IOAN IANOLIDE, MĂRTURISITORUL CU MOAȘTE SFINTE: M-AM ÎNTÂLNIT CU DUMNEZEU

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Ianolide - un mărturisitor al temnițelor comuniste, ce nădăjduim să fie curând canonizat. Aflați mărturii despre viața sa de sfințenie, de la soția acestuia, Constanța Ianolide.

Vedeți și Au fost deshumate moaștele mărturisitorului Ioan Ianolide, izvorând o mireasmă sfințitoare. FOTOGRAFII

 

IOAN IANOLIDE: M-AM ÎNTÂLNIT CU DUMNEZEU

Care au fost ultimele lui cuvinte?

De Crăciun a intrat într-o comă și și-a revenit și i-a spus fiicei mele: „De ce nu m-ați lăsat voi să mor atunci că eram deja trecut dincolo și m-am întâlnit cu Dumnezeu?”

Ce credeți că l-a ajutat pe Ioan să reziste în temniță?

Numai credința și rugăciunea. Practica mereu rugăciunea inimii. Și pe mine tot asta mă ține acum. Dar era foarte tainic și nu vorbea nimic despre asta. Nici măcar nouă, celor apropiați, nu ne împărtășea din trăirile lui.

Credeți că tinerii de azi ar mai rezista unei suferințe asemănătoare?

Nu cred. Eu sunt îngrozită când aud câți tineri se sinucid. Ce ar mai suferi Ionel dacă ar vedea ce e acum în lume!

Dar să vă spun o întâmplare.

Primisem cărțile Întoarcerea la Hristos și fiica mea îmi zice: „Mamă, să-i dăm o carte și lui Carmen”, o bună prietenă de a ei pe care și Ionel a iubit-o mult. „Bine, sigur, pregătim și când vine îi dăm o carte”. Au trecut trei săptămâni, a venit cu soțul ei la noi în vizită, am stat la masă și la un moment dat, se ridică Carmen în picioare și spune: „L-am simțit pe nenea Ionel lângă mine”. Și noi atunci ne-am adus aminte că avem să-i dăm o carte. Pentru noi a fost ca o atenționare ca să nu uităm să-i dăm cartea.

M-am gândit ca, după moartea mea, când se va săpa la mormântul lui Ionel, să las scris să se aducă aici osemintele lui Ioan. Dumnezeu să ne ocrotească spre tot lucrul bun.

(Din discuțiile purtate cu maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă. Doamna Constanța se află sub îngrijirea caldă a maicilor ce deservesc căminul pentru bătrâne din incinta mănăstirii. Sursa: Atitudini)

VedețI și Sfintele moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Petru Vodă. Slujba de deshumare de la Cernica - VIDEO ActiveNews / Starea de Libertate

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

ÎPS Bartolomeu Anania - Pogorârea Sfântului Duh - Rusaliile: Atunci, în ziua Cinzecimii, Duhul Sfânt a întemeiat Biserica Lui Hristos

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (3)
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 03:01
    Ce credeți că l-a ajutat pe Ioan să reziste în temniță?

    Numai credința și rugăciunea. Practica mereu rugăciunea inimii. Și pe mine tot asta mă ține acum.
  • kostas.ro1608 26.05.2024 07:42
    Sa luam aminte!
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 08:36
    Sfântul Ioan, fratele din veci al Românilor, cel care a profețit uraganele de nenorociri și moarte care se vor declanșa universal după prăpădul comunist, odihnește acum alături de frații lui de suferință supraumană, mărturisitorii și mucenicii din temnițele roșii.

    Grație lor, Românii pot sta cu fruntea sus în fața celorlalte Neamuri și a Istoriei.

    Ce mângâiere să o știm pe Doamna Constanța Ianolide sub îngrijirea bunelor maici de la Paltin - Petru Vodă.

    Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!
  1. Ședință CSAT la Cotroceni. ACTUALIZARE: România trimite rachete Patriot în Ucraina. Iohannis s-a retras oficial din cursa pentru șefia NATO

  2. Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

  3. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

  4. Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

  5. Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

  6. 22 iunie 1941, declanșarea Războiului Sfânt pentru Reîntregirea Țării. Ordinul Mareșalului Antonescu: Ostași, vă ordon: Treceți Prutul! Sdrobiți vrăjmașul din Răsărit și Miază-Noapte. Desrobiți din jugul roșu al bolșevismului pe frații noștri cotropiți!

  7. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

  8. Marian Ghițeanu: Trădătorii au băgat Țara în război!

  9. Occidentul ”a aruncat zarurile”. Ucraina are undă verde să atace oriunde pe teritoriul rusesc

  10. Legebetizarea și țiganizarea spațiului public. Mădălin Pribu: PLAY COLD, STAY CHILL!

Ultima oră

15:00

MSN recunoaște: Hopa! Geoingineria climatică din California crește temperatura în Europa. Nu mai e conspirație? STUDIU Nature Climate Change

14:35

Mihai Tîrnoveanu: Bunica și toporul de la Prut

14:00

Constantin Barbu, cel mai important scriitor român în viață, continuă confesiunile sale literare

13:17

Donald Trump promite să taie finanțarea școlilor care impun masca, vaccinarea și ”nebunia transsexuală”: ”În prima zi voi semna. Nu le voi da nici un ban”

13:15

Istoria Neamului ale Țasta din Vădastra (XVIII) – Prietenii lui tata, costorarii de sub stejar, scoicarii și mocanii

13:00

23 iunie: Sfânta Muceniță Agripina și camaradele sale, Paula, Vasa și Agatonica

12:57

Atacuri ucrainene cu drone la Zaporojie. Moscova reacționează virulent: ”Pun în pericol securitatea întregului continent. Vom lua măsurile necesare”

12:33

Selecționerul României, după înfrângerea cu Belgia: ”Ne-am luptat, n-am cedat, am făcut tot ce am putut”. Reacția jurnaliștilor germani: ”Românii au fost curajoși”

12:18

Tensiuni la granița Poloniei cu Belarus. Ministrul polonez al Apărării: ”Suntem atacați de grupuri armate și bine antrenate. Este complet diferit față de anii trecuți”

11:30

RUSALIILE sau Pogorârea Duhului Sfânt. LIMBILE DE FOC. Semnificații și TRADIȚII - CĂLUȘARII (VIDEO)

23:00

Pomenim trei Mari Români: Emil Cioran - 20 iunie 1995, Take Ionescu - 21 iunie 1922, 102 de ani de la moarte - își așteaptă refacerea statuii topită de comuniști, Pr. Constantin Virgil Gheorghiu - 22 iunie 1992 - în integrală la Sophia

22:00

22 iunie 1941: Cronologia unei zile istorice pentru români. Fapte de arme și de legendă: Sergentul Tofan a anihilat singur santinelele sovietice și a urcat tricolorul pe malul basarabean al Podului de la Oancea

21:35

Elena Lasconi, și spălată și "destupată" la creier: acum vrea "familie" LGBT

21:00

Alex. Mihai Stoenescu: România nu a atacat Uniunea Sovietică în 22 iunie 1941, ci a RĂSPUNS la agresiunea sovietică începută în 28 iunie 1940

20:07

Alegeri prezidențiale SUA: Donald Trump îl conduce cu 10 puncte pe Joe Biden. Sondaj