”BUILD BACK BETTER”, parola globaliștilor din „Marea Resetare”. Promovat de Biden, BoJo, Comisia Europeană, sloganul bbb / 666 a fost moșit de Forumul Economic Mondial

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Expresia #buildbackbetter (Reconstruiește mai bine) a devenit sloganul cel mai auzit în ultimele luni. Folosită de Joe Biden pentru a descrie pachetul său de stimulare a economiei, expresia a ajuns și pe buzele unor politicieni din toată lumea, de la  premierul canadian la cel britanic și până la liderii Comisiei Europene.
 
Doar că drepturile de autor asupra formulei ”Build back better” nu îi aparțin lui Biden și echipei sale,  ci participanților la Forumul Economic Mondial, organismul care pune la cale planul Marii Resetări, în urma pandemiei de covid-19.
 
Un plan despre care se spune tot mai mult care urmărește înrobirea omenirii și a cărui „parolă”, folosită de elitele politice și economice, ar fi  tocmai acest BBB, scrie tabloidul The Sun.
 
”BBB și resetare” par să fi devenit un fel de citate biblice pentru FEM, care, chiar în vară,  decreta: ”Mulțumită epidemiei vom avea perturbări positive dar și negative”. Și continua astfel declarația: „Dacă nu profităm de această ocazie pentru a reconstrui mai bine (BBB) - pentru a reseta și reinventa, mai degrabă decât pentru a „reveni la normal”, riscurile sistemice și vulnerabilitățile se vor acumula în continuare, făcând șocurile viitoare atât mai probabile, cât și mai periculoase. În ciuda tragediei, trebuie să folosim pandemia COVID-19 și să ne asigurăm că aceasta devine catalizatorul unei transformări profund pozitive a economiei globale, ducându-ne mai aproape de o lume în care toată lumea poate trăi bine, în limitele planetei”. 
 
FOTO ACTUALIZARE la sugestia unui cititor:
 
Sloganul BBB a a fost folosit recent într-un mesaj pe Twitter al prim-ministrului britanic, care a scris fraza ca hashtag. Boris Johnon a scris: „Bună ziua, oameni buni, am fost instruit de NHS Test & Trace să mă autoizolez timp de două săptămâni, după ce am fost în contact cu cineva cu Covid-19. Mă simt bine și nu am simptome și voi continua să conduc la răspunsul nostru la virus și la planurile noastre #BuildBackBetter”.

 
Dar după ce premierul canadian Justin Trudeau a menționat o „resetare” a economiei” - în contextul în care lumea suferă o recesiune uriașă, spunând că „această pandemie a oferit o oportunitate pentru o Resetare. E șansa noastră de a accelera eforturile noastre pre-pandemice, de a reimagina sistemele economice care abordează de fapt provocările globale precum sărăcia extremă, inegalitatea și schimbările climatice”, s-au reîncins discuțiile privind termenul controversat  ”Resetare”. „Trebuie să resetăm abordarea acestui guvern pentru ca planul de ajutorare să se reconstruiască mai bine”, a continuat Trudeau.

Și Comisia Europeană a folosit sloganul când și-a anunțat fondul de redersare de 750 miliarde euro, în mai: „Prin acest fond, intitulat oficial Next Generation EU, Comisia speră să „reconstruiască mai bine”, prin canale care contribuie la un mediu mai ecologic și mai durabil o societate mai rezistentă.”

ONU și-a luat chiar libertatea de a traduce sloganul în spaniolă (reconstruir mejor), portugheză (reconstruir melhor), franceză (reconstruire en mieux),astfel încât politicienii din întreaga lume să poată cânta pe aceeași partitură scrisă de Forumul Economic Mondial. Organizație care folosește COVID-19 drept o oportunitate de a promova ceva ce visează de mai mult timp.
 
În esență, organizația dorește să facă unele schimbări dramatice fără a permite oamenilor să spună dacă cred că ar trebui făcute aceste schimbări. De fapt, ”Marea Resetare” este pură propagandă, împachetată într-un slogan care pentru naivi și pentru neo-marxiști sună bine, in timp ce este doar o acoperire pentru socialism și globalism. 
 
Zilele trecute, Biden a anunțat pe site-ul său o întâlnire cu Nancy Pelosi și Kamala Harris, unde, a informat democratul, s-a discutat  despre „build back better than before".

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • TroscPleosc 23.11.2020 18:06
  Si daca cei trei B ii scriem cu litere mici arata si mai "bine": bbb !
 • Roncea.ro 23.11.2020 19:11
  Cam aveti dreptate...
  Vedeti https://www.facebook.com/activenewsro/photos/a.392807697488930/2920899351346406/
 • n 23.11.2020 19:42
  666
 • Orizont 23.11.2020 20:37
  Suntem in fata problemei centrale pentru urmatoarea perioada - Cum se traduce aceasta "resetare" in economie si cum vor incerca sa implementeze in UE si in Romania ? Toate converg cu propaganda e-guvernarii si digitalizarii de pe oficioasele securiste centrale si cu graba alegerilor parlamentare in decembrie. V-ati pus problema ce alegere veti face daca sistemul va elimina moneda fizica ? Dar cand guvernarea lui antihrist va forta pe oricine marcarea cu 666 pentru a avea acces la acest sistem virtual ??
Ultima oră

21:42

Un interviu profetic din 2002 - dr. Michael Crichton, în dialog cu celebrul prezentator Charlie Rose: Virusul X și pericolul biotehnologiilor avansate - “ingineria genetică poate provoca mult mai multă distrugere decât bombele atomice” - VIDEO

20:20

CJ Hopkins: Miliția Gândirii, în acțiune - Congresul pentru Palestina, organizat la Berlin, epicentrul “democrației” europeane, a fost suprimat de ”Poliția pentru Combaterea Urii!”

19:30

Un profesor le scrie colegilor săi de la liceul George Barițiu din Baia Mare: Rușine, Domnilor Profesori! Scuipați-vă de trei ori pe zi. Dați-vă pumni! Dați-vă cu capul de pereți, doar s-o îndura Dumnezeu să vă dea un grăunte de minte. PENTRU VLAD ȚĂRANU!

18:26

Doliu în lumea muzicii de petrecere: S-a stins din viață Adriana Avramovici, supranumită “Piranda de la Timișoara”

17:41

Eșec?! Nici vorbă: Atacul Iranului este un Semn că s-a schimbat Lumea!

16:52

Sydney: Episcop, cunoscut pentru poziția fermă împotriva vaccinurilor Covid, a fost atacat cu cuțitul în timpul unei slujbe. Incidentul vine după ce sâmbătă a avut loc un alt atac violent cu cuțitul, în care au fost ucise șase persoane - VIDEO

15:55

Valerian Stan: De când sunt încârdășite la guvernare, PSD și PNL s-au dovedit pasive în mod premeditat în a aduce în țară fugarii condamnați pentru fapte grave de corupție

15:22

Sfidarea românilor la Carei. Primarul udemerist Kovacs menține inscripția cu strofa din imnul Ungariei în fața primăriei

14:21

Johnson & Johnson continuă să lanseze pe piață produse cu impact nociv asupra sănătății copiilor. După pudra de talc cancerigenă și după șamponul de păr pentru bebeluși contaminat cu azbest, a lansat siropul mortal, pentru piața din Africa

14:00

Mărturia celebrului medic cardiolog Aseem Malhotra, fost vaccinist, ștearsă de YouTube: Tatăl meu a murit în urma unui atac de cord pentru că AMBULANȚELE ÎNTÂRZIAU DELIBERAT în astfel de cazuri. Testimony delivered in the Helsinski District Court - ENG

13:20

Cutremur în lumea interlopă: Costel Corduneanu, zis Ștefan cel Mare al Moldovei, s-a stins din viață la numai 54 de ani

13:00

Capturile Conspiraționiste ale Zilei. Lemne de foc doar pentru dulăi

12:30

Zoe Dantes: Când te întorci din morți!

11:20

”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Israelul promite să se răzbune după atacul Iranului

11:05

Dronele iraniene lansate sâmbătă seara au fost doborâte și de avioanele Typhoon staționate în România