Actorul britanic Sam Gannon a murit subit la doar 31 de ani pe când se afla într-o vizită în SUA. „Toți cei care călătoresc cu avionul în Statele Unite trebuie să fie complet vaccinați”

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul britanic Sam Gannon, cunoscut publicului anglo-saxon din serialul Emmerdale, a murit subit la doar 31 de ani. Actorul se afla în vizită la familia sa din California, când a murit subit. În urma rumorilor online cu privire la statutul vaccinării sale, „verificatorii de date” au răspândit rapid știrea că Marea Britanie, unde sunt circa 80% vaccinați, nu prevede vaccinarea obligatorie.

Dar pentru a călători în Statele Unite este necesar să ai statutul de persoană „complet vaccinată”, potrivit cerințelor oficiale din 6 iulie 2022, care sună așa:

„Cerințe de vaccinare pentru călătorii în Statele Unite

Toți cei care călătoresc cu avionul în Statele Unite fără a fi imigranți sau cetățeni americani trebuie să fie complet vaccinați și să prezinte dovada statutului de vaccinare înainte de a se îmbarca în avionul cu destinația Statele Unite. Această cerință nu se aplică cetățenilor americani, rezidenților permanenți legali din SUA (deținători de Carte Verde) sau imigranților.”

Sora lui Sam, Amy Kelly, citată de ziarul britanic Mirror, a confirmat știrea. Moartea actorului este investigată de poliție, dar nu este tratată ca fiind suspectă. Familia sa a inițiat o pagină de donații pe JustGiving pentru a strânge banii necesari transportării sicriului cu actorul neînsuflețit înapoi acasă, în Marea Britanie, ceea ce pare a fi foarte costisitor.

Se solicită donații „din cauza dispariției recente și subite a lui Sam”. „Toate donațiile vor fi folosite pentru repatrierea corpului său din SUA și pentru înmormântarea sa”, a scris familia.


 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

PREȘEDINTELE IRANULUI UCIS. ȘTIREA ȘI VIDEO ÎN DIRECT DIN ZONĂ:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • Mircea Dragan 07.08.2022 09:19
  Chiar trebuia sa calatoreasca in USA?
 • INJECTIA FINALA 07.08.2022 10:47
  SFARSITUL LIBERTATII ?

  Sa'nchizi, cu'o salbaticie rara
  Sa pui lant-lacat la orice tara
  Din varf de piramida sa pretinzi
  Ca vrei doar binele, dar sa intinzi
  Spectrul mortii-sclaviei peste toata planeta
  Si să starpesti si viata si placenta

  O mana de'asasini, uniti intr'o vointa
  Să elimine Omul pana la samanta
  Să domneasca barbar peste Pamantul gol
  Oh, cainii apocaliptici ne dau tarcol

  Cad vaxxinatii zilnic ca frunzele uscate
  Se umple vesnicia de urlete de moarte
  Ocultii , din barloage, injectia finala
  Si'au arborat draceste pe secta infernala !
 1. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 2. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 3. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 4. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

 5. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 6. Eurovision câștigat de o ARĂTARE într-un nou afront homosexualist asupra muzicii și bunului simț

 7. Artistul ieromonah Savatie Baștovoi despre cei ”21 de rabini”: ”Nu filmul, ci CARTEA este forma cea mai potrivită de predică”

 8. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (II) - Starea de urgență planetară

 9. Marea minciună a lui Antihrist, dezvăluită: Francmasoneria, "religia mondială unică" - O opinie catolică (VIDEO)

 10. Președintele Iranului ar fi murit! - ACTUALIZARE din presa iraniană. Israelul susține că a fost un asasinat. MOSSAD? Elicopterul în care se afla Ebrahim Raisi s-a prăbușit în cursul zilei - VIDEO / ULTIMA FOTOGRAFIE OFICIALĂ

Ultima oră

21:38

Premierul ungar Viktor Orban va participa la campania UDMR din România

20:29

Fostul director al CDC: “Este timpul să recunoaștem efectele secundare semnificative ale vaccinurilor Covid-19”

20:00

A apărut o lucrare unică: ISTORIA MIȘCĂRII LEGIONARE. 20 mai și 10 decembrie 1922 și 24 iunie 1927 în Istoria României

19:59

România, aproape de colapsul demografic: În 2022, din țara noastră au plecat peste 200.000 de persoane și aproape 19.000 de copii sub 15 ani

19:10

Profesorul Gheorghe Buzatu și Permanențele Istoriei. In Memoriam Gheorghe Buzatu (6 iunie 1939 – 20 mai 2013)

18:30

Pr. Ioan Istrati: ÎNALTUL PIMEN. 4 ani de la adormire (25 august 1929 - 20 mai 2020)

17:56

Ayatollahul Iranului, Ali Khamenei, amenință: “Dacă avem și cea mai mică dovadă că Israelul a fost implicat, vom reacționa dincolo de orice imaginație” - VIDEO

17:30

Ion Cristoiu înainte de alegerile din 20 mai 1990: Ion Iliescu vs Piața Universității și visul lui Gorbaciov: confirmarea Puterii comuniste prin intermediul alegerilor libere. România ar fi astfel un caz unic în lume. ISTORIA POST-DECEMBRISTĂ

16:56

Ortacul tot ortac! Miron Cozma, audiat la Parchetul General în dosarul Mineriadei, l-a îmbrâncit pe liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, Viorel Ene: “Vezi că te bat”

15:38

Adrian Onciu: Drumul anevoios către negocieri de pace

15:00

George Simion, de Ziua Familiei: ”Să ne amintim că Referendumul pentru Familie din 2018 a fost SABOTAT de întreaga clasă politică: de la „tradiționalii” de la PSD, la cei PNL, la USR-PMP și Klaus Iohannis”

13:58

Azi i-a expirat Mandatul: Mai este legitim Zelenski?

13:43

Momentul când trupul neînsuflețit al președintelui iranian a fost recuperat de salvatori - VIDEO

13:35

Incendiu la Parchetul Vaslui. O angajată ar fi dat foc unor acte și ar fi încercat să se sinucidă

12:40

Cinci zile de doliu național în Iran. Prim-vicepreședintele Mokhber, desemnat președinte interimar