4 iulie: Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii

De Veronica E. Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ziua Independenței este o zi de sărbătoare în familie, cu picnic și grătare, punându-se mult accentul pe libertatea politică, ca tradiție americană. Activitățile asociate acestei zile includ concursurile de mâncat pepene verde și hot-dogi, precum și evenimente sportive, ca de exemplu jocuri de baseball, cursele „cu 3 picioare”, activitățile de înot și alte jocuri.

Mulți afișează steagul American în afara caselor sau clădirilor. Multe comunități se ocupă de jocuri de artificii care sunt, adesea, însoțite de muzică patriotică. Cele mai impresionante jocuri de artificii sunt televizate. Unii angajați își „consumă” una sau mai multe zile din vacanță pentru a „obține” un weekend prelungit, pentru a fugi de căldură pe plaja favorită sau în locul preferat de vacanță, model preluat și de români cu ocazia zilei de 1 mai sau de Rusalii.

Ziua Independenței este o sărbătoare patriotică pentru celebrarea aspectelor pozitive ale Statelor Unite. Mulți politicieni apar la evenimentele publice pentru a-și exprima suportul pentru istoria, moștenirea și oamenii țării lor.

Peste toate, oamenii din Statele Unite își exprimă recunoștința pentru libertatea și drepturile pentru care a luptat prima generație a multora din americanii de astăzi. Statuia Libertății este un monument național care este asociat cu Ziua Independenței. Astăzi toți americanii spun God Bless America!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎNTUNECAREA - Planul Diabolic de a întuneca Planeta Pământ prin inginerie climatică

Sfârșitul Umanității așa cum vor artizanii Marii Restări. VIDEO TARDUS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
  • n 04.07.2019 09:08
    Persoana care a scris acest articol cu siguranță nu înțelege ce se întâmplă azi în SUA; probabil a văzut un film de acum 50 de ani.
  • Miorita 04.07.2019 14:21
    Mai bine era cu rusii decat cu tiganii astia.
  • Dan Vizanty 04.07.2019 19:15
    Totul este fals, ipocrizie, spoiala fara substanta, baloane de sapun vorba lui Iris. Ma uit la ceremonia de la Ambasada SUA. Vad aceleasi fete de tradatori, umili, cu capul plecat in fata stapanului. Pentru noi romanii SUA nu a mai sponsorizat niciun spectacol in aer liber cum faceau inainte. Noi cetatenii obisnuiti nu meritam sa participam la sarbatoarea zilei nationale a partenerului. Noi trebuie doar sa platim pentru toate cedarile acestor indivizi fara caracter: Lazar, Johannis, Coldea, Kovesi, mai nou si cu Dancila, Ana Birchall etc, etc care se gudura azi pe langa Klemm.
  • OMAGA 04.07.2020 16:55
    De unde atata independenta? Sunt mai asediati decat multe alte tari din lume, bietii de ei.
  • A.C. 04.07.2021 18:59
    America adanca este cea care sarbatoreste Ziua independentei. Patriotul american care isi iubeste tara, steagul, imnul, Constitutia. Americanul care este recunoscator ca are libertate si care crede in Dumnezeu, familie si tara.
    Despre acel american ar trebui vorbit. Steagurile nu sunt scoase de la naftalina si expuse public doar de 4 iulie. Daca strabati drumurile Americii, intalnesti la tot pasul steagul american fluturand la inaltime in piatetele cu magazine, in curtea unei companii, pe cladirea sau in curtea vreunui vanzator de masini. Fiecare scoala din America are drapelul fluturand. Steagul este iubit de americanul de rand, ca simbol al sacrificiilor facute in lupta pentru independenta acestui popor. Acesta sarbatoreste 4 iulie. Crenvurstii, burgerii, friptura la gratar aduna familia americana sa sarbatoreasca impreuna, aduna comunitatea care iese in parcul public sa se uite la artificii si sa simta ca face parte din natia aceasta. In America, Ziua Independentei nu este seaca, nici plina de sclipiciuri, ci are fundament in dragostea de tara si de neam. De aceea, americanii isi acopera inima cand asculta imnul. De aceea americanii, cand intalnesc un veteran, ii multumesc pentru serviciul lui pentru tara:"Thank you for your service!". Inteleg ca autorul articolului a intentionat, probabil, sa faca o prezentare jurnalistica, la obiect, a ceea ce inseamna 4 iulie. Dar limbajul pare lemnos si sec, parca preluat dintr-un ghid stangaci pentru turisti. Sau, mai degraba, dintr-un manual de clasa elementara. Ma scuzati, dar ce fel de fraza este aceasta:"Ziua Independenței este o sărbătoare patriotică pentru celebrarea aspectelor pozitive ale Statelor Unite."?! Este scrisul unui elev, poate ca domnul Razvan Marinescu chiar este un elev, insa continutul acestui articol a aparut in activenews si nu in vreo lucrare de sfarsit de trimestru. Pretentiile sunt mai mari, suntem rasfatati in cadrul acestei publicatii cu penite dibace si talentate
  • Tic 04.07.2023 14:49
    Veteranii acestui stat au adus si contraservicii si suferinte altora,pe unde au luptat!Ei sunt indoctrinati ,atât!!
  • Rusi 05.07.2021 16:46
    Dar nu s-a scris in acest articol despre genocidul asupra indienilor americani.
Ultima oră

23:00

Ilinca și George Simion au un băiețel. Soția liderului AUR a născut azi, 24 aprilie 2024 - ”Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

22:45

25 aprilie: Sfântul Apostol și Evanghelist Marcu; Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului

21:39

Vrancea: Un polițist de la Penitenciarul Focșani de 43 de ani, găsit fără suflare la pământ într-o benzinărie. Botoșani: Un apreciat artist s-a stins din viață ”fulgerător” la doar 40 de ani: AVC

20:35

Marian Dumitru: ANTI-ROMÂNISMUL CA PROIECT DE ȚARĂ: După Valeriu Gafencu, Mircea Vulcănescu și Octavian Goga, acum a venit și rândul lui Mircea Eliade să fie "anulat", la Radio France Internațional (RFI)

19:40

Încălzirea globală, următoarea mare înșelătorie

18:20

Eduard Dumitrache: Părintele Ciprian Mega, aseară la Moscova

17:35

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

16:31

Syria TV: SIE refuză să comenteze știrea despre întâlnirea directorului cu președintele Al-Assad

15:53

Mihai Gheorghiu: Pitești 2024

15:30

Homo Blănosus: Marea Resetare se transformă în Desen Animat

15:05

În sfârșit o veste bună! 83% dintre suedezi doresc să folosească banii cash, în ciuda ultra-tehnologizării. Peste 6000 de persoane au primit deja implanturi de microcipuri în mâini pentru a le folosi la plățile fără numerar

14:15

Imaginile apocaliptice ale zilei - Atena, măturată de praful saharian

13:54

La Iași "praful saharian" a devenit argilă. Video de la Silviu Gurlui

13:43

Cristian Niculescu: Cine analizează praful saharian, totuși?

12:00

Av. Peter Costea: Domnule Cioloș, avortul nu înseamnă „îngrijire medicală”!