26 ianuarie: 106 ani de la nașterea lui Nicolae Ceaușescu. Petre Țuțea: Mor de dragul lui Niculae ăsta! Se duce prin toate țările, se pupă cu toți negroteii aia șefi de stat prin Africa și face rost de valută, să nu mai depindă de muscali!

De Ioana Ivan  /  

Foto: ziaristionline.ro

Foto: ziaristionline.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La 26 ianuarie 1918 se năștea la Scornicești, într-o familie de țărani, primul președinte al României, Nicolae Ceaușescu, personaj care a marcat istoria recentă a României timp de câteva decenii.

La trei zile de la moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, în martie 1965, Ceaușescu preia funcția de secretar general al Partidului Muncitoresc Român. Una dintre primele acțiuni ale lui Ceaușescu, odată ajuns la putere, a fost transformarea Partidului Muncitoresc Român în Partidul Comunist Român. În același timp, decide schimbarea numelui oficial al țării din Republica Populară Română (R.P.R.) în Republica Socialistă România (R.S.R.). 1964-65 marchează și perioada eliberării foștilor deținuți politic din închisori. În 1967, Ceaușescu preia și funcția de președinte al Consiliului de Stat.

La 28 martie 1974, Marea Adunare Națională instituie funcția de președinte al Republicii Socialiste România, iar Nicolae Ceaușescu este ales în unanimitate, devenind astfel primul președinte al României.

Începând cu anii ’70, Ceaușescu devine obiectul unui cult al personalității tot mai pronunțat, care avea să-l ducă în înșelare în timp.

În anii „Epocii Ceaușescu” se construiesc Metroul din București, Canalul Dunăre-Marea Neagră, zeci de mii de noi blocuri de locuințe, cu ajutorul unor împrumuturi de la instituțiile internaționale.

Pe plan extern, Nicolae Ceaușescu a dus o politică de independență față de Marile Puteri, în timpul mandatului său România obținând importante succese diplomatice. Ceaușescu nu s-a sfiit să colaboreze cu Statele Unite sau Germania, aceasta din urmă țară chiar ajutând la înființarea Brigăzii Speciale de Luptă Antiteroristă (fosta USLA), conform mărturiilor furnizate de Iulian Vlad, ultimul șef al Securității, implicat în acest proiect.. 

Cu siguranță, unul dintre momentele de glorie a lui Ceaușescu a fost decizia de a nu participa la invadarea  Cehoslovaciei de către forțele tratatului de la Varșovia, în august 1968, stârnind mânia Moscovei.

Vedeți 21 august 1968: Ceaușescu se opune și condamnă vehement invazia sovietică în Cehoslovacia. Statul român se pregătește de război cu URSS. Istoricul Florin Constantiniu: „A fost his finest hour!”. DISCURSUL LUI CEAUȘESCU dezbătut de istorici - VIDEO 

Ulterior, președintele american Richard Nixon a vizitat Bucureștiul iar în 1970 Ceaușescu era primit triumfal la Washington (VIDEO mai jos).

Nicolae Ceaușescu a jucat, în anul 1977, rolul de intermediar în negocierile de pace dintre Israel și Egipt, promovând și intensificarea contactelor cu fostul lider palestinian Yasser Arafat, precum și recunoașterea Palestinei, dar s-a implicat decisiv și în apropierea Chinei de SUA, încă din anii '70. Henry Kissinger s-a lăudat fraudulos de această legătură înfăptuită de fapt de Nicolae Ceaușescu, pe care consilierul american l-a ”uitat” din memoriile sale pe acest subiect.

 

 

Conform documentelor de arhivă ale Statelor Unite, în octombrie 1970, Henry Kissinger i-a raportat președintelui Nixon despre o întâlnire pe care a avut-o la Washington cu președintele român Nicolae Ceaușescu. Kissinger a declarat că i-a spus lui Ceaușescu că SUA doreau să deschidă comunicațiile cu China și că guvernul american nu credea că are "interese conflictuale pe termen lung". Ceaușescu a spus că le va transmite acest lucru chinezilor. Clic AICI pentru a citi documentul original.

China nu avea să uite rolul lui Ceaușescu și la intenția URSS de a invada România în decembrie 1989, Beijingul s-a opus, conform mărturiilor unor diplomați de rang înalt ai fostului regim.

 

Cu toate acestea, lucrurile au luat o turnură negativă după vizitele în China și Coreea de Nord, la revenirea acasă instituindu-se un apăsat cult al personalității, întreținut cu brio de o mare parte a intelectualității, de la scriitori la actori, artiști și cântăreți.

În anii '80, Ceaușescu a dispus achitarea rapidă a datoriilor externe, fără a mai contracta noi credite. O mare parte a producției agricole și industriale a țării ia calea exportului, privând astfel populația până și de cele mai elementare alimente și bunuri de consum. Din ianuarie 1982 s-a început limitarea distribuirii energiei electrice și a apei calde, iar în perioada 1986-1987 se instituie raționalizarea produselor de bază.

Plata întregii datorii externe, în valoare nominală de 60 de miliarde de lei (10 miliarde dolari), se încheie în primăvara lui 1989, cu grele costuri pentru populație insuficient explicate de puterea politică. În acest timp, lui Ceaușescu i se regizau scene demne de Potemkin, cu magazine pline de produse în timpul vizitelor sale de lucru, când în realitate populația normală trăia o foamete intensă și îngheța în case.

După protestele stimulate din Timișoara derulate în timpul vizitei dictatorului în Iran, soldate cu numeroase crime, și apoi manifestația anticomunistă din București, declanșată după convocarea unui miting pe 21 decembrie 1989, la 22 decembrie Nicolae Ceaușescu este evacuat de pe acoperișul clădirii Comitetului Central al P.C.R., la bordul unui elicopter. Va fi capturat și dus la Târgoviște, unde va fi ținut trei zile, până-n ziua de Crăciun. A fost executat în urma unui proces-mascaradă organizat de conspiratorii Ion Iliescu și Silviu Brucan, cu „legitimitate revoluționară", dar nul din punct de vedere juridic.

Vedeți EXCLUSIV Cristian Botez: La Târgoviște, Ceaușescu a fost împușcat ca un câine. Creierul Elenei a fost înfulecat de maidanezul unității

Potrivit mărturiei regretatului profesor Petre Anghel, citate de portalul Ziariști Online via Poezie.ro, filosoful și fostul deținut politic Petre Țuțea s-ar fi exprimat în stilul său inconfundabil că îi este drag de Nicolae Ceaușescu datorită politicii sale naționale și de distanțare față de influența sovietică. Pentru această politică națională a fost urât de vechii agenți bolșevici veniți cu tancurile în România care le-au transferat misiunea lor de distrugere din interior a României urmașilor lor.

Citiți și Ultimele cuvinte ale lui Ceaușescu înainte de a fi mitraliat: România va trăi-n în veci de veci. Va trăi România și poporul român liber, nu cu trădători. Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină, Decât să fim sclavi iarăși în vechiul nost' pământ! VIDEO

„Mor de dragul lui Niculae Ceaușescu ăsta! Îmi vine să-l pup de drag ce-mi e (e bine, gândesc eu, vorbește să-l audă milițienii). Se duce prin toate țările, se pupă cu toți negroteii ăia șefi de stat prin Africa și le bagă pe gât produsele românești, face rost de valută, să nu mai depindă de muscali. (...) Când am ieșit din pușcărie, i-am trimis un memoriu în 64 de puncte, în care i-am explicat, pe limba lui de prost, să înțeleagă și el, principiile de guvernare ale unui stat național. Le-a priceput. Le aplică punct cu punct. Face el ce nu am reușit să facem noi, legionarii!”, ar fi afirmat Petre Țuțea în ultimii ani ai comunismului, conform mărturiei profesorului Petre Anghel.

VIDEO: Nicolae Ceaușescu primit în SUA de Jimmy Carter (1978) și Richard Nixon (1970)

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (22)
  • Ioana Prisecaru 26.01.2014 15:32
    Buna Ziua!! Niciodata nu am crezut ca ii voi apara pe Ceusescu tinind cont ca am fost printre miile de nemultumiti pe strazile Bucurestiului in Decembrie 1989.Tin sa menzionez ca nu am cerut si nu voi cere niciodata acel rusinos certificat de revolutionar cu care altii se mindresc si sint sigura ca majoritatea cind noi eram in strada ei sateau pititi in case!!!!Nu am facut parte din Partidul Comunist Romana pentru ca bunicul din partea mamei a fost chiabur , o situatie bunicica cistigata de bunicul cu multa sudoare!!! Pe deasupra nu era bunicul meu natural dar persecutarile le am avut toti din familie in special fratii mai mari.

    In ani de scoala se faceau Pionieri incepind cu clasa a 3 a dar pe mine m au facut in clasa a 4 a in urma nenumaratelor crize de plins ce le aveam cind vedeam prostii clasei facuti Pioneri si eu nu!!!A fost o lectie si am inteles ca de vreau ceva trebuie sa cer si sa demonstrez ce sint!!!!!! Si asa mi am obtinut tot ce aveam nevoie fara sa fiu Membru de Pardid prin munca si invatat!!! Atunci in 1989 am iesit in strada nemultumiti de munca fara intrerupere ce o faceam ,dar aveam in schimb tot ce voiam !!!!Si ce am obtinut dupa ce acei nemernici l au omorit????Inchiderea fabricilor,pierderea locului de munca si in final ca ultima solutie parasirea Tarii in cautarea unui loc de munca sa le pudem da ceva mancare la copii !!!

    Ca lipsa de alimente o fi fost pe timpul lui Ceausesc dar FOAME nu cred ca a facut NIMENI!!!Am plecat in Occident la lucru in Tarile zise Civilizate unde spre uimirea mea intilneam cetateni ai respectivei tari care erau de virsta mea si erau ANALFABETI !!!Noi generatia lui Ceausescu , ca muncitori aveam pregatirea echivalenta a unui Inginer din Occident !!!Am facut cinste Rarii cu priceperea si harnicia noastra ,toti ne laudau iar despre Ceausescu spuneau lucruri infioratoare!!! Cit de dezinformati erau !!!!Ramineam uimita de ce spuneau!!!!Oribilitati!!!Ceausescu inainte de toate a fost un MARE PATRIOT !! Un Ser Umano care chiar de si a impus restrictii si a iubit Poporul si intodeauna a gindit spre binele tuturor!!! Aveau ce ninca si saracul si bogatul !!!!

    Cind la Procesul lui a spus ca este o Tradare , Lovitura de Stat si subminare economica A avut perfecta dreptate!!! Cind Dicta el in Romania era Dictator !!!!Dar acum cind vin cei de la Uniunea Europeana si Dicteaza ce trebuie facut in Tara noastra cum putea sa i numim???
  • Tic 27.01.2022 00:38
    Subscriu in toate! Fie-i țărână ușoară! Deși a avut defecte și greseli, trebuie sa ii recunoaștem merite mari în favoarea Romaniei, merite pe care epigonii trădători și criminali nu la vor avea în veci! A fost vizionar, a vrut independenta financiara a țării. A făcut ceea ce face China azi!A vrut sa scape de jugul bancherilor, a vrut sa aibe gospodăria lui închegată!
  • dumbirish01 26.01.2024 09:14
    Logica geopolitică a lichidării lui Ceaușescu https://bogdanherzog.ro/capitolul-29-logica-geopolitica-a-lichidarii-lui-nicolae-ceausescu/
  • Emilia 26.01.2014 17:29
    Sa-i fie tarana usoara!
    Lasand deoparte raul care a existat,acest om a gandit si simtit romaneste - diferenta de la cer la pamant fata de tradatorii,oportunistii imbogatiti peste noapte din afaceri
    negre si urate.
    Vointa poporului va fi infaptuita si, intr-o zi aceste carii ale societatii vor raspunde pentru tot raul generat acestei natii.
    Minciuna,ignoranta,rautatea ,hotia vor fi platite!
  • sergent X 26.01.2019 17:34
    Daca dupa revolutie ( involutie),ii scriam numele cu litera mica,acum ar trebui sa i-l scriem cu majuscule.
    Parca-l vad in 89 pe un ing.sef din uzina, care zicea ca trebuie sa fim atenti la ce punem in loc,sa nu ne para rau, lucru pe care atunci nu-l credeam posibil. Si iata ca o tinem tot intr-o cadere.
    Biserici? Mai multe a daramat Carol I. Majoritatea manastirilor din Moldova atunci au fost renovate.
    Iar la moartea lui Andruta, tatal lui, s-a facut slujba cu preoti cum se face la noi.
  • mariusmioc 27.01.2022 00:25
    Era cam senil Petre Țuțea cînd spunea lucrurile astea, dacă nu cumva le spunea că știa că se raportează la securitate ce spune. Adevărat, Ceaușescu se pupa cu diferiți șefi de stat din Africa, dar prea multă valută nu aducea de acolo. Nu prea vedeai lucruri de import în prăvăliile românești, tocmai findcă lipsea valuta. Banane dacă prindeai o dată pe an, nu ca acum că putrezesc în supermarcheturi și multe se aruncă fiindcă nu se vînd la timp.
  • dulapulvorbitor 27.01.2022 12:08
    Petrea Tutea senil, iar noi nu am adus banane, atat ati concluzionat? ceausescu cu litere mici ca asa se scrie numele unui suveran, s-a dus sa vanda, sa exporte tehnologie ca sa aduca valuta. A construit jumatate din Africa Ati inteles conceptul? Nu s-a dus sa aduca banane...iar petre tutea nu dadea doi bani pe securitate, diferenta de nivel intelectual
  • mariusmioc ► dulapulvorbitor 26.01.2023 21:59
    Nu știu dacă Ceaușescu a construit jumătate din Africa, cum zici dumneata. Oare africanii știu asta, ori încă n-au aflat. Ceea ce e important e că Ceaușescu a distrus România.
  • un oarecare... ► mariusmioc 26.01.2024 14:04
    Presupun ca esti din generatia gleznutze epilate dupa gandire...
  • Muad'dib 27.01.2022 16:53
    Zîua bună domnu’ rivuluționist!
    O întrebare am doar (adecălea fro câteva legate): sunteți cumva doctor în drept economic? Ați lucrat cumva la punerea pe roate a tratatelor economice internaționale? Ați fost cumva „coleg” cu domnul Petre Țuțea la Jilava? Sau la Ocnele Mari? Sau la Aiud, poate?
    Asta ca să știm și noi dacă puteți a vă permite trasul de șireturi cu „senilul” domn, Petre Țuțea. Sau poate aveți studii și practică îndelungată de psihiatrie, de vă permiteți a pune diagnostice post-mortem?
    Gînduri bune și Doamne ajută!
  • INJECTIA FINALA 27.01.2022 08:19
    Fratilor, uitati Libertatea !

    Ceaușescu a fost seful penitenciarului România.
    In toate epocile istorice, sclavii au fost mai mult sau mai putin hraniti, adapati, adapostiti, incalziti, ingrijiti, decorati, ingropati...

    DAR NU ERAU LIBERI !
    FARA LIBERTATE, OMUL E UN ROBOT, O ROTITA RUGINITA IN MAREA MASINARIE SOCIALA.

    DUMNEZEU NE'A CREAT LIBERI !
  • Dumitru Lazar 27.01.2022 08:40
    Metroul , canalul ( acela inceput de detinutii politici dusmani bolsevicului ceasca ) , tractoarele , vapoarele , etc NU au fost facute de dictator , ele au fost facute de truditorii din aceasta tara . Dupa 90 s-au construit peste 1.200.000 de noi locuinte si ma gindesc ca acestea nu au fost facute de ilici , emil , petrov sau joha . Sint multi care duc lipsa de odele inaltate ciubotarului .
  • RomeoB 27.01.2022 08:49
    Exista un blestem, pus de Sf Antim Ivireanul la Man Antim din Biucuresti, citit la "Europa libera" in anii 80: Cine va strica fie si numai o parte din aceasta Manastire, la Judecata lui Hristos, ingerul lui pazitor, sa-i fie lui paras [procuror acuzator]. E vorba de un blestem arhieresc ! S-a vazut la procers ca avocatul a fost un fel de procuror. La Judecata de Apoi va fi mai infricosetor.
    A existat un blestem si la Biserica de la Palatul Cotroceni, posibil si la alte biserici distruse.

    PS: O femeie care intra la Sf Manastire Frasineoi este inevitabil lita de legatura Sf Calinic, indiferent de meritele lumesti pe care le au. An de an o multime de femei o patesc urat...
  • Cc Cc 26.01.2023 10:08
    Atenție- au trecut totuși 105 ani.
  • Carbid 26.01.2023 12:09
    Cam se bat campii in aceste comentarii, să-mi fie iertată impertinența!
    V-ați folosi mult dacă ați citi postarea Pr Dr, Mihai-Andrei Aldea cu privire la ceaușescu!
    Este de departe cea mai obiectivă, concisă si realista despre fostu'
    Condiția e probabil să ai cel puțin 40 de ani!
    https://mihaiandreialdea.org/2020/01/10/nicolae-ceausescu-rau-sau-bun/
  • Felix2022 26.01.2023 13:06
    Dumnezeu să-l ierte!
  • IC XC NI KA 26.01.2023 14:32
    Dumnezeu să-l ierte!

    Și ne noi care ne-am bucurat de moartea lui în Sfânta zi de Crăciun! ..și cine știe ce câte și mai câte am făcut și noi și el .. că El are Puterea să ne ierte după faptele noastre .. toate, în parte, nu la grămadă.

    Hristos a Înviat!
  • Modest Zatu 26.01.2023 20:00
    Amin Amin Amin! Cum spuneau alții mai sus , a făcut și rele, și bune, însă multă lume îl plânge in momentul de față, așa că să lăsăm pe Bunul să-l judece, că a Lui este judecata!!
  • DARIA 26.01.2023 21:48
    Dumnezeu să-l ierte!
  • Dragoș G 26.01.2024 09:47
    Buna dimineata.
    Eu nu sunt un roman crescut în epoca Ceausescu, nu stiu daca parte din ceea ce a facut constituie rodul unui atasament adevarat fata de Romania sau a fost doar manifestarea unui om bolnav de putere adulat de cei din jur, insa pot sa afirm cu certitudine altceva.Uitându-ma la modul cum a fost omorat, fiind parte intr-un proces care stim bine cat de drept a fost, dar mai ales atmosfera de bucurie care a insotuit evenimentul, trag concluzia că romanii nu au avut niciun fel de respect, de atasament fata de acest om asta va pot spune sigur, sigur! Înteleg ca ziua Craciunului nu i-a oprit sa se bucure de asa ceva si asta, din pacate spune si mai mult.....delatiunea este principala trasatura a poporului roman (Ioan Virgiliu Ogaranu), deci, să-mi fie cu iertare, înainte să mai judecăm ceea ce a facut acest om, trebuie mai intai sa vedem ce am facut noi pentru el sau mai bine zis cu el. Popor Roman: "MINTEA SUS SI NASUL JOS, CA VAD CA LE TIOI PE DOS"!
  • Radu Comsuta 26.01.2024 10:32
    Și dacă-l comparăm cu Joha al nostru care-i diferența? Păi e una și mare. Indiferent pentru ce mergea Ceaușuescu în vizitele sale în Africa o făcea pentru interesele României și ale poporului român și pe atunci eram un stat suveran, ne respectau toți inclusiv americanii, pe când rușii se uitau cam încruntați la noi. Acuma Joha merge în Africa reprezentând interesele UE, ale Americii și altor stăpâni ai lui, iar noi suntem colonia licuriciului celui mare și a madamei cu stele galbene pe fond albastru. Rușii în mod cert ne privesc zeflemitor, ce am fost odată și ce am ajuns acum. S-au dus vremurile când șeful statului român era invitat cu onoare de regina Angliei, acum seful statului e pus de cei pe care-l slujesc să scoată castanele din foc cu mâna lui, semnând garanții de securitate de partea perdantă până acuma, într-un război care nici măcar nu e al nostru, băgându-ne astfel pe gura lupului.
    Sesizați și dvs. diferența!
  • Dumitru 8915 26.01.2024 14:55
    Atit de mult contau interesele Romanieii singura cu cartele , cu granite inchise ermetic , cu idioti la conducere , in care , la schimbarea din 89 a fost singura care a dat mii de victime nevinovate .
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste