestat indignarea. Un număr tot mai mare de jurnaliști, autori, academicieni și alți membri ai claselor „progresiste” germane se arată uimiți de faptul că noua societate totalitară, la a cărei apariție au contribuit în mod fanatic în timpul erei așa-zisei „pandemii Covid” – sau doar au păstrat tăcerea, privind pasivi la ceea ce se întâmpla –, acum își dezlănțuie puterea fascistă împotriva lor.”
 
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • brian duffy 15.04.2024 20:19
  Yanis Varoufakis e de mult antieuropa
 • Brainless 16.04.2024 08:59
  Draga Brian, orice om care si-a pastrat uzul ratiunii si care mai spera ca tara lui sa existe peste 2-3 generatii este anti UE, nu antieuropa cum confuzezi matale. Este evident ca toate bunele intentii cu care s-a plecat la drum in construirea Uniunii (daca au existat vreodata) s-au risipit demult si ca intreaga constructie prezinta multiple metastaze de la cap in jos. Cine este interesat de supravietuire ca stat si natiune trebuie sa paraseasca iute jalnica barcuta. Cand spun asta nu ma declar anti Europa ci anti structuri suprastatale care iau decizii aberante si sunt scapate definitiv de sub controlul populatiilor, pe care se presupune ca ar trebui sa le indrepte spre un viitor luminos. Intre timp, de la Bruxeles vin doar ceata si bezna, politici care reduc libertati si anuleaza dreptul la autodeterminare pe tot continentul. Personal, voi mai iesi la vot doar pentru a sustine o formatiune politica care se declara fatis pentru referendum privind iesirea Romaniei din UE, daca va exista vreodata un asemenea partud pe la noi inainte ca dezastrul sa fie total. Numai bine!
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar

12:10

"Nu am fost noi". Israelul anunță că nu a fost implicat în moartea președintelui iranian