Mareșalul Românismului, Legendarul Explorator și Luptător Radu Theodoru, împlinește azi 100 de ani. LA MULȚI ANI!

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veteranul de Război și legendarul explorator și scriitor, General maior aviator Radu Theodoru, împlinește azi 100 de ani.

Îi dorim La Mulți și Binecuvântați Ani!

Născut pe 17 ianuarie 1924, în apropierea zilei de 15 ianuarie, data oficială de naștere a lui Mihai Eminescu, ne bucurăm să-i prezentăm și crezul său despre Românul Absolut:

Eminescu este Biblia Românismului! Eminescu reprezintă pentru mine esența românității. Pe masa mea de lucru există Biblia și Eminescu - Opera Politică. Aceasta este esențială. Aceasta ne reprezintă. Opera Politică are valoarea permanenței, a eternității. Aceasta e România, prezentă, trecută și viitoare: Eminescu. E Biblia Românității. Acesta este Eminescu! Pentru mine, Opera Politică a lui Eminescu este esența Istoriei Românilor. Nu numai a Istoriei trecute. Nu. A Istoriei trecute, prezente și viitoare", ne-a transmis într-o filmare Mareșalul Românismului, Radu Theodoru (video aici).

Vedeți și Radu Theodoru, la aproape 100 de ani, pe care îi împlinește peste câteva zile, face o mărturisire publică despre Românul Absolut: Sunt ceea ce sunt datorită lui Eminescu! Căutați-l pe adevăratul Mihai Eminescu în Opera Politică! LA MULȚI ANI!

Îl puteți  găsi, zilnic, și pe Facebook, unde puteți citi cum a fost felicitat oficial de Ministrul Apărării.

Urmăriți-l mai jos, cu discursul său vibrant, la 100 de ani de la ocuparea de către brava Armată Română a Budapestei și urmată de eliberarea capitalei Ungariei de hoardele maghiaro-bolșevice:

Iată-l în tinerețe:

LA MULȚI ANI!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

UN „CONDENS” EFECTUAT CU UN AVION MILITAR LA MARE:

DOVEZI CHEMTRAILS DE LA ARMATA SUA:

ARTICOL PE ACTIVENEWS

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Mielu' 17.01.2024 07:29
  Multa sanatate si la multi ani binecuvantati, Dle General!
  Tot respectul!
 • Elisabeta 7313 17.01.2024 10:21
  Multă sănătate și tot ce că doriți , domnule general! Înțelepciunea dumneavoastră să fie și la tot neamul românesc. La mulți ani!
 • Mars.60 Stefan 17.01.2024 12:58
  Cu mult respect va multumim pentru tot ceea ce sunteti pentru neamul romanesc!
  La Multi Ani cu sanatate si Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va binecuvanteze, domnule general!
 • Radu Comsuta 17.01.2024 13:03
  Dumnezeu v-a binecuvântat cu ani mulți ca să atingeți o asemenea vârstă înaintată pe care numai cei plăcuți Domnului se pot bucura s-o ajungă: ”Ajungând curând la desăvârșire, dreptul a apucat ani îndelungați” (Înțelepciunea lui Solomon 4, 13).
 • Mihai Cantuniari 17.01.2024 14:01
  100 de ani curajosi, drepti si vrednici. Verticali. 100 de onoruri la General. Sa ne traiti!!!
 • INJECTIA FINALA 17.01.2024 21:39
  La Mulți Ani, iubite Domnule General!

  Multă sănătate și bucurie spirituală.
 • verita 18.01.2024 13:41
  Ani buni cu sanatate, lumina, putere, Dle General, RADU TEODORU!
  Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt contemporan cu Dumneavoastra, un exemplu pentru toti romanii, pentru toti cetatenii Romaniei!
  Bucurii, putere, spor!
  Impreuna suntem puternici!
  UNIREA face PUTEREA!
  Cu mult drag si respect!
Ultima oră

11:30

Un pumn în nas pentru idioții utili cu ”E DOAR CONDENS”. Armata SUA obligată să recunoască oficial pulverizările chemtrails de pesticide toxice, întreprinse fără acordul populației. CUM ARATĂ AVIONELE DE CHEMTRAILS ÎN INTERIOR - FOTO US AIR FORCE

07:00

21 iulie: Sfinții Cuvioși Rafael și Partenie de la Agapia Veche. Sf. Cuv. Simeon și Ioan Pustnicul; Sfântul Proroc Iezechiel

23:00

”Îl rog fierbinte pe Dumnezeu să aibă grijă de România!”. Marele actor Radu Beligan s-a născut la 14 decembrie 1918, ”odată cu România Mare” și de Sf. Mc. Filimon, ocrotitorul artiștilor, și a plecat la Domnul pe 20 iulie 2016, de Sf. Ilie. VIDEO-POVESTE

22:00

Virgiliu Gheorghe: BĂRBĂȚIĂ DUHOVNICEASCĂ

21:19

Părintele Arsenie Papacioc, blândețea și bunătatea întruchipată

20:15

Polițist de frontieră mort subit în baie la 47 de ani

19:44

Pentru cei care se plâng de căldură îmbrăcați sumar vedeți cum a oficiat IPS Teodosie rugăciunile pentru ploaie la 40 de grade Celsius în mijlocului câmpurilor aride din Constanța - FOTO

18:46

Cea mai rușinoasă coadă din istoria Europei (VIDEO)

18:35

20 Iulie: Adrian Păunescu ar fi împlinit 81 de ani. Ascultă cele mai frumoase scrieri ale poetului între care și celebrul Doamne, ocrotește-i pe Români! VIDEO

17:45

20 iulie 1927: Moartea Regelui Ferdinand ”Întregitorul” și urcarea Regelui Mihai pe tronul României

16:30

Mănăstirea Petru Vodă: Comunicat despre Diana Iovanovici Șoșoacă

15:16

”Regele fițelor” găsit mort în casă fără urme de violență

15:00

Pandemia informatică globală - Bill Gates și Microsoft aruncă lumea în haos

14:32

Comandor (r) dr. Ștefan Popa: Preotul și pilotul – doi slujitori ai cerului. 20 IULIE - PRAZNICUL PROROCULUI ILIE. ZIUA AVIAȚIEI ROMÂNE ȘI A FORȚELOR AERIENE

14:05

Homosexualul Kristoff Lajos de la Mentor în Romania prins în flagrant în timp ce viola un minor de 14 ani. A fost săltăt de Poliție din sectorul 4 al Capitalei