Dezmăț ezoterist la Trinitas TV, cu Dorel Vișan în rolul principal: ”Noi nici nu cunoaștem viața lui Iisus de la 12 ani până la 30. A fost scoasă din Evanghelie.” Părintele Dan Bădulescu, despre Dorel Vișan: ”El se mai consideră creștin ortodox?”

De Alesandru Anghel  /  

Filmare reclamată în mod fals de Trinitas TV pentru a fi ștearsă de YouTube. VIDEO:

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Îl iubim și ne rugăm pentru actorul Dorel Vișan dar mai mult iubim Adevărul
 
La doar câteva săptămâni de la conferința Holistic Fest Sibiu (1), care a stârnit revolta credincioșilor din toată țara, prin promovarea unor învățături străine de Biserica Ortodoxă, (credința în reîncarnare, „beneficiile” meditației yoghine, teorii privind modificarea Evangheliei prin omisiunea unor părți referitoare la viața Mântuitorului și alte enormități de acest fel), pe pagina de facebook a Trinitas TV a fost redifuzată, pe 8 ianuarie 2024, emisiunea „Biserica Azi. România lui Dorel Vișan”(2), realizată în decembrie 2022 și moderată de Cristian Gava. Iată mai jos câteva din afirmațiile scandaloase ale maestrului Vișan, reluate pentru al doilea an consecutiv, ca să le intre bine în cap românilor:

„Este un sistem de viață care nu aparține Occidentului, aparține lumii asiatice. Ei consideră omul ca ființă energetică, așa cum e și Dumnezeu. Pe noi ne-a dus în eroare vorba asta, că omul a fost făcut de Dumnezeu, după chip și asemănare. Și atunci am crezut că Dumnezeu este așa cum suntem noi. Nu! Asemănarea noastră cu Dumnezeu nu este fizică, este energetică!”

„De altfel, noi nici nu cunoaștem viața lui Iisus de la 12 ani, până la 30. Sunt documente, eu am văzut niște documente despre viața lui Iisus. Ea a fost scoasă din Evanghelie, ca și anumite lucruri care n-au convenit unora.” VEDEȚI ȘI VIDEO MAI SUS

Nu ne miră deviațiile de la Dreapta Credință ale ezoteristului Dorel Vișan, ci îngăduința cu care acestea au fost (re)difuzate de postul de televiziune al Patriarhiei Române. Ne întrebăm, oare se încearcă impunerea unei noi spiritualități (New Age), chiar de pe platourile Trinitas
 
E greu de înțeles cum a fost posibil ca, după scandalul produs de hulele lui Dorel Vișan la adresa credinței și a preoților ortodocși, de la Holistic Fest, postul Trinitas să reia cu nonșalanță aceleași rătăciri, aprobate cu zâmbetul pe buze de jurnalistul amator Cristi Gava.
Un posibil răspuns s-ar contura, dacă avem în vedere apartenența lui Dorel Vișan la Rotary Club Gherla (3), al cărui membru de onoare este, precum și strânsa prietenie cu Adrian A. Toader-Williams, mare maestru al ordinului masonic Umaniterra (4), alături de care a realizat mai multe emisiuni (5), în cadrul așa-numitului „Proiect de Țară – Recâștigarea demnității și identității naționale a românilor și a României”, prin care cei doi solicită schimbarea imnului „Deșteaptă-te, române!” (fiind deranjați probabil de referirea la „preoții cu crucea-n frunte) și a drapelului național (6)… 

Așa s-ar putea explica și modul cameleonic în care Dorel Vișan trece de la un personaj la altul, de la propovăduitorul Dreptei Credințe, la susținătorul declarat al religiilor orientale, metamorfoză care provoacă multă derută între credincioși. Cuceriți de discursurile bine studiate, susținute de cunoscutul actor de-a lungul timpului în multe biserici și mănăstiri din România, unii ierarhi i-au înmânat distincții, iar alții l-au invitat să împărtășească publicului câte ceva din profunda sa înțelepciune.
 
Astfel, se pare că cei doi prieteni, masonul Adrian A. Toader-Williams și Dorel Vișan, sunt bine văzuți și primiți, spre exemplu, la Mănăstirea Mihai Vodă din Turda, unde au fost prezenți pe 8 noiembrie 2023, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil.
 
Ei au apărut zglobii în fotografii alături de duhovnicul mănăstirii, ierom. Efrem Crișan (7) și de stareța Andreea Zdrobău (8).
 
Potrivit propriilor afirmații (9), Dorel Vișan a predicat la Mănăstirea Mihai Vodă și în septembrie 2022, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului. 

Un alt exemplu: pe 16 ianuarie 2023, Dorel Vișan a fost prezent la Centrul Eparhial Suceava, în cadrul unui eveniment organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic (10), moderator și inițiator al evenimentului fiind nimeni alta decât prof. Daniela Ceredeev, căreia peste 200 de ONG-uri și intelectuali români i-au cerut demisia din funcția de purtător de cuvânt al ISJ Suceava, ca urmare a viziuni sale educaționale neomarxiste cu privire la Manualul egalității de gen (11).

Demn de remarcat este și faptul că Dorel Vișan a fost distins, anii trecuți, de către ÎPS Mitropolit Laurențiu Streza, cu „Crucea șaguniană pentru mireni” (12), distincție specială care are ca menire răsplătirea specială a persoanelor cu o contribuție aparte în viața Bisericii Ortodoxe.   

Dar să vedem, concret, cum apără Dorel Vișan Biserica Ortodoxă Română? Se pare că modelul Vișan este foarte asemănător cu modelul Șoșoacă, dacă nu cumva fac parte ambii din același plan de prozelitism New Age, în calitate de „apărători” ai ortodoxiei și ai neamului.
Tot în prag de sărbători, mai exact pe 21 decembrie 2023, bravul „apărător” al credinței ortodoxe a fost prezent pe canalul AlbaCarolinaTV (13), într-o discuție cu dr. Mircea Frențiu, dovedindu-se tributar acelorași învățături de factură New Age.

„Dogma-i dogmă: un adevăr impus de niște oameni limitați, nu de Dumnezeu…”

„Sunt două teorii: teoria științei și teoria patristică (a părinților), care sunt incompatibile. Nici știința, nici religia nu pot ști și nu pot spune cine este și unde este Dumnezeu. Dimpotrivă, știința se ferește să recunoască că din materie moartă poate să devină materie vie, iar religia spune așa: părinții au un simț al lucrurilor nevăzute. Și atunci ei, pe baza acesui simț al lucrurilor nevăzute au dat aceste dogme, ba chiar au ajuns la concluzia că o dogma este adevărul comentat de Sfinții Părinți. Dar doma-i dogmă: un adevăr impus de niște oameni limitați, nu de Dumnezeu.”

„Cel mai mare yoghin al lumii, Milarepa, spunea așa: corpul meu este produsul ignoranței. Eu sunt format din sânge și carne, dar flacăra ce aprinde focul din mine este puterea de percepție a conștiinței mele. Deci aici este relația noastră cu Dumnezeu.”

„Evanghelia șterge istoria Lui Iisus, până la vârsta de 30 de ani… Dar nu mai zic, că nu le place la ortodocși!...”
„Este o problemă pe care eu o spun mereu, legată de Evanghelie, pentru că Evanghelia îl cunoaște și îl predică pe Iisus până la 12 ani, când era în Templu și îl caută părinții și vine mama și-i spune: «Fiule, te-am căutat peste tot și suntem îngrijorați.» Și ultimele cuvinte ale lui Iisus au fost: «Nu știați că trebuia să Mă căutați în casa Tatălui Meu?» Din acel moment, Evanghelia șterge istoria lui Iisus, până la vârsta de 30 de ani, când vine pentru Botez. Această perioadă există în scrierile mistice și în anumite cărți sacre, dar la alte religii și nu la religia creștină. Dar nu mai zic, că nu le place la ortodocși!...”
„Dacă a fost atâta tevatură și L-au păzit, și Irod a vrut să-L omoare și dintr-o dată, după 12 ani, ai uitat de El... Aici e ciudat, cum funcționează dogmele religioase. Și te duci la Niceea, după 300 de ani, și spui că Fiul este de aceeași substanță cu Tatăl! Sunt lucruri care pot fi discutate, care pot fi crezute, pot fi necrezute. (…) Iisus, după părerea mea, este un ideal, nu este un idol. Faptul că El este considerat un idol care stă de-a dreapta Tatălui… îi greu să ajungi la El. Dar ce spune Iisus: acolo unde vă veți aduna doi sau trei în numele Meu, acolo voi fi și Eu. Deci El trebuie să rămână aici, ca om, între noi!” 

Realizând o analiză ortodoxă a învățăturilor New Age lansate în spațiul public de către Dorel Vișan (14), Părintele Dan Bădulescu, la rândul lui fost artist de scenă cunoscut, ca membru al celebrei trupe „Roșu și Negru”, se întreabă (VIDEO mai jos):

„El se mai consideră creștin ortodox? Dar Crezul îl știe? Crezul este înșiruirea de dogme. Noi avem un Crez foarte clar, pe care îl accepți sau nu. Dogmele, din punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe, sunt adevăruri descoperite sau revelate de Dumnezeu acestor Sfinți Părinți. Adevărurile exprimate în Crez (și care sunt toate dogme) sunt insuflate de Duhul Sfânt și sunt eterne și neschimbabile în timp și spațiu. În momentul în care te abați de la dogmă, ajungi în erezie. (…) Dacă pui la îndoială asemenea adevăruri de bază de credință, înseamnă că ai rupt-o total nu doar cu ortodoxia, ci și cu orice denominație creștină. Discursul său nu mai este unul creștin.”

Tot ca „apărător” al credinței ortodoxe apare Dorel Vișan în discursurile ținute pe marginea filmului „21 de rubini”, regizat de pr. Ciprian Mega. În seara lansării filmului, Dorel Vișan și Diana Șoșoacă au dat un interviu realizatorului TV, Luis Lazarus15, în care cei doi au vorbit despre corupția din biserică:

„Răul este atât de extins și cangrena este atât de mare - a spus Dorel Vișan - încât nu știu dacă nu trebuie tăiat membrul.” Asemenea lui Vișan, Diana Șoșoacă a afirmat: „Avem nevoie de o biserică curată și în spiritul Adevărului. (…) Și, da. Uneori este nevoie să amputezi un membru. Așa e la cangrenă. Acum întrebarea este: ce membru trebuie tăiat? Și de unde până unde?”
 


Ne întrebăm, cum ar putea fi salvată Biserica Ortodoxă de cangrenă, în accepțiunea celor doi participanți la Conferința Holistic Fest Sibiu? Despre ce amputare ar putea fi vorba, mai exact? Nu cumva afirmațiile fac trimitere la ideea că actuala Biserică Ortodoxă, cea „bolnavă” de toate relele prezentate în filmul preotului Ciprian Mega, trebuie înlocuită cu una nouă, și anume Biserica New Age? 

Să nu uităm că senatoarea Șoșoacă a prezentat publicului mai multe variante de autentici oameni „spirituali”, între care se numără și falsul preot Adrian Singurov (adeptul sectei „Ortodoxia Cuantică”), schismaticul Cosmin Barză din Tg. Jiu sau șamanul Ovidiu Coșbuc. De remarcat și faptul că de promovarea acestora s-a ocupat și canalul Zeus Tv, al lui Lazarus, canal care abundă în emisiuni cu tentă ezoteristă.

Rămâne suspectă legătura dintre Șoșoacă, Vișan, Lazarus și Mega, pe care se pare că îi leagă un scop comun: atacurile repetate la adresa credinței ortodoxe și a conducerii BOR, prin care cei patru își propun, după toate probabilitățile, să pună în practică spusele Mântuitorului: „Bate-voi păstorul și se vor risipi oile turmei". (Mat.26:31)

E adevărat că pădure fără uscăciuni nu există, dar credem că răul semnalat de părintele Ciprian Mega este cu mult mai mic decât otrava ereziilor cu care prietenul său, Dorel Vișan, se străduiește, de ani buni de zile, să înșele credincioșii români, căci erezia este un păcat împotriva Duhului Sfânt, iar păcatele împotriva Duhului Sfânt nu se iartă!

Și pentru că nu putem rămâne pasivi în fața asaltului orchestrat, mai nou, chiar din studiourile Trinitas TV, din umbra cărora Vasile Bănescu se pare că dirijează sinistra simfonie New Age, ne vedem datori să luăm atitudine, solicitând delimitarea oficială a postului de televiziune al Patriarhiei Române de afirmațiile smintitoare ale actorului Dorel Vișan.
 
De asemenea, considerăm că e de datoria mitropolitului Ardealului, ÎPS Laurențiu Streza, să-i retragă lui Dorel Vișan „Crucea șaguniană pentru mireni”, până când acesta va îmbrățișa din nou ortodoxia, pe care a hulit-o și a trădat-o, fără rezerve, făcând o mărturisire publică de credință, prin care să se dezică de toate ereziile pe care le-a strecurat în mod veninos în mințile și sufletele românilor.

O atitudine pasivă în fața tăvălugului păgân care lovește din ce în ce mai mult în ființa poporului român echivalează cu o aprobare tacită, pentru care cu toții vom avea de dat un greu răspuns.    
 
VIDEO ANALIZĂ MAI JOS - LA FINAL GĂSIȚI ȘI O FILMARE DE PE FACEBOOK CU „MAESTRUL” DOREL VIȘAN:
Călugărul ieromonah Eftimie Mitra și un preot foarte cunoscut dezbat Cazul Vișan. Afirmațiile anti ortodoxe ale lui Dorel Vișan au scandalizat o parte dintre credincioșii ortodocși din România, dar și pe unii din mediul protestant, deoarece învățăturile New Age răspândite în mediul public de către "apostolii" noii mișcări religioase globaliste atacă însăși dumnezeirea lui Iisus Hristos. Acest aspect este dezbătut în emisiunea de față de către pr. Dan Bădulescu, care ne oferă câteva explicații.
 
NOTE:VIDEO FACEBOOK:
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Monahul Filotheu – Cuviosul Arhim. Justin Pârvu și Sfinții Primului Sinod Ecumenic

România – Ukraina 3-0

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (16)
 • IC XC NI KA 11.01.2024 22:10
  “Răul este atât de extins și cangrena este atât de mare - a spus Dorel Vișan - încât nu știu dacă nu trebuie tăiat membrul.”

  Așa este, păcătosul adevăr greșite .. despre el însuși. Dumnezeu precis știe dacă trebuie sau nu tăiat “membrul” zis și păcat, și nădăjduim să-și vină în fire, la fire. Precum vrea și Dumnezeu ca “toți să se mântuiască și la cunoștința adevărului să vină” (1Timotei 2,4).

  “Asemenea lui Vișan, Diana Șoșoacă a afirmat: „Avem nevoie de o biserică curată și în spiritul Adevărului. (…) Și, da. Uneori este nevoie să amputezi un membru. Așa e la cangrenă. Acum întrebarea este: ce membru trebuie tăiat? Și de unde până unde?”

  Idem și la dna. cu amendamentul-întrebare: cine o naște ..pe biserica curată? Dânsa?

  Doamne, miluiește.
 • DanielaBMED 11.01.2024 22:31
  Membrele Bisericii au diferite grade și stadii de boală și de boli. Dumnezeu le taie sau le lasă, le vindecă sau nu. Biserica rămâne în viață așa cum este, cu bolile ei... Vrem să fie cât mai sănătoasă. Dar eu, eu, sunt un membru sănătos ? Pe ce criterii mă ține Dumnezeu încă și n-am murit ? - că scriu aici bla-,bla ... Sau pe dânșii că vorbesc fel și fel de traznai la tv despre credință, Biserică curată, Mântuitorul, religii, știință, trăncăneli inteligente...? Dânșii sunt membre sănătoase ? La rădăcina "pomului" fiecăruia din noi stă o secure care așteaptă să vadă cât și ce "rodim". Dacă ne-am vedea pe primul loc de propria mântuire ce bine ar fi ! Căci și mâine putem fi "amputați" și eu și tu și ei... De ce îi vedem pe alții mai cangrenati decât pe noi înșine ?? ... Aveți dreptate, ...IC XC NI KA... Cine naște o Biserică curată ??
 • DanielaBMED 11.01.2024 22:18
  Da ! Sunt smintitoare afirmațiile și atitudinea lui Dorel Vișan , el însuși fiind rătăcit. Mândria îl doboară crezând că înțelege mai multe decât "oamenii limitați" - Sfinții Părinți. A amestecat de toate, încercând să-i "împace" pe toți. Despre Mântuitorul vorbește total aiurea în câteva citate de mai sus. Poate că actorul s-a scrântit "nițel" la bătrânețe și câștigă și ceva bani din interviuri. Astfel păstrează reflectoarele și la peste 70 ani asupra sa... Dumnezeu să ne lumineze pe toți ! - și pe dânsul, care s-ar putea bucura de o liniște mai benefică, mai ales mântuirii sale și a altora, dacă s-ar retrage pentru a înțeleage mai bine adevărurile ( Adevărul ! ) ortodoxiei. Iar TAINELE dacă vor rămâne taine, nu-i bai ! Vorbim noi despre Sfinții Părinți ? ... Vai de noi !
 • Vasile Pdure 12.01.2024 00:02
  Dorel..
 • o.c. 12.01.2024 09:17
  SOS RO = SOROS
 • Dorel Mircea 12.01.2024 10:16
  Se impune o rectificare - in tinerețe, actualul pr. Dan Bădulescu, vrednic slujitor al Domnului, a fost membru al grupului rock Sfinx (nicidecum al aceluia menționat în text), nume de referință al genului de la noi.
 • Cc Cc 12.01.2024 10:23
  Dorel Vișan: „Evanghelia șterge istoria lui Iisus, până la vârsta de 30 de ani… Dar nu mai zic, că nu le place la ortodocși!...” Definitoriu pt el- nu se consideră a fi „la ortodocși”!
 • Carbid 17.01.2024 00:01
  exact din cauza acestei istorii șterse de până la 30 de ani vișn nu s-a putut sfinți, despatimi si s-a facut escrokerist…Mare caracter!
 • dinozaur2001 12.01.2024 13:23
  Domnul Visan cred ca s-a nascut sa fie militist dar a ajuns actor. A avut roluri foarte faine de militist. Acum saracul continua cu succes aceasta cariera de militist
 • Cronicar Ortodox 13.01.2024 07:03
  @Alesandru Anghel

  Iubim Adevărul și ne rugăm pentru păcātoși (dintre care cel dintâi sunt eu). Așa mărturisește preotul, în cadrul public, înainte de împărtășirea credincioșilor, așa TREBUIE SĂ FACEM ȘI NOI, RESPECTÂND SFÂNTA TRADIȚIE.
 • Rusi 13.01.2024 15:14
  Dorel Vișan si-a gresit cariera, trebuia sa se faca circar.
 • Carbid 17.01.2024 00:02
  ESTE CIRCAR...
 • Marcel Popescu 8715 13.01.2024 18:40
  Bună seara!
  Ce nu mi se pare în regulă este toleranța admin.site vis-a-vis de " aquarius" ...limbaj sublincențios ...ca să zic așa...caragialesc scriind, gândind, vorbind.....
 • Floreas 15.01.2024 22:05
  Autorului articolului si celor mentionati in articol, precum si postacilor preocupati si revoltati de indoielile si ratacirile privitoare la credinta actorului Dorin Visan sau ale senatoarei Sosoaca le recomand sa vizioneze evenimentul “ Eminescu- Om, geniu si poet divin” sustinut la Ateneul National din Iasi cu ocazia aniversarii a 172 de ani de la nasterea lui M. Eminescu, eveniment transmis in intregime de ‘Cinemaraton’. Sunt invitati si pitifelnicii CTP si M. Iures!
 • Dorel Timpa 15.01.2024 23:05
  Domnu maistru Vișan,

  va informez că mi-a luat doar vreo jumătate de oră ca sa caut in biblie și să găsesc viața lui Iisus Hristos între 12 și 30 de ani, că spuneți in interviu că nu cunoaștem viața lui Iisus Hristos între 12 și 30 de ani și că a fost scoasă din evanghelie.
  Ia sa vedem despre ce este vorba.
  Să nu ne incurcam, o luam cronologic.
  După nașterea lui Iisus, au venit și cei trei magi sa I se închine, iar regele Irod și tot Ierusalimul s-au tulburat, irod s -a temut să nu-i fie luată împărăția, iar cînd magii l-au păcălit pe irod și s-au întors pe alta cale spre țara lor, irod s-a mâniat și a poruncit să-i omoare pe toți copiii de doi ani și mai mici.iosif a luat pe pruncul Iisus și pe fecioara Maria și a fugit în Egipt iar după moartea lui irod s-au întors în Iudeea, și s-au stabilit în Nazaret.
  Deci, iată unde îl găsim pe Iisus , in Nazaret.
  In fiecare an, sfinta familie mergea la Ierusalim, la sărbătoarea Paștilor, iar cînd Iisus avea 12 ani, după sărbătoarea Paștilor, a rămas în templu, ascultind și vorbind cu învățătorii.
  Iosif și cu Maria îl căutau, l-au găsit după trei zile.
  Iar acum citez din biblie, ca să vedeți că nu a plecat altundeva sau mai știu și eu ce invenție de-a cirtitorilor de serviciu:
  "Și a coborât cu ei și a venit în Nazaret și le era supus"
  Deci Iisus a rămasă în Nazaret cu Iosif și cu mama sa, sfinta fecioara Maria.
  Pina la 30 de ani cînd , citez iar :
  "In acest timp a venit Iisus din Galileea la Iordan către Ioan, ca sa se boteze de către el".
  Deci din Galileea, a venit, nu din India, nu din China, nu din alta parte. Aici a locuit, in Nazaret, de cînd s-au întors din Egipt pina la 30 de ani, cînd a început lucrarea de mântuire a omenirii.
  Deci domnu maistru Vișan, cum sta treaba? Avem putina voința sa cercetam și să aflăm adevărul, nu baliverne ?
 • brian duffy 24.01.2024 11:58
  da, caci dupa cate imi amintesc la nunta din cana galileii cand a fost rugat de mama sa sa faca o minune ca sa fie vin pe masa, Isus i-a răspuns: „Femeie, ce am a face Eu cu tine? Nu Mi-a venit încă ceasul.”
Ultima oră

00:30

20 iunie: Sfântul Sfințit Mucenic Metodie, Episcopul Patarelor, Sfântul Ierarh Calist, Patriarhul Constantinopolului

23:49

AUR și-a decis calea în Parlamentul European: Europarlamentarii români vor activa în tabăra Giorgiei Meloni, care devine un jucător cheie în Europa

23:10

Studiu în Frontiers in Immunology: Persoanele “vaccinate” Covid testate pozitiv au un risc mult mai mare să moară decât cele nevaccinate

22:44

EXECUȚIA soților Rosenberg - 19 iunie 1953

21:33

Starea de Libertate: “Vreți RAZBOI? ÎL VEȚI AVEA CU NOI!” - Documentele de transmis urgent guvernanților pentru a-i împiedica să adopte un proiect de OUG care va arunca România într-un război devastator în care nu avem ce căuta - VIDEO

20:10

La Festivalul Mondial de Poezie „Mihai Eminescu“, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, i-a conferit Medalia de Aur Dionysius Exiguus poetului Knut Ødegård, Președintele Academiei Norvegiene de Literatură - FOTO

19:02

Conferință organizată de ASCOR Timișoara - Biofizicianul Virgiliu Gheorghe: “Efectele stresului pentru sănătatea biologică, psihologică și duhovnicească a omului contemporan”

17:43

Revoltător: Câțiva tineri cu icoane au fost ridicați și amendați de jandarmeria LGBT din Cluj pentru că protestau pașnic față de marșul “mândriei” homosexuale. George Simion: “Mai ai voie să fii creștin în România?”

15:36

Gestul teatral al lui Duda și Al III-lea Război Mondial

15:30

Armata Română nu vrea să trimită sistemul Patriot către Ucraina

13:50

Interviul care a trecut neobservat în presă. Aleksandar Vucic: ”Europa va fi în război în cel mult trei sau patru luni. Ne verificăm stocurile de petrol, făină și zahăr”

13:33

Bombă pe scena politică din Franța! Macron ar putea activa articolul 16

12:21

România preia comanda NATO în Marea Mediterană

12:07

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra (XV): "Copereți-o, fi a dlacu, copereți-o!" - Apariția chiloților în sat

12:06

Dan Bittman la ”Pe Drept Cuvânt”: Nu aveam de niciunele, dar nu renunțam la visele noastre. Nu renunțăm la luptă! Merită să mori pentru libertate! - VIDEO