Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

De Redacția  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul regizor Ciprian Mega a publicat filmul său controversat, 21 de Rubini, integral, online. Discutat și la ActiveNews în mai multe cronici, unele mai critice, altele mai puțin critice, filmul trebuie, înainte de toate, văzut.

Corupția există în instituția Bisericii la fel ca în întreaga societate, mafia homosexuală există, din păcate, în Biserică, la fel ca și în alte instituții de partide și de stat, colaborarea cu servicii secrete, din România și din străinătate, există, atât la Patriarhie, cât și la Primărie, Președinție sau Parchet, chiar și General, chiar și European.

Vom continua să publicăm opinii pe marginea filmului și a misiunii sale. Existența lor în număr destul de ridicat înseamnă că acesta suscită atenție. Așadar, indiferent de scopurile mai mult sau mai puțin ascunse ale regizorului sau/și sponsorilor și apropiaților săi, cine dorește mai mult decât recenziile deja apărute poate viziona filmul aici, cu avertismentul că, într-adevăr, acesta poate fi considerat smintitor pentru sufletele mai sensibile, profund credincioase. Și aceasta pentru că filmul are o mare lacună, deși tratează, în aparență, probleme de Credință: trece destul de repede peste Dragoste și uită tocmai de Nădejde...

Se impune, așadar, continuarea.

VIDEO:

EIRINA FILM&FRATHOS
21 de Rubini

Regia: Ciprian Mega

Scenariul: Ciprian Mega

Imaginea: Liviu Mărghidan

Montajul: Corina Stavilă

Producători: Laura Mega și Silviu Ciobanu

Producători executivi: Gabriela Onea, Kimberly Hines și Natalia Neag

Scenografia: Laura Mega și Natalia Neag

Costumele: Nicoleta Cârnu și Francisca Vass

Machiajul: Gabi Anna Piechocka Crețan, Raluca Dacin, Anca Bundea,

Sound designer: Mihai Bogos

Cu: Corina Moise, Mickey Rourke, Anthony Delon, Răzvan Vasilescu, Elisabeta Pellini, Dorel Vișan,  Valer Dellakeza, Nicodim Ungureanu, Costel Cașcaval,  Ana Maria Moldovan, Mihai Sandu Gruia, Carmen Tănase, Ana Covalciuc, Mircea Drîmbăreanu, Irina Săulescu, Magda Catone, Adrian Văncică, Lucian Ifrim, Ela Ionescu, Hatházy András, Nuami Dinescu, Nicoleta Lefter, Constantin Dinulescu, Sorin Tofan, Darius Radac, Mihnea Moldoveanu, Cristian Iorga, Carmen Ionescu, George Dometi, Viorel Rață, Sebastian Bălan, Dana Rogoz, Liana Mărgineanu, Manuela Hărăbor, Mădălina Anea, Victor Vurtejanu, Loredana Groza, Șerban Borda (Patriarhul), Răzvan Vicoveanu.

 

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (14)
  • Davinci 09.05.2024 03:56
    Este o rusine de film. Mai prost jucat nu am văzut si alături de asta subiectul est tunul care nu face decit sa generalizeze o excepție. Adică nu vi cu viețile lui Gafencu, Calciu, Staniloae, Galeriu pentru ca aveau o înclinare spre mișcarea legionară de care se știe ca alții dictează ce si cum uitindu-se ca mișcarea a fost folosită de americani pentru a lupta împotriva comunismului rus. Se mai știe ca mai apoi erau parașutați in câmpurile comuniste unde erau arestați. Criminali? Da. Cum i-a omorit Carol II sau atitudinea lui Iorga vis a vis de ei pe cind erau morți pe malul Dimbovitei. Iorga a fost omorit de. Boieru pregătit de agenturile ruse plus mason. A fugit in Germania unde nu la decanat nimeni si devenit sfătuitor de taina pentru Sergiu Nicolaescu . Frumos nu? Pina nu v om lupta cu ăștia care ne dictează istoria nu vom reuși nimic. Eliade , Cioran, Tzutzea si atitia plus cei care au murit in pușcăriile comuniste. nu vom străpunge ca natie. Așa raminem o populație. Mai ieri m-a surprins comentariile profesorului Ilie Bădescu unde nu era loc de comentarii? CHiar așa? La cele ce a scris dumnealui este total paralel cu bunul simt . Total paralele si rușinos. Daca nu ați qteles draga redacție ce vreau sa spun o sa raminem cu eroii neamului ce zac prin cimitire uitate si morminte cenzurate. Sint timpuri perverse iar mulți Habar nu au ce si cum sa comenteze. Înainte de toate i-aș invita sa meargă la Aiud , Gherla sa vadă citi prelați au murit acolo pentru tara. NU doresc decit adevarul iar responsabilii sa fie trași la răspundere. Nationalimul creștin ca definiție a dispărut si de pe Google... dece? Este un naționalism neexclusivist si bine prezentat de pr Staniloae.

    Va doresc somn ușor domnilor!!!
  • georg xanthu 09.05.2024 18:46
    esti OK !..derbedei ce conduc tara si o populatie dezinformatä,dar si vinovatä ptr.lipsa de informatie.
    Peste tot,derbedei ce conduc lumea in sclavie..
  • Gionel 09.05.2024 08:13
    Plasat strategic înainte de prezidențiale... Pt pupincurista globalistilor din fruntea uniunii europene.
  • Cronicar Ortodox 09.05.2024 09:37
    Este un gest de mare curaj al preotului Mega, de a il oferi free, renuntand astfel la niste incasari. Asta dovedeste o-noa-re. Admit ca filmul e o arta subiectiva, personal nu mi-a placut (gusturile nu se discuta) insa CURAJUL/JERTFA PARINTELUI de a elimina o sursa de marketing a filmului (probabil cea mai puternica) - incasarile si veniturile filmului trebuie minimal sa se compenseze, cu un mic/ oarecare profit - TREBUIE APRECIATA.
  • NSD 09.05.2024 11:32
    CURAJ s. n. - Forța morală de a înfrunta cu îndrăzneală primejdiile și neajunsurile de orice fel; îndrăzneală, fermitate în acțiuni sau în manifestarea convingerilor; tărie de caracter, temeritate, bărbăție.
    ONOARE, onoruri, s. f. - Integritate morală, probitate, corectitudine, demnitate, cinste.

    Dacă dumneavoastră vedeți așa ceva la regizorul Ciprian Mega (un preot ortodox slujește pe Dumnezeu și, implicit, adevărul), atunci sunteți într-o mare eroare, cel puțin din punct de vedere lingvistic.
  • DanielS 09.05.2024 12:35
    Hristos a inviat!

    Poate ca nu este un gest de mare curaj si de onoare?!
    Daca banii pentru realizarea filmului au fost ai regizorului Mega, se poate spune asa; chiar daca ramane intrebarea de unde a avut acesti bani?
    Daca banii folositi pentru productia filmului au venit din alte surse decat cele personale, ale regizorului Mega, atunci nu el a fost cel care a dispus cum sunt recuperati si cum se difuzeaza aceasta pelicula, deci lipseste orice gest de curaj sau onoare al lui Mega.
    Poate ca cei care au dat banii pentru film stiau de ce i-au dat si stiau bine de ce trebuia facuta aceasta investitie. Si nu profitul financiar l-au cautat...
    In plus, de ce Realitatea TV a promovat atat de mult acest film? Realitatea TV care inseamna Gusa si toti pe care Gusa ii reprezinta?! Acest film a fost extrem de bine promovat inclusiv pe Radio Gold FM, mult inainte de a fi difuzat pe Realitatea TV. Difuzat in ziua de Pasti. Cati indici ne mai trebuie ca sa vedem?!

    O intrebare pe care ar trebui sa si-o puna toti care au vazut acest film: care este binele pe care l-a produs aceasta vizionare?!

    Trebuie sa vizionezi un film pornografic ca sa stii deja ca acest fenomen exista? Sau ca sa stii ca exista sodomie?! Sau ca sa stii ca :
    ''Și omul, în cinste fiind, n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor.
    Această cale le este sminteală lor și celor ce vor găsi de bune spusele lor. " - Psalmul 48; 12-13

    "Cum recunoști că acest film este făcătură drăcească? Simplu... face dezbinare, te lasa plin de lehamite, te umple de greata, te deschide legalismului etatist absolut, te face sa o idolatrizezi pe "biata" Kovesi... nu te trimite la Sfanta Biserica, la Liturghie, ci te plaseaza, exact ca in film, intr-o biserica goala, nu lasa loc Nădejdii si, dupa vizionarea lui, te simti ca dupa o betie cu un vin contrafacut... crezi ca esti treaz, dar iti bubuie capul..."

    Sunt vremuri de cernere. Incepand cu pandemia, semnele au devenit si mai evidente. Si la aceste vremuri fiecare raspundem dupa cum ne indeamna mintea, sufletul si credinta. Unii mai gresind din nepricepere, altii cu intentie. Unii chiar cu intentii pline de viclenie. Bunul Dumnezeu sa ne dea dreapta cugetare si smerenie ca sa putem sa trecem peste toate capcanele pe care ni le trimite vrajmasul.

    Adevarat a inviat!
  • Cronicar Ortodox ► DanielS 09.05.2024 13:08
    Hristos a inviat!...
    Adevarat a inviat!...

    Intodeauna se ajunge la arginti. Filmul (o arta complexa) are nevoie de bani. Personal, filmul nu a corespuns gusturilor/asteptarilor mele, propun sa dam SHIFT+DELETE la acest eveniment, sa ne ocupam de viata duhovniceasca sub indrumarea duhovnicului.
  • Mars.60 Stefan ► DanielS 09.05.2024 17:35
    Adevarat a inviat!
    Este bine cum gandesti dumneata, asa este, e vremea cernerii, fiecare-si alege calea. Sa dea Domnul ca toti romanii sa aleaga Calea, Adevarul si Viata, pe Iisus Hristos Mantuitorul, fara de care nimeni nu va trai! El e singura noastra Cale care duce la Viata si iertare, la Rai, alta nu exista!
    De aceea trebuie sa ne ferim de toate lucrarile cele rele ale intunericului, sa nu ne intineze sufletele cu amaraciune si deznadejde. Mai buna e Lumina plina de intelepciune a Sfintelor Scripturi in suflet, decat o poveste inchipuita sub forma unui film care te poate umple de tot felul de impresii si stari negative nefolositoare, adica de intuneric.
    Doamne, miluieste!
  • georg xanthu ► DanielS 09.05.2024 18:50
    corect comentariu..
  • dumbirish01 09.05.2024 11:12
    INTERVIEW: Egypt, a beggar state (Galloway, Ritter)
    https://www.youtube.com/watch?v=JnwBbxI1s30
  • viorel craciun 09.05.2024 15:56
    Poate referitor . la toate parerile in cauza , corecte d.p.d.v al fiecaruia , dar ar trebui la final si in continuare , ca in orice analiza simpla , " daca scopul si-a atins scopul " , adica o " manifestare culturala " a unui parinte ortodox , in viziunea sa , privind " o analiza , din segmente trecute , prezente si viitoare " a " MANIPLUARII " de stat , fie ea de partid , fie ea de biserica , fie ea de propaganda electorala , etc , etc , repet cu toate " formele manipularii " in sine , procuror , biserica, politica ( miscarea legionara ) mascata ( sub forma partidului unic ) etc, etc .Poate acesta este cel mai mare " mesaj cultural-ortodox " adresat chiar " celor mai profesionisti manipulatori " rusii , privind si altii " care sunt la fel ca ei " RESTUL CU " MEDIA " GUSA ,etc, etc , era firesc sa se agate " DE TREND " fiindca a avut impact , prin contraveresele " mesajului " lui si pe " stanga / si pe dreapta " se practica la " manipulatorii de mass -media " asa zisa informatie " populista " de manipulare si agatare de eveniment , in folosul propriu . Este " abc" -ul , " agentului de manipulare media " Dar poate succesul " parintelui in cauza " si a filmului sau bun / prost regizat , interpretata , este tocmai " rezultatul final " contraversa " disputei " mediatice . ESTE CA LA IRAN , cand a raspuns la atacul Israel , a avut o cota " de 90-95 % " tinte lovite , DAR A ARATAT CA SE POATE SI ISRELUL CU AMERICA NU SUNT " STAPANII LUMII " asa zis democratice
  • Radesalu 09.05.2024 17:29
    Ce am simțit pe parcursul filmului ?
    O scârbă continuă, o stare de vomă repetitivă, precum cea indusă in film, o aversiune față de o reamintire obsesivă spectatorului, că trăiește într-o țară fără nicio speranță de vindecare, că parcă sunt țintuit pe malul unui pârâu maro, care primește afluenți tot mai puturoși, cu dejecții pestilențiale si mirosuri infecte și imposibil de oprit.
    Mafiile conjugate de năpârcile din politic, biserică, servicii, magistratură, bulangii, penali si turnători, au existat mereu, există și ce-i mai rău, expandează susținute de puterea slinoasă în dungi si stele, prezentă ca un laitmotiv, cu obstinație amintit !
    Oare care o fi motivul pentru care a fost livrat acest film chiar in perioada de clocire a alegerilor ? Un film nevândut pe bani, ascunde ceva. Oare cine l-o fi plătit ? Cu ce scop ? Sau e avertismentul că odată pornit bolovanul, nimic nu-l mai oprește ? Sau trebuie să înțelegem că în această lume, totul e bazat pe fals, minciună și crimă, iar cel care mai crede în adevăr, e strivit de mersul societății, fără milă ?
  • georg xanthu 09.05.2024 18:42
    Filmul este slab,amator si plictisitor.Poate a avut ceva in intentie,dar prost prezentat.Rominia n a avut cinematografie,doar regizori smecheri ce jefuiau sub investitiile statului.
  • adria 09.05.2024 20:51
    @REDACTIA AN: ne mai băgați mult timp și obsesiv acest 'film' pe gât ??

    Era suficent să publicați un articol 'pro' și unul 'contra' și cu asta rezolvați așa-zisa libertate de opinie. Dar de aici și până la a îndemna pe cititori să urmărească această însăilare dubioasă făcută de un 'preot' ce se îmbracă în civil, cu 'preoteasa-producătoare' coborâtă parcă din revista Vanitiy Fair și să oferiți și linkul pe deasupra este cale lungă.
Ultima oră

23:15

Eroii care ne-au lăsat drept moștenire România încă sunt printre noi: veteranul de război Moș Nică Paiu, de 102 ani, despre luptele de la Cotul Donului: “Eram împușcat și la piept, și la mână. Și așa mergeam” - VIDEO

22:30

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic. Copiii vorbesc cu Părintele Justin la mormântul său. Ieromonahul Nicodim Grosu - Focul rugăciunii - VIDEO

22:22

Eurostat: România are cea mai mare inflație din UE, pentru a cincea lună consecutiv

21:30

România – Ukraina 3-0. Bucuria Victoriei – cât rezultatul unui Referendum

20:46

Pfizer, acuzat de procurorul general al unui stat din SUA că a conspirat cu guvernul și mass-media pentru a comite fraudă și fapte oneroase, inducând în eroare populația

20:06

S-a închis jocul pentru Klaus Iohannis: A pierdut și ultimul vot pentru șefia NATO – noul președinte al Slovaciei și premierul Ungariei îl susțin pe Mark Rutte

19:33

Scriitorul Constantin Barbu a primit titlul de Doctor Honoris Causa, acordat de o mare universitate din America. Interviul continuă: Despre un nou volum din Supracartea fără de ce

18:20

O bucurie pentru Geoană: Ana Birchall candidează la prezidențiale

18:07

Cântărețul Rod Stewart a fost huiduit copios după ce a afișat un portret al lui Zelenski la un concert din Leipzig, într-o regiune unde Alternativa pentru Germania a ieșit pe primul loc la alegerile europarlamentare - VIDEO

17:30

Părintele James Bernstein, cunoscut pentru cartea sa ”Uimit de Hristos. Călătoria mea de la iudaism la Ortodoxie”, a trecut la Domnul

16:47

Unde-s TREI puterea crește...

16:00

MIRCEA MARIAN vs NAȚIONALA ROMÂNIEI. Luminița Arhire: UN LIMAX DE PRESĂ

15:46

Sorin Roșca Stănescu: Dorin Cocoș o dă în primire pe Monica Macovei. Secretul lui Florian Coldea

15:32

Jumătate de milion de imigranți ar putea obține cetățenie americană conform unui nou plan al administrației Biden

15:23

Vânzările de Mașini Electrice se prăbușesc în Germania