În SUA, majoritatea deceselor cauzate de COVID-19 sunt în rândul persoanelor vaccinate - Noi date oficiale CDC

De Iustina Filimon  /  


Cele mai recente de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA arată că persoanele vaccinate și care au primit booster au reprezentat majoritatea deceselor cauzate de COVID-19 în august.

Din totalul de 6.512 decese înregistrate în august 2022, 58,6% dintre decese au fost în rândul persoanelor vaccinate sau care au primit booster, iar acesta pare un un semn al unei tendințe în creștere, în care decesele cauzate de COVID-19 apar tot mai mult, în majoritate, în rândul persoanelor vaccinate, scrie Epoch Times

În ianuarie 2022, mortalitatea cauzată de COVID-19 la cei vaccinați era încă în minoritare, 41% din date fiind legate de persoanele vaccinate sau stimulate.

Analiza datelor CDC din iunie și iulie a arătat că peste 50% dintre decese au fost raportate în rândul persoanelor vaccinate, fiind raportate 62% și, respectiv, 61%.

„Nu mai putem spune că aceasta este o pandemie a celor nevaccinaților”, a declarat pentru Washington Post Cynthia Cox, vicepreședintele Kaiser Family Foundation, într-un articol din 23 noiembrie. 


S-a demonstrat că eficacitatea vaccinării împotriva COVID-19 scade dramatic în decurs de câteva luni, ajungând uneori la o eficacitate neglijabilă.  

Unele cercetări au comparat imunitatea naturală cu cea dobândită prin vaccin și au arătat adesea că cea prin vaccinar tinde să scadă la o rată mult mai mare decât cea dobândită prin infecție naturală.

De asemenea, unii oameni de știință au spus că vaccinurile ARNm pot interfera cu răspunsul imun natural al organismului. Întrucât tehnologia actuală utilizată în vaccinurile ARNm poate „ascunde ARNm față de apărarea celulară și poate promova un timp biologic de înjumătățire mai lung și o producție ridicată de proteine Spike”, potrivit unui articol din iunie 2022 publicat în Food and Chemical Toxicology. Proteina Spike este principala parte patogenă a virusului SARS-CoV-2.

Specialistul în medicină internă și cardiologul dr. Peter McCullough a declarat, pentru The Epoch Times, că, din 2021, cei care au murit de COVID-19 au fost, în majoritate, vaccinați. El a explicat că acest lucru se leagă de faptului că vaccinul nu a putut controla mortalitatea.

„[Datele CDC] ajung mult prea târziu la această concluzie, [cei vaccinați] au probabil în majoritate în 2021”, a spus McCullough.

În 2020, CDC a documentat peste 385.000 de decese COVID-19, în timp ce în 2021, când au fost lansate vaccinurile, au existat peste 463.000 de decese de COVID-19.

Până în iunie 2021, aproximativ 53% din populația SUA primise prima doză și 44% erau vaccinați complet.

Cu toate acestea, a existat o diferență mică în ceea ce privește cazurile de mortalitate legată de COVID-19 între prima jumătate a anului 2021 și a doua jumătate, cu peste 244.000 de cazuri (mai mult de 50% din întregul an) raportate din iulie până în decembrie.

„Cu siguranță, nu poate fi vorba de o situație în care să dăm vina pe cei nevaccinați pentru decesele COVID. Și, cu siguranță, nu putem ajunge la concluzia că vaccinurile au avut vreun impact asupra noastră, deoarece majoritatea deceselor au avut loc în epoca vaccinărilor”, a spus McCullough.

De asemenea, datele din alte țări au arătat rate mai mari de pacienți vaccinați spitalizați cu COVID, pe măsură ce ratele de vaccinare au crescut în general.

Încă din ianuarie 2022, datele privind spitalizările provenite din statul New South Wales (NSW) din Australia au arătat că o proporție mai mare de pacienți spitalizați au fost vaccinați. Cei vaccinați au reprezentat 50,3% din cazurile ajunse la UTI, comparativ cu 49,1% nevaccinați.

Cele mai recente date săptămânale din NSW au continuat să arate că cei vaccinați reprezintă majoritatea spitalizărilor cu COVID-19, a internărilor în UTI și deceselor. Cel mai recent raport, datat 12 noiembrie, a arătat că pacienții nevaccinați au reprezentat 21% din decesele COVID și mai puțin de 1% din spitalizări și internările la UTI.

De asemenea, datele privind mortalitatea din Manitoba, Canada, în săptămâna 31 iulie - 6 august 2022, au arătat că, în timp ce populația care a primit booster a reprezentat 70% din toate cazurile de mortalitate COVID, persoanele nevaccinate au reprezentat mai puțin de 10% din decese. Aceasta în condițiile în care 43% din populație a primit booster.

Rapoarte din Marea Britanie arată tendințe similare. Un raport (pdf) publicat pe 31 martie 2022 a arătat că aproape 73% din cazurile de mortalitate COVID au avut loc în rândul persoanelor stimulate, în timp ce 10 la sută au fost în rândul persoanelor nevaccinate. La acea vreme, peste 57% din populație primise o doză de rapel și 73% primiseră dozele principale.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

Top 5 autori
ActiveNewsTV

Dezvăluirile Project Veritas despre Pfizer ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România:

Articole pe ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (4)
 • Mircea Dragan 06.12.2022 00:09
  ''Stiinta'' te omoara sigur si eficient!
  COSMIN3 ai ''facut'' si boosterul sa-ti fie mai usor?
 • mariusmioc 06.12.2022 01:02
  Trebuie menționat că CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) falsifică datele.
  „In order to be counted as vaccinated, a person must be at least two weeks out from completing their primary series before testing positive (for example, at least 14 days after completing two doses of the mRNA vaccine)”. Definiția e greșită, din prima clipă după ce cineva a primit prima doză de vaccin persoana respectivă trebuie considerată vaccinată. Cu definiția lor, iei prima doză de vaccin, mori în cîteva zile sau o lună dar ești trecut la „newaccinați”. Ori iei prima doză de waccin, iei și a doua doză de waccin (ce se întîmplă de obicei după aproximativ o lună de la prima doză), dar dacă mori în mai puțin de 14 zile de la a 2-a doză tot la „nevaccinați” ești trecut. Cel puțin 1 lună jumate de la waccinare morții sînt trecuți tot la „nevaccinați”. La fel cu „boosterele”, nu ești considerat boosterizat în statistici decît după 14 zile de cînd ai primit boosterul. Astea sînt falsificări ale statisticilor care se pot depista doar din declarațiile oficiale ale CDC. cîte alte falsificări mai sînt care nu sînt așa vizibile! Majoritatea efectelor adverse ale vaccinurilor apar la cîteva zile de la înțepare, adică exact perioada cînd CDC consideră cobaii ca fiind încă „nevaccinați”. Și toate statisticile prezentate arată doar morții declarați de COVID-19, ignoră morți din alte cauze (infarcturi, AVC, cancere) care sînt efecte adverse ale vaccinurilor.
 • mihaipopescu 06.12.2022 14:02
  Vaccinatii mor...ii vedem zilnic cum se sfarsesc...in boli asa de cumplite ca nimeni nu le-a mai vazut niciodata pana atunci...mor si tac...mor zilnic.
 • Rusi 09.12.2022 11:50
  Nu este rau pentru ei sa continue cu vaccinarea
 1. Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ

 2. NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

 3. Dr. Adrian Cacovean: După crima pandemică, în Ucraina are loc o epurare etnică a românilor, polonezilor și maghiarilor. Ce mai urmează? Nu v-a spus nimeni despre efectele adverse de după bomba atomică?

 4. Viceprimarul Hunedoarei, Cătălin Olar, a murit la 47 de ani. În 2021 promova vaccinarea la Castelul Corvinilor cu Johnson sau Pfizer. Au trecut 2 ani. FOTO

 5. Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

 6. Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

 7. Aeroportul din Timișoara a ascuns moartea subită a unui angajat SRI de la Departamentul de IT. Bărbatul a fost găsit decedat în propriul birou, după cum s-a aflat pe surse. Nu este singurul caz

 8. Vacciniștii Streinu-Cercel și Alexandru Rafila sunt plătiți de ani de zile de compania PFIZER prin sponsorizări grase de sute de mii de lei alături de alți peste 5000 de medici din România. Cazul e de domeniul ANI și DNA. DOVEZILE ACTIVENEWS

 9. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu - Boală Autoimună după Vaccinul Covid: MI-AU ÎNȚEPENIT MUȘCHII. VIDEO-CONFESIUNI după VIDEO-ANAMNEZA Ancăi Alexandrescu

 10. Alexandru Gavril: ANDREW TATE vs Jordan Peterson. SISTEM ANTI-SISTEM - CONTROVERSE ÎN MATRIX

 1. Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

 2. Alexandra Șinc, deces subit la 49 de ani: Am fost hotărâtă să mă vaccinez imediat ce se poate. VIDEO

 3. Ovidiu Doka, ziarist din Carei care ridiculiza nevaccinații: În 3 ani mor, mi-am asumat! A murit subit de infarct la 40 de ani. Marius Mioc: A greșit. Au trecut 2

 4. DAVOS - CASA DE NEBUNI A LUMII. Șeful Siemens: Dacă nu o să mai mâncați carne în 11 ani compensați un zbor până în Thailanda. Eu am început. FILMAREA și ILUSTRAȚIA ZILEI

 5. Papa Francisc, declarație surpriză: A FI HOMOSEXUAL nu este o crimă! TOȚI SUNTEM copiii lui Dumnezeu

 6. Cine conduce lumea? 8 lucruri de reținut de la reuniunea Forumului globaliștilor de la Davos. Nr 1: Elitele globale nealese vor cu adevărat pașapoartele de vaccinare digitale. Fără mașini, carne sintetică, control digital total - Marea Resetare Mondială

 7. A crezut prea mult în știință? Profesorul universitar doctor Mihai Ioana, promotor al campaniei vacciniste Împreună Învingem Pandemia, a decedat subit la doar 47 de ani. UMF Craiova este în doliu, Rafila îi deplânge trecerea în neființă. ERA VACCINAT

 8. Cazul femeii ucise la Lacul Morii: A FOST SFÂȘIATĂ DE CÂINI DE LUPTĂ, NU DE MAIDANEZI! Actualizare

 9. Soția primului ministru din Țara Galilor a murit subit și inexplicabil. Clare Drakeford avea 66 de ani și s-a vaccinat în 2021. Au trecut 2 ani - 2023 E ANUL MORȚII SUBITE. Prințul și Prințesa de Wales au transmis condoleanțe. SE ÎNTÂMPLĂ ȘI LA CASE MARI

 10. Artin Side: Nu acceptați actele electronice! Veți fi discriminați și vi se va refuza accesul în multe locuri. Rezistați!

Ultima oră

22:40

CTP s-a ramolit: a uitat să înfiereze antivacciniștii care îl iubesc pe Novak Djokovic. Luminița Arhire: TENISUL ȘI INVECTIVUL/ ÎNTĂREȘTE NARATIVUL! (ZICĂTOARE)

21:30

VICTORIA LUI NOVAK - Reprezentantul psihopaților și un tenisolog local au asistat la propria lor execuție. Av. Florentin Țuca: Nole-Stefanos, 6-3, 7-6, 7-6; Djokovic-Gates, 6-0, 6-0, 6-0

20:23

Raport: Armata britanică a urmărit și monitorizat persoanele sceptice cu privire la lockdown-uri. Jurnaliștii și politicieni care au chestionat măsurile pandemice au fost puși sub supravegherea unei unități speciale de Război Informațional

19:30

Av. Gheorghe Piperea: Începutul sfârșitului pentru regimul Zelensky

19:01

Dezvăluire explozivă: între 2020 și 2021, Big Pharma a cheltuit peste 30 de milioane de euro pentru a „cumpăra” Uniunea Europeană. Șeful PFIZER, Albert Bourla, și șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în prim-planul unui Raport zguduitor

18:09

Șantaj la Casa Albă: Joe Biden – Slugă la doi stăpâni. De ce să ucizi Găina cu Ouă de Aur?

17:11

Noi morți subite: mamă a patru copii, de 40 de ani, a murit subit în timp ce pregătea copilul pentru școală; tânără de 19 ani a murit subit în urma unui stop cardiac

16:20

Dr. Răzvan Constantinescu: INCHIZIȚIA ȘI ERETICUL

15:12

Tragedie: un copil vaccinat anti-Covid a murit subit din cauza unor afecțiuni cardiace

14:05

Fostul general în cadrul NATO Petr Pavel a câștigat alegerile prezidențiale în Cehia. Este susținător al adoptării monedei euro și al „căsătoriilor” homosexuale

13:45

NEVACCINATUL IA TOT! Novax Djokovic intră în istorie cu victoria sa triumfală de la Australian Open, după ce anul trecut a fost discriminat brutal de Dictatura Covidistă. Cu noi este Dumnezeu!

13:27

Dr. Robert Malone: Pfizer s-a dat de gol – Comunicatul prin care Compania Farma se îngroapă singură – Am MODIFICAT virusul COVID-19

12:00

Un exemplu vrednic de urmat de către toți părinții vremurilor noastre care trebuie să se roage permanent pentru copiii lor - Predica ÎPS Bartolomeu Anania la Duminica a 17-a după Rusalii, a femeii Cananeence

01:00

29 ianuarie: Sf. Mc. Filoteu și prietenii lui, ferm înrădăcinați în credința în Hristos. Aducerea moaștelor Sf. Sfințit Mc. Ignatie Teoforul

00:30

Dezvăluirile-bombă făcute de Project Veritas despre Pfizer și producerea variantelor virusului Covid, ignorate de presa neo-anti-vaccinistă și vechio-vaccinistă din România. VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ