23 aprilie: Sfântul Gheorghe, purtătorul de biruință. Ștefan cel Mare și Sfânt l-a avut pe steagul său de luptă în toate bătăliile. LA MULȚI ANI!

De Andreea Ilie  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sfântul Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de biruință este sărbătorit, în fiecare an, pe 23 aprilie, data decapitării sale, la vârsta de numai 28 de ani. Sfântul s-a născut în Capadocia, din părinți creștini și a fost conducător de oaste în vremea împăratului Dioclețian (sec. al IV-lea). Refuzând să aducă jertfe sau să se închine zeilor păgâni, considerați demoni, în tradiția creștină, Sfântul Gheorghe a fost întemnițat și apoi martirizat.

Cei care își mărturiseau pe față credința în Hristos, la acea vreme, erau torturați, cu scopul de a fi forțați să se lepede de crezul lor. Astfel, a fost supus unui întreg „tratament”: a fost lovit cu sulița, tras pe roată, îngropat în var, i-au fost puse lespezi de piatră pe piept, dar nicio tortură nu a fost suficient de dureroasă pentru a-l forța să renunțe la credința sa. Deși ar fi trebuit să fie mort de mult, Sfântul nu murea, ci „cu ajutorul dumnezeiescului înger a rămas el sănătos.” (Sinaxar)

„Și venind la Hristos și Alexandra, împărăteasa, a mărturisit pe Hristos-Dumnezeu înaintea tiranului. Au crezut și alții, mulți, în Hristos, văzând că Sfântul a ieșit sănătos dintr-o varniță în care fusese aruncat. După aceasta i-au încălțat picioarele cu încălțăminte de fier ce avea cuie și l-au silit să alerge. Ci iarăși au pus de l-au bătut, fără de nici o milă, cu vine de bou uscate. Iar Magnențiu, cerând semn ca să învieze pe un mort din cei ce erau îngropați, din mormintele ce erau acolo, care erau de multă vreme morți, și făcând Sfântul rugăciune deasupra mormântului, a înviat mortul și s-a închinat Sfântului, și a slăvit Dumnezeirea Lui Hristos.” (Sinaxar)

Pentru toate minunile pe care Sfântul Gheorghe, ajutat de Dumnezeu, le-a făcut și îngrijorat de faptul că din ce în ce mai mulți oameni încep să creadă în Hristos, împăratul Dioclețian a poruncit să fie tăiate capetele Sfântului, cât și al împărătesei sale Alexandra, care se convertise la creștinism: „Deci venind mulți la Hristos, pentru ceea ce vedeau, și încă pentru că Sfântul Mucenic Gheorghe intrând în capiștea idolilor, a poruncit unui chip idolesc cioplit, ca să spună dacă este el Dumnezeu, și de i se cuvine să i se închine lui oamenii. Iar demonul cel ce era într-însul plângând a răspuns că unul este Dumnezeu adevărat: Hristos și dintr-aceasta s-au tulburat idolii toți și au căzut și s-au sfărâmat (...); iar împăratul a poruncit ca să taie pe Sfântul și pe Alexandra, împărăteasa, cu sabia”.(Sinaxar)

În iconografia creștină, Sfântul Gheorghe este reprezentat călare pe un cal, străpungând cu o suliță gâtul unui balaur care zbiară. Această imagine a Sfântului Gheorghe, doborând balaurul apare și pe Steagul Moldovei, aflat la Mănăstirea Zografu din Muntele Athos. Pe acest steag este scrisă rugăciunea Sfântului Ștefan cel Mare către Sfântul Gheorghe: "O, luptătorule și biruitorule, mare Gheorghe, în nevoi și în nenorociri grabnic ajutător și cald sprijinitor, iar celor întristați, bucurie nespusă, primește de la noi această rugăminte a smeritului tău rob, a Domnului Io Ștefan Voievod, din mila lui Dumnezeu, Domnul Țării Moldovei. Păzește-l pe el neatins în lumea aceasta și în cea de apoi, pentru rugăciunile celor ce te cinstesc pe Tine, ca să Te preamărim în veci. Amin. Și aceasta a făcut-o în anul 7008 (1500), în al 43 an al Domniei Sale". Deasemenea, pecetea Mitropoliei Moldovei și Bucovinei poartă chipul Sfântului Gheorghe, înfățișat pe steagul de luptă al Sfântului Ștefan cel Mare.

Numele Gheorghe/George este cel mai răspîndit printre popoarele creștine și marele mucenic este protectorul a numeroase țări și orașe. De altfel, statul Georgia îi poartă numele.

Sfântul Gheorghe a fost ales protectorul Angliei (încă din secolul XII, de către Richard Inimă-de-Leu), Georgiei (de către regele Georgi al V-lea Strălucitul, în veacul al XIV-lea), Cappadociei, Armeniei, Maltei, Lituaniei, Serbiei, Etiopiei, Palestinei, Rusiei, Portugaliei, Greciei, Muntenegrului, Aragonului, Cataloniei, Germaniei, Siciliei și Tirolului; sau al orașelor Constantinopol, Lod, Moscova, Londra, Montréal, Suceava, Barcelona, Milano, Geneva, Veneția, Ferrara, Amersfort, Ptuj, Freiburg și Koblenz. În România, numeroase localități îi poarte numele - între care Sfântu Gheorghe și Giurgiu (românizarea numelui Sfântului în italiană) - cât și un braț al Dunării.
Armata Română este pusă sub ocrotirea purtătorului de biruință încă din vremea voievodului Ștefan. LA MULȚI ANI purtătorilor numelui Sfântului de azi și Doamne, miluiește-i pe cei ce i l-au purtat ieri!

Cât privește semnificația numelui Gheorghe, acesta vine de la cuvântul grecesc geos, „pământ”, și orge, „a semăna” – deci agricultorul. Cu toate acestea,   se mai spune că numele Gheorghe și-ar avea rădăcina în gerar, „sfânt” și gyon, „luptă”, adică sfântul luptător. VIDEO:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Despre arestarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut la Pe Drept Cuvânt cu Florentin Țuca și Nae Georgescu

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • INJECTIA FINALA 23.04.2024 01:40
  Război planetar

  Sfinte Mare Mucenic Gheorghe, te rugăm, mijlocește pentru noi, păcătoșii!

  CEL MAI ȘOCANT ARTICOL LEGAT DE EUTANASIE.
  ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. EUTANASIEREA TUTUROR, DE LA COPII LA BĂTRÂNI, DE LA SUFERINZI DE TOT FELUL LA SĂRACI. NE PRIVEȘTE PE TOȚI.
  CUTREMURATOR.
  A DISTRIBUI CAT MAI LARG.
  RAZBOIUL RAZBOAIELOR OCULTEI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, A TUTUROR.
  REZULTATUL LUI DEPINDE DE IMPLICAREA CELOR CONȘTIENȚI, TREZIȚILOR.

  LA LUPTĂ, FRAȚILOR ȘI SURORILOR!

  Dr VERNON COLEMAN (CLOPOTARUL LUMII , AUTOR A 90 DE CARTI, BEST SELLER MONDIAL, UNUL DINTRE CEI MAI INSEMNATI LUPTATORI ANTI BIG PHARMA DE PESTE 60 DE ANI, FRATELE NOSTRU MAI MARE, BINEFĂCĂTOR AL UMANITĂȚII, ASTĂZI IN CĂRUCIOR RULANT, AMENINȚAT CU MOARTEA, EROU AL LUPTEI ANTIVAXXIN, MÂNUITOR AL SPADEI CUVANTULUI FĂRĂ PERECHE!
  NU ESTE MONETIZAT.

  ȘTERS DE PESTE TOT.
  VIZIBIL DOAR PE SAITURILE SALE:
  VERNONCOLEMAN.ORG
  VERNONCOLEMAN.COM
  O MINĂ SCANTEIETOARE DE INFORMAȚII ȘI SĂNĂTATE.
  CLIC TRADUCERE GOOGLE

  They want to kill you – Here’s how they’ll do it

  Dr Vernon Coleman
  Transcript of Vernon's latest video which is the scariest video you’ll ever watch.

  Click here if you would rather watch the video on Vernon Coleman's channel on bitchute

  This is the scariest video you’ll ever watch. You probably won’t see or read any of this anywhere else. And as usual it’s all true. I’m going to tell you how they’re going to persuade you to kill yourself. And if they don’t succeed in getting you to commit suicide, then I’m going to tell you how they’re going to kill you. This is scary. It’s taken me weeks to put this together and I still find it disturbing.

  It is April 2024 and welcome to video 335.

  I said in my last video that I was taking a break and I meant it. However, something else has come along that I have to warn you about.

  Euthanasia. Suicide by doctor.

  Euthanasia is being promoted as offering dignity and control.

  But in a growing number of countries all over the world the same lies are told.

  Everything you think you know about euthanasia is almost certainly wrong.

  Euthanasia is about saving money, collecting organs for the super- rich, killing disabled children, killing the mentally ill and reducing the money spent on caring for the poor and the disabled and patients in pain. Euthanasia isn’t painless and it’s all about saving money and harvesting organs for the rich.

  You think I’m exaggerating?

  Well, they killed one man because he was deaf. They’ve already killed people who were poor. And they’ve killed people who tried to change their minds. Euthanasia victims have died screaming – struggling to live. They’ll kill children who say they want to die – without their parents’ permission.

  Euthanasia victims are listed in the official statistics according to whatever disease they had last. So, someone with diabetes who is euthanized will have died of diabetes and not of euthanasia. This is the same trick they used to pretend that covid was killing millions. Remember, early in 2020 I pointed out that the rules and the PCR test allowed the authorities to label patients as covid deaths when they’d actually been run over by a bus or killed by an axe wielding madman.

  They won’t let me tell you about this on YouTube, on Facebook on Twitter or anywhere else except here on my Bitchute channel and on my website www.vernoncoleman.com.

  I am banned from every other form of media there is. Joe Biden’s White House even tried to get one of my books banned. No one was allowed to report that.

  Today, euthanasia is already legal in Belgium, Canada, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Spain, Colombia and parts of Australia as well as Switzerland and some States in America.

  A disabled woman in Canada was offered a place on her nation’s euthanasia programme because it was easier than adapting her home to her needs. A Canadian man who was facing eviction from social housing was accepted onto the country’s euthanasia program. A mother was accused of selfishness when she wouldn’t allow them to kill her disabled but life-loving daughter.

  For nearly 60 years I have chronicled the deceits of the medical profession and the drug industry.

  In February and March 2020, I warned that there was no pandemic, just the flu with better than average marketing. I warned that old people would be targeted – which they were. I also warned then about the vaccine that was coming and that would be as compulsory as they could make it. That was many months before there was a covid vaccine – which was, of course, as predicted, just another part of an on-going programme of corruption, deceit and killing. I was the first in the world to reveal the side effects of the covid vaccine.

  Now, they are ready for the next stage: death by doctor.

  This is what the conspirators have been working towards for decades.

  They’re preparing to turn the world into one big Jonestown.

  Euthanasia or death by doctor is the most evil, cold-blooded massacre since Genghis Khan made genocide fashionable.

  They’re planning to kill children without telling their parents. They’re planning to kill anyone who can’t look after themselves. They’re planning to kill anyone classified as disabled. And in case you haven’t noticed they’ve been busy expanding the list of people who are now officially classified as disabled. They’re planning to get rid of hospices and to abandon palliative care because it’s much quicker and cheaper to kill people than it is to care for them.

  Forget the self-serving myth that euthanasia is painless and dignified.

  There are no standardised methods for euthanasia and so, as a result, there are frequent cases of prolonged and distressing deaths. Patients being euthanized vomit, wake up from comas and can take up to seven days to die. No one knows what to do if an initial attempt at euthanasia fails. What should be done if a patient is semi-conscious? Should another attempt be made to kill them?

  The same drugs which are used for killing prisoners on death row are sometimes used to kill patients who have consented to euthanasia. But if paralysing drugs are used, the patient appears calm, peaceful and quiet – but that doesn’t tell us what the patient is experiencing.

  Unlike with prisoners, monitors are not used when a patient is being killed. This means that there is no evidence about what is happening.

  Experts fear that patients being killed may suffer intolerable, unbearable physical or psychological pain.

  The relatives of a woman in her 30s heard screams when she was supposedly being euthanized. The woman was suffocated with a pillow after drugs failed to kill her.

  An elderly, demented woman in Belgium was euthanized after her family decided that she should be killed. The doctor laced her coffee with her sedatives – while she was chatting with her family. The doctor gave another sedative by injection. The woman then stood up. Family members held her down while the doctor injected her and killed her. Judges declared that ‘the doctor did not need to verify her wish for euthanasia.’

  In his new book, Jack King reports that complications which have been recorded during euthanasia include: vomiting, tachycardia, sweating, gasping. One patient became unconscious 25 minutes after swallowing lethal medication but woke up and regained consciousness 65 hours later.

  Lethal injections cause severe pain, a sensation of drowning and quiet, unspoken terror in the overwhelming majority of cases.

  A woman needed a wheelchair ramp in her home. Her caseworker offered her a medical assisted death instead.

  A student went to hospital for help with her debilitating feelings of depression and hopelessness. The staff member she saw told her that psychiatrists were in short supply. ‘Have you considered euthanasia?’ she was asked. A hospital spokesman said that the hospital had followed protocols.

  A 61-year-old woman suffered from depression after a concussion sustained in a car crash. She was offered, and accepted, death by doctor as an alternative to treatment.

  A 61-year-old Canadian was killed by a lethal injection in 2019. His health problem was hearing loss. No medical personnel contacted his relatives ‘out of respect for patient confidentiality’.

  A man with a degenerative brain disorder was offered euthanasia so often that he began recording hospital staff. In one recording, a hospital ethicist told him that his care was costing the hospital ‘north of $1,500 a day’ and asked if he had ‘an interest in assisted dying’.

  A woman took her daughter to a hospital emergency room. Unprompted, the doctor informed the woman that her 25-year-old daughter, who has cerebral palsy and spinal bifida, was a good candidate for euthanasia. When she said No, the doctor called the mother selfish.

  Euthanasia is being offered to the mentally ill. Since there is now a major global epidemic of mental illness and general misery, this is a perfect background for selling euthanasia.

  And they’re killing children.

  Naturally, the world being what it is these days, the authorities will not tell the parents of those children what is being planned. The parents will only know after the event. They’ll get an email. ‘You may have noticed that your 12-year-old son did not come home from school today. This is because he enrolled in our Suicide for Students programme and we helped him to kill himself this afternoon.’

  How many children (and particularly teenagers) do not sometimes wish they were dead?

  ‘My boyfriend has broken up with me. I wish I were dead.’

  ‘I’ve been bullied on Facebook so much. I wish I were dead.’

  No problem, here at the Justin Trudeau Let’s Kill the Children centre we can deal with that for you. Like Mr Trudeau himself, it’ll just be a little prick. Just put your satchel and your lollypop down, lie down and your problems are over forever. We’ll ring your mum and dad later and tell them that you won’t be coming home. They can collect your body from the Justin Trudeau Morgue.

  The incidence of state sanctioned suicide is soaring – though as I’ve explained they fiddle the figures.

  Millions of younger people have been encouraged to regard every moment of temporary unhappiness or disappointment as a sign of a serious mental disorder. Doctors in the UK are now writing nearly 500,000 prescriptions for powerful, largely unsuitable antidepressant drugs to be given to children.

  This is a perfect background for selling euthanasia.

  The media has created fear and sadness and a sense of powerlessness and worthlessness. They have created the concept of a life not worth living.

  Is it really a coincidence that the subject of euthanasia is being promoted heavily by the media and by politicians at the same time as fear levels are at their highest for a very long time?

  And physical disabilities now merit euthanasia too.

  Back in 2010 the British Government quietly changed the legal definition of disability. Lots of people thought this was kind of them.

  You are now automatically classified as disabled (and, therefore, likely to be a suitable candidate for euthanasia) if you have, among other many things:

  Any visual impairment

  Any physical or mental impairment

  Any difficulty in communicating with other people

  Any difficulty in filling in forms

  Any difficulty in preparing and eating food

  Any difficulty in sitting down or standing up

  Any difficulty in using a computer

  Any difficulty in getting washed and dressed

  Any difficulty in following instructions

  Long covid – even though it doesn’t exist

  Menopause

  ADHD, autism, dyslexia

  Millions welcomed the change. The disabled can be permanently off work and receive benefits. But disabled people are candidates for euthanasia, whether or not they are willing to be killed.

  Campaigners speaking on behalf of the disabled have for many decades warned that the legalisation of assisted suicide would lead to society devaluing the lives of people who are disabled or elderly. The usually unspoken fear was that patients would be made to feel guilty if they didn’t kill themselves (or allow themselves to be killed).

  It’s happening.

  Death is seen as a viable alternative to costly and inevitably futile medical treatment.

  A paper in Canada concluded that Medically Assisted Death could dramatically reduce annual health spending.

  Vulnerable people will be killed (or will be expected to do a Captain Oates to save money and resources).

  One third of those taking part in Canada’s euthanasia programme perceived themselves to be a burden on their family, their friends and on their caregivers. Many worried about the amount of money that was being spent on caring for them.

  Unsurprisingly, euthanasia is rapidly becoming one of Canada’s fastest growing causes of death.

  A woman who was living on disability payments and who had failed to obtain affordable housing ended her life under Canada’s assisted-suicide laws. ‘The Government sees me as expendable trash,’ she said.

  Canada’s Supreme Court ruled that the previous law which excluded people with disabilities from the death by doctor scheme was unconstitutional.

  Amazingly 27% of Canadians believe that euthanasia should be expanded to include people who aren’t ill but who are poor. And 28% of Canadians would offer ‘death by doctor’ to the homeless.

  Euthanasia was supposed to be offered only to people who were terminally ill. But who knows what is incurable and what isn’t? A cure may be just around the corner. The patient’s problem may disappear without treatment. The diagnosis might be wrong. The doctor may not be aware that a cure is available. An available cure may be deemed too expensive. I’ve known patients diagnosed as having weeks to live who were still alive a decade later.

  With mental health problems, the worries are even greater. But there won’t be a chance for a better day. The sensitive and the vulnerable will be dead.

  The elderly are being killed off first, of course, being made to feel guilty if they don’t submit to euthanasia. Conditioning, propaganda and predictive programming are all being used to promote the idea that older citizens have a duty to die when they reach 70 years of age.

  Enthusiasts like to claim that doctor assisted suicide is essential because people are living longer and, as a result, the global population of elderly people is growing out of proportion. The only sensible thing to do, the argument goes, is to kill off the excess old people to preserve space and resources for the young.

  As I first explained back in the 1970s, that’s a myth.

  Improved sanitation facilities and better drinking water supplies meant that the number of babies dying – and the number of women dying in childbirth – fell dramatically at the end of the 19th century and the start of the 20th century. That is what has resulted in a bigger population and more old people.

  Life expectation for adults has not risen appreciably during the last century. Take a look at my book `How to Live Longer’ for the proof.

  So why are so many countries legalising death by doctor?

  One reason is that a bunch of conspirators claim that it is necessary to reduce the size of the global population. They want to cut the world’s population down to 500 million. There is plenty of food to feed billions more. But much of the food is in the wrong place at the wrong time.

  The conspirators have two fundamental policies: ‘End global poverty by killing all the poor people’ and ‘End disease by killing all the sick.’

  You have to follow the money if you want to find the truth.

  The disabled and the elderly are now widely regarded as of little or no financial value.

  And then there are pensions, of course.

  Many of those who receive State pensions believe (quite erroneously) that the money they have paid in taxes has been put aside to pay their pensions. But pension programmes are simply huge Ponzi schemes. State pensions are paid out of today’s taxes. In twenty years’ time, pensions will be paid out of the taxes which are paid by workers in twenty years’ time. If the size of the aged population can be cut, the annual savings will be measured in billions of dollars.

  After thousands of elderly people were murdered in hospitals and care homes during the lockdowns – remember I called it murder at the time – politicians boasted with glee that the financial savings, in unpaid pensions, would be huge. The more people they kill, the more money they’ll save.

  The pro-euthanasia programme is nothing to do with reducing pain or distress: it is all about saving money.

  It is a lot cheaper to kill people than it is to provide palliative care.

  Take a look at what is happening in Holland.

  The advocates of killing-by-doctor in Holland don’t like to use the word ‘kill’, of course. They much prefer anodyne phrases such as ‘physician assisted suicide’ or ‘aid in dying’. You can call it ‘medically assisted suicide’ or ‘death with dignity’. But don’t call it killing or murder. They’ve mastered the art of state approved slaughter.

  Doctors will kill people of any age and they will kill people who are demented or depressed or who have long-term, chronic disorders. An 18-year-old with psychiatric problems was killed by doctors.

  They will, indeed, kill just about anyone. They’ll even kill you if you are just ‘tired of life’. A petition, signed by a number of prominent Dutch citizens, has suggested that euthanasia should be available to everyone over the age of 70 who feels a bit worn out.

  Plans were announced for a law that would allow ‘assisted suicide’ if a patient ‘felt that they had completed their life’ (whatever that means). It was said that the needs of older people should be met if they were struggling with mobility problems, a loss of independence, fatigue or loneliness. Meeting their needs shouldn’t involve walking sticks, wheelchairs, dietary help or companionship but death by doctor.

  Way back in the 1990s, a 50-year-old social worker felt so miserable that she said she wanted to die. So her doctor gave her a glass of poison to drink. And she duly died.

  Today, they’ll kill you if you are demented or have an existential problem you can’t cope with. They’ll kill you if you are lonely or depressed or not much use.

  Older patients are deprived of food, water, diagnosis or medication. And then, when they feel pretty damned uncomfortable and miserable, they’re offered a death pill.

  ‘You’ve had a long life, why are you hanging on when your time is up? You’re using up valuable resources.’

  And they’ll kill children as young as 12-years-old.

  The enthusiasts promoting ‘death by doctor’ in Holland now even have a ‘Euthanasia Week’ where they can share propaganda promoting euthanasia.

  Individuals can make a ‘Living Will’ or ‘Advance Directive’ in which they sign up for euthanasia at some future time. Don’t try to change your mind because living wills are legal documents which cannot be easily rescinded.

  One patient fought back while doctors were giving her a kill shot. The relatives held the patient down while the needle went in. The patient was screaming as well as fighting. Courts later cleared the doctors (and presumably the family) of any crime.

  And look again at what is happening to hospices and palliative care around the world. Funding for both is disappearing. There’s plenty of money for gender displacement clinics but none for hospices or palliative care.

  Hospices have to find three quarters of their funding themselves. Just imagine the outcry if, for example, infertility services or cosmetic surgery clinics relied on jumble sales, car boot sales, bucket collections and charity shops to survive?

  The aim is clearly to reduce palliative care just as the availability of euthanasia is increased. The same thing is happening all around the world.

  What the world desperately needs, of course, is more mobile palliative care services with doctors and nurses available to visit patients who are dying and who are in their own homes.

  But the opposite is happening.

  Just a few decades ago, doctors in Britain visited their patients at home during the daytime, during the evening, at weekends and on bank holidays. Nowhere in the world was there a better 24 hour a day GP service than in Britain. Today, the average GP earns well over £100,000 a year with a £50,000 vaccine bonus and works just 25 hours a week. Accountants and librarians work longer hours than GPs.

  Health care in Britain has been destroyed by this. There is more untreated illness and more people are suffering from chronic illnesses and suffering unnecessarily. Patients have little alternative but to call for an ambulance or visit their nearest Accident and Emergency hospital department. Many of these patients have problems which could be dealt with by a GP in five minutes but the vastly increased pressure means that the average waiting time for an ambulance has gone in many areas from minutes to hours, and in Accident and Emergency departments patients wait days to be seen. It is now by no means exceptional for patients to die while waiting to be treated. Last year over 100,000 people over 70 waited more than 24 hours in A and E.

  The result is that millions of people are on never ending waiting lists.

  And many never get there. Turn up at a hospital, in an ambulance and sedated and they’ll offer you instant death instead of hours of waiting and pain.

  The same deterioration has taken place around the world and it has led to a dramatic increase in the number of people agreeing to have Do Not Resuscitate notices placed on their medical records and accepting euthanasia as the only viable option.

  And there is one other reason why the establishment is so keen on euthanasia: it will release a good many organs for use. If people are left to die naturally, their organs will deteriorate and begin to rot but if they are killed at the right time, their organs can be harvested in good condition – as they’re needed.

  Organ donation started out as optional and voluntary but has become the default position with citizens having to opt out of giving their organs – possibly while they would like to be still using them.

  There is no little irony in the fact that patients being encouraged to die might themselves be saved if they were considered important enough to be treated as organ recipients rather than as organ donors.

  Doctors have been told to suggest organ donation as, if not an incentive, kind of ‘consolation’ for the person’s own loss of life.

  Since organ transplantation is extremely expensive, and health services are cutting costs, it is inevitable that the organs taken from patients who have been murdered by the State will be reserved for politicians and billionaires.

  Euthanasia is now global. In America, death by doctor is being pushed by politicians, lobbyists and lawyers. Death by doctor is being sold as freedom, as a choice, as a human right.

  The right to die has become the duty to die. In Oregon and Washington, well over half of requests for assisted suicide cited ‘feelings of being a burden’ as significant reasons for their requests.

  Just how enthusiastic would anyone be if doctors simply shot their patients in the head instead of injecting them? Doctors agree that the quickest, simplest, most painless, most dignified and cheapest way to kill people is to shoot them in the head.

  Or maybe gas chambers could be introduced. They are cheap and effective and can be used to kill a number of people at a time.

  Suicide by doctor isn’t legal yet in the UK but the Brits have had an excellent substitute. Back in the 1990s something called the Liverpool Care Pathway was introduced. This allowed doctors and nurses to kill anyone over70 whom they didn’t like by the simple expedient of not giving them food or water.

  Years ago the Liverpool Care Pathway was put out of bounds as being unethical, painful, distressing and wicked. But doctors and nurses still use it. And speed it up with a kill shot of morphine and midazolam. This was very popular during the covid fraud and was used to free up whole hospital wards so that nurses and doctors could get on with rehearsing their TikTok dance steps.

  And then there were the Do Not Resuscitate notices which I have warned you about many times over the years. DNR notices have been put on patients’ notes without their permission and even against their wishes.

  Euthanasia, supported by the media, will be legalised in the UK very soon.

  Who will decide who can or should die? Will it be patients themselves, relatives, nurses, social workers or just any old neighbourly busy body? Suicide has gone from illegal to optional. How soon will euthanasia become compulsory and for whom?

  When euthanasia is made legal worldwide then Pandora’s Box will be open. And no one will ever be able to close the lid. The laws are always extended to include people who are deaf or diabetic or 16 and feeling fed up with the world.

  Who is going to be trained to help with euthanasia?

  The problem, of course, is that good, caring doctors and nurses are trained to keep people alive and refuse to kill their patients. Most hospices refuse to have anything to do with euthanasia.

  This will leave patients in the hands of people who are not experts in end of life care or of pain management.

  Either euthanasia will be provided by a small group of itinerant doctors who will travel around the country killing patients they don’t know - the modern equivalent of the professional hangmen who used to travel around with a supply of rope.

  Or euthanasia will be provided by technicians who have as little as six hours’ online training. I suspect that many of the people who will be attracted to work as hired killers will be psychopaths, murderers and assassins who will enjoy killing people.

  Remember that the vast majority of people who, for whatever reason, attempt to commit suicide and fail, later give thanks that they have failed. With ‘death by doctor’ that possibility is lost.

  Can doctors bring up the subject of assisted death without influencing their patients? Or frightening them unnecessarily? Is it really a doctor’s job to offer to kill their patient?

  If you want to know more about how they are going to kill us, please read a new book called `They want to kill us’ and it’s written by Dr Jack King. It’s the only truly honest account of their evil plan I’ve ever read and I’ve bought copies to give away. Please do the same. There’s a link to the book in the box below. And please share this video as widely as you can.

  Discussing euthanasia would make a great TV or radio debate.

  But the authorities will never allow a proper debate – just as they will never allow a debate about vaccination or the covid fraud.

  Unless you share this video or distribute copies of Dr King’s book then I’ve wasted my time, mankind is lost and we’re all finished. It’s as simple as that. This video is not monetised and nor is my website.

  Please remember you are not alone. More and more people are waking up. And once they’re awake they don’t go back to sleep.

  Distrust the Government, avoid mass media and fight the lies.

  And thank you for watching an old man in a chair. I’m old, my eyes are going, I have difficulty using a computer and I’m worried. However old you are, you should be worried too.

  Click here to purchase Jack King's shocking new book "They want to kill us" Please buy copies to distribute to family and friends so that we can share the important truth together.

  Copyright Vernon Coleman April 2024

  Home
 • Cronicar Ortodox 23.04.2024 08:08
  https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTaviTrance%2Fposts%2Fpfbid0ABdoUkNp1y9y2kMM3iVs3uCTmu4RfEpWyMnvTijMgEwT8EGReb8htoUFhjVo3nCsl
 • Mars.60 Stefan 23.04.2024 12:24
  They want to kill you – Here’s how they’ll do it
  Dr Vernon Coleman
  https://www.vernoncoleman.com/main.htm

  Vor să te omoare - Iată cum o vor face

  Dr. Vernon Coleman

  Transcrierea celui mai recent videoclip al lui Vernon, care este cel mai înfricoșător videoclip pe care îl veți viziona vreodată.
  Faceți clic aici dacă preferați să vizionați videoclipul pe canalul lui Vernon Coleman de pe bitchute

  Acesta este cel mai înspăimântător videoclip pe care îl vei vedea vreodată. Probabil că nu veți vedea sau citi așa ceva în altă parte. Și, ca de obicei, totul este adevărat. O să vă spun cum vă vor convinge să vă sinucideți. Și dacă nu vor reuși să te convingă să te sinucizi, atunci îți voi spune cum te vor ucide. Este înfricoșător. Mi-a luat săptămâni întregi să pun asta cap la cap și încă mi se pare tulburător.

  Suntem în aprilie 2024 și bine ați venit la videoclipul 335.
  Am spus în ultimul meu videoclip că iau o pauză și am vorbit serios. Cu toate acestea, a mai apărut ceva despre care trebuie să vă avertizez.

  Eutanasia. Sinuciderea prin medic.

  Eutanasia este promovată ca oferind demnitate și control.
  Dar într-un număr tot mai mare de țări din întreaga lume se spun aceleași minciuni.
  Tot ceea ce credeți că știți despre eutanasie este aproape sigur greșit.
  Eutanasia are ca scop economisirea de bani, colectarea de organe pentru cei super-bogați, uciderea copiilor cu handicap, uciderea bolnavilor mintal și reducerea banilor cheltuiți pentru îngrijirea celor săraci, a celor cu handicap și a pacienților care suferă. Eutanasia nu este nedureroasă și este vorba de economisirea banilor și de recoltarea de organe pentru cei bogați.

  Credeți că exagerez?

  Ei bine, au ucis un om pentru că era surd. Au ucis deja oameni care erau săraci. Și au ucis oameni care au încercat să se răzgândească. Victimele eutanasiei au murit țipând - luptându-se să trăiască. Vor ucide copii care spun că vor să moară - fără permisiunea părinților lor.

  Victimele eutanasiei sunt enumerate în statisticile oficiale în funcție de boala pe care au avut-o ultima dată. Astfel, o persoană bolnavă de diabet care este eutanasiată va fi murit de diabet și nu de eutanasie. Acesta este același truc pe care l-au folosit pentru a pretinde că covidul ucide milioane de oameni. Amintiți-vă, la începutul anului 2020 am arătat că regulile și testul PCR au permis autorităților să eticheteze pacienții ca fiind morți din cauza covidiei, când de fapt fuseseră călcați de un autobuz sau uciși de un nebun cu topor.

  Nu mă lasă să vă spun despre asta pe YouTube, pe Facebook, pe Twitter sau oriunde altundeva decât aici, pe canalul meu Bitchute și pe site-ul meu www.vernoncoleman.com.

  Mi s-a interzis accesul la orice altă formă de media care există. Casa Albă a lui Joe Biden a încercat chiar să obțină interzicerea uneia dintre cărțile mele. Nimeni nu a avut voie să raporteze asta.

  În prezent, eutanasia este deja legală în Belgia, Canada, Luxemburg, Olanda, Noua Zeelandă, Spania, Columbia și în unele părți ale Australiei, precum și în Elveția și în unele state din America.

  O femeie cu dizabilități din Canada a primit un loc în programul de eutanasiere al țării sale, deoarece era mai ușor decât să-și adapteze casa la nevoile sale. Un bărbat canadian care risca să fie evacuat din locuințele sociale a fost acceptat în programul de eutanasie al țării. O mamă a fost acuzată de egoism atunci când nu le-a permis să o ucidă pe fiica ei cu handicap, dar iubitoare de viață.

  Timp de aproape 60 de ani am scris cronica înșelăciunilor profesiei medicale și ale industriei farmaceutice.

  În februarie și martie 2020, am avertizat că nu a existat nicio pandemie, ci doar o gripă cu un marketing mai bun decât media. Am avertizat că persoanele în vârstă vor fi vizate - ceea ce s-a și întâmplat. De asemenea, am avertizat atunci despre vaccinul care urma să vină și care va fi cât se poate de obligatoriu. Asta a fost cu multe luni înainte de a exista un vaccin împotriva covidelor - care a fost, desigur, așa cum am prezis, doar o altă parte a unui program continuu de corupție, înșelăciune și ucidere. Am fost primul din lume care a dezvăluit efectele secundare ale vaccinului covidian.

  Acum, ei sunt pregătiți pentru următoarea etapă: moartea prin medic.
  Acesta este obiectivul la care conspiratorii lucrează de zeci de ani.
  Se pregătesc să transforme lumea într-un mare Jonestown.
  Eutanasia sau moartea prin medic este cel mai malefic masacru cu sânge rece de când Genghis Khan a pus la modă genocidul.

  Ei plănuiesc să ucidă copiii fără să le spună părinților. Plănuiesc să ucidă pe oricine care nu poate avea grijă de el însuși. Plănuiesc să ucidă pe oricine este clasificat ca fiind handicapat. Și, în caz că nu ați observat, au fost ocupați să extindă lista persoanelor care sunt acum clasificate oficial ca fiind cu handicap. Plănuiesc să scape de ospicii și să renunțe la îngrijirile paliative, deoarece este mult mai rapid și mai ieftin să ucizi oameni decât să îi îngrijești.

  Uitați de mitul autosuficient că eutanasia este nedureroasă și demnă.
  Nu există metode standardizate pentru eutanasie și, prin urmare, există cazuri frecvente de morți prelungite și chinuitoare. Pacienții eutanasiați vomită, se trezesc din comă și pot avea nevoie de până la șapte zile pentru a muri. Nimeni nu știe ce să facă dacă o primă încercare de eutanasiere eșuează. Ce ar trebui făcut dacă un pacient este semi-conștient? Ar trebui să se facă o altă încercare de a-l ucide?

  Aceleași medicamente care sunt folosite pentru uciderea prizonierilor condamnați la moarte sunt uneori folosite pentru a ucide pacienți care au consimțit la eutanasie. Dar dacă se folosesc medicamente paralizante, pacientul pare calm, pașnic și liniștit - dar acest lucru nu ne spune ce experimentează pacientul.
  Spre deosebire de deținuți, monitoarele nu sunt folosite atunci când un pacient este ucis. Acest lucru înseamnă că nu există dovezi despre ceea ce se întâmplă.
  Experții se tem că pacienții care sunt uciși pot suferi dureri fizice sau psihice intolerabile, insuportabile.
  Rudele unei femei în vârstă de 30 de ani au auzit țipete în momentul în care se presupune că aceasta era eutanasiată. Femeia a fost sufocată cu o pernă după ce medicamentele nu au reușit să o ucidă.

  O femeie în vârstă și dementă din Belgia a fost eutanasiată după ce familia ei a decis că trebuie să fie ucisă. Medicul i-a pus sedative în cafea - în timp ce aceasta discuta cu familia ei. Medicul i-a administrat un alt sedativ prin injectare. Femeia s-a ridicat apoi în picioare. Membrii familiei au ținut-o la pământ în timp ce medicul i-a făcut injecția și a ucis-o. Judecătorii au declarat că "medicul nu a fost nevoit să verifice dorința ei de eutanasiere".

  În noua sa carte, Jack King relatează că printre complicațiile care au fost înregistrate în timpul eutanasiei se numără: vărsături, tahicardie, transpirație, gâfâială. Un pacient a devenit inconștient la 25 de minute după ce a înghițit medicația letală, dar s-a trezit și și-a recăpătat cunoștința 65 de ore mai târziu.

  Injecțiile letale provoacă dureri puternice, o senzație de înec și o teroare tăcută și nespusă în majoritatea covârșitoare a cazurilor.
  O femeie avea nevoie de o rampă pentru scaunul cu rotile în casa ei. Asistentul ei social i-a oferit în schimb o moarte asistată medical.
  O studentă a mers la spital pentru a cere ajutor pentru sentimentele sale debilitante de depresie și disperare. Membrul personalului pe care l-a văzut i-a spus că psihiatrii erau în criză de personal. A fost întrebată: "V-ați gândit la eutanasie?". Un purtător de cuvânt al spitalului a spus că spitalul a respectat protocoalele.
  O femeie în vârstă de 61 de ani suferea de depresie în urma unei contuzii suferite într-un accident de mașină. Medicul i-a oferit și a acceptat moartea ca alternativă la tratament.
  O canadiancă în vârstă de 61 de ani a fost ucisă prin injecție letală în 2019. Problema sa de sănătate era pierderea auzului. Niciun membru al personalului medical nu a contactat rudele sale "din respect pentru confidențialitatea pacientului".
  Unui bărbat cu o afecțiune degenerativă a creierului i s-a oferit eutanasia atât de des încât a început să înregistreze personalul spitalului. Într-una dintre înregistrări, un etician al spitalului i-a spus că îngrijirea sa costa spitalul "mai mult de 1.500 de dolari pe zi" și l-a întrebat dacă este "interesat de moartea asistată".
  O femeie și-a dus fiica la camera de urgență a spitalului. Fără a fi invitat, medicul a informat-o pe femeie că fiica ei în vârstă de 25 de ani, care suferă de paralizie cerebrală și bifida spinală, este un bun candidat pentru eutanasie. Când aceasta a spus "nu", medicul a numit-o pe mamă egoistă.
  Eutanasia este oferită bolnavilor mintal. Deoarece există în prezent o epidemie globală majoră de boli mintale și mizerie generală, acesta este un context perfect pentru a vinde eutanasia.

  Și se ucid copii.

  Firește, lumea fiind ceea ce este în zilele noastre, autoritățile nu le vor spune părinților acelor copii ce se plănuiește. Părinții vor afla doar după eveniment. Vor primi un e-mail. 'Poate ați observat că fiul dumneavoastră de 12 ani nu a venit astăzi de la școală. Acest lucru se datorează faptului că s-a înscris în programul nostru Suicide for Students și l-am ajutat să se sinucidă în această după-amiază'.

  Câți copii (și mai ales adolescenți) nu-și doresc uneori să fie morți?
  'Prietenul meu s-a despărțit de mine. Îmi doresc să fiu moartă'.
  'Am fost hărțuită pe Facebook atât de mult. Mi-aș dori să fiu mort'.

  Nicio problemă, aici, la centrul Justin Trudeau Let's Kill the Children, ne putem ocupa de asta pentru tine. Ca și domnul Trudeau însuși, va fi doar o mică înțepătură. Doar pune-ți ghiozdanul și acadeaua jos, întinde-te și problemele tale se vor termina pentru totdeauna. Îi vom suna mai târziu pe mama și tatăl tău și le vom spune că nu te vei întoarce acasă. Îți pot lua cadavrul de la morga Justin Trudeau.

  Incidența sinuciderilor sancționate de stat este în creștere - deși, așa cum am explicat, ei falsifică cifrele.

  Milioane de tineri au fost încurajați să privească fiecare moment de nefericire sau dezamăgire temporară ca pe un semn de tulburare mentală gravă. Medicii din Marea Britanie scriu acum aproape 500.000 de rețete pentru medicamente antidepresive puternice, în mare parte nepotrivite, care urmează să fie administrate copiilor.

  Acesta este un fundal perfect pentru a vinde eutanasia.

  Mass-media a creat frică și tristețe și un sentiment de neputință și inutilitate. Au creat conceptul unei vieți care nu merită trăită.
  Este într-adevăr o coincidență faptul că subiectul eutanasiei este promovat intens de mass-media și de politicieni în același timp în care nivelurile de frică sunt la cel mai înalt nivel din ultima vreme?

  Iar dizabilitățile fizice merită acum și ele eutanasia.

  În 2010, guvernul britanic a schimbat în mod discret definiția legală a dizabilității. Multă lume a considerat că acest lucru a fost un gest frumos din partea lor.
  Acum sunteți clasificat automat ca fiind handicapat (și, prin urmare, susceptibil de a fi un candidat potrivit pentru eutanasie) dacă aveți, printre multe alte lucruri:

  Orice deficiență vizuală

  Orice deficiență fizică sau mentală

  Orice dificultate în comunicarea cu alte persoane

  Orice dificultate în completarea formularelor

  Orice dificultate în pregătirea și consumul de alimente

  Orice dificultate în a sta jos sau în picioare

  Orice dificultate în utilizarea unui computer

  Orice dificultate în a se spăla și a se îmbrăca

  Orice dificultate în a urma instrucțiuni

  Covid lung - chiar dacă nu există

  Menopauză

  ADHD, autism, dislexie

  Milioane de oameni au salutat această schimbare. Persoanele cu dizabilități pot fi permanent în șomaj și pot primi prestații. Dar persoanele cu handicap sunt candidate la eutanasie, indiferent dacă sunt sau nu dispuse să fie ucise.

  Militanții care vorbesc în numele persoanelor cu dizabilități au avertizat timp de mai multe decenii că legalizarea sinuciderii asistate ar duce la devalorizarea de către societate a vieții persoanelor cu dizabilități sau în vârstă. Teama, de obicei nerostită, era că pacienții ar fi făcuți să se simtă vinovați dacă nu se sinucid (sau nu permit să fie sinuciși).

  Se întâmplă.

  Moartea este văzută ca o alternativă viabilă la un tratament medical costisitor și inevitabil inutil.
  O lucrare din Canada a concluzionat că moartea asistată medical ar putea reduce dramatic cheltuielile anuale cu sănătatea.
  Persoanele vulnerabile vor fi ucise (sau se va aștepta să facă un Captain Oates pentru a economisi bani și resurse).
  O treime dintre cei care au luat parte la programul de eutanasie din Canada s-au perceput ca fiind o povară pentru familia, prietenii și îngrijitorii lor. Mulți erau îngrijorați de sumele de bani cheltuite pentru îngrijirea lor.
  Nu este surprinzător faptul că eutanasia devine rapid una dintre cauzele de deces cu cea mai rapidă creștere din Canada.

  O femeie care trăia din plăți de invaliditate și care nu reușise să obțină o locuință la prețuri accesibile și-a pus capăt vieții în temeiul legilor canadiene privind sinuciderea asistată. 'Guvernul mă vede ca pe un gunoi dispensabil', a spus ea.
  Curtea Supremă a Canadei a decis că legea anterioară care excludea persoanele cu dizabilități din sistemul de deces prin medic este neconstituțională.
  În mod surprinzător, 27% dintre canadieni cred că eutanasia ar trebui extinsă pentru a include persoanele care nu sunt bolnave, dar care sunt sărace. Iar 28% dintre canadieni ar oferi "moartea prin medic" persoanelor fără adăpost.

  Eutanasia ar fi trebuit să fie oferită doar persoanelor care sunt bolnave în fază terminală. Dar cine știe ce este incurabil și ce nu este? Un leac poate fi chiar după colț. Problema pacientului poate să dispară fără tratament. Diagnosticul ar putea fi greșit. Medicul ar putea să nu știe că există un leac. Un leac disponibil poate fi considerat prea scump. Am cunoscut pacienți diagnosticați ca având câteva săptămâni de trăit care erau încă în viață un deceniu mai târziu.

  În cazul problemelor de sănătate mintală, grijile sunt și mai mari. Dar nu va exista nicio șansă pentru o zi mai bună. Cei sensibili și vulnerabili vor fi morți.

  Bătrânii sunt uciși primii, bineînțeles, fiind făcuți să se simtă vinovați dacă nu se supun eutanasiei. Condiționarea, propaganda și programarea predictivă sunt toate folosite pentru a promova ideea că cetățenii în vârstă au datoria de a muri atunci când împlinesc 70 de ani.

  Entuziaștilor le place să afirme că sinuciderea asistată de medic este esențială deoarece oamenii trăiesc mai mult și, ca urmare, populația globală de persoane în vârstă crește peste măsură. Singurul lucru rațional de făcut, se argumentează, este să ucidem excesul de bătrâni pentru a păstra spațiu și resurse pentru tineri.
  Așa cum am explicat pentru prima dată în anii 1970, acesta este un mit.

  Îmbunătățirea instalațiilor sanitare și a aprovizionării cu apă potabilă a însemnat că numărul de copii care mor - și numărul de femei care mor la naștere - a scăzut dramatic la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Aceasta este ceea ce a dus la o populație mai mare și la mai mulți bătrâni.

  Speranța de viață pentru adulți nu a crescut în mod semnificativ în ultimul secol. Aruncați o privire la cartea mea `Cum să trăiți mai mult' pentru a vedea dovada.

  Atunci de ce sunt atât de multe țări care legalizează moartea prin medic?

  Unul dintre motive este că o grămadă de conspiratori susțin că este necesar să se reducă numărul populației globale. Aceștia doresc să reducă populația lumii la 500 de milioane. Există hrană din belșug pentru a hrăni alte miliarde de oameni. Dar o mare parte din hrană se află în locul nepotrivit și la momentul nepotrivit.
  Conspiratorii au două politici fundamentale: "Puneți capăt sărăciei globale prin uciderea tuturor oamenilor săraci" și "Puneți capăt bolilor prin uciderea tuturor bolnavilor".

  Trebuie să urmărești banii dacă vrei să afli adevărul.

  Persoanele cu handicap și persoanele în vârstă sunt acum considerate în general ca având o valoare financiară mică sau nulă.
  Și mai sunt și pensiile, desigur.

  Mulți dintre cei care primesc pensii de stat cred (în mod eronat) că banii pe care i-au plătit din impozite au fost puși deoparte pentru a le plăti pensiile. Dar programele de pensii sunt pur și simplu niște scheme Ponzi uriașe. Pensiile de stat sunt plătite din impozitele de astăzi. Peste douăzeci de ani, pensiile vor fi plătite din impozitele pe care le vor plăti lucrătorii peste douăzeci de ani. Dacă se poate reduce numărul populației în vârstă, economiile anuale se vor măsura în miliarde de dolari.

  După ce mii de persoane în vârstă au fost ucise în spitale și centre de îngrijire în timpul blocajelor - amintiți-vă că am numit-o crimă la vremea respectivă - politicienii s-au lăudat cu bucurie că economiile financiare, în pensii neplătite, vor fi uriașe. Cu cât vor ucide mai mulți oameni, cu atât vor economisi mai mulți bani.

  Programul pro-eutanasie nu are nimic de-a face cu reducerea durerii sau a suferinței: este vorba doar de economisirea de bani.
  Este mult mai ieftin să ucizi oameni decât să oferi îngrijire paliativă.
  Priviți ce se întâmplă în Olanda.
  Susținătorilor uciderii prin medic din Olanda nu le place să folosească cuvântul "ucide", desigur. Ei preferă expresii anodine precum "sinucidere asistată de medic" sau "ajutor pe moarte". Îi puteți spune "sinucidere asistată medical" sau "moarte cu demnitate". Dar nu-i spuneți ucidere sau crimă. Ei au ajuns să stăpânească arta măcelului aprobat de stat.

  Medicii vor ucide oameni de orice vârstă și vor ucide oameni care sunt demenți sau deprimați sau care au tulburări cronice pe termen lung. Un tânăr de 18 ani cu probleme psihiatrice a fost ucis de medici.
  Aceștia vor ucide, într-adevăr, aproape pe oricine. Te vor ucide chiar și pe tine dacă ești pur și simplu "obosit de viață". O petiție, semnată de o serie de cetățeni olandezi proeminenți, a sugerat că eutanasia ar trebui să fie disponibilă pentru toți cei care au peste 70 de ani și se simt un pic obosiți.

  Au fost anunțate planuri pentru o lege care ar permite "sinuciderea asistată" în cazul în care un pacient "simte că și-a terminat viața" (indiferent ce înseamnă asta). S-a spus că nevoile persoanelor în vârstă ar trebui să fie satisfăcute dacă acestea se confruntă cu probleme de mobilitate, pierderea independenței, oboseală sau singurătate. Satisfacerea nevoilor lor nu ar trebui să implice bastoane, scaune cu rotile, ajutor dietetic sau companie, ci moartea prin medic.
  Cu mult timp în urmă, în anii 1990, un asistent social în vârstă de 50 de ani se simțea atât de nefericit încât a spus că vrea să moară. Așa că medicul i-a dat să bea un pahar cu otravă. Și a murit în mod corespunzător.
  Astăzi, te vor ucide dacă ești dement sau dacă ai o problemă existențială căreia nu-i poți face față. Te vor ucide dacă ești singur sau deprimat sau dacă nu ești prea util.
  Pacienții în vârstă sunt privați de hrană, apă, diagnostic sau medicamente. Și apoi, când se simt destul de inconfortabil și mizerabil, li se oferă o pastilă a morții.
  'Ai avut o viață lungă, de ce te agăți când ți-a expirat timpul? Folosești resurse valoroase'.

  Și vor ucide copii de doar 12 ani.

  Pasionații care promovează "moartea prin medic" în Olanda au acum chiar și o "Săptămână a eutanasiei", în care pot împărtăși propaganda care promovează eutanasia.
  Persoanele fizice pot face un "testament de viață" sau o "directivă anticipată" prin care să semneze pentru eutanasie la un moment dat. Nu încercați să vă răzgândiți, deoarece testamentele de viață sunt documente legale care nu pot fi ușor de anulat.

  O pacientă s-a luptat în timp ce medicii îi făceau o injecție mortală. Rudele au ținut-o pe pacientă jos în timp ce acul intra în ea. Pacienta țipa, dar și se lupta. Ulterior, instanțele de judecată i-au exonerat pe medici (și, probabil, pe familie) de orice infracțiune.

  Și uitați-vă din nou la ceea ce se întâmplă cu ospiciile și îngrijirile paliative din întreaga lume. Fondurile pentru ambele dispar. Există o mulțime de bani pentru clinicile de schimbare de sex, dar niciunul pentru ospicii sau îngrijiri paliative.

  Hospiciile trebuie să își găsească singure trei sferturi din finanțare. Imaginați-vă ce proteste ar fi fost dacă, de exemplu, serviciile de infertilitate sau clinicile de chirurgie estetică s-ar fi bazat pentru a supraviețui pe vânzări de vechituri, vânzări de mașini, colecții de găleți și magazine de caritate?

  Scopul este în mod clar de a reduce îngrijirea paliativă, în timp ce disponibilitatea eutanasiei este sporită. Același lucru se întâmplă peste tot în lume.
  Desigur, lumea are nevoie disperată de mai multe servicii mobile de îngrijire paliativă, cu medici și asistente medicale disponibile pentru a vizita pacienții care sunt pe moarte și care se află în propriile case.

  Dar se întâmplă exact contrariul.

  Cu doar câteva decenii în urmă, medicii din Marea Britanie își vizitau pacienții la domiciliu în timpul zilei, seara, în weekenduri și în zilele de sărbători legale. Nicăieri în lume nu exista un serviciu de medicină de familie mai bun 24 de ore pe zi decât în Marea Britanie. Astăzi, medicul de familie câștigă în medie peste 100.000 de lire sterline pe an, cu un bonus de vaccinare de 50.000 de lire sterline și lucrează doar 25 de ore pe săptămână. Contabilii și bibliotecarii lucrează mai multe ore decât medicii de familie.

  Asistența medicală din Marea Britanie a fost distrusă de acest lucru. Există mai multe boli netratate și mai mulți oameni suferă de boli cronice și suferă inutil. Pacienții nu prea au altă alternativă decât să cheme o ambulanță sau să viziteze cea mai apropiată secție de accidente și urgențe a spitalului. Mulți dintre acești pacienți au probleme care ar putea fi rezolvate de un medic de familie în cinci minute, dar presiunea mult crescută înseamnă că timpul mediu de așteptare pentru o ambulanță a crescut în multe zone de la câteva minute la câteva ore, iar în departamentele de urgență pacienții așteaptă zile întregi pentru a fi consultați. În prezent, nu este deloc excepțional ca pacienții să moară în timp ce așteaptă să fie tratați. Anul trecut, peste 100.000 de persoane de peste 70 de ani au așteptat mai mult de 24 de ore la A și E.

  Rezultatul este că milioane de oameni se află pe liste de așteptare interminabile.

  Și mulți nu ajung niciodată acolo. Dacă te prezinți la spital, în ambulanță și sedat, îți vor oferi moarte instantanee în loc de ore de așteptare și durere.

  Aceeași deteriorare a avut loc în întreaga lume și a dus la o creștere dramatică a numărului de persoane care acceptă să li se pună înștiințări de tipul "Nu resuscitați" în dosarele lor medicale și acceptă eutanasia ca fiind singura opțiune viabilă.

  Și mai există un alt motiv pentru care establishmentul este atât de dornic de eutanasie: va elibera un număr mare de organe pentru a fi folosite. Dacă oamenii sunt lăsați să moară în mod natural, organele lor se vor deteriora și vor începe să putrezească, dar dacă sunt uciși la momentul potrivit, organele lor pot fi recoltate în condiții bune - pe măsură ce sunt necesare.

  Donarea de organe a început ca fiind opțională și voluntară, dar a devenit o poziție implicită, cetățenii fiind nevoiți să renunțe la donarea organelor lor - eventual în timp ce ar dori să le folosească în continuare.

  Nu este puțin ironic faptul că pacienții care sunt încurajați să moară ar putea fi ei înșiși salvați dacă ar fi considerați suficient de importanți pentru a fi tratați ca beneficiari de organe, mai degrabă decât ca donatori de organe.

  Medicii au fost instruiți să sugereze donarea de organe ca un fel de "consolare", dacă nu ca un stimulent, pentru pierderea propriei vieți a persoanei în cauză.

  Deoarece transplantul de organe este extrem de costisitor, iar serviciile de sănătate reduc costurile, este inevitabil ca organele prelevate de la pacienții care au fost uciși de stat să fie rezervate politicienilor și miliardarilor.

  Eutanasia este acum globală. În America, moartea prin medic este promovată de politicieni, lobbyiști și avocați. Moartea prin intermediul medicului este vândută ca fiind libertate, ca o alegere, ca un drept al omului.

  Dreptul de a muri a devenit datoria de a muri. În Oregon și Washington, mai mult de jumătate din cererile de sinucidere asistată au invocat "sentimentul de a fi o povară" ca motiv semnificativ pentru cererile lor.

  Cât de entuziasmat ar fi cineva dacă medicii și-ar împușca pur și simplu pacienții în cap în loc să le facă injecții? Medicii sunt de acord că cel mai rapid, mai simplu, mai nedureros, mai demn și mai ieftin mod de a ucide oamenii este de a-i împușca în cap.

  Sau poate că ar putea fi introduse camerele de gazare. Acestea sunt ieftine și eficiente și pot fi folosite pentru a ucide mai mulți oameni odată.

  Sinuciderea prin medic nu este încă legală în Marea Britanie, dar britanicii au avut un substitut excelent. În anii '90 a fost introdus ceva numit "Liverpool Care Pathway". Aceasta permitea medicilor și asistentelor să ucidă orice persoană de peste 70 de ani care nu le plăcea, prin simplul fapt de a nu-i mai da mâncare sau apă.

  În urmă cu câțiva ani, Calea de îngrijire de la Liverpool a fost scoasă de pe piață ca fiind lipsită de etică, dureroasă, chinuitoare și rea. Dar medicii și asistentele medicale încă o folosesc. Și o accelerează cu o injecție mortală de morfină și midazolam. Acest lucru a fost foarte popular în timpul fraudei covidelor și a fost folosit pentru a elibera secții întregi de spital, astfel încât asistentele și medicii să poată continua să repete pașii de dans TikTok.

  Și apoi au existat anunțurile "Nu resuscitați", despre care v-am avertizat de multe ori de-a lungul anilor. Înștiințările DNR au fost trecute pe notițele pacienților fără permisiunea și chiar împotriva dorinței acestora.

  Eutanasia, susținută de mass-media, va fi legalizată în Marea Britanie foarte curând.

  Cine va decide cine poate sau trebuie să moară? Vor fi pacienții înșiși, rudele, asistentele medicale, asistenții sociali sau un vecin oarecare? Sinuciderea a devenit din ilegală în opțională. Cât de curând va deveni eutanasia obligatorie și pentru cine?

  Când eutanasia va fi legalizată la nivel mondial, atunci se va deschide Cutia Pandorei. Și nimeni nu va mai putea să închidă capacul. Legile sunt întotdeauna extinse pentru a include persoanele surde sau diabetice sau care au 16 ani și se simt sătule de lume.

  Cine va fi instruit pentru a ajuta la eutanasiere?

  Problema, desigur, este că medicii și asistentele bune și grijulii sunt pregătiți să mențină oamenii în viață și refuză să-și ucidă pacienții. Majoritatea centrelor de îngrijire a bolnavilor refuză să aibă de-a face cu eutanasia.

  Acest lucru va lăsa pacienții pe mâna unor persoane care nu sunt experți în îngrijirea la sfârșitul vieții sau în gestionarea durerii.

  Fie eutanasia va fi asigurată de un grup mic de medici itineranți care vor călători prin țară, ucigând pacienți pe care nu îi cunosc - echivalentul modern al călăilor profesioniști care obișnuiau să călătorească cu o rezervă de frânghii.

  Sau eutanasia va fi asigurată de tehnicieni care au doar șase ore de pregătire online. Bănuiesc că mulți dintre cei care vor fi atrași să lucreze ca ucigași plătiți vor fi psihopați, criminali și asasini cărora le va face plăcere să ucidă oameni.

  Amintiți-vă că marea majoritate a oamenilor care, indiferent de motiv, încearcă să se sinucidă și eșuează, mulțumesc mai târziu că au eșuat. Cu "moartea prin medic", această posibilitate se pierde.

  Pot medicii să aducă în discuție subiectul morții asistate fără a-și influența pacienții? Sau să îi sperie inutil? Este cu adevărat treaba unui medic să se ofere să își ucidă pacientul?

  Dacă vreți să aflați mai multe despre cum ne vor ucide, vă rog să citiți o nouă carte intitulată "Vor să ne ucidă", scrisă de Dr. Jack King. Este singura relatare cu adevărat onestă a planului lor malefic pe care am citit-o vreodată și am cumpărat exemplare pentru a le oferi. Vă rog să faceți același lucru. Există un link către carte în caseta de mai jos. Și vă rugăm să distribuiți acest videoclip cât mai mult posibil.

  Discuția despre eutanasie ar fi o dezbatere excelentă la radio sau la TV.

  Dar autoritățile nu vor permite niciodată o dezbatere adecvată - la fel cum nu vor permite niciodată o dezbatere despre vaccinare sau despre frauda cu covizi.

  Dacă nu distribuiți acest videoclip sau nu distribuiți copii ale cărții Dr. King, atunci mi-am pierdut timpul, omenirea este pierdută și suntem cu toții terminați. Este la fel de simplu ca asta. Acest videoclip nu este monetizat și nici site-ul meu nu este monetizat.

  Vă rugăm să vă amintiți că nu sunteți singuri. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc. Și odată ce s-au trezit, nu se mai întorc la somn.

  Nu aveți încredere în Guvern, evitați mass-media și luptați împotriva minciunilor.

  Și vă mulțumesc că urmăriți un bătrân în scaun. Sunt bătrân, ochii mei se duc, am dificultăți în a folosi un computer și sunt îngrijorat. Oricât de bătrâni ați fi, ar trebui să fiți și voi îngrijorați.

  Faceți clic aici pentru a cumpăra noua carte șocantă a lui Jack King, "Vor să ne omoare" Vă rugăm să cumpărați copii pentru a le distribui familiei și prietenilor, astfel încât să putem împărtăși împreună acest adevăr important.

  Drepturi de autor Vernon Coleman aprilie 2024
Ultima oră

19:12

Comisia Europeană: Transportatorii ucraineni nu mai pot fi opriți nici la vamă, nici în trafic

17:41

Armata israeliană a măcelărit peste 70 de oameni nevinovați în incercarea de a-l ucide pe fostul comandant Hamas - VIDEO ȘOCANT

17:22

Kievul recunoaște că a încercat să-l asasineze pe Vladimir Putin

15:45

Zuckerberg se dă bine pe lângă Trump: I-a scos toate restricțiile de pe Facebook și Instagram

14:35

Andrei Gușă: Festivalurile de drogangeală ca proiect de țară în România. CSAT? O glumă proastă!

14:23

Misiunea de pace 5.0 - Viktor Orban s-a întâlnit cu Donald Trump

14:04

Klaus Iohannis în zece ani de mandat nu a vizitat niciodată românii năpăstuiți din teritoriile ilegal ocupate de Ucraina după 1944 supuși unei barbare deznaționalizări

13:30

Brejnevul nostru, Pravda noastră, Uniunea Sovietică a noastră...

12:53

Poveste de coșmar pentru doi părinți din Elveția: Statul le-a luat fiica pentru că au refuzat să-i aprobe tranziția de gen

12:32

Ciolacu, afirmație misterioasă: ”Dacă dl. Iohannis ajunge prim-ministru, sunt convins că are un plan”

12:21

Luminița Arhire: O FRUNZĂ DE SALATĂ PE PLATOUL CU SINECURI

12:12

"Ai bască? - N-ai bască?" - Paul Gabriel Andrei: Iarăși e iureș

12:02

Iulian Capsali: CANONIZARILE NU SUNT TREABA ORICĂRUI BEZMETIC

11:55

Mihai Tîrnoveanu: Când Dumnezeu este incorect politic, intervine Institutul Ellie Wiesel!

11:48

Ierarhi români și bulgari la noua sărbătoare a Sf. Dimitrie cel Nou: Îi cerem să păzească Bisericile și popoarele noastre