La Mulți Ani, Dragi Cititori! Mesajul nostru de An Nou: Urmează un an care ar putea prefigura reîntregirea României în granițele firești ale neamului românesc. Să fim împreună! Rezultatul Concursului ActiveNews - Calendarul Mărturisitorilor

De ActiveNews  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Mulți Ani, Dragi Cititori!

Începem Noul An cu bucuria de a anunța trei câștigători dintre participanții la Concursul nostru, desemnați prin tragere la sorți clasică, după cum se poate vedea în filmarea dispusă mai jos. În plus, am acordat și un premiu din oficiu unei participante, cititoare AcvtiveNews, măicuță la o mănăstire din Crișana, care primește Calendarul Mărturisitorilor 2024 cadou din partea redacției noastre. Continuăm anul printr-un nou Concurs, dedicat de data aceasta Românului Absolut - Mihai Eminescu. Detalii, în curând.

Însă nu putem să intrăm în Noul An fără a vă mulțumi din toată inima Dvs, cititorilor noștri, care ne-ați fost și ne sunteți alături și la bine, atât cât este, dar și, mai ales, la greu, cum a fost cazul în câteva rânduri pe parcursul anului trecut.

Fără ajutorul și sprijinul Dvs direct și concret, material și prin rugăciuni, nu am fi reușit să răzbim. Dacă iarna societății e grea și omătul cenzurii e mare, înseamnă că semne bune anul are, cel puțin pentru că ne strânge alături înainte de viforul ce va să vină.

Cu tot cu cenzura instituită pe rețelele sociale și raportările uneltelor sistemului am reușit ca pe parcursul anului trecut să avem 62.000.000 de accesări produse de aproape 9000 de articole scrise de mica noastră redacție și colaboratorii noștri, între care se numără la loc de cinste și cititorii ActiveNews.

Un website internațional de măsurat audiența - SimilarWeb - ne clasează între primele 50 de publicații de știri din România și primele 400 de site-uri din întreaga țară.

E drept că estimarea în ce privește numărul nostru, probabil raportat la volumul articolelor, este mai mare iar venitul pe care consideră motorul automat că ar trebui să-l încasăm ne situează printre „milionarii” netului. Probabil că dacă am fi beneficiat de reclamă direcționată, cum sunt alte site-uri aflate la coada listei de accesări dar cu reclame din partea sistemului de milioane, am fi putut avea deja un studio video până acum, ca să contracarăm mai rapid, și prin imagine și prin verb, numeroasele atacuri la adresa ființei naționale sau pentru a difuza emisiuni culturale despre valorile reale dar marginalizate ale poporului român.

Acesta este obiectivul nostru următor și sperăm să reușim să-l realizăm în curând, cel puțin pentru o emisiune pe săptămână, la un nivel tehnic mai ridicat, care să includă și camere foto/video performante. De asemenea, ne propunem ca anul acesta să reușim să creăm o aplicație ActiveNews direct pe telefon. Dacă sunt specialiști care ne citesc și sunt dispuși să ne ajute, vă așteptăm, cu încredere.

Vă încurajăm în continuare să intrați direct pe site, pentru că pe rețelele sociale nu mai postăm articole „sensibile”, și să vă abonați la buletinul nostru gratuit și la canalul Telegram, care, deocamdată, nu ne cenzurează intrările.

Am luat în considerare și sugestia unor cititori de a se crea un tip de abonament lunar prin care vom oferi articolele noastre fără reclamă. Până atunci, cei ce doresc ne pot sprijini, ca și până acum, printr-o donație prin card, paypal sau virament direct. Promitem să nu vă dezamăgim și îi rugăm pe părinții de la mănăstiri și din biserici să ne pomenească în continuare.

În ciuda chem-norilor negri care se întrevăd la orizont și a planurilor de instaurare a unui Guvern Mondial cu OMS și FEM la butoane, care să introducă moneda și identitatea digitală la nivel național, euroasiatic și internațional până în 2030, noi nu ne speriem și pășim încrezători în noul an, sub semnul Sfinților Părinți Mărturisitori, al patronului nostru spiritual Mihai Eminescu, al credinței în Adevărul revelat și a milei lui Dumnezeu prin rugăciunile Maicii Domnului și Mântuitorului nostru, Iisus Hristos.

Urmează un an greu, cu tone de minciuni la orizont, gata de a fi devărsate în capul românilor, un an electoral atât în România și Uniunea Europeană cât și, mai ales, în America.

Ca întodeauna, România este la răscruce.

Idealul nostru național, pe care nu trebuie să-l uităm nici o clipă, este reîntregirea țării în granițele firești ale neamului românesc. Următoarea forță politică principală a României și următorul președinte trebuie să-și asume total acest ideal firesc, indiferent de alianțe și conjucturi trecătoare. Nimic nu este mai presus de neamul românesc, așa cum l-a lăsat Dumnezeu pe acest pământ.

Să urmărim acest ideal și, cu ajutorul Domnului și al Maicii Sale și rugăciunilor tuturor sfinților români, să-l implinim!

Vă mulțumim din nou dragi cititori pentru că ne ajutați să existăm și vă așteptăm și în noul an să apărăm împreună Adevărul! Vă dorim un An Nou cât mai rodnic pentru Dvs și familiile Dvs!

Așadar, în încheiere, știrea zilei: Câștigătorii Concursului ActiveNews au fost desemnați prin tragere la sorți clasică, după cum puteți vedea mai jos. Aceștia sunt: Valentin Țilă, Emilian Ionele, Daniela Oncioiu și Maica Ecaterina, premiată de noi din oficiu. Îi rugăm pe câștigătorii Concursului să ne contacteze pe adresa de email a redacției - contact @ activenews.ro pentru a ne furniza adresele lor poștale în vederea trimiterii Calendarului Mărturisitorilor 2024.

Cei care mai doresc să achiziționeze Calendarul Mărturisitorilor 2024, în format A3, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice realizate de artistul plastic George-Sorin Nicolae, acesta este încă disponibil, prin vânzare online, la Carte Ortodoxă cât și la Sophia - online, sau direct la Librăria Sophia din București, de pe Strada Bibescu Vodă nr. 19, aflată la poalele Patriarhiei sau pentru eventuale comenzi mai mari, AICI sau prin comandă la contact@supergraph.ro.

De asemenea, Calendarul poate fi comandat și prin Familia Ortodoxă, pentru livrare în România: https://magazin.familiaortodoxa.ro/magazin/calendar-2024/ sau livrare în străinătate, la: https://store.familiaortodoxa.ro/produs/calendar-2024/.

Mulțumim tuturor participanților și vă așteptăm și la următorul Concurs, dedicat lui Mihai Eminescu - Românul Absolut. Doamne ajută tuturor! La Mulți Ani!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎMPUȘCAREA LUI TRUMP. TRANSMISIE LIVE:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
 • Andri 03.01.2024 14:49
  La multi ani AN!

  O mica stire:

  Video editing expert discovers ‘Low Frequency Infrasound’ embedded in Obama’s ‘Leave The World Behind’ movie. ????

  When Downloaded & Put Into An Editing Program the Movie Has 4 Audio Files Instead Of The Standard 1 file.

  One Of The Audio Files Is Just A Frequency “Low Frequency Infrasound”

  “For the last 15 years that I have been using Sony Vegas and other editing software and have gone through downloading movies, 100% of the time, it's either an MKV or a MP4 (…) There’s always 1 video file and 1 audio file.

  Now let me show you what happened when we downloaded the movie “Leave the World Behind” onto Sony Vegas. Here you go:

  One video file, 4 audio files opened up! And this one, this 4th audio file seems to be the weapon. This is a low ELF - Low Frequency Infrasound.”

  https://t.me/LauraAbolichannel/52070
 • INJECTIA FINALA 03.01.2024 23:04
  Un studio video, ce idee bună
  O armă care fulgeră și tună
  Prin care verbul tare sună
  Imaginile vii se'adună

  O televiziune dinamică, originală
  Activă, populară, actuală
  Cu "filme" lungi sau scurte
  Cu jurnaliștii dragi, nu de curte

  O mină de imagini alese, savuroase
  În care vezi istoria cum coase
  Trecutul, prezentul, viitorul
  Biserica și Țara și Poporul !
 • Tabără Octavian-Adrian 04.01.2024 11:16
  La mulți ani.

  Tole et lege https://cronicarortodox.wordpress.com/2024/01/04/cele-2-tipuri-de-crestini/
Ultima oră

20:57

Un tânăr de doar 26 de ani a murit subit la 13 zile după primirea vaccinului Covid AstraZeneca – Clinica unde s-a vaccinat a recunoscut că nu l-a informat corect cu privire la gravitatea riscului prezentat de “vaccin”

20:06

Pe 16 iulie se împlinesc 970 de ani de la Marea Schisma. Geneza și evoluția Schismei de la 1054 - de Teodor M. Popescu. Despre erezia filioque și ortodoxia isihasmului - Monahul Filotheu și Pr. Bogdan Vlaicu (VIDEO)

19:00

”970 de ani de când Vestul s-a lepădat de Hristos și a devenit eretic”

18:14

Iohannis a promulgat legea: Supraviețuitorii Holocaustului au prioritate la restituirea imobilelor confiscate abuziv în perioada comunistă

17:04

Realegerea președintelui PE: AUR nu a votat-o pe Roberta Metsola – “Pentru proiecte precum Green Deal, achiziția vaccinurilor, certificatele verzi, războiul din Ucraina, conducerea CE trebuie trasă la răspundere, nu premiată cu alte funcții înalte”

15:53

Sorin Roșca Stănescu: Ostașii din fruntea României

15:33

Normalizarea Crimei: Funcția creează Organul și Propaganda Asasinul

15:21

BAROANE

14:41

Bomba lui Năsui. De ce nu a fost Iohannis la recepția de la Summitul NATO

14:09

Viktor Orban: Donald Trump are ”planuri bine întemeiate” pentru discuțiile de pace dintre Rusia și Ucraina

13:28

Un preot catolic din Irlanda a refuzat să împărtășească un ministru pro-avort. Pe când și la noi?

12:36

Ochiade discromate: Dulcețuri nostalgice din verile de odinioară

12:31

A plecat la ceruri maestrul Dan Zamfirescu, istoric literar, bizantinolog, editor și publicist, unul din doctrinarii naționalismului de dinainte de ’89

12:10

16 iulie: Ziua Marii Schisme. Biserica de la Roma se rupe de Biserica de la Constantinopol

12:00

16 iulie: Sfânta Muceniță Iulia. La Mulți Ani!