ILEGAL! IPS TEODOSIE batjocorit de Poliția din Constanța de Ziua Unirii. Prof Constantin Barbu: Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat! Conferința România, vechea vatră a Europei

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: La finalul Conferinței la care participa IPS Teodosie, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, pr. Eugen Tănăsescu, a transmis cu privire la amendarea Înaltului:

Amenzile date IPS Teodosie sunt ilegale

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP București a sosit în mail-ul personal al IPS în jurul orei 13.00.

Aceasta i-a fost adusă la cunoștință în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care IPS participa.

În măsura în care amenzile date IPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoștință a deciziei de carantinare.

Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat.

Arhiepiscopul Tomisului a primit trei amenzi drept "cadou" din partea Poliției Române, chiar de ziua Unirii Principatelor Române, informează Lumina Cuvântului.
 
 
 
Înaltpreasfințitul părinte Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a fost amendat astăzi de trei ori pentru faptul că a încălcat decizia de carantină. Documentul oficial a fost trimis însă chiar astăzi, iar IPS Teodosie a aflat de această decizie chiar în timp ce se desfășurau evenimentele culturale organizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române.

 

Documentul oficial a fost trimis însă chiar astăzi, iar IPS Teodosie a aflat de această decizie chiar în timp ce se desfășurau evenimentele culturale organizate cu ocazia zilei de 24 ianuarie, ziua Unirii Principatelor Române.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ 

Luni, 24 ianuarie, de ziua Unirii Principatelor Române, de la ora 13.30, în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis (str. Arhiepiscopiei, nr. 23, Constanța), are loc conferința „România, vechea vatră a Europei”, susținută de către Acad. Prof. Constantin Barbu, cu binecuvântarea și participarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

În cadrul evenimentului sunt lansate zeci de manuscrise din Sfinții Părinți ai Bisericii Ortodoxe Române, dobrogenii Ioan Cassian și Dionysius Exiguus.

Manuscrisele Sfântului Ioan Casian sunt cele mai vechi din lume, unul dintre acestea datează din secolul al V-lea, când sfântul era în viață. Sfântul Dionisie Exiguul consemnează, în manuscrisele publicate acum, esența Sinoadelor Bizantine.

Evenimentul este organizat de către Academia Tomitana, în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului și cu Asociația Studenților Creștini-Ortodocși Români, filiala Constanța.

IPS Teodosie și invitații sunt cu mască (atunci când nu vorbesc) pentru că Arhiepiscopul Tomisului a fost identificat drept „contact direct” al unei persoane infectate cu Covid-19 și amendat de Poliție pentru „zădărnicirea combaterii bolii”. Pentru că a susținut slujba cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române la Catedrala din Constanța, în urmă cu puțin timp, Poliția s-a autosesizat, astfel că „oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a pune în aplicare legea”, transmite BZI.

Astfel că Arhiepiscopul Teoodosie a primit în această dimineață o amendă, după ce a încălcat legea 55/2020 a carantinării, potrivit news.ro. Conform surselor citate, polițiștii constănțeni i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei pentru „zădărncirea combaterii bolii” cu următorul text batjocoritor:

„În jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Secției 3 au identificat, în interiorul unei biserici din municipiul Constanța, un bărbat, de 66 de ani, care nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020”, a transmis IPJ Constanța.

Nu ne este clară care este situația despre „contacul direct” dar Arhiepiscopul a păstrat distanța față de credincioși și, în cazul profesorul Constantin Barbu, este alegerea sa de a susține conferința fără teamă.

„Sfinția Voastră le dați un mileniu de Istorie și ei vă amendează. Asta e problema lor, că nu sunteți vaccinat!”, a spus Profesorul Barbu către IPS Teodosie.

Vedeți și MINUNEA DE LA IORDAN CU IPS TEODOSIE. De Boboteaza pe calendarul vechi, ierarhul român a oficiat slujba de Sfințirea Mare a Apelor pe malul Iordanului, ale cărui ape și-au schimbat direcția de curgere după ce tomitanul a aruncat de 3 ori Crucea în râu

Transmisia în direct a Conferinței

VIDEO:

Vedeți și Cuvântul Înaltpreasfintitului Teodosie ținut după manifestarea culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor: Întreaga manifestare:

AFIȘUL MANIFESTĂRII:

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Marea Resetare - Guvernul Mondial

Povestea și Ghicitoarea Serii la ActiveNews cu Ana și Maria

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (7)
 • Orizont 24.01.2022 14:33
  Slugoiul Bode executa ordinele comitetului satanic in frunte cu chelbosul pederast MI6 si memelucul arrivist Valerica. Filaj permanent pe urmele unor personalitati incomode sistemului, cum este IPS Teodosie. Iata cu se ocupa slugile antihristului de la Min de Interne , dupa ce omoara copii pe strada !
 • Orizont 24.01.2022 14:37
  Daca era crotaliat nu mai era nici o problema cu "contactii"" ....? Sistem debil, ticalos si absurd controlat de animale bolnave psihic.
 • Cotco-emy 24.01.2022 16:28
  Asta e lipsa de respect si batjocorirea unui părinte,arhiepiscopul Teodosie al nostru!! Baa,nesimtitorilor de la putere care ati ordonat umilirea părintelui nostru Teodosie,voi stiti cat munceste omul asta??? Parintele Teodosie,care nu mai este tânăr,face slujbe în FIECARE zi de când s-a instalat mascarada asta de plandemie,se roagă pt noi toti romanii,sa ne ierte Dumnezeu si sa ridice pedeapsa de la noi,boala asta.Baa,guvernantilor nesimtitori,care sunteți,stiti ca se roagă pt voi,în fiecare zi?? Stiti cum se roagă baa pt voi: sta in genunchi si-l implora pe Dumnezeu sa dea minte si înțelepciune conducătorilor noștri și sa conduca poporul pe calea cea bună,calea plăcută de Dumnezeu!
  Baa,guvernantilor, v-ati rugat vreodata vreo jumatate de ora in genunchi,stiti ce greu e?? Cred ca NU! Si dupa tot ce face pt voi,pt cât se roagă la Dumnezeu pt voi,cum va purtați cu el??!! Il batjocoriti,îl citati ca pe un bărbat oarecare de 66 de ani si ii luati 1000 de lei din buzunar amendandu-l.Ce-a făcut,ma?A făcut o slujba,adică IAR s-a rugat pt voi,sa va bage Dumnezeu mintile in cap si sa va intelepteasca! Aa,ba,voi ăștia care repede va autosesizati in cazul părintelui Teodosie,l-ati amendat pe iohanis si pe nevasta-sa ca n-au purtat masca??Aveti reclamație,tot,sunteți sesizati de un cetățean,nu mai trebuie sa faceti ,,eforturi,, sa va autosesizati.L-ati amendat maa??
 • Enya 24.01.2022 17:46
  Legea 55 este ilegala si anticonstitutionala, la fel si toate hotararile de guvern mafiote, antiromanesti si antiumanitate privind starea de urgenta/alerta adoptate in urma "propunerilor" arahatilor si bazate pe nimic, pe un covid/virus inexistent pe care nici pana in ziua de azi nu l-au demonstrat ca exista pentru ca, nu-i asa, de ce sa se mai oboseasca criminalii si eroii sa o faca atata vreme cat nici o asociatie/ong/avocati care "lupta" din greu pentru popor nu i-a dat in judecata pana acum sa-i oblige sa demonstreze impostura (crima)! Asadar, liber la abuzuri si GENOCID!

  IPS Teodosie a fost singurul ierarh de rang inalt din B.O.R care s-a opus ocultei inca de la inceputul farsei covid, de aceea slugile vandute tracaseaza permanent la ordin un roman adevarat invocand niste "legi" anticonstitutionale!

  Dar vine ea si ziua platii! Si nu va fi pe lumea cealalta, ci fix aici si fix in marile piete din toate orasele lumii la finalul unui NURNBERG2.0 AL TUTUROR POPOARELOR asupra carora se face GENOCID!!!!
 • Orizont 24.01.2022 18:51
  Politicieni carora le vine mintea la cap:

  https://www.stiripesurse.ro/primarul-sucevei-avem-statistici-cu-bolnavii-care-s-au-vindecat-dupa-trecerea-cu-moastele-sfantului-ioan-cel-nou-prin-spital_2204510.html

  Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu (PNL), a declarat, în ședința anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, că există ”statistici, mărturii” ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere.

  Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat recent la ședința anuală a Adunării Eparhiale a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, unde a subliniat impactul procesiunilor cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava, fiind vizibilă reducerea numărului de îmbolnăviri în această perioadă de pandemie.

  ”Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau a căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere”, a indicat primarul.

  Acesta a cerut organizarea altor pelerinaje în oraș și județ: ”Nu știm cum vor evolua lucrurile, dar, în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră, să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ”.
 • Nenea Iancu 25.01.2022 02:32
  Astept cu interes ziua in care slugile satanei din DSU, DSP si IPJ vor fi inchise pentru zadarnicirea democratiei. Tot ce fac ei este neconstitutional, dar ziua judecatii e aproape! Pana atunci, intrebati-va pe banii cui traiesc si faptuiesc acesti amploaiati toxici si luati decizia de a nu mai alimenta cu taxele si impozitele voastre ghilotina care va taie drepturile si libertatile! Boicotati financiar statul anti-roman!
 • cristianyxtl 25.01.2022 07:08
  E buna ideea cu boicotul financiar ,doar ca acum e prea tarziu pt asta Le dau stapanii lor banii acum, ca doar au de unde vezi pnnr-ul si cine stie cati banii mai primesc pe canale neoficiale Din pacate am fost vanduti demult

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

19:30

Corneliu Vlad: La Davos, globaliștii au declanșat „faza ucigașă” a Marii Resetări. Cum vor elimina populația? Planul lui Rothschild, Rockeffeler, Schwab, Soros și Gates în 5 puncte

18:07

ROMÂNI ÎN UCRAINA. FILMUL ZILEI

16:00

Răzvan Ionescu: SIBERIILE FRAȚILOR MIHALKOV ȘI LACRIMILE NOASTRE (I)

14:29

Regizorul rus Nikita Mihalkov propune ca Rusia să creeze propriul Premiu Oscar

12:30

„Elitiștii vor un guvern mondial. NU este o teorie a conspirației, este un pericol uriaș!” (VIDEO)

11:30

DAVOS 2022. Alin Alexandru: GIRAFA NU EXISTĂ!

11:00

Un sfânt al închisorilor comuniste: Gheorghe Jimboiu (18 Octombrie 1921 – 27 Mai 1963)

00:10

28 mai: Sfântul Ierarh Nichita Mărturisitorul

23:10

Cornelius Florin: ÎPS Teodosie și Mihail Neamțu. Îmi scapă ceva?

22:25

Biserica Ortodoxă Ucraineană și-a declarat deplina independență și autonomie față de Patriarhia Rusă

22:00

Adriana Tîrnoveanu: FUSUL NEUITĂRII. Debut la ActiveNews

21:00

Povești pentru copii la ActiveNews. Azi: Povestea și Ghicitoarea Serii cu Ana și Maria. AUDIO/VIDEO

20:00

Dilema Zilei la Ro Vaccinare: Simona Halep a fost eliminată pentru că e de trei ori injectată?

19:10

Ion Cristoiu: Cum era fentată Moscova de regimul Ceaușescu în chestiunea Mareșalului Antonescu

18:00

JUSTIȚIA „NOASTRĂ”: GUNOIUL LUMII