ACTUALIZARE: Atac terorist la Moscova: Peste 115 morți și peste 140 de răniți. Putin urmează să iasă în fața națiunii. FSB: Teroriștii au fost prinși când încercau să fugă în Ucraina (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 23 MARTIE:

Kremlinul a anunțat sâmbătă arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor "patru" atacatori, după atacul armat de vineri de la o sală de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI sau ISIS), în timp ce anchetatorii au anunțat că bilanțul victimelor a crescut la 93 de morți și peste 140 de răniți, relatează AFP și Reuters, citate de Agerpres.

Serviciul de Securitate al Rusiei, FSB, a anunțat că patru dintre teroriști au fost capturați în regiunea Breansk, în apropiere de granița cu Ucraina, în timp ce încercau să fugă din țară.

Este așteptat un discurs al lui Vladimir Putin, în orele următoare.

"Directorul FSB (serviciul rus de securitate - n.r.), (Alexander) Bortnikov, l-a informat pe (președintele Vladimir) Putin despre arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru teroriști implicați direct în atac", a precizat președinția pentru agențiile de presă ruse.

Anchetatorii au stabilit deja că, după ce au împușcat spectatorii, atacatorii au folosit o substanță inflamabilă pentru a incendia întregul mall în care se află sala de spectacole. În decursul nopții, acoperișul acesteia s-a prăbușit parțial, iar sâmbătă dimineața pompierii încă încearcă să găsească oameni prinși sub dărâmături, a transmis și Biziday.

Potrivit Reuters, un oficial american a confirmat că Statele Unite dețin informații care confirmă revendicarea responsabilității Statului Islamic pentru atacul de la Moscova. Oficialul a mai spus că Washingtonul a avertizat Kremlinul, pe 7 martie, cu privire la posibilitatea unui atac. "I-am avertizat pe ruși în mod corespunzător”, a spus oficialul, fără a oferi detalii suplimentare. De altfel, la data respectivă Ambasada SUA la Moscova a emis un avertisment public pentru cetățenii săi din Rusia să evite concertele și marile adunări publice, din cauza riscului unui atac terorist (foto-captură mai jos).

Rusia încă nu a spus a cui este responsabilitatea pentru atac. Vladimir Putin a convocat Consiliul de Securitate al Federației, iar Ucraina a negat că are vreo legătură cu incidentul.

Comisia de Anchetă formată special după atac a raportat că numărul morților a crescut la 115.

Margarita Simonian, redactor șef la Russia Today, a scris pe canalul său de Telegram că numărul morților ar fi de 143.

O parte din imaginile pe care le-am preluat ieri din surse deschise au fost șterse între timp de rețelele sociale. Însa găsiți mai jos filmului evenimentului așa cum a fost relatat aseară, la cald:

00.10. Departamentul Sănătății din Moscova a publicat o actualizare a listei cu răniți. Sunt 147, dintre care 7 copii. 

23.42.  Pe rețelele de socializare ruse circulă fotografiile a cinci bărbați din zona Caucazului care ar fi participat la atacul de la Crocus. E vorba de un fals. Cei cinci au fost uciși într-un schimb de focuri în Ingușetia la începutul lunii.

23.35. Pe platformele ruse circulă o înregistrare video cu un automobil Renault alb, în parcarea de la Crocus, din care par că se dau jos teroriștii (sau o parte din ei) și apoi deschid focul.

22.54. BREAKING NEWS: Serviciul ucrainean de Informații al Armatei (HUR) afirmă că atacul de la Moscova e mâna lui Putin.

Andrii Iusov, purtător de cuvânt al HUR, a declarat citat de Ukrainska Pravda:

„Aceasta (atacul) este o provocare deliberată a serviciilor speciale ale lui Putin, în legătură cu care comunitatea internațională ne-a avertizat. Tiranul de la Kremlin așa și-a început cariera și dorește să și-o încheie la fel: comițând crime împotriva cetățenilor.”

Pe 7 și 8 martie, ambasada SUA din Rusia și Foreign Office-ul britanic au avertizat în legătură cu posibilitatea unor atentate teroriste la Moscova.

Amintim că și după sabotajul Nord Stream, Putin a fost acuzat că și-a aruncat singur conductele în aer.

22.35. Casa Albă declară că nu are nici un indiciu că regimul de la Kiev ar avea vreo implicare în atacul de la Moscova.

John Kirby, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Securitate a afirmat: „Pentru moment, nimic nu indică faptul că Ucraina sau ucrainenii au fost implicați în atacul armat”

El a ținut totuși să precizeze că Washingtonul nu dispune deocamdată decât de informații preliminare.

22.17. Interesant este faptul că, deși au părut perfect echipați și antrenați, atacatorii nu au purtat măști. Nici un există vreun indiciu că ar fi intenționat să moară în operațiune - aruncându-se în aer sau lăsându-se împușcați, în stilul atacurilor islamiste. 

22.04. Video cu momentul în care teroriștii au pătruns în incinta Crocus City Hall.

21.52. Vladimir Putin a fost informat despre atac încă din primele minute ale producerii lui, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

21.44. Alte imagini de la atacul din sală.

21.41. Incendiul de la sala Crocus este uriaș.

 

21.37. Cel puțin un suspect a fost arestat.

21.30. Echipe ale forțelor de securitate OMON operează controale în stațiile de metrou. 

21.25: Consilierul șef al lui Zelenski, Mihailo Podoliak, a declarat că regimul de la Kiev nu are nici un amestec în atacul terorist de la Moscova. 

21.23: Guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobiov, a declarat că au fost spitalizate 21 de persoane,l dintre care patru sunt în stare gravă. 

21.18: FSB a declarat că au fost ucise 40 de persoane și alte peste 100 rănite. 

21.10: Agenția RIA scrie că, din cauza incendiului, acoperișul sălii Crocus e pe punctul de a se prăbuși. 

21.05: Incendiul de pe acoperișul sălii Crocus se intensifică, relatează presa rusă.

În același timp, a fost formată o Comisie de Investigații și deschis un dosar penal pentru ACȚIUNE TERORISTĂ. 

21.00: Alte imagini din timpul masacrului. Sala Crocus se află într-un mall foarte populat.

20.50: Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externer al Rusiei, a declarat că este vorba de un atac terorist.

Are loc o operațiune de urgență a autorităților moscovite de a evacua zona.

Se intervine cu trei elicoptere pentru stingerea incendiului puternic care a izbucnit.

La fața locului sunt prezente peste 70 de ambulanțe.

ACTUALIZARE 20.40: Imaginile filmate arată că au fost cel puțin patru atacatori înarmați.

Sala Crocus din Moscova a fost teatrul unui atac terorist: trei necunoscuți în uniforme de camuflaj au deschis focul cu arme automate asupra publicului.

Atacul s-a produs chiar înaintea începerii concertului unei faimoase trupe ruse, Picnic.

Presa rusă vorbește de cel puțin 40 de morți și alte câteva zeci de răniți.

De asemenea, o parte a presei afirmă că cei trei atacatori ar fi folosit și explozibili.

Vom reveni.

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Veridicitatea Datei Paștelui Ortodox - Minunea Mâinii Sfântului Damaschin:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (45)
  • Gionel 22.03.2024 21:14
    Parca vad la Antena 3 cum ca zic ca unul dintre atacatori e Putin.. ii cred în stare
  • neanimenea 22.03.2024 23:37
    Absolut,se vede clar în filmări,Putin deghizat în terorist!
  • Mircea Dragan ► neanimenea 23.03.2024 13:52
    Putin e ala mic si cracanat. Unul din ei spune ca a fost platit cu 1 milion de ruble(9800 euro).
  • dumbirish01 23.03.2024 09:52
    Why Does the US Establishment Hate Russia?
    https://www.youtube.com/watch?v=9mKbu66tgpY
  • Andri 22.03.2024 21:25
    Zele tocma ce a apasat pedala pt nucleare. Asta se intampla cand la conducere sunt oamenii de nimic, nelegiuitii misuna pretutindeni.
  • Neanae 22.03.2024 21:39
    Era de așteptat! Acesta este rezultatul instigării la ură și violență contra Rusiei, a rușilor și a lui Putin, președintele ales, orice s-ar zice. O politică diabolică care în sfârșit bucură sufletele și creierele descreieraților însetați de sânge din occidentul civilizat și din America democratică și liberă. Jubilează dracii care de 2 ani seamănă răul precum respiră, oxigenează psihopaticii și canaliile care chipurile conduc … PUAH
  • Orizont 22.03.2024 22:53
    Designerii REALI ai acestui atac ar putea fi in alta parte - Tribul ameninta pe fata Rusia ca "Va plati pretul" pentru primirea la Moscova a delegatiei Hamas ...
    Priviti aici : https://twitter.com/WarMonitors/status/1771255749320028620
  • Tic 23.03.2024 19:20
    Sigur sunt in altă parte.Iar SI,Hamas,Al qaeda,toate sunt creațiile tribului.
  • Tic 22.03.2024 22:54
    După o mizerie ca asta se poate decreta orice stare de urgență,se pot da legi gen Patriot Act,se pot invada alte țări,se poate face orice.Indiferent cine este in spatele atentatului ,acesta poate fi folosit după cum impun interesele(nu doar pt aflarea si pedepsirea faptasilor).
  • Just Talented 22.03.2024 23:17
    Asta e planul. Oricum se știe că nu vor mai fi prezidențiale în România. Cum Iohannis nu are unde pleca că nu e primit, singura șansă să scape de pârnaie este sa și prelungească mandatul și implicit alde comandații prin instituirea stării de război( degeaba). Q.e.d.
  • Tina Turner 22.03.2024 23:23
    Exact ! Niciodată, nimic, nu e așa cum pare !
  • Just Talented 22.03.2024 23:07
    Un fel de Colectiv 2015 2.0, un fel de Fâșia Gaza 2023 2.0. Nu mare lucru sa nu zica că teroriștii sunt din România sau Republica Moldova:)))) Fac e o manevră să aducă Războiul in Romania. Se chinuie de ceva timp
  • Tic 23.03.2024 11:13
    Ar mai fi 11 septembrie!
  • Orizont 22.03.2024 23:09
    Eu vad aici mana Mossad , care i-au si anuntat pe americani de ce pun la cale .. De aici si avertismentul pentru cetatenii americani dat de ambasada SUA din Moscova..
    Ce vedem noi sunt doar mutarile de pe tabla de sah, facute de grupuri de interese EXO-planetare care au transformat Terra intr-un "playground" al razboiului spiritual ...
  • Leonesse 23.03.2024 08:00
    Nu sunt EXO deloc.... Sunt din "bătătură ".. ( adică de prin zonă) sau.. de dedesubt . Răsbelul e aici , nu căuta "vinovații" altundeva.
  • Tic ► Leonesse 23.03.2024 11:15
    Nici nu erau mascați,parcă voiau să fie identificați.In orice caz nu sunt musulmani.
  • Andri ► Tic 23.03.2024 18:39
    E iarasi scenariu cusut cu ata alba, ca si cel din 7 octombrie
  • Wolf Edmond 22.03.2024 23:34
    Până acum, ukrainienii au recunoscut chiar de la cel mai înalt nivel atunci când au comis un atentat pe teritoriul Russiei. Toate atentatele comise. Ukrainienii n-au avut niciodată ceva de ascuns. Ei, întotdeauna cu sinceritatea pe dinainte. Nu ca alții care face și tace.
  • Aly09 22.03.2024 23:47
    100 % ori e mana francezilor, mai ales ca macrou peste prait s a tot dat cocos si in spectacol il ultima vreme si e suspect zi eu, ori ca de obicei e mana ucrainei, din doua una garantat va iesi la iveala

    Oricum rahatul va fi mare ce va urma

    Ii mananca pe nebunii aia de al treilea razboi mondial

    Draq sa ii pieptene

    Condoleante pentru famillile victimele masacrului :(
  • Aly09 23.03.2024 00:20
    Cum s-a "intors" Cometa Diavolului, se si simte cum nenorocirile sunt si mai mari in lumea asta :(

    Dumnezeule ai mila de noi
  • Bizar 23.03.2024 04:07
    ISIS ii de vina

    https://twitter.com/i/status/1771306793550876775
  • Simplu-Mihai 23.03.2024 05:20
    Desigur ukracii n-au absolut nici o legătură!
    Remember: cade o rachetă la granița polacilor mor doi agricultori.
    Ruuuuuuuși au fost urlă tudorică până la sucombare pe antenatreisyienen!
    Atac terorist Chișinău; acelaș individ urlă din nou se vede teroristul ruuuuuus!
    După câteva ore în polonia a cazut ceva ukran și-a făcut pock în capul bieților fermieri iar dincolo tudorică să-și pună ochelarii rozosină că nu ,,yerea" rus ,,yerea" oleaca uzbek.Da' ce contează la nivelu' ăsta de autosuficiență de mare jurnalist.
    Nu mai zicem de deltă,ajunge.
    Fraților noi credeam că ne-a ucis Ceușescu cu propaganda,azi îmi vine să râd și chiar râd în timp ce butonez,doar că acest atentat ridică nivelul de pericol mai sus și chiar nimic nu mai e hilar,vor fi consecințe.Grave.
  • Davinci 23.03.2024 09:10
    Se încearcă prin orice mijloace in a crea vinovăția rusa in intervenția militară din Ucraina cea fascista. Au nevoie de rezboi toți matusalemicii de la Washington care mai ieri urlau împotriva Iran-ului ca vor singe si nimic mai mult. priviți jocul de glezne al americanilor in Gaza unde se zbat si dau din picioare si pling si fac crize de nervi ca Natanyahu nu înțelege sa oprească războiul acolo. Ca au o mila de poporul palestinian de nu se poate. Jeguri cu chip uman care au dat de o groapa plină cu petrol in Medtarerana in dreptul Gaza si nu vor sa mai plece de acolo pina nu-i căsăpește. Palestina data evreilor prin declarația de la Balfour a fost explicată de consilierul Benjamin. Freedman fost in slujba președintelui WIlson si este cunoscut ca evreul care nu minte. Cum au șantajat SUA si evreii marxiști din Germania plus Anglia sa cedeze acest teritoriu este clar si asta a dus la cel de-al doilea război mondial dat fiind umilirea nemtilor de către cei care stăteau in acea tara. Mă rog nu mai încapă nicio discuție ca la mijloc nu ar fi ucreiienii prin diverși pentru ca multe arme date cu prețul muncii de vest către ei au luat calea teroriștilor. Se punea întrebarea unde sint cei 700 000 de soldați ucrainieni? Nicăieri. Se dorește aducerea rușilor sa înceapă marea ofensiva trecând grainita. I-au provocat cu north stream aruncat in aer de către ucrainieni. Se doreste crearea unui punct forte in ROmnaia prin aducerea mercenarilor din Nato in special francezii care vor sa pună mina pe mai multe obiective din tara si asta cu concursul platanului președinte căsătorit cu fiica șefului securității de la Sibiu un plăvan nenorocit care. pentru binele lui ar vinde-o si pe mă-sa. Sint convins ca rușii evelueaza corect cele intimplate si nu vor pune botul la cele intimplate care ar putea arunca lumea in aer.Va mai aduceți aminte de cazul Teo Peter fostul basist de la formația COmpact omorit de un mare gradat din serviciile speciale de la ambasada americana cum a fost falsificată operațiunea de găsire a vinovatului? Gradatul american a fost scos din tara si dus in Germania si judecat in lipsa de martori ai acuzării ca deh.... si prin lipsa de probe a fost găsit nevinovat. Așa se lucrează in lumea buna. Pe zi ce trecem aflam ca ieri in presa vinduta americana ca Biden conduce in 8 pull-uri pentru presidentie. Chiar pina acolo sa meargă cu banditul asta împreună cu fiul sau niște vinduti ordinari pe fondul unor politicieni. de doi lei cu potențial criminal? Cum sa nu vezi cum sint provocați rușii care nu au pus ei la cale. pandemia , vaxxinurile , pollitically corect cu demenții de la Davos etc? Nu sint ei Alba ca Zăpadă dar ce face lumea occidentala care asculta ca niște prosti orice comanda si unde vedeți si voi ce fac fermierii de pe acolo si emigranții care au acaparat occidentul si asta cu ajutorul lui Soros banuiem unde se poate ajunge. Da in tot ce mișcă pe lumea asta doar rusul este devină. Vom mai vedea iar Dumnezeu ne va arată calea pentru ca eu am luptat pentru niște drepturi umane si promovate de un UE care din poate și-a schimbat regulile in timpul jocului. Va spuneam ca noul război se va purta prin terorism... SI sint mulți dispuși sa arunce in aer sa creeze premisele unei Rușii criminale. Dar nu vor muri caii cind vor crinii. Vesti vedea.
  • Ubiquitous 23.03.2024 09:22
    nu vad nicaieri in "occidentul civilizat si democrat" manifestari de genul "je suis charlie"..... asta apropo de imbecilitatea vestului.
  • Tic 23.03.2024 11:19
    Nu s-a dat comanda!
  • Tic ► Tic 23.03.2024 11:37
    In Austria imigranții violează in grup si omoară fete de 13,15,16,ani ,injunghie oameni nevinovați pe stradă,si nu sare nici un "charlie" in sus.Dar dacă se rupe o unghie vreunuia dintre ăștia ,imediat se aud strigăte de "extremiști de dreapta,nazi",,un cor intreg pe multe voci.In frunte cu președintele ecologist ,un dulap fumator.
  • Andri 23.03.2024 11:34
    Pe langa ambasada SUA care avertiza de atentat terorist, in ultimele 48 de ore, atât Ron Paul, cât și generalul Flynn au avertizat cu privire la un viitor „eveniment Black Swan” - un eveniment imprevizibil care poate schimba cursul evenimentelor:

    https://t.me/LauraAbolichannel/55943

    Apoi:
    Articol din 2016:

    Trump:
    „Obama este fondatorul Isis. El a fondat Isis. Și, aș spune că co-fondatorul ar fi corupta Hillary Clinton.”

    https://www.theguardian.com/us-news/2016/aug/11/donald-trump-calls-barack-obama-the-founder-of-isis

    Apoi:

    BREAKING: Rusia spune că atacatorii din sălile de concerte din Moscova au avut contacte în Ucraina

    https://t.me/insiderpaper/26952

    Zele a apasat acceleratia pentru razboiul nuclear. Exact asa cum au profetit sfintii, inceputul va fi cand se va canta Acatistul Maicii Domnului. Aseara in bisericile din Grecia si Cipru era slujba Acatistului, prima parte.
  • Passagero 23.03.2024 14:40
    Marsavii si mincinosii din fruntea statului haholesk arunca minciuni perfide pe care oamenii cu mintea intreaga nu este posibil sa le creada, insa unii multi si prosti care n-au mintea intreaga s-ar putea sa le creada, ei pe asta mizeaza.
    Pentru minciuni si crime vine pustiirea peste statul haholesk.
  • Tic 23.03.2024 19:40
    Ce la fix se potrivesc toate!Un eveniment blachswan,avertismente neluate in seamă tocmai de un kgb-ist,manevrele făcute de Macron,ciudată reacție a lui Putin informat in 2 min despre atentat,musulmanii nu sunt mascați.Imi pare rău ,dar trebuie sa spun că aici miroase a orgie in grup si nici Putin nu e fată mare.
    Aș avansa o teorie,dar poate parea fantezistă: noi,OTAN&co,iti trimitem niște băieți in orb(adică nu stiu cum servesc si de ce)care vor omorî din păcate de-aia tăi,tu te prefaci surprins ,dar acționezi apoi hotărât si spui că ai bănuieli catre Ucraina,si uite așa avem motiv de război larg,din care îi pui pe ai tăi sub dictatură militară,iar de ai noștri avem noi grijă.
    Plus ne salvăm coorurile din criză,mai rărim din goimi,mai facem niste afaceri(să nu uităm că asa au făcut băieții globali si in ww2,ca apoi sa vina cu reconstrucția Planul Marshall,nu pe degeaba,bașca baze militare- ce seamănă cu Ucraina azi,atunci fiind vorba de Polonia ca provocare)si punem iarăși lumea la punct.
    Sper sa nu fie așa!
    Maskirovka la maskirovka la maskirovka,de nici necuratu ' nu mai știe unde este adevărul.
  • georg xanthu 23.03.2024 12:11
    priviti la asa zisii teroristi,ei vor sä fie cunoscuti,..nimeni nu poartä mästi,..ce inseamnä asta ?
  • Tic 23.03.2024 19:23
    Înseamnă îndemn la a crede gogoașa cu Statul Islamic!
  • Passagero 23.03.2024 12:31
    Haholii sunt amestecati in crima asta oribila, chiar daca nu direct, considerand ca toate mijloacele sunt bune in lupta contra "tiranului de la Moskwa".
    Cum au tras cu tunul in scoli, spitale si gradinite rusesti, au facut-o si pe asta, este de intimidare aratandu-le rusilor ca-i pot omori la ei acasa.
    Dar acum cand zicem haholia, zicem oxidentu'.
    Toti cei care isi gasesc placerea omorand civili fara de aparare, sunt FIII DIAVOLULUI.
    Ce vi se pare, cine imbina cruzimea cu viklenia?
    Vlad Tepes pe care oxidentu l-a demonizat, nu a tras niciodata in teapa turcii si copiii lor de la Chilia si alte cetati, ci doar pe turcii purtatori de sabie, veniti sa prade si sa omoare.
    Statul Islamic? Cum poate sa existe acest stat islamic, astazi, cand totul se monitorizeaza?
    Acest stat terorist islamic este moshit si hranit de oxident, toate crimele oribile se intampla cu acceptul tzukalelor oxidentale puse in functie de okulta glo-baal-ista.
  • Christinne Radu 23.03.2024 13:08
    Tipic, problema, reactie, solutie. As putea spune ca asta este Bataclanul rusilor sau Bataclan 2.0. De cite ori s-a repetat scenariul asta, sintem satui. Trebuia sa mai iasa si ISIS de la nafatalina, nu, plus distragerea atentiei de la masacrul din Palestina si alte subiecte fierbinti. Atentie si la actorii de criza!
  • Patriot Roman 23.03.2024 13:54
    Daca i-au prins cînd vroiau sa fuga-n Ukraina, ce stat islamic sînt..? E cv care nu se leaga. De ce erau cu fețele descoperite ca sa poate fi identificați pe camere de catre poliție,FSB? Chiar credeau ei ca pot face crimele alea abominabile și sa nu fie prinși de ruși pe teritoriul lor? Le-o fi promis cineva evacuarea pe cale aeriana etc.? Acum ca i-au prins ,ruși vor afla tot, vor ști cine a facut masacrul resp. E clar ca nu e nici o isis de fapt denumirea corecta era DAESH! Pt. așa zisul stat islamic. Și nu Isis numele zeiței egiptene renumite.
  • Passagero 23.03.2024 14:05
    Tocmai ce ziceam in postarea anterioara, inainte de aparitia acestui update, pe care vad ca n-ati publicat-o.
  • Christinne Radu 23.03.2024 14:16
    https://sofrep.com/news/russias-911-and-the-art-of-the-false-flag/
  • Neanae 23.03.2024 14:21
    Preț de 14 ore am crezut ca da, e vorba de un atentat islamist, dus la “bun sfarsit” de ISIS. Nu mai cred! Prea multe ciudățenii apar pe fundal. Americanii care avertizează, Jelea care sare imediat cu “nu am fost io, nu am fost io”, teroriștii nu se martirizează și nu-l pomenesc pe Allah, nu se știe de unde au răsărit, dar se află unde fugeau. În Ucraina. Nu către una din celelalte regiuni ruse cu ceva majoritate musulmană. De ce nu în Cecenia? Mda, “e ceva putred în Danemarca” - Hamlet
  • viorel craciun 23.03.2024 14:29
    Urmarind , comentariile atat de pe acest site cat si din " televiziuniile de propaganda media din Romania " ca pe vremuri " subordonate sistemului " observii ca simplu cetatean , ca " noi cetatenii simpli , mai bine sau mai putin informati " SUNTEM MAI " ADEVARATI CA EI " De ce , fiindca facand o simpla analiza , de la cei care si-au publicat si isi publica " opinia lor " , fragmentata , dar " din fragmente " poti face intregul , adica " O ACTIUNE TERORISTA SUSTINUTA DIN AFARA RUSIEI " de catre terti " PARTICIPANTI neoficiali " , dar bine spus implicati politic cu intereselor lor de grup politic organizat international UKRAINA , si FRANTA si ISRAEL , cu un singur conducator " DEMOCRATIC " prin care a vrut , sa " demonstreze ca ei pot reactiona dupa alegerile din Rusia " , pot " declansa o criza politica in Rusia " , POT ... sa " isi arate muschii pe romaneste " , etc, etc . DAR RUSIA NU ESTE " ROMANIA DIN 89" de aceea , pe fondul unei " slabiciuni " ale securitatii ruse , intr-un anumit context dupa alegeri lor , atat NATIONAL cat si INTERNATIONAL , s-a urmarit sa se realizeze " VULNERABILITATEA SECURITATII RUSE " acesta este mesajul de baza " A PROPAGANDEI INTERNATIONALE " atat in media romana sustinuta de " EI " cat si in alte state europene cu " MEDIA " lor . CONCLUZIE : a dat posibilitatea si motivatia nationala a " URSULUI RUS " sa iasa din " BARLOG " ciudat , tocmai " PRIMAVARA " de acum incolo va urma " ADEVARATUL CONFLICT ZONAL " adica " CARE PE CARE " iar noi ROMANIA , suntem departe " DE ADEVAR " SI NE JUCAM " DE-A ALEGERILE " privind cum " scapa infractorii nostrii " pe alte " ACOPERIRI " OFICIALE INTERNATIONALE . Rasul -plansul , cand ne vom trezii din " BUTADA ORBULUI " ca la tabloul lui DURER , va fi prea tarziu . Vom fii in urma cu zeci de ani , ca in anii 30 , cand LUMEA INFORMATA SE PREGATEA DE RAZBOIUL LUI HITLER, IAR CAROL SE JUCA CU " domnita evreiasca asa numita LUPESCU " SI NOI NE-AM TREZIT CU " PACTUL RIBENTROP -MOLOTOV " atunci , ramane de vazut acum
  • Passagero 23.03.2024 15:20
    Nu este nici o slabiciune, rusii au stiut si acum au noi argumente si pot sa aduca noi piese pe tabla.
    Insa miscarea asta haholeaska si oxidentala este o crima bestiala, alegand sa omoare niste tineri nevinovati si fara de aparare, s-au ales cu pantalonii plini de kkt la nivel international. Lumea o sa strige cam ca la fotbal: "Asta e haholia, asta-i oxidentu", tralala, tralala.
    Referitor la cei care au facut-o, acestia nu sunt oameni, pai nici intr-o turma de oi nu puteau sa traga asa.
    Daca aveau in instalatie, aruncau ceva strategic in aer, omorau niste ofiteri rusi de rang inalt si asa se sacrificau DEMN pentru slavita haholia.
    Repet, astia nu sunt oameni si pentru aceasta acest stat haholesk trebuie sa dispara, se considera in Europa , vor in UE si in NATO insa se comporta ca triburile alea primive din Africa, Utzu si Tutzu.
    Haholia - afara din Europa, basta!
  • Passagero 23.03.2024 14:55
    Cred totusi ca rusii au stiut de acest atac, insa au lasat-o sa fie ca sa protejeze cartita de la Kihiiv si sa aiba "argumente". Este ceea ce au facut si englezii in al doilea razboi mondial care au stiut ca orasul Coventry va fi bombardat de Luftwaffe, fiind informati de cartiza lor pe care o aveau infiltrata in structurile superioare ale Reich-ului.
    Atunci insa au fost 40000 de victime.
  • Passagero 23.03.2024 15:04
    Scuze AN, imi fac mea culpa, totusi, in lumea de azi trebuie sa credem doar in Dumnezeu !
  • Passagero 23.03.2024 17:22
    Acum am vazut imaginile pe X cu ucigasii.
    Ucigasii sunt oameni saraci, redusi si abrutizati, de la periferia societatii.
    Un milion de ruble le-a luat cu totul mintile acestor oameni.
    In ciuda a ceea ce au facut, mi-au facut totusi mila.
    Gulerele albe care i-au folosit trebuie sa dea seama si aceste gulere albe eu le vad decat intr-un singur loc.
    A acestor gulere albe va fi osanda cea mare in Fata Lui Dumnezeu.
    Zdrelea si cei care-l acompaniaza sunt niste bestii inumane, sa se duca la baaliku lor care-i asteapta, impreuna cu toate tzukalele oxidentale si europene care si-au ucis proprii cetateni in timpul plandemoniei si cu comandorii lui baaliku din okulta sa.
  • Aly09 23.03.2024 18:36
    Poate sa fie Mossadul in spatele acestui atac, si atuncii sunt evreii care stim bine ca sunt cu Ucraina.

    Orice ar fi e clar ca e mana Ucrainei in spate, prin prieteniii lor


    In ritmul asta nebunii astia fac ce fac si isi cauta sa il provoace pe Putin cu al 3 lea razboi mondial

    Doamne miluieste
  • Dumitru 8915 24.03.2024 08:51
    Cei trei criminali , dupa statura , sigur sint super antrenati , nu boschetari cu gitul uscat si stomacul gol
  • Constantinescu Valentin-Ionut 25.03.2024 17:58
    cоболезнования soboleznovaniya
Ultima oră

00:00

Sărbătoarea care vestește Sfintele Paști. Duminica Floriilor - intrarea Domnului în Ierusalim

22:38

“Vocea lui Traian Trifan a sunat în sufletele noastre ca o trâmbiță a Apocalipsului”

21:45

Prof. Florin Popescu: Ce concluzie am avut în urma conferinței de ieri despre Pascalie, ce soluție există?

20:30

Ion Cristoiu: Candidatura lui Cozmin Gușă la prezidențiale este un mare eveniment. În SUA crește nemăsurat revolta studenților împotriva războiului din Gaza - VIDEO

19:45

BEC și justiția din România au încălcat jurisprudența CEDO și au respins candidatura PNȚ-MM la europarlamentare. Valerian Stan: Urmașii lui Iliescu îi prigonesc și ei pe țărăniști

18:20

George Simion la conferința MEGA: Lui Ciolacu nu trebuie să-i fie rușine de ce e - probabil e rom

17:25

Iulian Capsali: O ÎNVIERE PE PARCURSUL UNEI MORȚI ANUNȚATE

16:00

Sinaxarul demnității românești: 27 aprilie, TRAIAN TRIFAN. „Lupta noastră nu este limitată în timp, ci permanentă”

13:40

VIDEO ÎN DIRECT: Pelerinajului de Florii din București, de la Mănăstirea Radu Vodă până pe Colina Bucuriei, la Patriarhie

12:31

WSJ: Serviciile secrete americane consideră că nu Putin a ordonat moartea lui Navalnîi

11:14

O minune de Paști

07:00

Prof. Ilie Bădescu: Noogenia mărturisirii păcatelor. Spovedania într-o civilizație secularizată

06:30

Sâmbăta lui Lazăr. Ultima zi a Postului Mare în care se mai fac parastase pentru cei adormiți. Arhim. Ioanichie Bălan despre Cuvântul Domnului: ”Lazăre, vino afară!”

06:00

27 aprilie: Sfântul Sfințit Mucenic Simeon, ruda Domnului

23:45

Sorin Gheorghe Suciu: Schimbarea la Față a României și Rostul creștin în opera lui Vasile Voiculescu