Rată de două ori mai mare decât cea așteptată a deceselor în rândul adulților între 35 și 44 de ani vara trecută în SUA – potrivit datelor de la companiile de asigurări de viață. Dr. Malone: CDC nu a studiat mortalitatea în exces în cazul vaccinurilor

De Irina Bazon  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cererile de despăgubire în caz de deces pentru adulți apți de muncă, în cadrul polițelor de asigurări de viață de grup, au crescut cu mult peste nivelurile așteptate în vara și toamna anului trecut, potrivit datelor de la 20 dintre cele mai importante 21 de companii de asigurări de viață din Statele Unite, relatează The Epoch Times

Cererile de despăgubire în caz de deces pentru adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani au fost cu 100% mai mari decât se aștepta în iulie, august și septembrie 2021, potrivit unui raport al Societății Actuarilor, care a analizat 2,3 milioane de cereri în caz deces transmise firmelor de asigurări de viață.

Raportul a analizat cererile de despăgubiri pentru deces depuse în cadrul polițelor de asigurare de viață de grup în timpul celor 24 de luni ale pandemiei de COVID-19, din aprilie 2020 până în martie 2022. Cercetătorii au folosit date din cei trei ani anteriori pandemiei pentru a stabili o valoare de referință pentru numărul de decese așteptate.

În cazul persoanelor de 34 de ani și mai mici, numărul deceselor în exces non-COVID a fost mai mare decât cele legate de COVID, arată datele.

În timpul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, numărul deceselor în categoria de vârstă 25-34 de ani au fost cu 78% peste nivelul așteptat și, în cazul persoanelor cu vârsta între 45 și 54 de ani, cu 80% mai mare decât se aștepta. Mortalitatea în exces a fost cu 53% peste valoarea de referință în cazul adulților cu vârsta între 55 și 64 de ani.

Societatea Actuarilor (SOA) a întrebat toate cele 20 de companii de asigurări de viață participante despre modul cum stabilesc cauza decesului în scopul înregistrării daunelor. Dintre cele 18 care au răspuns, 17 au spus că menționează COVID-19 drept cauză a decesului dacă este trecut oriunde în certificatul de deces, în timp ce opt dintre cele 18 au răspuns că merg mai departe și comunică cu rudele și cu medicul legist și cercetează și alte surse pentru a stabili adevărata cauză a morții.

O companie de asigurări de viață a declarat că a înregistrat COVID-19 drept cauză de deces numai atunci când a putut fi stabilită drept cauza principală a decesului menționată pe un certificat de deces.

De asemenea, raportul menționează că în rândul lucrătorilor cu gulere albe s-a înregistrat cel mai mare număr de decese în exces în cei doi ani studiați. Grupul, care include contabili, avocați, programatori din IT și majoritatea celor care lucrează într-un birou, a înregistrat cu 23% mai multe decese decât se aștepta.

Creșterea bruscă a deceselor în rândul persoanelor apte de muncă a fost dezvăluită pentru prima dată de Scott Davison, CEO al companiei de asigurări de viață OneAmerica din Indianapolis, care a declarat, într-o conferință de presă virtuală din 30 decembrie 2021, că societatea sa și industria asigurărilor în ansamblu au înregistrat o creștere cu 40% a numărului deceselor în rândul persoanelor cu vârste între 18 și 64 de ani.

Davison a spus la acea vreme că aceasta reprezintă cea mai mare rată a mortalității din istoria afacerilor în domeniul asigurărilor de viață și că o creștere a mortalității de doar 10% ar constitui un eveniment de tipul „trei sigma”, o catastrofă care se produce o dată la 200 de ani.

OneAmerica este una dintre cele 20 de companii care au contribuit cu date pentru raportul SOA. Celelalte sunt Aflac, Anthem, The Hartford, Lincoln Financial Group, MetLife, New York Life și Principal Financial.

Edward Dowd, un manager de fonduri speculative care a studiat despre excesul de mortalitate în ultimele luni, spune că rata deceselor în rândul tinerilor este alarmantă. El a subliniat că decesele în exces au atins apogeul în perioada în care administrația Biden a impus vaccinurile împotriva COVID-19, iar companiile s-au grăbit să se conformeze.

Pe 9 septembrie 2021, președintele Joe Biden a impus vaccinarea obligatorie anti-COVID-19 pentru angajații federali și lucrătorii din domeniul sănătății în unități certificate de Medicare și Medicaid. În aceeași zi, președintele a însărcinat Administrația pentru Securitate și Sănătate Ocupațională (OSHA) să implementeze obligativitatea vaccinării la nivel național în companiile private cu 100 sau mai mulți angajați.

Curtea Supremă a SUA a anulat dispoziția OSHA în ianuarie, dar a permis ca, în cazul lucrătorilor din domeniul sănătății, să rămână în vigoare.

Campania de vaccinare a majorității populației împotriva COVID-19 este cea mai mare campanie de vaccinare din istoria lumii.

Până pe 31 august, aproximativ 90% dintre americanii cu vârsta de peste 18 ani primiseră cel puțin prima doză din unul dintre vaccinurile COVID-19, iar 77% primiseră atât prima, cât și a doua doză.

Dr. Robert Malone, medic și cercetător cunoscut pentru inventarea tehnologiei ARNm pentru utilizare în vaccinuri, a spus că mortalitatea în exces trebuie întotdeauna studiată pentru a stabili dacă un vaccin sau un medicament este cu adevărat sigur.

„Mortalitatea în exces trebuie să fie un semnal, un declanșator. Când vedem o asemenea mortalitate în exces – în principiu, dacă se desfășoară un studiu clinic și se constată această mortalitate în exces, se oprește studiul. Și se investighează cauza înainte de a se continua. Și dacă se comercializează un medicament, în general, cu acest tip de date, se oprește distribuirea medicamentului până când se lămurește situația”, a spus Dr. Robert Malone pentru The Epoch Times.

Malone a menționat ceea ce numește a fi „exemplul clasic” referitor la talidomidă, un medicament pentru grețurile matinale prescris unui număr de femei însărcinate din Statele Unite la sfârșitul anilor 1950 și începutul anilor ’60, medicament care a fost eficient pentru tratarea grețurilor matinale, dar care a provocat malformații severe ale copiilor nenăscuți (peste 10.000 de copii s-au născut cu anomalii fizice).

Producătorul medicamentului făcuse presiuni asupra U.S. Food and Drug Administration să aprobe medicamentul, dar FDA a refuzat, în baza cazurilor de anomalii care fuseseră raportate.

Medicamentul pentru colesterol este un alt exemplu, a adăugat Malone. Cardiologii erau convinși, în anii 1990, că „actorul rău” era colesterolul și că numărul bolilor de inimă ar scădea dacă ar putea fi redus.

„Astfel că au venit cu niște medicamente foarte bune pentru scăderea colesterolului și au condus testele. Și au arătat clar că au fost eficiente în scăderea colesterolului la oameni, la un nivel remarcabil, foarte eficiente. Totul mergea către aprobare, la acele doze. Apoi au început să apară datele despre mortalitatea din toate cauzele.”

„Și, în mod paradoxal, oamenii mureau, dar nu mureau de atacuri de cord. Rata mortalității prin atac de cord a fost mai scăzută. În schimb, se sinucideau, pentru că, atunci când elimini colesterolul din creier, declanșezi depresia.”

Malone a fost profesor de patologie la Universitatea din California, Davis, și la Universitatea din Maryland, unde avea un laborator.

În cazul COVID-19, a spus el, CDC și FDA au negat ceea ce arată datele despre mortalitatea din toate cauzele, în special în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccin (VAERS), unde guvernul ia în considerare doar decesele care au loc în decurs de 2 până la 3 săptămâni de la vaccinare, pornind de la presupunerea că ARNm nu rămâne în organism mai mult timp.

Acum, spune Malone, studiile arată clar că acest lucru nu este adevărat și ARNm rămâne în organism cel puțin 60 de zile.

Guvernul este obligat să studieze mortalitatea din orice cauză în legătură cu orice medicament sau vaccin, de obicei pentru o perioadă de cel puțin un an de la aprobare, subliniază profesorul. Dar nu există niciun indiciu că s-a făcut acest lucru în cazul vaccinurilor COVID-19.

„FDA a aruncat practic regulamentul la gunoi și l-a lăsat pe Fauci să facă tot ce a vrut să facă”, a spus Malone.

Societatea Actuarilor nu a avut pe nimeni disponibil imediat pentru a comenta cu privire la raportul despre mortalitatea în exces în perioada de 24 de luni, dar a trimis următoarea declarație:

„Rapoartele Institutului de Cercetare a Societății Actuarilor din ianuarie și august 2022 privind mortalitatea COVID-19 în SUA explorează impactul COVID-19 asupra sectorului asigurărilor de viață de grup și nu abordează, nici nu ia în considerare statutul de vaccinare. Cercetarea nu validează nicio afirmație care sugerează o relație cauzală între vaccinurile COVID-19 și mortalitate. Orice afirmații care sugerează o astfel de relație reprezintă o denaturare a datelor prezentate în raport și nu reflectă opiniile Institutului de Cercetare al Societății Actuarilor.”

CDC nu a răspuns imediat unei solicitări de a face comentarii și a răspunde dacă studiază datele despre mortalitatea din toate cauzele pentru obținerea de informații legate de siguranța vaccinurilor COVID-19.
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (1)
  • Andri 10.09.2022 20:00
    In atentia posesorilor de animale/iubitorilor de animale: si ele sunt omorâte de Pharma ca si oamenii.

    Just so you know, the entire pet vaccination program is a massive disaster and a total scam. (2 min 18 seconds) Who will join us to save our pets from big pharma’s poison needle?

    https://t.me/davidavocadowolfe/73087
Ultima oră

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”

08:26

Bloomberg: Macron i-a înfuriat pe americani cu declarațiile despre trimiterea de trupe în Ucraina

23:23

Arhim. Mihail Daniliuc: 27 martie 1918, Basarabia acasă

23:10

Mircea Platon la “Pe Drept Cuvânt”: Suntem victimele unui sistem programat să producă incompetență - VIDEO