Monica Anghel, dublu vaccinată și chipurile imunizată dar de Covid infectată. Ce zic oamenii: VALUL NEVACCINAȚILOR?

De Victor Roncea  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tot mai multe vedete vaccinate cu ambele doze anunță că s-au infectat cu virusul SARS-COV-2! În cazul unora, este vorba chiar de o recidivă a bolii, ele mai fiind infectat înainte de a se vaccina, scrie Cristi Șelaru la Știri pe Surse.

De data asta, Monica Anghel a anunțat că și ea a contractat virusul, chiar dacă are chiar și rapelul vaccinului făcut.

Ieri scriam că jurnalistul Cristin Burcioiu este internat cu Covid și dublă pneumonie alături de alți dublu-vaccinați, ca artista Elena Merișoreanu, și pe unde au trecut deja Sorin Oprescu și Alexandru Arșinel, de asemenea „protejați” de Covid cu schema completă. Dacă patru personalități dublu vaccinate au ajuns la Matei Balș zilele acestea - despre care aflăm doar pentru că sunt persoane cunoscute - ne punem fireasca întrebare câți dublu vaccinați și protejați „beton”, „sigur și eficient”, sunt internați de fapt la Balș și al cui este mai exact „valul 4”? 

Între timp o nouă vedetă ne anunță că, deși „imunizată” „complet” este, și ea, covidată. Vă dați seama câți oameni simpli, necunoscuți nouă, sunt în aceeși situație? 

„Sunt vaccinata cu ambele doze si cu toate acestea tot am facut covid ........ aveti grija de voi”, e mesajul postat de Monica Anghel pe conturile sale de pe rețelele sociale invadate apoi de mii de comentarii.

Redăm doar câteva din cele peste 2000 de mesaje care demonstrează că marea majoritate a oamenilor au conștientizat perfect minciunile plandemiei de covid:

Narcis Solaru îi recomandă: Fiind vacinata trebuie sa portii tot timpul masca si sa ati dezinfectezii mainile. Mai ales in aglomeratii.

Mariana Rădoi o avizează: Daca esti vaccinata,asta nu inseamna ca nu te poti contamina.Poti si infesta la randul tau. Sanatate si grija de tine.

Tiberiu Poparad: Dacă nu ai făcut a 3-a doza.

Camelia Idu: Din 11 pacienți la UPU Floreasca 7 sunt vaccinați cu 2 doze!!!

Eugenia Mihalcea: Cine știa acum 9 luni? Și acum, cu ce tupeu maxim se folosește cuvântul imunizare!

O comentatoare care îi răspunde unui fan al vaccinului: Tocmai vin de la înmormântarea unei vecine vaccinate si moarta de covid!

Denisa Bălălău: Păcat ca aceasta postare vine din partea unei persoane educate. Sper sa va dați seama câte minti slabe influențați negativ!

Sofia Custura: Se pare ca de la un timp se infecteaza doar cei ce sunteti vaccinati.

Carmen Daniela: Asta inseamna ca si cei vaccinati pot face boala si o pot transmite. :) Adica, cei vaccinati au certificat verde la raspandirea virusului? Numa' zic.

Adrian Us: Din pacate unii dintre ei sunt focare de infectie si nu au nicio restrictie.

Cristi Madaras: Deci până la urmă cumva oamenii își dau seama ce mârșăvie este cu așa zisul vaccin!

Multă sănătate îți dorim!
 

Sofia Vicoveanca: SĂNĂTATE...Domnul să vă fie aproape !

 
Noi i-am recomandat cântăreței Ivermectină și Arbidol, împreună cu urarea de însănătoșire grabnică!
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

25 de ani de la bombardarea Iugoslaviei

Bombardamentele NATO în cifre

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (8)
  • ioansperling 24.09.2021 07:58
    Daca se îmbolnăvesc mai ales "vaccinatii" faptul ca guvernul vrea sa ne " aresteze la domiciliu" devine unul pozitiv?!
  • brian duffy 24.09.2021 10:46
    as vrea si io sa stiu de unde luati ivermectina si arbidol de vreme ce le recomandati?
  • mariusmioc 24.09.2021 11:03
    Oamenii zic: Virusul le dă plăcuță suedeză la vacciniști.
  • Elina 24.09.2021 13:28
    Cum sta ea, micuta, cu sprancenele pensate si paturica trasa pana la boticul foarte usor ratoit si ne anunta marele eveniment al orei. Da, chiar ma intrebam ce face m. a., nu puteam sa ma concentrez la treburile mele. Stiti, eu cand sunt bolnava/"'bolnava'', nu stiu..., dar nu m-am gandit sa imi fac poze si sa le pun pe retele, sa le vada toti cunoscutii si necunoscutii. A, da, eu nu am cont pe retele...
  • Enya 24.09.2021 15:33
    Mai tineti minte prima faza, cu esca si pavel?
    Acum e alta runda, clejanca, asta cu fularul pe craniu, groaza si toti trepadusii fara coloana si demnitate, care pentru favoruri si contracte la zilele satelor si comunelor, vand orice. Dar in primul rand, viitorul plozilor lor, idiotii!...
  • CARMEL 24.09.2021 20:00
    Problema este ca media se foloseste de aceste cazuri pentru a manipula in continuare, in ideea ca ei sunt vaccinati si chiar daca s-au infectat sau reinfectat (cazul articolului), acestia au facut forme usoare.

    Merisoreanu deja si-a schimbat complet mesajul, incepand de azi, caci la inceput marturisea ca peste 50% dintre internati erau vaccinati si ca nu mai stie ce sa creada despre vaccin, insa azi era cea mai inversunata promotoare a vaccinarii pentru binele suprem.
  • hannah 24.09.2021 23:17
    Mai sa fie! Asa arata un bolnav de covid? Pai ar trebui sa nu ne facem griji ca ne-am imbolnavi!
    Este mai fresh decat sunt eu dimineata cand ma trezesc!
    Si culmea, repede, repejor posteaza pentru fani si pentru prosti vestea cea mare!
    Ia sa vedeti ca dupa cateva zile, o sa apara gata coafata si fardata, cantand un gospel si slavind marele vaccin!
    Multi vor inlocui numele lui Dumnezeu cu "Marele vaccin ARNm" si vor face si plecaciuni pomenindu-l.
    Oare cu cat sunt platiti toti cumparatii astia ce promoveaza serurile ucigase? Cred ca destul de bine, suficient pentru ei cat sa-si vanda sufletele!
  • DANA Q 26.09.2021 19:03
    Ai uitat sa te machiezi sau nu dadea bine???
Ultima oră

17:30

Loreta Popa, un om dedicat primei sale iubiri: CUVÂNTUL! Interviu ActiveNews cu promotoarea Muzeului Național al Literaturii Române: ”Fără acces la educație copiii noștri nu vor mai fi în stare nici să se semneze, dar să citească”

17:12

George Simion: Vom anunța “un bloc comun, democratic”, cu 30 de partide, pentru locale, pentru a bloca actuala coaliție - “Suntem în plină lovitură de stat”

16:54

Luminița Arhire: PUIUL VOPSIT GALBEN-ALBASTRU, CU TREI TRANDAFIRI PE TÂRTIȚĂ

16:00

Prot. Dr. Ioan Lisnic: Personalități marcante din sudul Basarabiei care au votat Unirea cu Patria Mamă-România

15:11

Noi dezvăluiri despre atentatul de la Moscova: Numărul victimelor ar putea fi mult mai mare decât cel anunțat oficial

14:45

Scholz îi face concurență lui Macron: ”Putin trebuie să-și retragă trupele din Ucraina”

13:25

Dependența de Jocurile Online face ravagii în rândul trupelor ucrainene

13:00

Strategii malefice de escaladare a conflictului

12:41

Ion Cristoiu: Presa română știe ce se petrece la Kremlin, dar habar n-are ce se petrece la CCR cu Ordonanța de urgență privind comasarea alegerilor

11:40

OMS urgentează țările să semneze Tratatul pandemic: ”O nouă amenințare pandemică va apărea - și nu există nicio scuză pentru a nu fi pregătiți”

11:26

Cel mai recent sondaj arată că AUR ar lua cele mai multe voturi de la tinerii între 18-35 de ani „dacă alegerile au loc duminica viitoare”

10:45

Când nu ai succes pe câmpul de luptă, treci la asasinate. Șeful SBU afirmă că Ucraina duce o campanie secretă de asasinare a celor care colaborează cu Rusia

10:28

Macron nu-i mai poate ține în frâu pe migranți. Bătaie pe aeroportul Charles de Gaulle - VIDEO

09:17

Celebrul streamer ”Ninja”, cu peste 24 de milioane de abonați pe Youtube și 19 milioane pe Twitch, a fost diagnosticat cu cancer

08:45

Putin dezamăgește ”analiștii militari”, afirmând că Rusia NU va ataca niciodată o țară NATO: ”Este un nonsens total”