Ne-am ținut de promisiune: După ce a fost coborât Codul QR de pe Catedrala Mântuirii Neamului am instalat banner-ul pentru Pictăm Catedrala pe ActiveNews.ro

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După cum am amintit deja, pe 20 noiembrie, ActiveNews a fost primul site din România care a relatat enormitatea plasării unui Cod QR pe Catedrala Mântuirii Neamului. Evident, într-o notă critică. Patriarhul ne-a auzit și a îndreptat eroarea, după cum am anunțat ulterior.

Instalarea unui asemenea cod, simbol profețit al Erei Electronice și Marii Resetări anticreștine, pe edificiul simbolic al Bisericii Ortodoxe Române, era nu numai o alegere nefericită ci și lipsită de sens de-a dreptul. Cu o excepție, sau poate două, nimeni nu ar fi fost atât de tâmp încât să stea cu mâna întinsă pentru a capta de la distanță codul QR când există atâtea site-uri îndrumătoare pe internet cu privire la donațiile pentru Catedrală.

În articolul nostru inițial, de unde a fost preluată informația în întreaga presă, afirmam că dacă se ia decizia corectă a îndepărtării Codului QR de pe clădirea Catedralei, după semnalul nostru discret, ActiveNews se oferă să găzduiască gratuit, pe timp nelimitat, pentru milioanele de cititori și vizitatori ai noștri, un banner cu trimitere către site-uri de donații pentru Catedrală.

Ne ținem de cuvânt: începând de azi, momentan pe versiunea desktop, este instalat banner-ul către Pictăm Catedrala, unde se află toate paginile și resursele necesare privind donațiile pentru finalizarea proiectului național gândit de marele român și ziarist Mihai Eminescu.

PS: Cu toate acestea, un cititor ne-a sesizat azi că deși codul mare (FOTO dreapta) a căzut (FOTO centru mai jos) tot se mai întrezăresc două coduri pe două bannere mai mici (FOTO stânga). Sperăm ca și această situație să se îndrepte cât de curând. Doamne ajută!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
 • IC XC NI KA 05.12.2023 01:28
  Doamne, ajută!

  https://www.facebook.com/groups/262800295515509/permalink/892488475880018/

  Cred că așa o sa fie și a noastră ..
  În primul rând e un mesaj extraordinar de unitate naționala în credința. De ex grecii nu au așa ceva, nu au reușit să treacă peste toate piedicile imense care sunt la un astfel de proiect.

  Doamne, miluiește.
 • IC XC NI KA 05.12.2023 23:10
  *de credință ORTODOXĂ
Ultima oră

23:13

Tucker Carlson ridică întrebări serioase cu privire la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump - VIDEO

23:10

Executat în lanțuri: Spiru Blănaru, comandantul luptătorilor anticomuniști din Munții Banatului (16 iulie 1949)

22:50

Episcopul Maramureșului, despre noile canonizări: Va veni vremea canonizării și a unor intelectuali creștini și femei mărturisitoare - VIDEO

22:00

14 iulie 1967 - Săvârșirea marelui poet Tudor Arghezi, fost diacon la Stavropoleos și călugăr la Cernica. Ce poezie a creat pentru Corneliu Zelea Codreanu: FĂT FRUMOS. Ce spunea despre Românul Absolut: Eminescu e sfântul preacurat al versului românesc

21:05

O clinică din Marea Britanie recunoaște că vaccinul experimental recomandat de Vasile Bănescu la Trinitas TV a ucis un tânăr de 26 de ani în 13 zile după ce a fost mințit privind gravitatea riscului generării cheagurilor de sânge

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?