MOARTE SUBITĂ. Președinta Colegiului Medicilor din Australia, care cerea doza 4 pentru personalul medical, și-a pierdut fiica de 26 de ani în somn: „Nu s-a mai trezit niciodată...”

De Andrei Nicolae  /  

Dr. Michelle Atchison și fiica sa Caillin, acum decedată

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai importantă doctoriță covidistă din Australia, președinta Asociației Medicale Australiene - corespondentul Colegiului Medicilor - din Australia de Sud, Michelle Atchison, este distrusă în urma morții subite a singurei sale fiice.

Dr. Atchison a anunțat pe contul său de Twitter moartea neașteptată a fiicei sale de 26 de ani, Caillin, transmite TheGatewayPundit.

Potrivit unei postări de pe Twitter, care acum a fost ștearsă, Caillin a murit miercurea trecută, în timp ce dormea.

„Lumina din viața noastră s-a stins. Frumoasa și singura mea fiică a murit ieri”, a scris Dr. Atchison pe Twitter.

„Nu s-a mai trezit niciodată. A fost atât de complet neașteptat, iar soțul meu și inimile mele sunt distruse. Chiar nu știu ce să fac”, a adăugat Atchison.

Încă nu există informații privind cauza morții subite a tinerei Caillin.

Dr. Atchison s-a erijat în purtătorul de cuvânt public al asistentelor medicale și al personalului spitalicesc în timpul pandemiei Covid-19, potrivit Daily Mail.

Ea a criticat faptul că Australia de Sud a deschis granițele pe 23 noiembrie anul trecut, afirmând că redeschiderea va pune și mai multă presiune asupra sistemului de sănătate.

Dr. Atchison a pledat și a încurajat, de asemenea, oamenii să se vaccineze contra Covid-19, amintesc sursele citate.

Border Watch, din Australia, a scris despre avertismentele apocaliptice făcute de dr. Atchinson cu privire la nevaccinați:

Președintele Asociației Medicale Australiene SA, Dr. Michelle Atchison, a declarat că persoanele vaccinate sunt în continuare capabile să contracteze COVID-19, dar este mai puțin probabil să aibă simptome grave și să fie spitalizate.

„Dacă sunteți vaccinat și contractați COVID, este probabil să aveți un tip de boală gravă și este foarte puțin probabil să aveți nevoie de terapie intensivă", a spus ea.

„Dacă nu ești vaccinat, riști să ai nevoie de un ventilator sau să ai nevoie de îngrijiri de mare intensitate, iar realitatea este că, în cazul unui focar, regiunile nu pot gestiona acest lucru. "

„Recunoaștem că există o șansă foarte mică de efecte secundare grave, dar este un vaccin sigur și încurajăm oamenii să îl facă.", a mai spus ea, secondată de o colegă care afirma că mai curând te lovește un fulger decât să ai o reacție adversă gravă. Și fulgerul, se pare, a căzut...

Luna trecută, Atchison a susținut într-un mesaj pe Twitter că personalul din domeniul sănătății ar trebui să fie deja pe listă pentru doza 4 de vaccin.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Șeful Pfizer în 2018 despre pastila electronică cu cip la Forumul Economic Mondial

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (12)
 • Andri 18.05.2022 19:44
  Dumnezeu s-o lumineze. Si solutia antigripala e la fel de otravitoare ca si solutia anti guvid19
 • Mircea Dragan 18.05.2022 20:13
  De obicei oamenii mor la 26 de ani. Nu, nu e de la ''vaccin'' ca-i sigur si mai ales ......eficient.
 • mariusmioc 18.05.2022 20:57
  #Edoarocoincidență #NoulNormal #NecruțătorulDarwin
 • Catalogs 18.05.2022 21:24
  f m m de femeie proasta, ti-ai omorat propriul copil si acum ii omori si pe ai altora !
 • Mircea Dragan 19.05.2022 09:17
  In Australia e mama dictaturii. Credeam cap-i o glluma lagarele ptr oamenii cu, covid dar e adevarat. Chiar si sefii Australiei au negat la inceput existenta lor. Acum acolo esti bagat fortat .
 • Diurpaneus 18.05.2022 21:37
  Inca o teorie a conspiratiei care asteapta sa fie activata :

  https://twitter.com/i/status/1526964737120124928
 • Daniell 18.05.2022 22:47
  http://m.stiri.tvr.ro/pre--edintele-cnas--din-2023--pachetele-de-preventie-vor-deveni-obligatorii-si-ne-gandim-inclusiv-la-elemente-sanctionatorii-pentru-cei-care-nu-vin-sa-isi-efectueze-serviciile-de-preventie_904928.html

  https://www.google.com/amp/s/www.stiripesurse.ro/amp.php%3farticle_id=2388875

  https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/decizie-vanzarile-online-cu-ramburs-inclusiv-datele-vanzatorului-si-ale-cumparatorului-raportate-lunar-la-anaf-20710508
 • Cristi Bruca 19.05.2022 00:35
  Păcat că plătesc copiii prostia părinților! Vă dați seama că ăștia-s atât de proști încât și-au dus copiii spre groapă! Propagandă pe pâine si frica de a pierde locul cald și "păpica", pe asta s-au bazat toate dictaturile. Alte timpuri, aceiași oameni înapoiați!
 • Mircea Dragan 19.05.2022 17:22
  Parca o aud pe asta : Bine ca s-a intepat altfell..... ????? Altfel ce ? Ce i se intampla mai mult decat sa moara. O idioata!
 • Patriot Roman 19.05.2022 13:08
  Dumnezeu lucreaza in felul Lui.Faptul ca noi nu intelegem actiunile lui este ca omul are mintea/creierul limitat,El lucrinda la scala Universului. Nu imi pare rau ca celor ce lucreaza pt.satanistii mondiali li se stinge stirpea.Asta e! Cum sa-mi fie mila de abuzatori,de cei ce lucreaza impotriva lui Dumnezeu, de cei ce vor instaurarea anticristului pe Terra ? sint deplasat? nu sint milos? ,,Mila mi-e de tine"-de fapt nici in cot nu ma doare!- ,dar de mine mi se rupe sufletul ca sa zic asa, era o vb..
 • Elina 19.05.2022 14:28
  Medicii-trompeta covrig insistau ca zeama e sigura si eficienta. Si mai spuneau ca efectele adverse sunt nesemnificative si perfect acceptabile, ca pentru orice produs farmaceutic. Cat de acceptabil o fi cand se gasesc chiar ei in acea situatie? Oare o sa isi schimbe discursul aceasta madama? Nu cred
 • Rusi 20.05.2022 15:53
  Dumnezeu are grija si de nemernici.

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


Ultima oră

13:00

Corneliu Vlad: SUA vs Rusia: CARE PE CARE?

13:00

Avocatul Gheorghe Piperea lansează platforma civică România Nes(u)pusă la Craiova

12:10

Eliberarea Insulei Șerpilor – victorie ucraineană sau mutare de șah-mat a rușilor?

11:10

„Agenda noastră comună” în Era Post-Covid – „digitalizarea totală a lumii” și „multilateralismul” triumfal. Klaus Schwab: „Acum este un moment istoric, nu numai pentru a lupta împotriva virusului real, ci și pentru a modela sistemul pentru era post-covid”

10:00

A murit cunoscutul medic evreu-american VLADIMIR ZELENKO. El a deconspirat vaccinarea Covid în fața unui Tribunal Rabinic: Treziți-vă! Este al III-lea război mondial. Este moarte. Este genocid. Doar 10% vom supraviețui - cei cu credință

00:05

1 iulie: Sfântul Leontie de la Rădăuți

00:00

1 iulie: Sfinții Mucenici și Doctori fără de arginți Cosma și Damian, cei din Roma

23:10

SUBVERSIUNEA. Cei 4 pași prin care se distruge o națiune. VIDEO

22:30

Pr. Ioan Istrati: LEAGĂNUL DE LACRIMI

22:08

Cea mai vaccinată țară din Europa are acum cea mai gravă situație COVID

20:00

Nicicînd nu visam ca, avînd la Cotroceni un fost profesor drept președinte, nivelul educației școlare să ajungă atît de jos! OPINIA PROFESORULUI

19:10

Patriarhia Bulgariei dorește oare să-l autohtonizeze pe Sfântul Apostol Andrei încercând să-l așeze deasupra Mitropoliei din Durostorum?

18:00

CINE L-A ACOPERIT PE BĂSESCU LA CNSAS 14 ANI? Germina Nagâț, într-o comunicare transmisă ActiveNews, dezavuează Concluziile Anchetei CNSAS, care demonstrează că ea a știut de TOATE documentele încă din 2005-2008 ca șefă a Direcției de Investigații

17:18

Creatoarea serialului Friends își pune țărână în cap pentru că toate personajele sunt ALBE

15:35

PROTEST pe patru roți AZI la BUCUREȘTI contra scumpirilor de carburanți și a Guvernului de 50 de bani. Piața Constituției, ora 17, benzinăriile din Centrul Capitalei, Piața Victoriei, ora 19.00. ACTUALIZARE VIDEO