Medici din România confirmă: Legături directe între vaccin și morțile subite. Dr. Oana Mihaela Secară: Număr mare de tumori și tromboze

De Claudia Marcu  /  

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frecvența mare a morților subite în rândul persoanelor tinere și fără afecțiuni preexistente i-a îngrijorat pe medici. Aceștia cred că se poate face o legătură de cauzalitate cu vaccinul anti-Covid, însă, dat fiind trecerea unei perioade mai mari de timp de la momentul injectării, se pierde urma și, implicit, se pierd dovezile. În plus, există și un fenomen de negare, atât în rândul pacienților, cât și în lumea medicală, respingându-se, din start, ideea conexiunii cu vaccinul ARN mesager.

Trei morți subite în doar două zile. Un medic de 46 de ani din Râmnicu Vâlcea, un jandarm din Oradea, de 36 de ani, și un profesor din Sălaj, de 37 de ani. Niciunul nu avea comorbidități și, totuși, au căzut secerați. Cazurile nu sunt singulare, în ultimele luni numărul deceselor din senin crescând alarmant.

Medicii spun că legătura cu vaccinul anti-Covid este evidentă, dar urma acestuia se pierde din cauza timpului trecut de la momentul injectării.

„Totodată, este foarte dificil să faci legături atâta vreme cât aceste cazuri nu se mai investighează, mai ales când vorbim de morți subite, fără cauze aparente. Dar, chiar și dacă se fac autopsii, este aproape imposibil să determini legătura de cauzalitate cu vaccinul Covid.

În ultimul timp, la noi în spital, la secția de neurologie, se prezintă foarte mulți pacienți cu tromboze, la pacienți destul de tineri, unii ajunși în stare gravă.

Dar acest tip de patologie are multiple determinisme și atunci este foarte greu să dai de urma factorului etiologic principal. Avem studii care arată foarte clar că există o legătură între tromboză și vaccinurile de toate tipurile, dar studiile s-au făcut la pacienții la care afecțiunea a apărut foarte aproape de momentul vaccinării.

Însă, în timp, se produce o lezare a endoteliului vascular, adică a peretelui intern al vasului. Acum avem în spital un bărbat cu vârsta de 52 de ani, vaccinat anti-Covid, cu tromboză de carotidă internă, un vas foarte important, care irigă creierul. Dar este foarte greu să pui totul pe seama unui factor a cărui urmă se pierde”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară, director medical al Spitalului Municipal Onești.

Apar tumorile

În organism apar încontinuu celule tumorale, care sunt recunoscute și distruse de către sistemul imunitar, iar tumorile, în general, reprezintă o formă de disimunitate, adică o tulburare a imunității, ne spun medicii.

Atâta timp cât un produs vaccinal poate duce la disimunitate, pot apărea și boli oncologice. Și oamenii se trezesc cu tumori, dar nici la ele nu putem face legătura directă, cauzală, cu vaccinul anti-Covid.

Pentru că, în primul rând, ele nu se dezvoltă atât de repede, adică imediat după vaccin.

Apoi, trebuie să studiezi de-a lungul unei foarte mari perioade de timp și foarte multe cazuri ca să indici un factor etiologic.

În plus, cineva poate face o tumoră de rinichi, altul poate să facă o tumoră de ficat sau de pancreas, depinde unde este vulnerabilitatea persoanei respective.

Deci nu mai ai nicio țintă exactă de studiu. Mai mult, în cazul vaccinului nu ai niciun orizont de timp pe care să-l urmărești, pentru că tumora poate apărea în două luni, în trei luni, într-un an, doi ani, trei ani sau cinci ani.

Deja când ai depășit o anumită limită de timp nimeni nu mai poate să susțină cu argumente și cu dovezi că este de la vaccinul ARN mesager”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară.

Aceasta arată că, în cazul infarctului și al tulburărilor autoimune, în cazul encefalomielitelor, mielitelor transverse, nevritelor optice, nimeni nu poate să le pună în legătură directă cu vaccinul, pentru că sunt teritorii diferite, apărând o eteronegitate care face ca dovezile să fie extrem de greu de adus.

Fenomenul de negare

Nu există o intenție de a se investiga, nu există o informare la nivelul pacientului sau o platformă eficientă de raportare a efectelor adverse și nici măcar medicii nu se gândesc că ar putea fi de la vaccin, ne mai spune dr. Oana Mihaela Secară.

În plus, ca în orice situație de boală, apare un fenomen de negare. De asemenea, există un fenomen de negare și în lumea medicală, care nu acceptă posibilitatea ca o multitudine de probleme cu care se confruntă pacienții să aibă vreo legătură cu vaccinul.

Și atunci evident că nu ai cum să studiezi fenomenul în profunzime dacă nici măcar nu te gândești că ar putea fi sau dacă respingi ideea din start”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Parteneriat NAȚIONAL

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Conferință în direct Familia Ortodoxă: CE ESTE BĂRBATUL DE AZI

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • aspenter2002 02.06.2022 16:58
  Zona Zoster + vaccin covid = variola maimuței.
 • Andri 02.06.2022 18:54
  Vedeti aici medic care a avut curaj sa infrunte mafia elitelor si a ramas fara licenta de practician. In videoclip vorbeste de analizele d dimer observate la cei injectati
  https://www.bitchute.com/video/RwKbDnR8BOzg/

  De asemeni, lucratori la morga despre cheagurile nemaivazute si neobisnuite la cei decedati. Pare a fi cauza principala a deceselor
  https://stevekirsch.substack.com/p/cary-watkins-confirms-embalmer-richard?s=r
 • Irina Savu 02.06.2022 19:39
  Producătorii de vaccinuri trebuie să fie trași la răspundere pentru copiii morți și răniți de vaccinuri - un articol de Vasko Kohlmayer
  https://www.kla.tv/_files/video.kla.tv/2022/04/22303/ProducACYAIw259ADsToriiDeVacci_480p.webm
 • Rusi 04.06.2022 16:25
  Cei din Colegiul Medicilor trebuie judecati si condammnati pentru genocid.
 1. Statul Paralel se clatină din temelii: Florian Coldea și Dumitru Dumbravă audiați 14 ore la DNA. Fostul șef SRI ar fi primit șpagă sute de mii de euro ca să aranjeze un dosar deschis de prietena lui, Laura Kovesi, la EPPO. ACTUALIZARE: CONTROL JUDICIAR

 2. Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

 3. EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

 4. Dar cine este Klaus Schwab, noul consort al ONU?

 5. Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

 6. Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

 7. Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

 8. Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

 9. Soluția Casei Regale pentru unirea imediată a Basarabiei cu România

 10. Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

Ultima oră

01:00

Referate extrem de interesante la Simpozionul de azi de la Mănăstirea Sâmbăta PROTEJAREA VIEȚII ȘI SĂNĂTĂȚII, O PRIORITATE A FEDERAȚIEI PRO VITA

00:10

24 mai: Sfântul Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat aflat cu moaște sfinte în România, dăruite de însuși Ștefan cel Mare și Sfânt Mănăstirii Neamț - cea mai veche inscripție păstrată de la Atletul lui Hristos. FOTO

23:00

EMANUIL GOJDU ȘI-A CONCEPUT FUNDAȚIA PE O PERIOADĂ DE 200 DE ANI. Ce prevedea pentru perioada 2021-2071

22:32

Petiție inițiată de doi tineri juriști basarabeni din Chișinău către autorități privind Tratatul pandemic OMS: “Cum putem accepta puterea unei astfel de organizații criminale? Oficialii care promovează interesele OMS sunt trădători de stat”

21:20

SFINȚII EROI ANTICOMUNIȘTI - PR. AMFILOHIE BRÂNZĂ ȘI MAICA STAREȚĂ JUSTINA BUJOR ÎNTR-O CONFERINȚĂ ASCOR LA BRAȘOV, VINERI, 24 MAI, ORELE 18.30

21:01

Sorin Gheorghe Suciu: Lancrăm - Sebeș, impresii la cald

20:33

Un pacient afectat de un malpraxis grav a câștigat procesul împotriva Institutului "Marius Nasta" DUPĂ 9 ANI! A rămas fără plămân după ce a fost operat de cancer, deși avea TBC. Medicul care a efectuat operația a scăpat nevinovat

20:00

Ecaterina Andronescu, sabotată la alegerile de la Academia Oamenilor de Știință din România: ar fi întârziat 5 minute cu depunerea candidaturii. Controversata Doina Banciu vrea să ajungă șefa AOSR, manevrată din umbră de actualul președinte, Adrian Badea

19:20

Un obstetrician-ginecolog dezvăluie cifre alarmante privind numărul de avorturi spontane. “Rata avorturilor spontane a fost de 80% în studiile Pfizer. Ei știau asta.” Și în România se înregistrează o situație mai puțin obișnuită

18:30

A început conferința și lansarea numărului din mai al Revistei Familia Ortodoxă, la Librăria Sophia - “Bărbatul și tatăl în epoca postidentitară”, unde sunt invitați Pr. Constantin Trăistaru și psihologul Irina Petrea-Sullivan – VIDEO LIVE

17:46

Denunțătorul lui Florian Coldea, acuzații explozive: “Am depus peste 20 de înregistrări la DNA. Mi-au spus că o să-mi explodeze o bombă în față, că ei conduc România, că nu-mi dau seama cu cine mă pun”

17:10

Istoria Neamului ale Țasta de la Vădastra, județul Olt, fost Romanați (I): "Să nu uitați, nepoții mei!"

17:07

În plin scandal privind cererea de arestare a lui Netanyahu și recunoașterea Palestinei, Israelul intră puternic și ucide zeci de palestinieni: atac dur în ultimele ore - VIDEO

15:50

NOVA TV: Atenție la afacerile UDMR în județul Harghita!

14:45

Candidaturile de la București ale PNȚ Maniu - Mihalache, blocate și azi, timp de 23 de zile. Declarația lui Valerian Stan