Au fost deshumate moaștele mărturisitorului Ioan Ianolide, izvorând o mireasmă sfințitoare. FOTOGRAFII

De Redacția  /  

Maicile de la Paltin - Petru Vodă la deshumarea mărturisitorului Ioan Ianolide. Foto: Valentin Trușcă / Starea de Libertate

Maicile de la Paltin - Petru Vodă la deshumarea mărturisitorului Ioan Ianolide. Foto: Valentin Trușcă / Starea de Libertate

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Azi a fost deshumat Sfântul Mărturisitor Ioan Ianolide care era înmormântat la Mănăstirea Cernica și dus la Mănăstirea Paltin, izvorând o mireasmă de nedescris”, a scris un utilizator Facebook, Gabriel Dorneanu, publicând și fotografia  de mai jos:

„A fost minunat la deshumarea osemintelor Sfântului Ioan Ianolide. O bucurie cum numai Dumnezeu poate dărui inimilor.

Craniul dragului mărturisitor este galben, un semn al sfințeniei (dacă mai era nevoie de încă unul).

Slavă Domnului pentru că ni i-a dăruit pe Sfinții Închisorilor!”, a scris Aproapele meu, adăugând și fotografia din baza materialului nostru.

Corespondentul ActiveNews, Valentin Trușcă de la Starea de Libertate, confirmă buna mireasmă și ne oferă și imaginea la care se face referire:

După cum știu apropiații, Doamna Constanța Ianolide, soția mărturisitorului, se află sub îngrijirea maicilor de la căminul de bătrâne din cadrul Mănăstirii Paltin-Petru Vodă, locul către care s-au îndreptat sfintele moaște ale martirului pentru Hristos din închisorile bolșevice.

ACTUALIZARE: Sfintele moaște ale mărturisitorului Ioan Ianolide au ajuns la Petru Vodă. Slujba de deshumare de la Cernica - VIDEO

 

Citiți și IOAN IANOLIDE, MĂRTURISITORUL CU MOAȘTE SFINTE: M-AM ÎNTÂLNIT CU DUMNEZEU

Fie ca Sfinții Închisorilor să-și găsească locul în calendare așa cum îl au deja în sufletul românilor!

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Eminescu decriptat de un general din serviciile secrete - criptologul Ilie Torsan

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (6)
  • puf 25.05.2024 23:33
    Sfinte Ioane, Marturisitorule al lui Hristos in bezna temnitelor comuniste, roaga-te lui Dumnezeu pentru poporul tau!
  • puf 25.05.2024 23:35
    Sfinte Ioane, Marturisitorule al lui Hristos in bezna temnitelor comuniste, roaga-te lui Dumnezeu pentru poporul tau!
  • IC XC NI KA 26.05.2024 00:53
    Amin! Amin!

    Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi!

    Hristos a Înviat!
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 02:43
    Sfântul Ioan, fratele din veci al Românilor, cel care a profețit uraganele de nenorociri și moarte care se vor declanșa universal după prăpădul comunist, odihnește acum alături de frații lui de suferință supraumană, mărturisitorii și mucenicii din temnițele roșii.

    Grație lor, Românii pot sta cu fruntea sus în fața celorlalte Neamuri și a Istoriei.

    Ce mângâiere să o știm pe Doamna Constanța Ianolide sub îngrijirea bunelor maici de la Paltin - Petru Vodă.

    Cu ale lor sfinte rugăciuni, Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!
  • INJECTIA FINALA 26.05.2024 08:43
    E Sfânt, Sfânt al acestui Pământ
    Să 'i înălțam rugăciune si'un cânt
    De iubire și veșnică frățietate
    Celui care a ieșit biruitor din toate!
  • Brick 26.05.2024 13:37
    Daca inca mai exista Romania, daca noi pacatosii inca mai facem umbra pamantului tarii, cred ca se datoreaza marturisirii pana la jertfa a multora din generatiile anterioare. S-a milostivit Dumnezeu de ei, de patimile, de sangele si lacrimile lor. Ei au patimit pentru Credinta, Neam si Tara. Generatia fara de tinerete a luptat si apoi marturisit in gulagul rosu. Floarea Romaniei era terfelita de bocancii tradatorilor sub privirile stapanilor lor adusi cu tancurile sovietice. Pitesti, Gherla, Canal, Aiud sunt cateva locuri de surghiun, de fapt, toata tara era plina de astfel de locuri care impreuna au format Golgota neamului romanesc. La fel s-a intamplat si in teritoriile vremelnic instrainate. Iata, prin voia Domnului, chiar si din mormant, generatia fara de tinerete prin exponentul sau marturisitorul Ianolide se exprima prin mireasma cea buna.
Ultima oră

09:55

Omul de afaceri Dorin Cocoș rupe tăcerea despre Florian Coldea - VIDEO

09:35

Col. (rez.) Florin Șinca: HOȚIA LA VOT

08:49

Realitatea PLUS detoneză bomba: Florian Coldea, consilierul premierului Albaniei, Edi Rama, implicat într-o rețea de droguri și trafic de persoane. Legăturile fostului șef SRI cu Monica Macovei și George Soros

08:40

Concluziile summit-ului din Elveția dedicat păcii

08:30

ACOPERIREA CRIMEI. Îngropat a doua zi după mutilarea creierului. 17 iunie 1889: Singura imagine de la înmormântarea lui Mihai Eminescu - Românul Absolut. “Eminescu, cel mai mare doctrinar al naționalismului” - Reportaj din Universul

08:00

17 iunie: Sf. Mc. Manuil, Savel, Ismail, Inochentie și Felix

23:10

Eminescu l-a scuipat pe Maiorescu și i-a strigat criptic în față, după arestare: ”Conspirație - O știu!/Ateul Maiorescu, Marele Mason”. VIDEO/DOC: Un general SIE a descifrat codul. Eminescu, ucis civil pe 28.06.1883 și fizic pe 16/28.06.1889. Coincidență?

22:00

Modernizată la 5 stele, DANUBIUS, fosta navă a lui Ceaușescu, este scoasă la vânzare

21:25

Jandarmii LGBT au profanat o icoană a Mântuitorului la Cluj Napoca. AZNews: Abuz al Jandarmeriei la marșul homosexualilor: A amendat cu sume uriașe un grup de copii cu icoane, în timp ce parada agresivă LGBT a fost protejată!

20:30

Minuni și mărturii ale sfințeniei Părintelui Justin. Familia Ortodoxă: Părintele Justin Pârvu, grabnic ajutătorul († 16 iunie 2013)

19:30

Inventatorul și antrepenorul român stabilit în Franța Andrei Rochian propune Forțelor Navale Române drone marine de mare putere și viteză, de concepție proprie, nedetectabile radar - VIDEO

18:30

Irina Nastasiu: Dacă Eminescu ar fi azi printre noi, condeiul lui acid nu i-ar ierta pe cei care lovesc în Biserică, în neam și în familia creștină

17:25

”Părintele Justin și-a proorocit anul morții”. Mărturia Doamnei Aspazia Oțel Petrescu într-un INTERVIU memorabil publicat de ActiveNews: ”Or ști acolo că eu în continuare mă nevoiesc pentru ei?”

16:25

Moartea subită a unui șef de tren. ”Mi-a rămas pe retină ce tălpi muncite avea săracul...”

16:05

Luminița Arhire: UN INDEPENDENT CU COCOAȘĂ