Rămas paralizat după injectarea cu serul AstraZeneca sigur și eficient și externat după 420 de zile de spitalizare, un fost agent de pază și securitate vorbește: Am făcut doar ceea ce Guvernul ne-a spus să facem. Regret că am făcut vaccinul

De Andrei Nicolae  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Anthony Shingler, tată a doi copii, în vârstă de 58 de ani, lăsat paralizat de prima doza de ser experimental AstraZeneca „anti-Covid”, trebuie să folosească un scaun cu rotile și un cadru de mers după 420 de zile de spitalizare, transmite DailyMail.

Anthony Shingler a fost diagnosticat cu sindromul Guillain-Barre după administrarea injecției „anti-Covid”, boală tratabilă în procent de 99,98%. A petrecut 420 de zile în spital după inocularea cu „vaccinul” „sigur și eficient” AstraZeneca de la Oxford. Britanicul a declarat că și-ar fi dorit să fi ignorat sfaturile Guvernului cu privire la injecția Covid.

Fostul agent de securitate Anthony Shingler a rămas paralizat după ce a primit prima doză „slavatoare” de la AstraZeneca. Tată a doi copii, fostul agent perfect sănătos înainte de injectare a fost în sfârșit externat din spital după 420 de zile de internare ca urmare el a unui „efect advers rar” al „vaccinului” experimental „anti-Covid”. El are și cariera și viața distruse de acum înainte.

În martie anul trecut, la doar câteva zile după ce a fost vaccinat, a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Royal Stoke cu dureri severe, precum și cu furnicături și ace. După ce a petrecut luni de zile conectat la un ventilator la Royal Stoke, Anthony a fost transferat la spitalul Haywood în noiembrie pentru a-și continua recuperarea lungă și dureroasă.

Acum, bărbatul în vârstă de 58 de ani s-a întors acasă, la Northwood, pentru a fi alături de soția sa, Nicola, și de cele două fiice ale lor.

Shingler - care nu avea nicio afecțiune înainte de a face vaccinul și era un tip perfect sănătos, ca lucrător în pază și securitate - spune că „nu va mai fi niciodată la fel” după ce a rămas în scaunul cu rotile și cu un cadru de mers pentru a se deplasa prin casă.

Înainte de reacția adversă „rară”, Shingler era sănătos și activ, fără nici un fel de afecțiuni medicale anterioare.

Descriind perioada petrecută în spital, el a declarat pentru StokeonTrentLive: „Am fost rugat să dau un telefon celor dragi când am fost dus la terapie intensivă, deoarece nu știau dacă voi supraviețui sau nu. Am vorbit cu soția și cele două fiice ale mele și le-am spus 'la revedere'. A fost înspăimântător.”

„Am stat apoi pe un ventilator timp de luni de zile în recuperare. Chiar dacă eu eram cel care zăcea paralizat pe un pat de spital, familia mea a trecut prin mai multe greutăți decât mine”, spune fostul agent de securitate.

Shingler a fost diagnosticat oficial cu sindromul Guillain-Barré (GBS), o afecțiune gravă care afectează nervii. În această afecțiune, sistemul imunitar al organismului deteriorează celulele nervoase, provocând slăbiciune musculară și uneori paralizie, în urma unei infecții și, „în cazuri rare”, a unei vaccinări.

Britanicul a fost deconectat de la ventilator în octombrie și a reușit să respire singur, dar spune că încă nu-și putea mișca corpul:

„Nu puteam să-mi mișc decât capul. Exista un sonerie pentru a chema asistentele și a trebuit să o lovesc cu capul pentru că nu-mi puteam folosi mâinile. Te dă peste cap pentru că creierul îți spune să te ridici din pat, dar corpul tău nu poate face asta. Este foarte frustrant.

Când am fost mutat la Hayward am început să fac fizioterapie. A fost o etapă în care m-am pierdut și am izbucnit în lacrimi. M-au ținut într-o cameră separată toată noaptea”.

Anthony a mai adăugat: „Înainte de a se întâmpla acest lucru, mă consider o persoană puternică din punct de vedere mental. Nimic nu mă putea afecta, dar asta a fost altceva - și-a pus amprenta și asupra sănătății mele mintale.

Nu pot merge la serviciu, nu pot conduce sau să mă îmbrac singur. Mâinile mele sunt atât de rău încât nu pot să apuc nimic. Folosesc un scaun cu rotile și am un cadru de mers pe care trebuie să mă sprijin. Nu pot sta în picioare de unul singur. Pot să merg doar până la 20 de metri cu un cadru.”

Anthony Shingler regretă acum că a urmat sfatul guvernului de a se vaccina împotriva coronavirusului.

El regretă schimbarea dramatică prin care trece: „Este o schimbare de viață, dar nu eu am făcut ceva care să provoace acest lucru. Am făcut doar ceea ce Guvernul ne-a spus să facem. Regret că am făcut vaccinul. Dacă aș fi știut că există posibilitatea de a păți asta, nu m-aș fi apropiat de el.”, conchide victima vaccinului „sigur și eficient”.

Un caz similar petrecut în România a fost publicat în exclusivitate de ActiveNews:

PREMIERĂ ACTIVENEWS. Militarul veteran Sorin Ștefănescu, victimă semi-paralizată a vaccinului Pfizer: Mi s-a spus „băi, norocosule, parcă au dărâmat unii niște bolovani pe tine”. INTERVIU filmat de Iulian Capsali și Claudiu Catargiu. VIDEO EXCLUSIV

Reamintim și cazul italiencei Francesca Tuscano, care a fost ucisă de vaccinul AstraZeneca exact în aceeași perioadă cu inginerul român Ioan Barbu. Viața tinerei de 32 de ani a fost evaluată de statul italian la 77.468 euro. În România cine va plăti despăgubirile - Gheorghiță sau Arafat?

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

MOARTE SUBITĂ - FILMUL DOCUMENTAR, TRADUS ÎN ROMÂNĂ

MOARTE SUBITĂ ȘI ÎN ROMÂNIA:

REMEMBER PLANDEMIA: „COLEGII” DE LA REALITATEA PLUS AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ. ALEXANDRA PĂCURARU FEAT VASILE BĂNESCU:

Ion Cristoiu: TOPUL CIOCLILOR APOCALIPTICI și Învingatorii lor între care și ActiveNews

O ALTĂ OPINIE: E timpul să-i băgăm pe toți acești nenorociți la închisoare. Nu iertăm nimic! Au omorât oameni!

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Andri 28.06.2022 20:36
  Am auzit pe multi cu scuza cum ca s-au intepat pentru copiii lor, ca sa-si pastreze slujbele astfel. Cu ce isi mai “ajuta” copiii daca se pricopsesc cu efecte secundare grave sau ajung la locul cu verdeata mai devreme decat trebuie? Si cum isi ajuta copiii dându-le azi o bucata de paine, iar maine pe copii ii asteapta creditul social si transhumanismul?
 • aspenter2002 29.06.2022 06:59
  S-au hotărât toate la Protocoalele de la Toronto. Pandemia,războiul. Adevărații dușmani nu sunt nici rușii,nici ucrainenii, nici virușii ci conducătorii care aplică agenda fiarei. Să nu ne mai urâm și ucidem între noi. Să-i identificăm pe vânduții care ne manipulează și să le facem ce merită.
 • Noe 29.06.2022 08:31
  Dacă ei, vacsinații, nu s-ar fi încolonat precum oile, nu am fi ajuns noi, oamenii normali la cap, o minoritate în lumea "civilizată". Tot ei vor fi primii care vor aproba sistemul chinezesc de credite sociale și vor încuraja poliția gândirii. Da, lumea noastră, a celor normali la cap, a dispărut. Vor rămâne ei și ai lor, biete carcase teleghidate, moștenitori de drept ai noului statut de organism biotehnologic, aflat în proprietatea Big Pharma.
 • Rusi 29.06.2022 19:03
  Cei care s-au injectat cu serul experimental, nu au nici o scuza acum. Si acum ei ii urasc pe cei nevaccinati.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. LISTA TUTUROR VACCINIȘTILOR DIN ROMÂNIA. O inițiativă a cititorilor ActiveNews

 2. AU CERUT ARESTAREA ȘI ELIMINAREA NOASTRĂ pentru că devoalam Minciuna Covid. Acum vor amnistie și ne dau lecții de antivaccinism. Să nu uităm să iubim Cioclii Plandemiei: Alexandra Păcuraru și Vasile Bănescu la REALITATEA PLUS. VIDEO

 3. Dacă doriți să revedeți: Propagandă vaccinistă cu vedete, acum ascunsă de Ministerul Sănătății. Joacă: Victor Rebengiuc, Oana Pellea, Medeea Marinescu, Andreea Căpâlnă Moldovan, Pr. Francisc Doboș, Adi Despot și Irina Nistor. Bonus: Anca Alexandrescu

 4. Studiu halucinant: Nevaccinații sunt scoși vinovați de Sindromul Morții Subite

 5. MIRAREA CIOCLILOR APOCALIPTICI. Cititorii ActiveNews despre LISTA VACCINIȘTILOR: Probabil așa se mirau și naziștii când a fost deschis procesul de la Nuremberg. Tic-Tac...

 6. Până la urmă a murit: India s-a rugat în van pentru actrița Aindrila Sharma, de 24 de ani, cu cheaguri de sânge în creier. Zbor întrerupt: un pilot a decedat. Rapper mort în somn. Italiancă căzută la pământ, polițist american și un activist, morți subit

 7. A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

 8. Nemaivăzut! În China se scandează pe străzi: Jos Xi Jinping! Jos Partidul Comunist! (VIDEO)

 9. VIDEO: DIN CE ÎN CE MAI MULȚI ROMÂNI MOR SUBIT. AUTORITĂȚILE TAC. Christa Todea Gross: NU Există Sindromul Morții Subite!

 10. Marius Mioc: O persoană inteligentă (medic de meserie) care a dat ortul popii recent. Minim 3 doze, deci va ajunge în rai

Ultima oră

22:30

O tânără mamă moare subit după nașterea copilului, un tânăr de 20 de ani moare din cauze necunoscute, un actor de 50 de ani moare pe ZOOM și un britanic află de la legiști de ce i-a murit pe caldarâm soția acum 6 luni: Sindromul Morții Subite...

22:09

Elon Musk anunță când vor începe testele privind cipul implantabil în creierul uman

21:30

Povestea de Seară și Rugăciunea către Maica Domnului - Istorioara cu Tâlc la ActiveNews plus Ghicitoarea Serii. Povești pentru copii spuse de copii. AUDIO

21:10

Un profesor emerit de la Universitatea Kyoto avertizează că miliarde de vieți ar putea fi în pericol din cauza vaccinurilor anti-Covid. Prof. Dr. Sucharit Bhakdi spunea același lucru. VIDEO

20:55

Două cutremure slabe azi în România dar unul mai neobișnuit, în zona lacului Amara, la o adâncime de doar 8 km

20:03

Semne de Pace? - Biden este gata să discute cu Putin despre Sfârșitul Războiului – Build Back Better în Poligonul de Încercare Ucraina

20:00

Tânărul medic stomatolog Iulian Juncănaru a murit subit în urma unui infarct

19:25

CDC și CNCAV au mințit cu privire la faptul că miocardita provocată de vaccinuri este o problemă minoră: Un studiu german dovedește că 20% din morțile subite sunt cauzate de miocardită

19:05

După ce Zelenski a interzis Biserica Ortodoxă Rusă și SBU a percheziționat biserici și mănăstiri din Regiunea Transcarpatia, Biserica Ortodoxă Română este întrebată de CASD cum ajută credincioșii români din zonă

18:50

Părintele Benedict Cuciureanu a murit subit la numai 56 de ani. Cel mai probabil a decedat în urma unui infarct

17:40

Gafă sinistră: Ciucă l-a botezat pe părintele Cleopa - Cleopatra. Tăpălingeclanțele de la G4Media au schimbat repede Cleopatra cu Cleopa

17:30

Câteva ambasade ucrainene din Europa susțin că au primit pachete care conțin ochi de animal

17:14

Senatorul Rand Paul: Fauci are mâinile pline de sânge... A provocat moartea a 7 milioane de oameni... Nu va scăpa! (VIDEO)

16:50

Brad William Henke, actorul din serialul Orange is the New Black a murit în somn la vârsta de 56 de ani

16:30

Cum se mai promovează vaccinul anticovid la Viena. Primăria postează videoclipuri cu o persoană în costum de vaccin care îi atacă pe cei nevaccinați. VIDEO