Ideologia Covid făcută praf la audierea lui Fauci în Congres. Cum a fost fript pe jar ”Dr. Moarte” de apărătorii Vieții și ai Libertății - VIDEO FENOMENALE

De Alesandru Anghel  /  

Ilustrație: The Defender

Ilustrație: The Defender

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei audieri fierbinți, care a avut loc luni, 3 iunie 2024, în fața Subcomitetului specializat al Camerei Reprezentanților din SUA pentru „pandemia de coronavirus”, dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a Dictaturii Covid, a apărat vaccinurile „sigure și eficiente”, pe care le-a creditat ca fiind cele care „au salvat milioane de vieți”.

De asemenea, Fauci a apărat în mare măsură politicile guvernamentale privind pandemia și a declarat că măsurile de obligativitate și impunere a vaccinării au salvat "multe, multe, multe vieți".

Cu toate acestea, el a recunoscut că studiile clinice nu au susținut în mod concludent măsurile de obligativitate a purtării măștilor și că nu au fost efectuate astfel de studii pe copii, în ciuda impunerii măștilor pe fețele copiilor în școli.

Despre aceste fapte abominabile care au fost reclamate pe perioada pandemiei doar de „conspiraționiști”, care s-au dovedit, din nou, că au avut dreptate, ActiveNews a scris ieri:

Mai țineți minte distanțarea socială de 2 metri sau măștile pentru copii? Fauci a recunoscut sub jurământ că au fost reguli INVENTATE de el: ”Nu a existat vreo dovadă științifică. A fost o decizie care nu s-a bazat pe date”

 Astăzi vă prezentăm cum a fost fript pe jar „Dr. Moarte” de către deputata republicană Marjorie Taylor Greene, care a susținut că subcomitetul Congresului SUA ar trebui să emită o sesizare penală împotriva lui Fauci.

Vedeți și Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate al SUA a recunoscut că a finanțat cercetări pre-Covid în Wuhan, China, așa cum afirmau ”conspiraționiștii” vânați de cenzura oficială

„Ar trebui să vă recomandăm să fiți urmărit penal pentru crime împotriva umanității”, a spus ea, acuzându-l pe Fauci că „a pus botniță” copiiilor de vârstă școlară ca urmare a impunerii măștilor fără nici o bază medicală și, de asemenea, că el și „acoliții” săi că sunt finanțați de Big Pharma, ceea ce se știe și despre clonele lor în miniatură care au chinuit copiii în România.

Fauci „nu merită să aibă o licență”, a spus Greene, poitrivit Defender

Urmăriți în două secvențe cum a fost făcută praf Ideologia Covid de către Greene la audierea lui Fauci în Congres (articolul continuă după cele două fragmente video):

Un alt schimb de replici exploziv s-a derulat între Dr. Anthony Fauci și congresmanul republican Rich McCormick, un medic care a tratat pacienți în timpul COVID, dar care a fost cenzurat de sistem pentru că a subliniat aspectele științifice cu care se confrunta.

Acesta i-a spus lui Fauci: „Într-un interviu pe care l-ați acordat în cadrul unui audiobook scris de Michael Specter, ați spus că sunteți de părere că instituțiile ar trebui să îngreuneze viața oamenilor pentru ca aceștia să se simtă presați să se vaccineze".

Întrebare: Cineva a spus că doar politicienii, doar bloggerii, doar adepții teoriei conspirației nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vreau să subliniez că sunt probabil singurul membru al Congresului care a tratat cu adevărat pacienți în timpul pandemiei.


De la începutul și până la sfârșitul pandemiei, în timpul turelor de noapte la Urgențe, mii de pacienți în acea perioadă și în 2020 am fost cenzurat.

Licența mea medicală a fost amenințată pentru că nu am fost de acord cu birocrații, literalmente am fost eliminat de pe internet ca persoană care tratează pacienți cu tehnologii de vârf, dezvoltând teorii, dar făcând tot ce pot. Am fost cenzurat de guvernul Statelor Unite, pentru prima dată, guvern care a intervenit luând locul profesioniștilor din domeniul medical ca experți în asistență medicală.

Orice disidență în legătură cu tratamentele COVID-19, cu măsurile obligatorii privind măștile și cu orice politică publică în legătură cu pandemia a fost imediat etichetată ca fiind „antistiință”.

Am privit cum funcționarii din domeniul sănătății publice și politicienii le spuneau pacienților mei ce opțiuni de tratament erau cele mai bune pentru ei, indiferent de comorbiditățile sau de istoricul lor medical.

În ciuda educației, a pregătirii și a experienței mele, opiniile mele au fost trecute la „conspirație” și „dezinformare” de către așa-ziși experți în domeniul sănătății care nu au tratat niciodată un pacient pe parcursul întregii pandemii.

Acest lucru a fost o pată neagră pentru medicină și a evidențiat de ce guvernul nu ar trebui niciodată, dar niciodată, să se interpună între pacienți și furnizorii lor de servicii medicale.

Poporul american merită să ia decizii medicale prin conversații cu medicii lor, mai degrabă decât prin mandate motivate politic.

Întrebare: Doctore Fauci, ați tratat vreodată un pacient pentru COVID în timpul pandemiei?

Răspuns: Am făcut parte dintr-o echipă de la NIH care s-a ocupat. Nu ne-am ocupat de mulți dintre ei.

Întrebare: Bine, deci nu direct. Am înțeles. Vă mulțumesc. De ce aș fi criticat de un birocrat pentru că fac tot ce pot în calitate de profesionist în domeniul sănătății? Este o întrebare retorică, dar de ce? De ce ar trebui ca guvernul, care nu a tratat niciodată un pacient pentru COVID să ne spune ce să facem... Și ceea ce este „amuzant” este că tot ceea ce a fost cenzurat, s-a dovedit că am avut dreptate. Destul de nebunesc, nu-i așa? ”

Articolul continuă după secvența video:

Mărturia orală a lui Fauci a reflectat în mare măsură mărturia scrisă pe care a furnizat-o înainte de audiere - și transcrierea interviului său de două zile cu ușile închise din ianuarie cu membrii Camerei.

Subcomisia a publicat vineri transcrierile interviului de două zile AICI.

În continuare puteți urmări întreaga audiere a „Țarului” Covid, Tony Fauci, supranumit „Dr. Moarte”:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Înmormântarea Părintele nostru Justin Pârvu

Primul film documentar despre Mihai Eminescu

Mihai Eminescu - Marturie despre mine însumi

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (18)
 • antitirani 04.06.2024 21:23
  Adica, cum, a ajuns la inchisoare? Pana una alta el ne-a facut pe noi praf!
 • Radu Comsuta 04.06.2024 21:52
  Și iată că adevărul iese ca undelemnul la suprafața apei. Cioclii ai apocalipsei covid, temeți-vă! Arafat, Bearice Mahler, Gheorghiță, și vouă vă va veni rândul!
 • FlorinN 05.06.2024 09:48
  Cum spune o zicala americana: "I wouldn't hold my breath", adică nu va faceți speranțe ca acești sociopati corupți vor plăti vreodată pt tirania covrigului.
 • Mu5ai 05.06.2024 15:54
  Psalmul 108 pentru ei!
 • Carbid 04.06.2024 22:03
  Dacă nu urmează imediat mersul în poligon sau ...injecție letală ca să rimeze....atunci totul e o glumă macabră!
 • Bizar 05.06.2024 07:12
  Israel declara razboi Libanului ?
  Israeli National Security Minister Itamar Ben-Gvir:
  “The role of the Israeli army now is to DESTROY Hezbollah and BURN its strongholds!”
  “There can be no peace in Lebanon…”

  https://x.com/i/status/1798194260984078630
 • FlorinN 05.06.2024 09:51
  Va conta cu ceva? Va fi cineva pedepsit pt tirania din acea perioada? Nu cred, aceste informații nu vor fi difuzate de mass media corupta, asa ca oițele nu vor ști nici odată adevărul. Dacă mâine vor planifica o noua plandemie, oițele se vor incolona din nou la injectare și vor ostraciza pe cei care refuza.
 • Carbid 06.06.2024 10:51
  NU se pune problema "daca vor provoca..." ci CÂND!!!
  Ori plandemie, ori razboi...
 • Vlad.Tepes ► Carbid 06.06.2024 12:45
  Prefer razboiul . Asa voi putea si eu sa iau 1 - 2 cu mine ''dincolo'' !
 • FlorinN ► Vlad.Tepes 06.06.2024 23:09
  Da, dar aia 1 - 2 vor fi tot plebe ca și noi, nu vor fi cei ce merita asta... în toate aceste "razboaie" prin care a trecut umanitatea numai plebea a murit... și de o parte și de cealaltă.
 • FlorinN ► Carbid 06.06.2024 23:07
  Evident
 • PaulMtl 06.06.2024 07:10
  Nici un video. Traiasca libertatea cuvantului...
  O scuza, ceva?
 • PaulMtl 06.06.2024 07:20
  In comparatie, ceea ce au facut medicii germani a fost joaca de copii. Pe organizatorii si executantii acestei pandemii, sper sa ii vad la capatul unor funii chiar daca, mai ales daca sunt americani sau provenind din tarile "civilizate".. In plus, averile facute sau umflate in aceasta periada trebuie sa treaca in patrimoniul fiecarei tari.
 • PaulMtl 06.06.2024 07:24
  a existat un tratament alternativ deci suntem in fata unor crime impotriva umanitatii. trebuie sa stabilim glontul sau franghia...
 • Carbid 06.06.2024 10:49
  ...sau, de ce nu, Injecția Letală, ca să fim "în ton" cu specializarea lui!!! Cine scoate injectia, de injectie sa moară!
 • Vlad.Tepes ► Carbid 06.06.2024 12:46
  Sustin injectia !
 • FlorinN 06.06.2024 23:14
  Răspunsul e "Nuremberg", avem precedent, știm tot ce trebuie făcut în caz de crime împotriva umanității și genocid, nu e nimic nou. Trebuie doar vointa, dar nu exista asa ceva, oițele sunt oarbe, mâine dacă se va orchestra o noua plandemie, se vor conforma imediat, se vor incolona la injectare și vor ostraciza pe oricine refuza "impartasania" științifică de la big Pharma.
 • Felix2022 06.06.2024 12:03
  Un Mengele al timpurilor noastre. Scaunul electric nu funcționează pentru ăsta?! Eroilor noștri conduși de Arafat, Gheorghiță, Mahler și alți paraziți medicali le-ar trebui suspendat dreptul de practică dat fiind că au încălcat contra cost jurământul lui Hipocrate.
 1. Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

 2. Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

 3. O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

 4. 16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

 5. A fost odată o fată frumoasă... și vaccinată: Anca Molnar

 6. Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

 7. 135 de ani de la asasinarea lui Mihai Eminescu. MARTOR OCULAR: ”Mâna îmi era plină de sânge”. Eminescu a cântat “Deșteaptă-te, Române!” cu câteva clipe înainte de a muri și a strigat ”România liberată!” când a fost internat

 8. Mama tuturor Teoriilor Conspirației validată de "Știință": "EI sunt printre NOI" – Între Mântuitorul Cosmic și Putiniștii Galactici

 9. Mărturia medicului care a primit creierul lui Eminescu: Mutilarea și profanarea moaștelor acestui martir nu a fost românească. Prof. Constantin Barbu: Eminescu a fost ucis pentru Transilvania și credința ortodoxă. DOCUMENTE: Interogatoriul și Autopsia

 10. 30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

Ultima oră

01:10

16 iunie: 11 ani de la trecerea la Domnul a sfântului Părinte Justin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă. ”Vor veni vremuri în care numai cei ce vor simți harul lui Dumnezeu vor putea distinge binele de rău. Cu mintea omenească va fi cu neputință de ales”

00:30

16 iunie: Sfântul Ierarh Martir Neofit Cretanul, Mitropolitul Țării Românești; Sf. Ier. Tihon, Episcopul Amatundei; Sf. Sfințit Mc. Marcu, Episcopul Apoloniadei

23:45

Dispărută de la Crăciun, Prințesa Kate, lovită de cancer la 42 de ani, și-a făcut prima reapariție - VIDEO

23:28

Prăznuirea Voievodului Ortodoxiei Românești, Părintele Justin de la Petru Vodă - 11 ani de la înveșnicire. FOTO-REPORTAJ și OMAGIU VIDEO

23:10

Pr. Ioan Istrati: Despre Eminescu nu poți gândi decât în două cu lacrimi

22:35

O știre care lipsește cu desăvârșire din întreaga mass-media: ”Opriți Genocidul! - Miting și Marș la București pentru eliberarea Palestinei de sub ocupația Israelului” - VIDEO

22:00

ADEVĂRUL DESPRE ROMÂNUL ABSOLUT: MIHAI EMINESCU - MĂRTURIE DESPRE MINE ÎNSUMI. Mărturisesc: Vladimir Beliș, Dimitrie Vatamaniuc, Ion Filipciuc, Theodor Codreanu, Nae Georgescu, Ilie Bădescu, Mihai Ungheanu, PF Patriarh Teoctist

21:30

O zi întreagă de manifestări omagiale pentru Eminescu în Arhiepiscopia Tomisului - VIDEO

21:00

OPERA POLITICĂ a Românului Absolut, disponibilă tuturor online într-un portal unic: Mihai-Eminescu.Ro. Academia Română și NeamUnit oferă și aplicația gratuită Mihai Eminescu - Întreaga Operă

20:20

Istoria celor patru fotografii cunoscute ale lui Eminescu și primul film documentar despre Românul Absolut, realizat în 1914. GALERIE FOTO / VIDEO

19:45

George Simion: "Am luat decizia de a candida pentru funcția de Președinte al României!"

19:19

Pentru prima oară de la începutul războiului, Putin și-a prezentat condițiile de pace cu Ucraina

18:00

30 DE ANI de ZIUA și o anchetă celebră: LIICHEANU

17:00

Prof. Ilie Bădescu: 15-16 Iunie – Ziua nașterii în Cer a Dreptului Eminescu. ”De din vale de Rovine/ Grăim, Doamnă, către Tine…”

16:00

Moarte subită în fotbal la doar 26 de ani: Matija Sarkic, portarul naționalei Muntenegrului. Tot azi, a murit la 54 de ani, "după o scurtă boală", Kevin Campbell, fost atacant pentru Arsenal