„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul american Rand Paul a apărut joi seara la Fox News și a comentat reuniunea Forumului Mondial de la Davos și țelurile urmărite de acesta.

Senatorul Republican a insistat asupra primejdiei ce se ascunde în spatele acestui proiect:

„Adevăratul pericol aici  - un pericol mai mare decât toate falsele lor îngrijorări despre amprenta de carbon – este acesta: vedeți cât de rău este guvernul într-o țară sau alta, când oamenii din guvern sunt votați. Un guvern mondial este un guvern în care nimeni nu este votat. Este cel mai mare coșmar posibil.”

Și Rand Paul a continuat:

„Avem mari probleme cu birocrația la noi acasă, în Statele Unite, pentru că nu ajungem să îi votăm, îi votăm indirect. Atunci vă puteți imagina o birocrație unică mondială a tuturor acestor elitiști și avioanele lor private care ar conduce lumea ca pe o singură țară și pe care nu i-am vota?”

Mai departe, Paul a adăugat:

„Așadar, sunt categoric împotriva acestui proiect. Au obiceiul să îi numească pe oamenii care vorbesc de un guvern mondial că sunt adepți ai teoriei conspirației. Nici vorbă, acest lucru este misiunea pe care chiar ei declară că și-au asumat-o. O spun la fiecare reuniune.”

Și senatorul a conchis:

„Lipsa suveranității înseamnă lipsa libertății, înseamnă lipsa empatiei și este împotriva oricărei etici pe care o susține țara noastră.”

Rand Paul a fost și una dintre puținii congresmeni americani care s-a opus Dictaturii Covid, restricțiilor și vaccinării obligatorii.

VIDEO:

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
 • Diurpaneus 28.05.2022 13:07
  Aparenta încercare a fostului președinte ucrainean Petro Poroșenko de a fugi din Ucraina pare să fi fost eșuată – polițiștii de frontieră polonezi ar fi refuzat să-i permită să intre în țară.

  https://twitter.com/wyattreed13/status/1530323016470515712
 • Mihai Cantuniari 28.05.2022 14:35
  Lauda neprecupetita senatorului Rand Paul, unul din putinii politicieni cinstiti si TREJI din America scufundata in marasmul corectitudinii corporatiste-mondialiste neostangiste, neomarxiste.
 • Constantin din S. 28.05.2022 14:53
  Cum credeți că marile puteri (Rusia China cu India, Arabia cu celelalte țări musulmane, UE) se vor lăsa conduse din afară? va fi o înțelegere ca la Covid, dar fiecare va avea conducătorii lor. Înțelegerea nu va dura mult; doar până când UE se va supăra pe Israel.Detaliile sunt mai multe. Eu am spus doar pe scurt ce va fi.
 • brian duffy 28.05.2022 20:46
  pai de ce lauda evelyn de rothschild china emergenta acu vreo 10 ani din biroul sau de la beijing?
  fiecare tara are conducatori corupti si amenintabili. inchipuiti va ca s-ar declansa o revolutie anti sistem in china? milioane de oameni impotriva guvernului...nici unui conducator chinez nu i va place.
  metode sunt si bani de ajuns...plus ca sistemul chinez este cel propus de davosisti.
  dar sa nu ne amagim: in frunte tot rothschilzii vor fi.
 • Augusta 28.05.2022 15:09
  Este un om extraordinar, medic, politician demn, iubitor de adevar si de stiinta adevarata!

  Cu adevarat un guvern mondial va dezlanțui iadul pe pamant!

  Trebuie sa ne impotrivim pana la sacrificiul suprem, daca vrem sa ne salvam sufletele, copiii si nepotii de la demonizare, pentru ca asta urmeaza, demonizarea copiilor prin sexualizare si injectare!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO