Un an de la moartea lui Victor Socaciu: Nu credeam să-nvăț a muri vreodată. Cum s-a întâmplat? VIDEO

De Alesandru Anghel  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Videograful Constantin Ghiță ne-a transmis ultimul videoclip cu Victor Socaciu filmat de acesta în vară.

Muzicianul a murit luni, 27 decembrie 2021, pe fondul unor complicații interne în urma unui transplant de organ făcut cu mai mult timp în urmă. În luna aprilie a petrecut 3 săptămâni în spital după ce a contractat noul coronavirus, iar asta deși era vaccinat anti-Covid. Pe 27 august se plângea de probleme de sănătate și își anula participarea la Brașov Folk Fest, care s-a desfășurat a doua zi.

Până la urmă s-a aflat că tot de complicații Covid post-vaccin a murit Socaciu - Adevărul spus de familie - ceea ce ne-a determinat pe noi să scriem comentariul

Victor Socaciu este dovada moartă că vaccinul nu protejează de forme grave ale bolii și, posibil, o confirmare din România a teoriei savantului Sucharit Bhakdi, că serul poate genera un atac al sistemului imun asupra unor țesuturi ale propriului organism

„Victor își făcuse prima doză de vaccin, pentru că are probleme cu diabetul și cu efectele acelui transplant de rinichi”, a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, Ducu Bertzi, potrivit unui articol din 16 aprilie publicat de PlayTech.ro. A crezut în știință. Dumnezeu să-l ierte!

Versuri : MIHAI EMINESCU

Muzica : VICTOR SOCACIU

Videoclip : CONSTANTIN GHITA

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (5)
  • alni 28.12.2021 03:26
    Dumnezeu sa-l odihneasca!!!
    Din cate stiu cei cu transplant de organe iau medicamente pentru reducerea imunitatii , pentru ca organul strain sa nu fie respins...
  • roman ortodox 28.12.2021 10:16
    Uluitor cum de căzut in capcana vaccinarii. Dumnezeu sa îl ierte!
  • Rusi 28.12.2021 11:24
    Cred ca si vaccinul a avut o vina.
  • Sabin G 27.12.2022 11:13
    Nu exista nicio dovada in acest sens
  • Corina George 28.12.2022 09:30
    DECE NU POSTATI COMENTARIUL MEU? LIBERTATE PRIN OMISIUNE? APOI DESPRE MORTI ADEVARUL. NU MERITA NIMIC ACEST HEI RUPIST. DE PATURCA DECE NU AI SCRIS? O RUSINE...
    Imi este greu sa văd manipulări și cum indivizi care folosesc jumate de adevăr ceea ce nu mai este adevăr cine vorbesc de Adrian Păunescu sau de Victor Socaciu. Acești indivizi pentru mine și nu numai în pofida unui talent discutabil și cu ajutor de la sistem ramin. "lichele inteligente." oportuniști ordinari care au folosit orice pentru a se saltă. Cenaclul Flacăra a fost creat de Doru Stănculescu.

    Păunescu a avut relații cu multe și multi pentru a se ridica. Ana Blandiana zisa și Coman amanta lui Gogu Rădulescu și desființată de Ion Spini chiar aici la ACtivenews a fost subiectul divorțului de Constanta Buzea. Lipsit de caracter și el tragind tot ce se trăgea folosind politica comuniștilor în scopuri personale, evaziune fiscala și corupte de minori. apropos soția ultima Carmen ANtal cunoscuta la 16 ani îl salva pe nea " cotlet" ca doar s-a numit singur porc, spunând ca și-a modificat datele în buletin și Păunescu nu știa ca avea doar 16 ani.


    Nea "RINICHI" a avut mai multe neveste și fiecare cu influente el fiind un mercantilc perfect.

    Prima soție a fost Doina, cu care s-a însurat când avea 25 de ani, aceasta fiind femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Apoi a urmat căsătoria cu actrița Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

    Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu. Artistul a lăsat în urmă trei copii Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu. Artistul a lăsat în urmă trei copii
    Prima sotie a fost DOina a doua oactriță Cornelia Pavlovici Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almășan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă și crainică la Radiovacanța Costinești, iar artistul se număra printre greii muzicii folk. Fica de nomenclaturist ceaușist plus introdusă în tur de acel Tatulici ce îl plesnea pe Nicu Ceaușescu peste fata și uita ca i-a fost data pline și multe altele în tur tocmai de cel bătut.

    S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina își croia un drum ca realizator și moderator TV la TVR deși fiecare era căsătorit. Ea a divorțat pentru Victor în 1996 și s-a căsătorit cu acesta în același an. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2012. regozor muzical în Tur unde se făceau bani la grei și bine detaliat de către Mirabela Dauer.

    Ulterior, în 2016, Victor Socaciu a spus pentru a patra oară marele DA. Atunci i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții. Devenea soție pe cine era pus pe puncte de Ponta Consul în Canada. Absolut ametior acest parcurs al unui om fără caracter.

    Purtător ilegal de rinichi luați peste tind de la o fetiță pe cind era pe moarte i-au fost donați. Nu a existat niciun mulțumesc. Data ce spunea un deputat al vremii despre acest transplant !

    La fel ca Arșinel. Dece? Omul fusese prin Tg Mureș în psd în politica și ajunsese consul în Canada. Dece ? Nu se știe sau pentru ca era alături de Ponta . A plătit pentru toate fărădelegile și duplicitatea lui.
    Fost deputat PSD până în 2012, Victor Socaciu a ratat în acel an șansa de a câștiga un nou mandat în cadrul unui colegiu din Diaspora (Colegiul 1 Europa), unde a fost bătut de candidatul partidului lui Dan Diaconescu (PPDD). Rămas fără colegiu,

    Socaciu a fost recompensat de premierul Ponta, la înce­pu­tul lui 2013, cu șefia Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluționa­rilor.

    Purtătorul de cuvânt al Revoluției din 1989 îl SPULBERĂ pe Victor Socaciu: 'Chitaristul emerit al PSD care și-a tras doi rinichi peste rând'

    iata ce spune un revoluționar de la Timișoara! "Revoluționarul timișorean Corneliu Vaida îl atacă extrem de dur pe regretatul artist Victor Socaciu. Cunoscut ca purtător de cuvânt al Revoluției, Vaida acuză că Socaciu a fost membru PSD și că de-a lungul vieții sale a beneficiat de mai multe facilități pe linie de partid, printre care și prioritate la două transplanturi de rinichi.

    "Toleranța nemerniciei naște ... omagii. S-a săvârșit din viață bardul Victor Socaciu. Un cantautor bunicel, cu peste 300 de piese, dintre care câteva hituri ale generației mele.

    Păcat că la el - ca și la alți câțiva artiști sau sportivi - talentul nu a venit la pachet cu caracterul.
    Unii nu știu, alții uită unele lucruri, care nu prea îl recomandă ca pe un model de urmat pentru generațiile tinere și nici nu justifică prinosul de recunoștință care - de când a dat colțul - curge în valuri pe social media și presă. În afară de incontestabilele realizări muzicale, omul mai realizează că e bine să te lipești de partidul celor trei trandafiri, care în afara de certificatul de revoluționar, i-a mai oferit câteva sinecuri gras plătite, atât în Parlament cât și în diverse comitete și comiții, consilii de administrație, guvern, ba chiar ... diplomație!

    Foarte competent și policalificat era artistu'! Eh, nu e singurul, veți spune voi. Da, impostori cu patalama aducătoare de indemnizație mai viermuiesc prin țară și chiar prin Parlament, dar ce ați spune voi daca ați avea un copil bolnav de insuficienta renală, cu dializă și trecut pe o listă de așteptare la transplant și deodată - hop - apare chitaristul emerit al pesedeului, sare peste pruncul tău grav bolnav și își trage peste rand(!!!) cei doi rinichi disponibili?
    Nu, nu ma refer la Arșinel, mă refer la Socaciu!

    Asta a fost in anul de gratie 2009, iar presa vremii a relatat cazul ... si atât - că justiția nu e numai oarbă, e și sensibilă! ... la indicațiile de partid. Deci, Dumnezeu să-l ierte pe Socaciu, că eu știu sigur că două perechi de părinți îndurerați nu-l vor ierta niciodată!", scrie Corneliu Vaida pe Facebook.

    Mă întreb ce oameni sunt cei ce scriu fără sa cunoască despre lichelele inteligente? mi-e mi-a murit un prieten la 20 ani împușcat în ceafa și glonțul ascuns pe foaia de la morga la ordin. împușcat de armata. Pentru ca el sunt multi și uitați. așa cum sunt valorile românești uitate prin cimitire și morminte cenzurate. este o rusine și nu face bine sa vobresti de hei rupisti de oameni care și-au tras tot ce se putea de la sistem ducind-o bine.

    Impostori și șmecheri de șmecheri. Dece nu vizitați casele îndoliate de peste 30 de ani a celor care și-au pierdut copii? au ei sărbători? este chestiune de decenta de bun simt. Din păcate multi romani sunt creștini cu Jumatate de măsură și doar atunci cine au de cîștigăt. așa ca ii invit pe romani care nu știu ca nu știu sa scrie despre transcendentalul Sorescu și el aciuit la Flacăra și auzind la propriu opera lui Goma. Emanuel Valeriu și el prins cu valuta și trompeta de la Europa Libera tot salvat de nea cotlet.

    Apoi Ovidiu Ioanitoaia rămas fără viza pentru o tută în SUA avea sa fie sale at și pus sa lucreze pentru sistem. INginerul Popa și el Transcendental ce cu ceva ani în urma vindea sticle cu urina o noua terapie și totul pe bani grei prin SUA. În aceste zile rugați-va pentru copii și eroii care au murit nevinovați ca sa scape cei amintiți mai sus și alții ce azi trăiesc pe picior mare. De Pațurcă nu mai spun nimic sau de Vali Sterian. Mda. Doamne ajuta și iartă!
Ultima oră

10:54

Directorul serviciilor de informații militare ucrainene anunță că urmează lovituri pe teritoriul Rusiei: ”Scopul este să arătăm că Putin nu-și poate proteja populația”

09:17

Iohannis: „Trebuie să urgentăm ajutorul militar pentru Ucraina”

09:04

Turcia îl acuză pe Netanyahu că ”trage regiunea în război pentru a rămâne la putere”

08:43

Netanyahu, după întâlnirea cu miniștrii de externe ai Germaniei și Marii Britanii: ”Israelul va lua propriile decizii. Vom face tot ce este necesar pentru a ne apăra”

08:24

Biden o dă din nou în bară: ”Unchiul meu a fost mâncat de canibali” - VIDEO

23:39

Campioana – O elevă din Brăila s-a calificat la cea mai mare competiție de robotică din lume, FIRST Tech Challenge, din SUA

22:20

Creșteri semnificative ale ratelor mortalității cauzate de cancer după vaccinarea ARNm Covid – nou studiu al cercetătorilor japonezi, prezentat și comentat de dr. John Campbell, într-un dialog cu reputatul oncolog Angus Dalgleish - VIDEO

22:00

O LECȚIE DE PATRIOTISM! Încă un profesor le scrie colegilor săi care l-au prigonit pentru Basarabia pe elevul Vlad Țăranu de la Colegiul ”George Barițiu” Baia Mare

21:10

CNSAS a declanșat procedura de verificare a lui VASILE BĂNESCU. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei refuză să-și ofere datele instituției care cercetează trecutul său în raport cu Securitatea. DOCUMENT EXCLUSIV

20:27

Atacul cu cuțitul de la Sydney: Episcopul Mar Mari Emmanuel a scăpat cu viață ca prin minune - Atacatorul și-a tăiat singur degetele

19:05

În aprilie 2020, judecătorul Aurelian Murgoci critica Ministerul Justiției și CSM pentru gestionarea crizei COVID. Acum este mort, la 38 de ani. AVC

18:10

Marius Mioc: Plățile industriei farmaceutice către medicii americani: 12,1 miliarde dolari către 826313 medici, în 9 ani și jumătate

17:18

Lansarea aplicației PATRIMONIUM, un proiect de promovare a valorilor românești

16:55

Ceaușescu era boier: Germania trebuie să interzică total circulația rutieră în weekend

16:40

“Medici pentru Consimțământ Informat” adresează Ministerului Sănătății o cerere privind controversatul Tratat pandemic al OMS. Scrisoare deschisă către OMS, inițiată de Dr. David Bell