Buba la capul Americii: Casa Albă declară că este ceva OBIȘNUIT să spui că ai Vorbit cu Morții

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Secretara de presă a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a afirmat că este perfect normal ca Joe Biden să îi încurce pe liderii mondiali actuali cu cei de acum câteva decenii.

Declarația purtătoarei de cuvânt vine după ce, de mai multe ori într-o săptămână, Joe Biden a declarat că a discutat recent cu François Mitterand și cu Helmut Kohl.

Primul a fost președintele Franței până în 1995 și a murit în 1996, al doilea a fost cancelarul Germaniei până în 1998 și a murit în 2017.

De fapt, președintele american i-a confundat cu Emmanuel Macron și cu Angela Merkel.

Jean-Pierre a declarat:

„Ni se întâmplă tuturor. E ceva obișnuit.”

În plus, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a afirmat că, la întâlnirile cu consilierii, ea personal nu l-a auzit niciodată pe Biden confundând numele cuiva.

Problema capacității cognitive a lui Joe Biden a devenit principala temă publică în Statele Unite, unde se vorbește tot mai intens de o înlocuire a acestuia.


Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
 • Davinci 11.02.2024 13:09
  stai sa v ezi cins au sa li se arate in crier , daca au, anume mortii de la Pearl Harbor, din Vietnam, din Europa recte chiar Romania, de prin Africa sau chiar fostei președinți cărora li s-a scurtat mandatul!

  Vai de mama lor la ce au ajuns sa vorbească! Nu aș fi crezut așa ceva... GUrile sint pline de kkt.
 • vasile grozav 11.02.2024 15:29
  Cu o asa abordare, Casa Alba va deveni Casa Neagra a Morților. Vor avea acces în ea și sufletele zombi. Cu Biden președinte va fi locul ideal pentru ședințele de spiritism ale globalistilor. Poate cu aceasta ocazie vor afla și ei ca Irakul nu urma sa fabrice bombe atomice, locuitorii Afganistanului nu iubeau valorile democratiei Occidentale, Milosevici nu era Dictatorul demonizat de ei, Siria dorea pacea iar sufletul poporului ucrainian nu se confunda cu dorința Americanilor și cu a slugilor sale din fruntea tarii.
  PS. In atare condiții, credem ca cel mai nimerit slogan de campanie electorala a lui Biden ar trebui sa fie " Sa vorbim cu morții" sau " Si morții au dreptul la vot" sau " Un președinte pentru dialog cu mortii" sau " Pentru morți si vii sa constrăin o America bolnava" sau "Si morții se împușcă, nu-i asa?
 • Bizzu 11.02.2024 17:38
  Atenție că morții AU VOTAT DEJA, vreo câteva milioane, în 2020, și ce mi s-a părut interesant este că TOȚI au votat pentru Bideu. Dominion like this!
 • Bizzu 11.02.2024 17:41
  Mie declarația asta mi se pare perfect coerentă. Pentru oricine este EVIDENT că slugoii cabalei globaliste percep ca ”normal” orice blestemăție izvorâtă din mintea perversă a satanei. Vreo asemănare cu Babilonul sau cu Sodoma și Gomora? Neaaah, vi se pare... Ooopsss, am zis Babilon? Să mă ierte mafia khazară că am adus vorba de strămoșii lor... :-))
 • Radu Comsuta 11.02.2024 19:01
  Corect. La cât de oculți sunt democrații de la Casa Albă, spiritismul este ceva normal. Este ”știința” vorbirii cu entitățile de dincolo...Că Biserica interzice categoric ca pe un păcat grav vorbirea cu morții și cu alte duhuri, este la fel de adevărat, dar ce putere mai are Biserica lui Hristos acolo unde statuia lui Bohamet stă bine mersi în picioare. Dacă ieși cu biblia în mână la paradele ălea, ale rușinii, riscai să iei o bătaie zdravănă. Acum cred că te împușcă. Deci, da, la Casa Albă e ceva obișnuit să vorbești cu morții și să îi și invoci. Ce e interzis, și riști închisoare, este să te duci în fața clinicilor care fac avort și să te rogi. Fie și în mintea ta.
 • Floreas 11.02.2024 23:02
  „Ni se întâmplă tuturor. E ceva obișnuit.”
  NU cucoana, nu ni se intampla tuturor!
  I se intampla des senilului Robinette si tie, vad; si probabil muitora din guvernul american satanist!
  RIP America in frunte cu Biden!
 1. CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

 2. Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

 3. Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

 4. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

 5. ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă

 6. Orwell a prezis Războiul Permanent de astăzi

 7. Amendamentul Marjorie: Orice Congresmen care votează ajutoare pentru Ucraina să fie înrolat în armata lui Zelenski

 8. Cozmin Gușă, candidat independent la Cotroceni, având susținerea Clubului de gândire Gold - “Vrea ca naționaliștii pro-europeni și pro-NATO, dar care luptă pentru independența României în UE, să ajungă la putere”

 9. Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

 10. Singura veste bună pentru vaccinați: Există tratament de detoxifiere a proteinelor spike. Ce recomandă Dr. Peter McCullough

Ultima oră

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Si care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste

10:29

Descoperire uluitoare: Manuscrise ale lui Emil Cioran, niciodată publicate, aduse la București. 100.000 de euro, prețul de pornire a licitației

10:08

Producătorii români sunt discriminați în țara lor! Consiliul Concurenței, aliatul corporațiilor străine – Lidl, Penny, Auchan, Metro, Carrefour, Mega Image, Profi

09:53

La Dubai a plouat într-o zi cât într-un an. Cele mai abundente precipitații din ultimii 75 de ani - VIDEO

09:42

Directorul CIA: Ucraina va pierde războiul până la sfârșitul anului

08:30

Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

08:28

Israelul s-a răzbunat pentru atacul iranian din noaptea de 13-14 aprilie. Explozii în apropierea sitului nuclear de la Isfahan

08:00

19 aprilie: Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfințit Mucenic Pafnutie

23:35

Monahul Filotheu Bălan: O nouă comoară psaltică paisiană: Triodul Paisian vol. 1

23:05

Doamna Galina Răduleanu, fostă deținută politic, despre puterea Postului în închisoare - Cum posteau și cum se nevoiau mărturisitorii în temniță, care deja îi supunea la foamete și chinuri greu de imaginat?

22:19

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt. IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre lucrarea de la Valea Plopului - VIDEO

21:00

ASCOR Constanța, despre afirmațiile “scandaloase” ale Pr. Nicolae Tănase: “Discursul trebuie analizat în complexitatea conferinței pe care a susținut-o și nu într-o formă trunchiată”. Progresistul Vasile Bănescu a pierdut cea mai bună ocazie să tacă