Dans cu femei goale proiectat într-o biserică catolică din Austria

De Ștefan Constantinescu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 23 ianuarie 2024, un video în care era prezentat un dans cu femei goale a fost proiectat chiar deasupra altarului, într-o biserică catolică din localitatea austriacă Bad Ischl.

Este vorba despre o manifestație „culturală”, în care dansatoarele și-au presărat pudră pentru copii pe corpurile lor, drept care prestația a fost intitulată „dans al pudrei”.

Pe rețelele sociale, evenimentul a fost calificat ca „bolnav” și „decadent”.

În schimb, actul a fost apreciat de preotul parohiei Sfântul Nicolae din oraș, Christian Ehler, care a montat un ecran uriaș deasupra altarului bisericii sale pentru a retransmite momentul.

Parohul a declarat că nu vede „nici o problemă” la acest eveniment, dat fiind că „Iisus este persoana dezbrăcată cel mai des reprezentată”.

Cu câteva zile înainte, pe 6 ianuarie, episcopul catolic din Pinerolo, Italia, a invitat un grup de dansatori să presteze în timpul liturghiei un dans contemporan. 

Balerinii s-au desfășurat înclusiv în altar, sub privirile admirative ale prelaților.

După momentul coregrafic, monseniorul Derio Olivero s-a adresat credincioșilor în ceea ce pare o predică:

Ar fi bine ca fiecare dintre noi să se ridice și să vină în fața microfonului pentru a spune ce crede despre dansul la liturghie?

Unul va zice: „Știți ce, mi-a plăcut, asta ar face slujba mai vioaie și în general mai puțin plicticoasă”.

Altul va zice: „Cum adică? Acum și dansăm în biserică? Biserica nu mai are tradiție, nu ne mai regăsim.”

Ar zice alții: „Dar ce e asta? Discotecă? Nu voi mai veni dacă așa merg lucrurile.”

Altul ar zice: „Din când în când, la biserică eu ațipesc, or asta (dansul) m-a trezit, mi-a atras atenția că se întâmplă ceva la slujbă.

Iar altul ar zice: „Ce drăguț!...”

Și episcopul a continuat „predica” transformată în discurs progresist în favoarea Diversității:

Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că până și în fața unui fapt care e același pentru toată lumea, reacționăm în feluri diferite, pentru că suntem diferiți... Dragii mei, vreți să înțelegeți că, înainte de toate, suntem diferiți și că fiecare dintre noi este diferit de celălalt?

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Vlad Țăranu, elevul prigonit pentru Basarabia, la ActiveNews:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
 • Constantinescu Valentin-Ionut 26.01.2024 13:04
  https://ziare.com/cabine-masturbare-new-york/
 • un oarecare... 26.01.2024 13:54
  Au fost instalate in 2016!Acum sunt la gaylevel cabin...
 • IC XC NI KA 26.01.2024 13:46
  O blasfemie! Care din păcate se asortează f bine cu ceea ce numesc ei “biserică”. Și Dumnezeu îngăduie și vădește pentru tot omul orb și surd care mai are un gram de bunăvoință să..VADĂ ..să AUDĂ! Și să VREA să se lepede ..de satana și de toți slujitorii lui.

  Da, suntem diferiți! Dar oare de ce? Care-i miza? Oare ca să ne putem mântui unii prin alții? Sau să fim bătaia de joc a satanei?

  Doamne, miluiește.
 • Coronoia 26.01.2024 14:06
  Ce dume scoate din el popa „Iisus este persoana dezbrăcată cel mai des reprezentată”.
  Nu am vazut vreodata in viata mea vreo icoana cu Iisus in fundul gol cum e cetateanca supraponderala din poza atasata articolului.
 • siBemol14a 26.01.2024 14:11
  „Dragii mei, vreți să înțelegeți că, înainte de toate, suntem diferiți și că fiecare dintre noi este diferit de celălalt?” zice monseniorul Derio Olivero uitând să recomande ACELAȘI VACCIN pentru toată suflarea (indiferent de sex, vârstă, poziționare spirituală, cunoștințe medicale etc)
 • Tic 27.01.2024 11:46
  Toata zvarcoleala dezbracata,( mai mulți "balerini si balerine" ,sub conducerea "coregrafei" pe care o vedeti in fotografie) a fost produsa cu ocazia declarării orasului Bad Ischl ,capitala culturală europeană!Spectacolul de circ de bordel satanist a început cu "celebra" Conchita Wurst ,ăla de a câștigat rahatul de eurovision îmbrăcat în femeie,el cu barbă fiind,continuat cu "dansul pudrei", in care au "performat" inclusiv un bărbat si o femeie ,ambii fara picioare,in carucioare,dar goi!Scarbos!Mesajul era cică să arate că orice corp este frumos.
  Cheltuiala,vreo 12-15 milioane euro!
 • Floreas 27.01.2024 12:43
  '...traversara strada, ducandu-se peste drum la CABARETUL recent inaugurat in Catedrala Westminster...'
  (profetia lui Aldous Huxley in 'Minunata lume noua', inca din 1931!)
 • Davinci 01.02.2024 08:30
  cum e turcul așa si pistolul... ce poți cere. cind ai un papa prost , duplicitar, mason , neomarxist , tradator si indulgent fata de dogma?

  Maria Vigor arhiepiscop in America l-a desființat pe acest ticălos cu doua fete de Francisc. Totul este cu fundul in sus si mulți pun botul la așa zisa libertate. Ca exista cretini înțeleg dar sa nu se bage sa nu încerce sa ne distrugă speranța invadând si batindu-si joc de ceea ce este normal. Vor plăti cindva acești nemernici.
Ultima oră

23:32

Papahagi a ținut o conferință despre el însuși: "Inteligența artificială și prostia naturală"

23:00

De ce preoții ortodocși de peste Prut vin la Patriarhia Română a Mitropoliei Basarabiei - Emisiune cu Pr. Eftimie Mitra. VIDEO

22:35

Dr. Geanina Hagimă: Note scrise în legătură cu ordinul privind eliminarea rujeolei, oreionului, rubeolei

22:00

Marele protopsalt Mihail Bucă a transmis imagini ale bombardamentului iranian chiar de la Sfântul Mormânt - VIDEO din Ierusalim și o CÂNTARE din drumul spre Muntele Athos: Meditație profundă

21:30

EMISIUNE ACUM: Vlad Țăranu, elevul de 16 ani pus la zid pentru ”Basarabia e România”: ”M-au întrebat pentru ce plâng și le-am spus: Pentru Dumnezeu, Neam și Țară!” LIBER la ActiveNews și Starea de Libertate - REDIFUZARE/VIDEO

21:09

Fotbalistul Ionuț Șerban internat de urgență pentru o stare de rău inexplicabilă. Sportivul de 28 de ani are nevoie de sânge grupa B(3) cu rh NEGATIV

20:37

Revista Familia Ortodoxă: De vorbă cu actorul Dan Puric despre starea neamului nostru

19:33

Noi decese ale unor persoane tinere din România: cadavrul unui bărbat de 40 de ani a fost găsit în Parcul IOR din București. Un tânăr a murit la festivalul de tatuaje organizat în Timișoara

18:05

David-Andrei Anghel, de la Liceul Internațional de Informatică din București, este cel mai bun elev-matematician din lume - Revista Profesionistă a Presei 8 – 12 aprilie 2024

17:41

În PE s-a votat Regulamentul care obligă România să primească imigranți: trebuie să le asigurăm locuințe și alte facilități

16:40

A murit un fost ministru de Interne - doar ce își serbase ziua de naștere. Doru Viorel Ursu a fost implicat în Mineriada FSN din iunie 1990

15:30

Riscul unui al III-lea Război Mondial dacă Israelul ripostează. Președintele Iranului: "Sioniștii vor primi un răspuns decisiv și mult mai puternic". Reacția Moscovei

14:56

Întrebarea-Cheie: Mai poate fi oprit Bibi?

14:22

Încă un preot candidează din partea AUR: Pr. Cătălin Axinte a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților pentru alegerile locale

14:06

Medic din Moldova, doar un an de închisoare, cu suspendare, pentru moartea unui om, după ce cazul său a stat prin tribunale timp de cinci ani