Ideologia Covid făcută praf la audierea lui Fauci în Congres. Cum a fost fript pe jar ”Dr. Moarte” de apărătorii Vieții și ai Libertății - VIDEO FENOMENALE

De Alesandru Anghel  /  

Ilustrație: The Defender

Ilustrație: The Defender

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În timpul unei audieri fierbinți, care a avut loc luni, 3 iunie 2024, în fața Subcomitetului specializat al Camerei Reprezentanților din SUA pentru „pandemia de coronavirus”, dr. Anthony Fauci, eminența cenușie a Dictaturii Covid, a apărat vaccinurile „sigure și eficiente”, pe care le-a creditat ca fiind cele care „au salvat milioane de vieți”.

De asemenea, Fauci a apărat în mare măsură politicile guvernamentale privind pandemia și a declarat că măsurile de obligativitate și impunere a vaccinării au salvat "multe, multe, multe vieți".

Cu toate acestea, el a recunoscut că studiile clinice nu au susținut în mod concludent măsurile de obligativitate a purtării măștilor și că nu au fost efectuate astfel de studii pe copii, în ciuda impunerii măștilor pe fețele copiilor în școli.

Despre aceste fapte abominabile care au fost reclamate pe perioada pandemiei doar de „conspiraționiști”, care s-au dovedit, din nou, că au avut dreptate, ActiveNews a scris ieri:

Mai țineți minte distanțarea socială de 2 metri sau măștile pentru copii? Fauci a recunoscut sub jurământ că au fost reguli INVENTATE de el: ”Nu a existat vreo dovadă științifică. A fost o decizie care nu s-a bazat pe date”

 Astăzi vă prezentăm cum a fost fript pe jar „Dr. Moarte” de către deputata republicană Marjorie Taylor Greene, care a susținut că subcomitetul Congresului SUA ar trebui să emită o sesizare penală împotriva lui Fauci.

Vedeți și Elon Musk cere arestarea lui Anthony Fauci, după ce Institutul Național de Sănătate al SUA a recunoscut că a finanțat cercetări pre-Covid în Wuhan, China, așa cum afirmau ”conspiraționiștii” vânați de cenzura oficială

„Ar trebui să vă recomandăm să fiți urmărit penal pentru crime împotriva umanității”, a spus ea, acuzându-l pe Fauci că „a pus botniță” copiiilor de vârstă școlară ca urmare a impunerii măștilor fără nici o bază medicală și, de asemenea, că el și „acoliții” săi că sunt finanțați de Big Pharma, ceea ce se știe și despre clonele lor în miniatură care au chinuit copiii în România.

Fauci „nu merită să aibă o licență”, a spus Greene, poitrivit Defender

Urmăriți în două secvențe cum a fost făcută praf Ideologia Covid de către Greene la audierea lui Fauci în Congres (articolul continuă după cele două fragmente video):

Un alt schimb de replici exploziv s-a derulat între Dr. Anthony Fauci și congresmanul republican Rich McCormick, un medic care a tratat pacienți în timpul COVID, dar care a fost cenzurat de sistem pentru că a subliniat aspectele științifice cu care se confrunta.

Acesta i-a spus lui Fauci: „Într-un interviu pe care l-ați acordat în cadrul unui audiobook scris de Michael Specter, ați spus că sunteți de părere că instituțiile ar trebui să îngreuneze viața oamenilor pentru ca aceștia să se simtă presați să se vaccineze".

Întrebare: Cineva a spus că doar politicienii, doar bloggerii, doar adepții teoriei conspirației nu sunt de acord cu dumneavoastră. Vreau să subliniez că sunt probabil singurul membru al Congresului care a tratat cu adevărat pacienți în timpul pandemiei.


De la începutul și până la sfârșitul pandemiei, în timpul turelor de noapte la Urgențe, mii de pacienți în acea perioadă și în 2020 am fost cenzurat.

Licența mea medicală a fost amenințată pentru că nu am fost de acord cu birocrații, literalmente am fost eliminat de pe internet ca persoană care tratează pacienți cu tehnologii de vârf, dezvoltând teorii, dar făcând tot ce pot. Am fost cenzurat de guvernul Statelor Unite, pentru prima dată, guvern care a intervenit luând locul profesioniștilor din domeniul medical ca experți în asistență medicală.

Orice disidență în legătură cu tratamentele COVID-19, cu măsurile obligatorii privind măștile și cu orice politică publică în legătură cu pandemia a fost imediat etichetată ca fiind „antistiință”.

Am privit cum funcționarii din domeniul sănătății publice și politicienii le spuneau pacienților mei ce opțiuni de tratament erau cele mai bune pentru ei, indiferent de comorbiditățile sau de istoricul lor medical.

În ciuda educației, a pregătirii și a experienței mele, opiniile mele au fost trecute la „conspirație” și „dezinformare” de către așa-ziși experți în domeniul sănătății care nu au tratat niciodată un pacient pe parcursul întregii pandemii.

Acest lucru a fost o pată neagră pentru medicină și a evidențiat de ce guvernul nu ar trebui niciodată, dar niciodată, să se interpună între pacienți și furnizorii lor de servicii medicale.

Poporul american merită să ia decizii medicale prin conversații cu medicii lor, mai degrabă decât prin mandate motivate politic.

Întrebare: Doctore Fauci, ați tratat vreodată un pacient pentru COVID în timpul pandemiei?

Răspuns: Am făcut parte dintr-o echipă de la NIH care s-a ocupat. Nu ne-am ocupat de mulți dintre ei.

Întrebare: Bine, deci nu direct. Am înțeles. Vă mulțumesc. De ce aș fi criticat de un birocrat pentru că fac tot ce pot în calitate de profesionist în domeniul sănătății? Este o întrebare retorică, dar de ce? De ce ar trebui ca guvernul, care nu a tratat niciodată un pacient pentru COVID să ne spune ce să facem... Și ceea ce este „amuzant” este că tot ceea ce a fost cenzurat, s-a dovedit că am avut dreptate. Destul de nebunesc, nu-i așa? ”

Articolul continuă după secvența video:

Mărturia orală a lui Fauci a reflectat în mare măsură mărturia scrisă pe care a furnizat-o înainte de audiere - și transcrierea interviului său de două zile cu ușile închise din ianuarie cu membrii Camerei.

Subcomisia a publicat vineri transcrierile interviului de două zile AICI.

În continuare puteți urmări întreaga audiere a „Țarului” Covid, Tony Fauci, supranumit „Dr. Moarte”:

Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (11)
  • antitirani 04.06.2024 21:23
    Adica, cum, a ajuns la inchisoare? Pana una alta el ne-a facut pe noi praf!
  • Radu Comsuta 04.06.2024 21:52
    Și iată că adevărul iese ca undelemnul la suprafața apei. Cioclii ai apocalipsei covid, temeți-vă! Arafat, Bearice Mahler, Gheorghiță, și vouă vă va veni rândul!
  • FlorinN 05.06.2024 09:48
    Cum spune o zicala americana: "I wouldn't hold my breath", adică nu va faceți speranțe ca acești sociopati corupți vor plăti vreodată pt tirania covrigului.
  • Mu5ai 05.06.2024 15:54
    Psalmul 108 pentru ei!
  • Bizar 05.06.2024 07:12
    Israel declara razboi Libanului ?
    Israeli National Security Minister Itamar Ben-Gvir:
    “The role of the Israeli army now is to DESTROY Hezbollah and BURN its strongholds!”
    “There can be no peace in Lebanon…”

    https://x.com/i/status/1798194260984078630
  • FlorinN 05.06.2024 09:51
    Va conta cu ceva? Va fi cineva pedepsit pt tirania din acea perioada? Nu cred, aceste informații nu vor fi difuzate de mass media corupta, asa ca oițele nu vor ști nici odată adevărul. Dacă mâine vor planifica o noua plandemie, oițele se vor incolona din nou la injectare și vor ostraciza pe cei care refuza.
  • PaulMtl 06.06.2024 07:10
    Nici un video. Traiasca libertatea cuvantului...
    O scuza, ceva?
  • PaulMtl 06.06.2024 07:20
    In comparatie, ceea ce au facut medicii germani a fost joaca de copii. Pe organizatorii si executantii acestei pandemii, sper sa ii vad la capatul unor funii chiar daca, mai ales daca sunt americani sau provenind din tarile "civilizate".. In plus, averile facute sau umflate in aceasta periada trebuie sa treaca in patrimoniul fiecarei tari.
  • PaulMtl 06.06.2024 07:24
    a existat un tratament alternativ deci suntem in fata unor crime impotriva umanitatii. trebuie sa stabilim glontul sau franghia...
  • FlorinN 06.06.2024 23:14
    Răspunsul e "Nuremberg", avem precedent, știm tot ce trebuie făcut în caz de crime împotriva umanității și genocid, nu e nimic nou. Trebuie doar vointa, dar nu exista asa ceva, oițele sunt oarbe, mâine dacă se va orchestra o noua plandemie, se vor conforma imediat, se vor incolona la injectare și vor ostraciza pe oricine refuza "impartasania" științifică de la big Pharma.
  • Felix2022 06.06.2024 12:03
    Un Mengele al timpurilor noastre. Scaunul electric nu funcționează pentru ăsta?! Eroilor noștri conduși de Arafat, Gheorghiță, Mahler și alți paraziți medicali le-ar trebui suspendat dreptul de practică dat fiind că au încălcat contra cost jurământul lui Hipocrate.
  1. În ce limbă bate "inima României" la Jocurile Olimpice de la Paris? – Fără pic de respect pentru "Team Romania"

  2. SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

  3. Clipul sinistru cu repetițiile pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024: Ritual ocult satanist și programare predictivă - VIDEO

  4. Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

  5. ”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

  6. Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

  7. BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

  8. UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

  9. ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

  10. Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

Ultima oră

08:00

27 iulie: Sfântul Mare Mucenic și Tămăduitor Pantelimon, ocrotitorul medicilor cinstiți și fără de arginți

23:30

SATANISME pe față la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris. Cina cea de Taină cu TRANSSEXUALI - FOTO/VIDEO

23:00

Părintele Mihail Săsăujan îl pune la punct pe prolectultistul Alexandru Florian în cazul Sfântului Mărturisitor Dumitru Stăniloae: ”Elie Wiesel” aplică manipulator o metodă lipsită de profesionalism care ”convine ideii otrăvite” a autorilor înșelători

22:00

MĂRTURISITORII: Cum a plecat la Domnul sfântul neomartir Constantin Oprișan (26 iulie 1959). MĂRTURII

21:00

Dan Radovici: ROMÂNIA SCUFUNDATĂ. Opinie Invitat ActiveNews: "Nici o șansă să (mai) pocnească vestita mămăligă românească!"

19:30

UN DRAM DE NORMALITATE: Comunicatul Mănăstirii Petru Vodă despre Șoșoacă - ”cel mai firesc gest al ultimelor luni”. REVISTA PRESEI

18:47

Fapte, informații, date și... cifre: Dan Cristian Turturică, PDG al TVR, și-a mărit salariul brut la 42.000 lei/luna (5000 EURO NET)

17:55

BĂIEȚII CU FUSTIȚE. Luminița Arhire: O ”FEREASTRĂ OVERTON” LA NOI ÎN OGRADĂ

16:40

”Cine conduce SUA?” Acad. Eugen Mihăescu: De dragul DEMOCRAȚIEI

15:44

Senatorii AUR Ionuț Neagu și Andrei Dârlău solicită declararea premierului Ungariei, Viktor Orban, drept persoană INDEZIRABILĂ în România. Măsura ar atrage automat expulzarea extremistului antiromân de la Băile Tușnad

14:45

Mihai Tîrnoveanu: Viktor Orban și-a început descălecarea în România în uniforma de husar a criminalilor de români

13:50

ÎNCĂ UN PROFESOR HOMOSEXUAL VIOLATOR DE COPII! Acuzat de viol și abuz homosexual asupra unor minori, pederastul Sorin Spineanu Dobrotă, profesor la Liceul de elită Sf. Sava, a fost pus doar sub control judiciar. E un propagandist homosexualist notoriu

13:31

Jocurile sunt făcute: Obama o sprijină pe Kamala (VIDEO)

12:23

e-Factura B2C: Fiecare român ar putea avea un cod pentru cumpărături

12:05

Jocuri Olimpice incendiare - Franța acuză: "Atac masiv pentru paralizarea Căilor Ferate"