Părintele Nicolae Tănase, replică incomodă la scandalul declanșat de progresiști

De Cronicar  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Biserica este o instituție divino-umană al cărei Cap este Hristos. Are Legi. Legile se numesc CANOANE. Canoanele sunt adunate cronologic în PIDALION și pe teme în «Pravila Bisericească»” - a scris Părintele Nicolae Tănase într-o postare publicată astăzi, pe care o redăm mai jos:

Despre FEMEIE în ”Pravila Bisericească” alcătuită de arhimandritul  Nicodim Sachelarie:

FEMEILE
 - Femeia este egală cu bărbatul în fața lui Dumnezeu.
Potrivit cu legile firii, ele au drepturi și datorii, mai ales în viața familiară.

Rostul în familie este mare (fit 2,4-5; Prov. 19, 14; 31, 11-30; Sirah 25,11; 26,1-20). Ea are datorii față de SOȚ (Prov. 12,4; 11,16; Fac. 3, 16; I Cir. 7, 1-34; Efes. 5, 22-33), chiar și de soții necredincioși (i Cor. 7, 13,16; I Petru 3,1-3). Să fie modestă și evlavioasă (I Tim. 2,9-10), pentru ca să nu facă sminteală datorită firii ei în general, ea trebuie să tacă în biserică (laod. 44,44; Sf. Nichifor 15; Fac. 3,16; I Cor. 14, 34-35; I Tim. 2,12). Cea rămasă văduvă, dacă nu poate trăi în curăția castității trebuie să se căsătorească (1 Cor. 7,9; I Tim. 5,10-15).

- Femeile rele se nenorocesc și pe ele și pe bărbații lor, iar copiii lor ajung rău, fiind lipsiți de o creștere în frica lui Dumnezeu. Ea aduce în casă blestemul pentru toți și pentru ea (Ier. 3,12; Sirah 25,22; Prov. 12,4; 21, 9-19; 23, 24; 27, 15). Ele nenorocesc bărbații ca Eva (Fac. 3, 1-12; Dalila Jud. 14,15-17; 16,4-7); Izabela (III Regi 21,25), Ierodiada care și-a făcut soțul criminal (Matei 14,2-10).

Soțiile de preoți sînt datoare să ajute pe soții lor prin exemplul vieții morale, modestie și sfătuire bună în vremuri grele. Să fie cinstite și să nu umble în preacurvie, căci aduc caterisirea soților lor, în caz că ei le țin mai departe ca soții, iar copiii lor devin nenorociți (Neocez. 8; Sf. Vasile 3; I ec. 3.).

- In societate și mai ales în biserică, femeia trebuie să fie cu mare băgare de seamă, mai ales cînd vine în legătură cu persoane necăsătorite, fiindcă ea poate produce sminteală. Nu e vorba numai de păcate, ci și de aparența păcatului, căci un cleric este prea mult în contact cu femei, pe lîngă faptul păcătuirii, dar intervine și prilejul de a sminti pe alții. Un cleric trebuie să se teamă și de umbra lui; o femeie cu adevărat cinstită trebuie să se teamă în toate umbletele ei, căci o purtare imprudentă poate batjocori pe toți și pe femei și pe clerici, și în loc de folos duhovnicesc, diavolul le recoltează sufletele pentru osînda iadului. Vai de cel prin care vine sminteală (Matei 5, 27-32; Marcu 9, 42; Sf. Vasile 88; I ec 3; VI ec 5).

-"Nu fiți sminteală celor din afară”, zice dumnezeiescul Apostol (I Cor. 10, 32).
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • IC XC NI KA 22.04.2024 20:38
  Clar?!
  E și de bun simț.
  Dar dacă bunul simț lipsește..cu desăvârșire, vine Legea. Care culmea neînțelegerii, pentru unii, e Legea ..iubirii.
  Adică din iubire e așa cum e.

  Doamne, miluiește.
 • Arcas 22.04.2024 22:32
  Canoanele Bisericii nu pot justifica încadrarea îmbrăcămintei și a atitudinii provocatoare, până la un punct, a unei fete/femei la infracțiune pasibila de închisoare!
 • IC XC NI KA 23.04.2024 01:01
  Și care e punctul ăla până la care ..? Și unde a fost vorba de infracțiune și de închisoare?

  Biserica și Canoanele Ei se ocupă cu păcatul și vindecarea lui, nu cu infracțiunile și închisoarea ..care se ocupă cu pedepsirea - nu asta e scopul Bisericii. Ci vindecarea.
  Corectarea comportamentului prin privare de libertate - închisoare, din păcate, adesea eșuează. De ce? Pentru că ÎNDREPTAREA fără venirea în fire nu se poate. Este imposibilă. Biserica și Canoanele Ei se ocupă cu “venirea în fire”, NU cu pedepsirea.

  Acum înțelegeți cu ce se ocupă părintele, și ce a vrut să spună?

  Doamne, miluiește.
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 07:06
  Știu că scopul regulilor Bisericii, numite canoane, este îndreptarea firii păcătoase a omului care devine mădular al Bisericii. Presupun că știți faptul că nu poți aplica regulile Bisericii, canoanele, celor ce nu fac sau nu mai fac parte din Biserică. Deasemenea, presupun că observați că Biserica Ortodoxă Româna nu a reușit în ultimii 34 de ani să crească conștientizarea apartenenței la Biserică a celor botezați și declarați ca aparținând ei. Presupun că știți că procentul celor ce frecventează Sfânta Liturghie este în jurul a 4 la sută. Se pune întrebarea: sunt românii ortodocși cunoscători ai canoanelor si conștienți că sunt chemați să trăiască după ele? Răspunsul evident este Nu!
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 07:16
  Presupun că ați urmărit ce a afirmat Părintele Tanase despre fetele/femeile care pot provoca pe cei care ajung să le violeze. Și știți că Părintele a spus că și fata/femeia subiect al violului ar trebui condamnată la închisoare 3-4 luni laolaltă cu violatorul care ar putea fi condamnat la 6 ani. Aceasta e afirmația pe care discutăm și pe care Părintele caută să o justifice, acum, canonic. Din păcate, afirmația, și temeiul inițial al ei, sunt greșite! Părintele se cuvine să regândească temeiul și să revină asupra afirmației. Căutarea fundamentării în canoanele Bisericii nu pot îndrepta o afirmație strâmbă din start.
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 07:58
  Ca să putem înțelege nivelul până unde ar putea merge provocarea unei femei la adresa unui barbat, nivel la care pot să fiu de acord cu Părintele Tanase că femeia poate fi condamnată împreună cu "violatorul" ei, trebuie să ne întoarcem la episodul biblic al provocării Dreptului Iosif de către stăpâna lui în Egipt. Însă, atâta timp cât un bărbat are posibilitatea să fugă de provocarea unei femei precum a făcut Dreptul Iosif nu putem invoca împreuna pedepsire a celei violate cu violatorul ei pe motiv de provocare!
 • IC XC NI KA ► Arcas 23.04.2024 14:50
  Cine sau ce canon v-a pus pe dvs. judecătorul părintelui? Și al “nivelului”..?

  Cu ce a greșit părintele.. mai exact? Să înțeleg că..”nivelul” la care dvs. puteți fi “de acord” nu se încadrează în cele 3-4 luni laolaltă cu violatorul, ale părintelui? Și cum se traduce la dvs. “nivelul” în luni? De fapt cu ce nu sunteți dvs. de acord?

  Cu ‘nivelul’ părintelui?
  Așa este, nu toți suntem la nivelul dânsului..

  Credeți .. dacă puteți crede, că TOT, dar T O T ce (mai) este bine în țara asta e datorită Bisericii .. care atâtea nu a reușit să facă..în opinia dvs. Păi să o ajutăm noi să facă! Vă dați seama dacă am ajuta-o și noi ..dacă ne-am ruga și noi ..câte ar reuși să facă..Biserica, care suntem toți?!

  Presupun că știi că Biserica suntem noi toți cei botezați..

  Și, de asemenea, presupun că știi..că “unii prin alții” ..

  Doamne, miluiește.
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 17:10
  Știu că Biserica sunt cei botezați întru Hristos. Știu, din vedere, pe Părintele Tanase, de la începutul anilor 90. Știu ce reprezintă Părintele Tanase pentru conștiința BOR privind protejarea copilului născut și nenăscut. De aceea îl cinstesc pe Părintele și îi grafiez demnitatea de părinte cu majusculă. În cazul acestei conferințe avem o afirmație greșită a Părintelui că o fată/femeie violată este pasibila de închisoare, împreună cu violatorul ei, dar la o perioadă mult mai mică de detenție. Părintele nu a precizat în conferință în ce constă provocarea fetei/femeii la adresa violatorul, deși din cele afirmate în acel moment se poate deduce că e vorba de felul de a se îmbrăca. Posibilitatea de a mă pronunța cu privire la afirmația Părintelui îmi este dată de apartenența mea la BOR. Așa cum îl prețuiesc pe Părintele pentru tot ce a făcut și învățat bun și bine, până acum, așa îmi doresc că Părintele să înțeleagă că afirmația făcută în cadrul conferinței nu îl reprezintă și nu reprezintă Biserica!
 • IC XC NI KA ► Arcas 23.04.2024 19:12
  Părintele și și Biserica înțeleg f bine, nu cred că-i grija noastră..

  Și și noi cred că putem înțelege la fel de bine dacă și numai dacă avem faptele(!) părintelui ..căci demnitatea nu i-o dăm noi, cu atât mai puțin majuscula noastră. Nu-l interesează pe părintele majuscula noastră, ci majuscula..Lui Dumnezeu.

  Doamne, ajută.
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 19:26
  Am înțeles că dvs înțelegeți că Părintele și Biserica înțeleg foarte bine problematica abordată în conferința de la Constanța, și asta se vede foarte bine din activitatea Părintelui! Din păcate, exprimarea Părintelui nu a fost conformă cu activitatea sfinției sale și cu credința Bisericii!
 • Arcas ► IC XC NI KA 23.04.2024 19:28
  Nu am susținut nicăieri ca aș putea să dau eu Părintelui vreo demnitate! Nici că Părintele ar căuta laudele oamenilor! Interpretarea este tendențioasa!
 • IC XC NI KA ► Arcas 24.04.2024 01:11
  Nu i-o dați? ..dar ce faceți cu “grafiez demnitatea”? I-o recunoașteți? Ce trebuință credeți că are părintele ..de vorbe goale sau de fapte, el omul faptei fiind..

  Vorbele goale fără fapte sunt egale cu zero. Și mai puțin ca zero interpretarea vorbelor, părută tendențioasă.

  În veșnicie mergem după fapte, nu după interpretări sau .. exprimări. Înțelegeți?

  De ce credeți că părintele face ce face, mă rog, și se exprimă cum se exprimă? Oare din iubire de aproapele? Iar la dvs. de ce credeți că contează așa de mult exprimarea părintelui?
  Altfel spus, de ce credeți că contează așa de mult vorba, mută fiind, când fapta strigă?

  Doamne, miluiește.
 • INJECTIA FINALA 23.04.2024 02:28
  CEL MAI ȘOCANT ARTICOL LEGAT DE EUTANASIE.
  ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. EUTANASIEREA TUTUROR, DE LA COPII LA BĂTRÂNI, DE LA SUFERINZI DE TOT FELUL LA SĂRACI. NE PRIVEȘTE PE TOȚI.
  CUTREMURATOR.
  A DISTRIBUI CAT MAI LARG.
  RAZBOIUL RAZBOAIELOR OCULTEI ÎMPOTRIVA NOASTRĂ, A TUTUROR.
  REZULTATUL LUI DEPINDE DE IMPLICAREA CELOR CONȘTIENȚI, TREZIȚILOR.

  LA LUPTĂ, FRAȚILOR ȘI SURORILOR!

  Dr VERNON COLEMAN (CLOPOTARUL LUMII , AUTOR A 90 DE CARTI, BEST SELLER MONDIAL, UNUL DINTRE CEI MAI INSEMNATI LUPTATORI ANTI BIG PHARMA DE PESTE 60 DE ANI, FRATELE NOSTRU MAI MARE, BINEFĂCĂTOR AL UMANITĂȚII, ASTĂZI IN CĂRUCIOR RULANT, AMENINȚAT CU MOARTEA, EROU AL LUPTEI ANTIVAXXIN, MÂNUITOR AL SPADEI CUVANTULUI FĂRĂ PERECHE!
  NU ESTE MONETIZAT.

  ȘTERS DE PESTE TOT.
  VIZIBIL DOAR PE SAITURILE SALE:
  VERNONCOLEMAN.ORG
  VERNONCOLEMAN.COM
  O MINĂ SCANTEIETOARE DE INFORMAȚII ȘI SĂNĂTATE.
  CLIC TRADUCERE GOOGLE

  They want to kill you – Here’s how they’ll do it

  Dr Vernon Coleman
  Transcript of Vernon's latest video which is the scariest video you’ll ever watch.

  Click here if you would rather watch the video on Vernon Coleman's channel on bitchute

  This is the scariest video you’ll ever watch. You probably won’t see or read any of this anywhere else. And as usual it’s all true. I’m going to tell you how they’re going to persuade you to kill yourself. And if they don’t succeed in getting you to commit suicide, then I’m going to tell you how they’re going to kill you. This is scary. It’s taken me weeks to put this together and I still find it disturbing.

  It is April 2024 and welcome to video 335.

  I said in my last video that I was taking a break and I meant it. However, something else has come along that I have to warn you about.

  Euthanasia. Suicide by doctor.

  Euthanasia is being promoted as offering dignity and control.

  But in a growing number of countries all over the world the same lies are told.

  Everything you think you know about euthanasia is almost certainly wrong.

  Euthanasia is about saving money, collecting organs for the super- rich, killing disabled children, killing the mentally ill and reducing the money spent on caring for the poor and the disabled and patients in pain. Euthanasia isn’t painless and it’s all about saving money and harvesting organs for the rich.

  You think I’m exaggerating?

  Well, they killed one man because he was deaf. They’ve already killed people who were poor. And they’ve killed people who tried to change their minds. Euthanasia victims have died screaming – struggling to live. They’ll kill children who say they want to die – without their parents’ permission.

  Euthanasia victims are listed in the official statistics according to whatever disease they had last. So, someone with diabetes who is euthanized will have died of diabetes and not of euthanasia. This is the same trick they used to pretend that covid was killing millions. Remember, early in 2020 I pointed out that the rules and the PCR test allowed the authorities to label patients as covid deaths when they’d actually been run over by a bus or killed by an axe wielding madman.

  They won’t let me tell you about this on YouTube, on Facebook on Twitter or anywhere else except here on my Bitchute channel and on my website www.vernoncoleman.com.

  I am banned from every other form of media there is. Joe Biden’s White House even tried to get one of my books banned. No one was allowed to report that.

  Today, euthanasia is already legal in Belgium, Canada, Luxembourg, Netherlands, New Zealand, Spain, Colombia and parts of Australia as well as Switzerland and some States in America.

  A disabled woman in Canada was offered a place on her nation’s euthanasia programme because it was easier than adapting her home to her needs. A Canadian man who was facing eviction from social housing was accepted onto the country’s euthanasia program. A mother was accused of selfishness when she wouldn’t allow them to kill her disabled but life-loving daughter.

  For nearly 60 years I have chronicled the deceits of the medical profession and the drug industry.

  In February and March 2020, I warned that there was no pandemic, just the flu with better than average marketing. I warned that old people would be targeted – which they were. I also warned then about the vaccine that was coming and that would be as compulsory as they could make it. That was many months before there was a covid vaccine – which was, of course, as predicted, just another part of an on-going programme of corruption, deceit and killing. I was the first in the world to reveal the side effects of the covid vaccine.

  Now, they are ready for the next stage: death by doctor.

  This is what the conspirators have been working towards for decades.

  They’re preparing to turn the world into one big Jonestown.

  Euthanasia or death by doctor is the most evil, cold-blooded massacre since Genghis Khan made genocide fashionable.

  They’re planning to kill children without telling their parents. They’re planning to kill anyone who can’t look after themselves. They’re planning to kill anyone classified as disabled. And in case you haven’t noticed they’ve been busy expanding the list of people who are now officially classified as disabled. They’re planning to get rid of hospices and to abandon palliative care because it’s much quicker and cheaper to kill people than it is to care for them.

  Forget the self-serving myth that euthanasia is painless and dignified.

  There are no standardised methods for euthanasia and so, as a result, there are frequent cases of prolonged and distressing deaths. Patients being euthanized vomit, wake up from comas and can take up to seven days to die. No one knows what to do if an initial attempt at euthanasia fails. What should be done if a patient is semi-conscious? Should another attempt be made to kill them?

  The same drugs which are used for killing prisoners on death row are sometimes used to kill patients who have consented to euthanasia. But if paralysing drugs are used, the patient appears calm, peaceful and quiet – but that doesn’t tell us what the patient is experiencing.

  Unlike with prisoners, monitors are not used when a patient is being killed. This means that there is no evidence about what is happening.

  Experts fear that patients being killed may suffer intolerable, unbearable physical or psychological pain.

  The relatives of a woman in her 30s heard screams when she was supposedly being euthanized. The woman was suffocated with a pillow after drugs failed to kill her.

  An elderly, demented woman in Belgium was euthanized after her family decided that she should be killed. The doctor laced her coffee with her sedatives – while she was chatting with her family. The doctor gave another sedative by injection. The woman then stood up. Family members held her down while the doctor injected her and killed her. Judges declared that ‘the doctor did not need to verify her wish for euthanasia.’

  In his new book, Jack King reports that complications which have been recorded during euthanasia include: vomiting, tachycardia, sweating, gasping. One patient became unconscious 25 minutes after swallowing lethal medication but woke up and regained consciousness 65 hours later.

  Lethal injections cause severe pain, a sensation of drowning and quiet, unspoken terror in the overwhelming majority of cases.

  A woman needed a wheelchair ramp in her home. Her caseworker offered her a medical assisted death instead.

  A student went to hospital for help with her debilitating feelings of depression and hopelessness. The staff member she saw told her that psychiatrists were in short supply. ‘Have you considered euthanasia?’ she was asked. A hospital spokesman said that the hospital had followed protocols.

  A 61-year-old woman suffered from depression after a concussion sustained in a car crash. She was offered, and accepted, death by doctor as an alternative to treatment.

  A 61-year-old Canadian was killed by a lethal injection in 2019. His health problem was hearing loss. No medical personnel contacted his relatives ‘out of respect for patient confidentiality’.

  A man with a degenerative brain disorder was offered euthanasia so often that he began recording hospital staff. In one recording, a hospital ethicist told him that his care was costing the hospital ‘north of $1,500 a day’ and asked if he had ‘an interest in assisted dying’.

  A woman took her daughter to a hospital emergency room. Unprompted, the doctor informed the woman that her 25-year-old daughter, who has cerebral palsy and spinal bifida, was a good candidate for euthanasia. When she said No, the doctor called the mother selfish.

  Euthanasia is being offered to the mentally ill. Since there is now a major global epidemic of mental illness and general misery, this is a perfect background for selling euthanasia.

  And they’re killing children.

  Naturally, the world being what it is these days, the authorities will not tell the parents of those children what is being planned. The parents will only know after the event. They’ll get an email. ‘You may have noticed that your 12-year-old son did not come home from school today. This is because he enrolled in our Suicide for Students programme and we helped him to kill himself this afternoon.’

  How many children (and particularly teenagers) do not sometimes wish they were dead?

  ‘My boyfriend has broken up with me. I wish I were dead.’

  ‘I’ve been bullied on Facebook so much. I wish I were dead.’

  No problem, here at the Justin Trudeau Let’s Kill the Children centre we can deal with that for you. Like Mr Trudeau himself, it’ll just be a little prick. Just put your satchel and your lollypop down, lie down and your problems are over forever. We’ll ring your mum and dad later and tell them that you won’t be coming home. They can collect your body from the Justin Trudeau Morgue.

  The incidence of state sanctioned suicide is soaring – though as I’ve explained they fiddle the figures.

  Millions of younger people have been encouraged to regard every moment of temporary unhappiness or disappointment as a sign of a serious mental disorder. Doctors in the UK are now writing nearly 500,000 prescriptions for powerful, largely unsuitable antidepressant drugs to be given to children.

  This is a perfect background for selling euthanasia.

  The media has created fear and sadness and a sense of powerlessness and worthlessness. They have created the concept of a life not worth living.

  Is it really a coincidence that the subject of euthanasia is being promoted heavily by the media and by politicians at the same time as fear levels are at their highest for a very long time?

  And physical disabilities now merit euthanasia too.

  Back in 2010 the British Government quietly changed the legal definition of disability. Lots of people thought this was kind of them.

  You are now automatically classified as disabled (and, therefore, likely to be a suitable candidate for euthanasia) if you have, among other many things:

  Any visual impairment

  Any physical or mental impairment

  Any difficulty in communicating with other people

  Any difficulty in filling in forms

  Any difficulty in preparing and eating food

  Any difficulty in sitting down or standing up

  Any difficulty in using a computer

  Any difficulty in getting washed and dressed

  Any difficulty in following instructions

  Long covid – even though it doesn’t exist

  Menopause

  ADHD, autism, dyslexia

  Millions welcomed the change. The disabled can be permanently off work and receive benefits. But disabled people are candidates for euthanasia, whether or not they are willing to be killed.

  Campaigners speaking on behalf of the disabled have for many decades warned that the legalisation of assisted suicide would lead to society devaluing the lives of people who are disabled or elderly. The usually unspoken fear was that patients would be made to feel guilty if they didn’t kill themselves (or allow themselves to be killed).

  It’s happening.

  Death is seen as a viable alternative to costly and inevitably futile medical treatment.

  A paper in Canada concluded that Medically Assisted Death could dramatically reduce annual health spending.

  Vulnerable people will be killed (or will be expected to do a Captain Oates to save money and resources).

  One third of those taking part in Canada’s euthanasia programme perceived themselves to be a burden on their family, their friends and on their caregivers. Many worried about the amount of money that was being spent on caring for them.

  Unsurprisingly, euthanasia is rapidly becoming one of Canada’s fastest growing causes of death.

  A woman who was living on disability payments and who had failed to obtain affordable housing ended her life under Canada’s assisted-suicide laws. ‘The Government sees me as expendable trash,’ she said.

  Canada’s Supreme Court ruled that the previous law which excluded people with disabilities from the death by doctor scheme was unconstitutional.

  Amazingly 27% of Canadians believe that euthanasia should be expanded to include people who aren’t ill but who are poor. And 28% of Canadians would offer ‘death by doctor’ to the homeless.

  Euthanasia was supposed to be offered only to people who were terminally ill. But who knows what is incurable and what isn’t? A cure may be just around the corner. The patient’s problem may disappear without treatment. The diagnosis might be wrong. The doctor may not be aware that a cure is available. An available cure may be deemed too expensive. I’ve known patients diagnosed as having weeks to live who were still alive a decade later.

  With mental health problems, the worries are even greater. But there won’t be a chance for a better day. The sensitive and the vulnerable will be dead.

  The elderly are being killed off first, of course, being made to feel guilty if they don’t submit to euthanasia. Conditioning, propaganda and predictive programming are all being used to promote the idea that older citizens have a duty to die when they reach 70 years of age.

  Enthusiasts like to claim that doctor assisted suicide is essential because people are living longer and, as a result, the global population of elderly people is growing out of proportion. The only sensible thing to do, the argument goes, is to kill off the excess old people to preserve space and resources for the young.

  As I first explained back in the 1970s, that’s a myth.

  Improved sanitation facilities and better drinking water supplies meant that the number of babies dying – and the number of women dying in childbirth – fell dramatically at the end of the 19th century and the start of the 20th century. That is what has resulted in a bigger population and more old people.

  Life expectation for adults has not risen appreciably during the last century. Take a look at my book `How to Live Longer’ for the proof.

  So why are so many countries legalising death by doctor?

  One reason is that a bunch of conspirators claim that it is necessary to reduce the size of the global population. They want to cut the world’s population down to 500 million. There is plenty of food to feed billions more. But much of the food is in the wrong place at the wrong time.

  The conspirators have two fundamental policies: ‘End global poverty by killing all the poor people’ and ‘End disease by killing all the sick.’

  You have to follow the money if you want to find the truth.

  The disabled and the elderly are now widely regarded as of little or no financial value.

  And then there are pensions, of course.

  Many of those who receive State pensions believe (quite erroneously) that the money they have paid in taxes has been put aside to pay their pensions. But pension programmes are simply huge Ponzi schemes. State pensions are paid out of today’s taxes. In twenty years’ time, pensions will be paid out of the taxes which are paid by workers in twenty years’ time. If the size of the aged population can be cut, the annual savings will be measured in billions of dollars.

  After thousands of elderly people were murdered in hospitals and care homes during the lockdowns – remember I called it murder at the time – politicians boasted with glee that the financial savings, in unpaid pensions, would be huge. The more people they kill, the more money they’ll save.

  The pro-euthanasia programme is nothing to do with reducing pain or distress: it is all about saving money.

  It is a lot cheaper to kill people than it is to provide palliative care.

  Take a look at what is happening in Holland.

  The advocates of killing-by-doctor in Holland don’t like to use the word ‘kill’, of course. They much prefer anodyne phrases such as ‘physician assisted suicide’ or ‘aid in dying’. You can call it ‘medically assisted suicide’ or ‘death with dignity’. But don’t call it killing or murder. They’ve mastered the art of state approved slaughter.

  Doctors will kill people of any age and they will kill people who are demented or depressed or who have long-term, chronic disorders. An 18-year-old with psychiatric problems was killed by doctors.

  They will, indeed, kill just about anyone. They’ll even kill you if you are just ‘tired of life’. A petition, signed by a number of prominent Dutch citizens, has suggested that euthanasia should be available to everyone over the age of 70 who feels a bit worn out.

  Plans were announced for a law that would allow ‘assisted suicide’ if a patient ‘felt that they had completed their life’ (whatever that means). It was said that the needs of older people should be met if they were struggling with mobility problems, a loss of independence, fatigue or loneliness. Meeting their needs shouldn’t involve walking sticks, wheelchairs, dietary help or companionship but death by doctor.

  Way back in the 1990s, a 50-year-old social worker felt so miserable that she said she wanted to die. So her doctor gave her a glass of poison to drink. And she duly died.

  Today, they’ll kill you if you are demented or have an existential problem you can’t cope with. They’ll kill you if you are lonely or depressed or not much use.

  Older patients are deprived of food, water, diagnosis or medication. And then, when they feel pretty damned uncomfortable and miserable, they’re offered a death pill.

  ‘You’ve had a long life, why are you hanging on when your time is up? You’re using up valuable resources.’

  And they’ll kill children as young as 12-years-old.

  The enthusiasts promoting ‘death by doctor’ in Holland now even have a ‘Euthanasia Week’ where they can share propaganda promoting euthanasia.

  Individuals can make a ‘Living Will’ or ‘Advance Directive’ in which they sign up for euthanasia at some future time. Don’t try to change your mind because living wills are legal documents which cannot be easily rescinded.

  One patient fought back while doctors were giving her a kill shot. The relatives held the patient down while the needle went in. The patient was screaming as well as fighting. Courts later cleared the doctors (and presumably the family) of any crime.

  And look again at what is happening to hospices and palliative care around the world. Funding for both is disappearing. There’s plenty of money for gender displacement clinics but none for hospices or palliative care.

  Hospices have to find three quarters of their funding themselves. Just imagine the outcry if, for example, infertility services or cosmetic surgery clinics relied on jumble sales, car boot sales, bucket collections and charity shops to survive?

  The aim is clearly to reduce palliative care just as the availability of euthanasia is increased. The same thing is happening all around the world.

  What the world desperately needs, of course, is more mobile palliative care services with doctors and nurses available to visit patients who are dying and who are in their own homes.

  But the opposite is happening.

  Just a few decades ago, doctors in Britain visited their patients at home during the daytime, during the evening, at weekends and on bank holidays. Nowhere in the world was there a better 24 hour a day GP service than in Britain. Today, the average GP earns well over £100,000 a year with a £50,000 vaccine bonus and works just 25 hours a week. Accountants and librarians work longer hours than GPs.

  Health care in Britain has been destroyed by this. There is more untreated illness and more people are suffering from chronic illnesses and suffering unnecessarily. Patients have little alternative but to call for an ambulance or visit their nearest Accident and Emergency hospital department. Many of these patients have problems which could be dealt with by a GP in five minutes but the vastly increased pressure means that the average waiting time for an ambulance has gone in many areas from minutes to hours, and in Accident and Emergency departments patients wait days to be seen. It is now by no means exceptional for patients to die while waiting to be treated. Last year over 100,000 people over 70 waited more than 24 hours in A and E.

  The result is that millions of people are on never ending waiting lists.

  And many never get there. Turn up at a hospital, in an ambulance and sedated and they’ll offer you instant death instead of hours of waiting and pain.

  The same deterioration has taken place around the world and it has led to a dramatic increase in the number of people agreeing to have Do Not Resuscitate notices placed on their medical records and accepting euthanasia as the only viable option.

  And there is one other reason why the establishment is so keen on euthanasia: it will release a good many organs for use. If people are left to die naturally, their organs will deteriorate and begin to rot but if they are killed at the right time, their organs can be harvested in good condition – as they’re needed.

  Organ donation started out as optional and voluntary but has become the default position with citizens having to opt out of giving their organs – possibly while they would like to be still using them.

  There is no little irony in the fact that patients being encouraged to die might themselves be saved if they were considered important enough to be treated as organ recipients rather than as organ donors.

  Doctors have been told to suggest organ donation as, if not an incentive, kind of ‘consolation’ for the person’s own loss of life.

  Since organ transplantation is extremely expensive, and health services are cutting costs, it is inevitable that the organs taken from patients who have been murdered by the State will be reserved for politicians and billionaires.

  Euthanasia is now global. In America, death by doctor is being pushed by politicians, lobbyists and lawyers. Death by doctor is being sold as freedom, as a choice, as a human right.

  The right to die has become the duty to die. In Oregon and Washington, well over half of requests for assisted suicide cited ‘feelings of being a burden’ as significant reasons for their requests.

  Just how enthusiastic would anyone be if doctors simply shot their patients in the head instead of injecting them? Doctors agree that the quickest, simplest, most painless, most dignified and cheapest way to kill people is to shoot them in the head.

  Or maybe gas chambers could be introduced. They are cheap and effective and can be used to kill a number of people at a time.

  Suicide by doctor isn’t legal yet in the UK but the Brits have had an excellent substitute. Back in the 1990s something called the Liverpool Care Pathway was introduced. This allowed doctors and nurses to kill anyone over70 whom they didn’t like by the simple expedient of not giving them food or water.

  Years ago the Liverpool Care Pathway was put out of bounds as being unethical, painful, distressing and wicked. But doctors and nurses still use it. And speed it up with a kill shot of morphine and midazolam. This was very popular during the covid fraud and was used to free up whole hospital wards so that nurses and doctors could get on with rehearsing their TikTok dance steps.

  And then there were the Do Not Resuscitate notices which I have warned you about many times over the years. DNR notices have been put on patients’ notes without their permission and even against their wishes.

  Euthanasia, supported by the media, will be legalised in the UK very soon.

  Who will decide who can or should die? Will it be patients themselves, relatives, nurses, social workers or just any old neighbourly busy body? Suicide has gone from illegal to optional. How soon will euthanasia become compulsory and for whom?

  When euthanasia is made legal worldwide then Pandora’s Box will be open. And no one will ever be able to close the lid. The laws are always extended to include people who are deaf or diabetic or 16 and feeling fed up with the world.

  Who is going to be trained to help with euthanasia?

  The problem, of course, is that good, caring doctors and nurses are trained to keep people alive and refuse to kill their patients. Most hospices refuse to have anything to do with euthanasia.

  This will leave patients in the hands of people who are not experts in end of life care or of pain management.

  Either euthanasia will be provided by a small group of itinerant doctors who will travel around the country killing patients they don’t know - the modern equivalent of the professional hangmen who used to travel around with a supply of rope.

  Or euthanasia will be provided by technicians who have as little as six hours’ online training. I suspect that many of the people who will be attracted to work as hired killers will be psychopaths, murderers and assassins who will enjoy killing people.

  Remember that the vast majority of people who, for whatever reason, attempt to commit suicide and fail, later give thanks that they have failed. With ‘death by doctor’ that possibility is lost.

  Can doctors bring up the subject of assisted death without influencing their patients? Or frightening them unnecessarily? Is it really a doctor’s job to offer to kill their patient?

  If you want to know more about how they are going to kill us, please read a new book called `They want to kill us’ and it’s written by Dr Jack King. It’s the only truly honest account of their evil plan I’ve ever read and I’ve bought copies to give away. Please do the same. There’s a link to the book in the box below. And please share this video as widely as you can.

  Discussing euthanasia would make a great TV or radio debate.

  But the authorities will never allow a proper debate – just as they will never allow a debate about vaccination or the covid fraud.

  Unless you share this video or distribute copies of Dr King’s book then I’ve wasted my time, mankind is lost and we’re all finished. It’s as simple as that. This video is not monetised and nor is my website.

  Please remember you are not alone. More and more people are waking up. And once they’re awake they don’t go back to sleep.

  Distrust the Government, avoid mass media and fight the lies.

  And thank you for watching an old man in a chair. I’m old, my eyes are going, I have difficulty using a computer and I’m worried. However old you are, you should be worried too.

  Click here to purchase Jack King's shocking new book "They want to kill us" Please buy copies to distribute to family and friends so that we can share the important truth together.

  Copyright Vernon Coleman April 2024

  Home
 • A. 23.04.2024 08:41
  Din pacate problema este pusa gresit. Nici o fata nu doreste sa fie violata. Fetele acestea vor sa fie iubite, sa fie importante, sa atraga atentia, tot din lipsa unei afectiuni adevarate. Din nefericire in familie nu sunt invatate cum arata aceasta iubire, si nici societatea nu le prea ajuta. Peste tot provocare. Eu nu as condamna fetele, ci pe parintii lor care nu le iubesc nici cat sa le invete sa se protejeze de pradatori, scoala care le permite sa vina imbracate oricum din lipsa de autoritate, pe legislatorii care se duc in parlament sa se imbogateasca, mass-media care promoveaza numai desfraul, chiar pe popii pe popii care in loc sa faca cateheze si sa invete poporul se tin de afaceri (unii). In definititv o minora nu are prea mult discernamant, ar trebuie sa fie mai bine pazita. Cele cateva luni de inchisoare pe care le-ar merita pentru ca a provoacat, sunt inlocuite de trauma violului, si lectia e destul de dura, numai sa fie invatata.
 • Passagero 23.04.2024 10:54
  Invataturi sfinte, pentru viata si zile bune pe acest pamant, fericiti sunt cei ce le asculta si le urmeaza !
 • Star 03.05.2024 15:38
  Subscriu intru totul ceea ce spune Părintele! Doamne miluiește-ne!

  Hristos a înviat! Praznic luminos!
 1. Manuela Hărăbor spulberă filmul lui Ciprian Mega, ”21 de rubini”: ”O mizerie neo-marxistă. Mă întreb de ce nu apare în film cel care a tăiat și a spânzurat în ultimii ani în interiorul BOR-ului și care încă nu a fost înlăturat, respectiv Vasile Bănescu”

 2. Premierul Slovaciei a fost împușcat de un progresist - transportat de urgență la spital - FOTO/VIDEO. Robert Fico s-a exprimat adeseori împotriva Ucrainei lui Zelenski și a războiului susținut de NATO și a respins Tratatul OMS și ”Circul Covid”. UPDATE

 3. Pr. Călin Sămărghițan: ”21 de rubini” al lui Ciprian Mega

 4. Filmul lui Ciprian Mega, apărat cu năduf de NEPOMENITORI, schismaticii anti-BOR. Ce cred simplii ortodocși: Filmul este o interferență a zonelor demonice. Un preot nu ar trebui să fie regizor. Trebuie să aleagă: Dumnezeu sau Mamona?

 5. Noua Ordine Mondială: Marea ofensivă din septembrie (I) - Accelerarea Agendei 2030

 6. Scandal monstru la Eurovision. Reprezentanta ”non-binară” a Irlandei a făcut un show satanist care i-a pus pe fugă chiar și pe fani

 7. Cel mai controversat și discutat film al momentului: 21 DE RUBINI - VIDEO INTEGRAL

 8. Elena Dulgheru: ”21 de rubini” - tabloul social este dominat de nedreptate, din care cu greu se străvede o firidă de speranță și de har izbăvitor

 9. Parlamentarii germani propun ca dronele rusești să fie doborâte de pe teritoriul României

 10. Politicianul german homosexual Martin Neumaier s-a filmat cum linge toaletele publice și se unge cu fecale pe față - VIDEO Bizar

Ultima oră

23:03

Un palestinian creștin-ortodox oferă detalii despre calvarul pe care îl îndură creștinii din Gaza - “Există o intenție clară de anihilare a poporului palestinian” - VIDEO

22:33

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, dialog cu Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă, monahul Filotheu Bălan și Prof. Florin Popescu, despre calculul datei Sfintelor Paști, semnificația sărbătorii Învierii, manifestările lui Hristos cel Înviat – VIDEO LIVE

22:19

DNA, primele precizări despre dosarul care l-ar viza pe Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

21:02

Scrisoare spre știința prim-ministrului Marcel Ciolacu și către ministra Învățământului Ligia Deca - Despre rectorul plagiator Dan Marcel Iliescu de la Universitatea Ovidius din Constanța

20:32

Focuri de armă la granița României cu Ucraina: Un bărbat care încerca să treacă ilegal granița către România a fost împușcat în cap

19:38

Dr. Ana Mihalcea prezintă o descoperire a doctoriței Geanina Hagimă: Un document oficial al SUA - “Armele biologice reprezentate de bacterii modificate genetic producătoare de amiloid pot explica cheagurile imense” la injectați

17:35

Cum se simte Florin Piersic. Ce mesaj a transmis marele actor prin medici - “O să spună lucrurile pe care nu le-a spus până acum”

15:45

Vladimir Putin susține că Rusia nu a refuzat niciodată să negocieze cu Ucraina: ”Au aruncat acordurile noastre la coșul de gunoi”

14:57

De ce un Guvern Mondial ar fi Sfârșitul Lumii

14:25

Parteneriat Opoziția: Dincolo de aparențe – conflictul din Ucraina

13:18

Președintele Slovaciei: Robert Fico a scăpat de moarte "la mustață"

12:42

Declarația comună a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

10:37

Proprietarii de vehicule electrice spun că mașinile lor îi îmbolnăvesc - o șoferiță susține că Tesla i-a provocat sângerări nazale, dureri corporale și căderea părului

10:21

Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, a ajuns, joi, în Alba Iulia

09:14

Israelul anunță că trimite trupe suplimentare în Rafah și intensifică operațiunile militare