Gigi Becali a anunțat că este gata să doneze pentru toată România tratamentul salvator de Covid cu medicamentele-minune Arbidol și Ivermectină: De ce să moară românii dacă putem să le dăm tuturor, să trăiască? Numai să se vrea!

De Alesandru Anghel  /  

Foto: telekomsport.ro

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


EXCLUSIV Gigi Becali: „Dau cadou statului român Arbidol și Ivermectină. Doctorii mă sună și îmi cer aceste medicamente” - titrează RTV

George Becali anunță că donează statului român Arbidol și Ivermectină pentru tratarea  bolnavilor de COVID-19. Filantropul spune că poate fabrica cele două medicamente chiar în farmacia sa. Gigi Becali a afirmat la România TV că este gata să ofere gratuit statului român medicamentele necesare pentru tratarea pacienților infectați cu coronavirus dar și a tuturor românilor, ca prevenție.

Citiți și Medicamentul care costă 10 cenți și a zdrobit COVIDUL. Povestea IVERMECTINEI: David împotriva a 10 Goliați

George Becali a declarat într-o intervenție telefonică la România Tv că are  atât substanța activă, cât și rețeta pentru fabricarea arbidolului și a ivermectinei. Acesta spune medicii îl sună ca să-i ceară cele două medicamente-minune și precizează că este gata să le ofere gratuit statului român, pentru a ajuta populația.

Citiți și Cenzurarea – cu efecte criminale – a informațiilor despre IVERMECTINA salvatoare. Cea mai mare campanie de dezinformare din istoria omenirii. STUDIU tradus integral de ACTIVENEWS

Dau cadou statului roman, pentru toți romanii, Arbidol și Ivermectină. Anul trecut am vorbit cu Tătaru și el a zis că a băgat în protocolul din spitale Arbidol. Dar nu-l au. Și atunci m-am oferit și repet și acum: donez, dau gratuit, pentru toată țara, Arbidol și Ivermectină. Și se termină cu toată această problemă și cu pandemia. În cinci-șase luni terminăm și nu mai avem probleme. Cum au făcut și alte țări. Sa ia legatura cu mine, am totul, atât substanta activă din care se produc cele doua, cât și rețeta de fabricație. Le fabric în farmacia mea. Să aprobe și eu o fabric și o distribui gratis în toate farmaciile. Dau cadou la toata tara. Să știți că mă sună doctori, directori de spitalie, și îmi cer Ivermectină și Arbidol și eu le dau. Deci doctorii o cer pentru tratamentul lor dar pacienții nu o au! Păi e bun tratamentul sau nu e bun? A înnebunit lumea? De ce să moară oamenii dacă noi vrem să le dăm tuturor, să trăiască?

Citiți și  Editorial marca The Defender: Relatarea unui medic pediatru despre Ivermectină: Este un tratament sigur și eficient. De ce nu ne lasă să-l utilizăm?

Eu nu înțeleg ce fac serviciile de informații, SRI-ul, SIE, structurile de apărarea națională... Dacă Becali vă promite cadou, donație, medicamente pentru toată țara, ca să se salveze oamenii, de ce nu luați, de ce nu aprobați, ca să nu mai moară oamenii?

Citiți și STUDIU israelian: Boala Covid-19 ar putea fi tratată cu Ivermectină, la costuri mai mici de 1 dolar pe zi

Eu donez statului român și statul să distribuie la farmacii. De ce se dau sute de milioane de euro pe prostii dacă eu pot să vindec oamenii cu 30, 50 de lei, pentru un tratament? De ce se dau miliarde de euro dacă eu vă fac cadou?

Citiți și Președintele Asociației Medicale din Tokyo reiterează importanța Ivermectinei în tratarea Covid-19, după ce primele sale apeluri au fost ignorate

În ce mă privește eu nu ma vaccinez. Este alegerea mea. Dacă am în frunte un pistol, cu glonț pe țeavă și o seringă pe umăr, și-mi spun că apasă pe trăgaci dacă nu mă vaccinez eu le spun: apasă, bă, dar vaccin nu fac!

Vă mai spun un lucru, apropo de Cîțu și certificatul lui: de ce să nu ne ferim noi de ei, de vaccinați, dacă ei transmit virusul? Până la urmă o să-i imunizăm noi natural. Dar o să vedem noi peste doi-trei ani ce se întâmplă cu vaccinații, o să vedem... Fiecare îți alege ce vrea dar nu poate să ne oblige el, Cîțu, să nu intrăm noi în magazine. Eu repet: dau cadou pentru toată țara. Numai să se aprobe și să ia vină să le ia pentru toți românii. Dar să vină!”, a declarat George Becali în încheierea discuției sale televizate.

Finanțatorul FCSB a folosit Arbidol și ca să își trateze mama, care s-a infectat cu COVID-19, și a oferit de asemenea unui număr mare de artiști, sportivi și alte personalități care au anunțat că s-au vindecat cu medicamentele primite de le George Becali . ”Mama mea nu are nimic, e vindecată, are 90 de ani, e vindecată de două luni. Am avut toată comuna în care locuiește aproape bolnavă. Le-am dat tutror medicamente, că am avut ce să dau”, a spus Gigi Becali, cu o altă ocazie.

Citiți și  India dezvoltă tratamentul anti COVID pentru mai puțin de 3 dolari de pacient cu un medicament „miraculos”: Ivermectina. În România, Gigi Becali este singurul care deține medicamentul-minune Arbidol dar statul i l-a blocat în vamă

Tratamentul preventiv și în primele stadii ale bolii de Covid cu Ivermectină ar putea salva circa 45.000 de vieți pe săptămână, potrivit site-ului specializat: Ivermectinforcovid.com. Mai multe studii privind tratamentele salvatoare din stadiul incipient al bolii pot fi găsite la c19early.com și c19ivermectin.com.

Citiți și Omenia dar și Arbidolul, ingredientele-minune pe care doctorița Adina Alberts le cere Guvernului în lupta contra noii boli molipsitoare. SCRISOARE DESCHISĂ pentru Cîțu și Voiculescu

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews

Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNewsTV

PREMIERĂ ACTIVENEWS: MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! HOLD ON: PRIMUM NON NOCERE. FILMUL ÎN ROMÂNĂ:

MILITAR ROMÂN, EROU VETERAN DIN AFGANISTAN, RĂNIT DE VACCIN PE VIAȚĂ. EXCLUSIV ACTIVENEWS:

ActiveNews, primul portal românesc de știri pe https://rumble.com/c/ActiveNews

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (27)
 • ioansperling 15.10.2021 07:07
  O avea Becali multe bube in cap dar pozitia lui creștină vis a vis de covid este ireprosabila! Ma astept sa o aibe si preotii, ierarahii si atunci le-ar fi foarte greu la satanisti sa mai ucida lumea!
 • senateo 16.10.2021 13:35
  Becali este intr-adevar un mare sufletist, ajuta multi oameni. Tot respectul!
  De neinteles pozitia celor care considera ca restul lumii e salvata prin vaccinare, de fapt in Europa ajung in spitale si vaccinati si nevaccinati, dar lise administreaza tratamente eficiente si de aceea mortalitatea este scazuta. Nu datorita faptului ca sunt vaccinati.
 • senateo 16.10.2021 13:35
  Becali este intr-adevar un mare sufletist, ajuta multi oameni. Tot respectul!
  De neinteles pozitia celor care considera ca restul lumii e salvata prin vaccinare, de fapt in Europa ajung in spitale si vaccinati si nevaccinati, dar lise administreaza tratamente eficiente si de aceea mortalitatea este scazuta. Nu datorita faptului ca sunt vaccinati.
 • manu_fx 15.10.2021 08:20
  Lipsa de echipamente si medicamente sunt generate special, ca sa mareasca numarul de bolnavi si de morti, sa aiba motiv sa implementeze restrictii draconice, inclusiv certificatul "verde". Pe "oficiali" si "responsabili" nu-i intereseaza sa ajute poporul, nu-i intereseaza sanatatea populatiei, ci doar ca oamenii sa fie injectati cu serul experimental denumit "vaccin". Asa ca niciodata statul roman nu va lua, chiar si gratis, Arbidol și Ivermectină pentru tratarea bolnavilor, ci va pretexta oricum, ca sa mentina isteria, pana isi realizeaza planul la "vaccinari". Gigi Becali, desi om simplu, a cam priceput cum sta treaba si e dispus sa ajute natia romana. Cinste lui, D-zeu sa-i dea putere sa continue pe calea asta! Cine a inteles lucrurile astea si e in impas, sa se adreseze direct clinicii lui Becali, sa nu astepte de la statul roman nimic; pentru ca nimic bun nu vrea sa faca lupul in blana de oaie. Doamne ajuta!
 • Pixelu Albastru 15.10.2021 10:45
  Ivermectină de uz uman produce și Bulgaria și se găsește în farmaciile lori, dar se comercializează doar cu rețetă.
 • Chauvin 15.10.2021 13:06
  ivermectină se poate cumpăra fără rețetă din India (indiamart.com). prețul este foarte mic, transportul e mai scump.
  am aflat de pe internet despre faptul că se poate cumpăra din India. persoana respectivă recomanda brandurile: iverheal, ivercon, ivermectol și iverhope (de ex. pe ambalaj scrie brandul ”Iverheal” și dedesubt ”ivermectină”), spunând că acestea au fost testate în laborator și într-adevăr sunt ivermectină.
 • Pixelu Albastru ► Chauvin 15.10.2021 13:32
  Ai cumpărat tu?
 • Chauvin ► Pixelu Albastru 15.10.2021 17:00
  da. ar trebui să ajungă săptămâna viitoare.
 • Tribi 15.10.2021 18:34
  Nu conteaza daca e pentru uz uman e aceeasi substanță.
 • Pseudonim* 15.10.2021 10:46
  "Sa ia legatura cu mine, am totul, atât substanta activă din care se produc cele doua, cât și rețeta de fabricație. Le fabric în farmacia mea. "

  O întrebare, dacă cineva, mucan, "copil al ploii" are nevoie de aceste medicamente, există posibilitatea de a se lua legătura cu farmacia lui papu Becali?
  Sau există posibilitatea de a obține tratamentul?
  Orice răspuns e bun,daca există temeri, se poate trimite și în privat, pe e-mail.
 • Daniel C 15.10.2021 12:30
  Imuno Medica e numele clinicii. Au cel mai elaborat protocol din tara pentru covid. Este pe site-ul clinicii.
 • Pseudonim* ► Daniel C 15.10.2021 13:57
  Mulțumesc frumos!
 • Panaghia 15.10.2021 10:56
  Acum aproape 2 săptămâni după o stare de slăbiciune și rău fizic ,am fost diagnosticata cu Coronavirus.Am urmat protocolul sunând la 112,la medicul de familie pt tratament și carantină la domiciliu.Temperatura îmi oscila de la 38,4,la 37,7 și 39,2 plus tuse violenta, dureri de cap și musculare,etc...Cu toate că mi s-a recomandat sa iau azitrox, agocalmin și paracetamol temperatura îmi scadea doar până la 37,7 că apoi sa crească iar la 38-39 grade.Ceea ce m-am ajutat, imediat,ajutandu-ma să revin la 36 grade,a fost o banala pastiluta de DICLOFENAC de 50 mg, luată seara înainte de culcare,după care am transpirat f tare și m-am simțit chiar bine.Quercetina pt tuse și plămâni,Bio-Flu,sirop expectorant și molekin Imuno pliculețe efervescente.Ma numesc Daniela Toma și îmi asum ceea ce am scris, vrând să fiu de folos tuturor celor care au fost/sunt lăsați să " crape" în liniște în case.
 • Agentul Termic 15.10.2021 11:41
  Mulțumim, Doamne ajută!
 • Pixelu Albastru 15.10.2021 11:49
  Mulțumesc. E bine de știut. Sănătate maximă.
 • Enya 15.10.2021 11:56
  Atat de "ucigas" e virusul incat trece cu o singura pastiluta!

  Doamna, inainte nu raceati? Nu aveati febra? Nu tuseati? Nu erati lipsita de gust sau miros pe perioada in care organismul (imunitatea) se lupta sa curete si sa vindece ca mai apoi sa revina la normalitate?

  Vedeti ce bine a functionat programarea mentala a criminalilor care au inventat un virus si o pandemie, ca imediat v-ati dus SINGURA sa va testeze cu testul impostor PCR, care nu poate depista un virus inexistent, si ati cerut dumneavoastra insiva carantinarea!

  Sublima e dictatura asta pe care o ai cu cine o face!...

  P.S. nu mi-o luati in nume de rau, nu e un atac la persoana, ci o constatare amara despre manipularea oamenilor si indoctrinarea pana la nebunie a oricarei demente, daca se doreste a fi implementata.
 • total 15.10.2021 12:29
  Factorul psihologic al fricii alimentat criminal de mass media si politicieni face toata paguba; populatia care urmareste TV si internetul este in 90% din cazuri paralizata de frica . Asa se explica ravagiile din spitale si din afara lor la care se adauga cu stiinta, lipsa medicamentelor antivirale si nu numai .
  Aceasta campanie pro covid si pro vaccinare trebuie imediat oprita altfel vor fi adaugate victime peste victime ; toti iresponsabilii din conducere trebuie trasi pe dreapta . Asa se intampla cand demnitate si responsabilitate nu exista
 • Filipan Daniel Marius 15.10.2021 14:32
  La recomandarea unor doctori responsabili am ales sa fac preventie cu Vitamina D3, C si Zinc pentru toata familia . N-avem nici pe dracu, vorba aia !
 • Agentul Termic 15.10.2021 22:52
  Da, dar să vedem mai ales ajutorul lui Dumnezeu în toate.
 • Panaghia 15.10.2021 14:49
  Dragă redacție Active News, tocmai am aflat că foarte mulți consăteni de-ai mei infectați cu Coronavirus ,au decedat în spitale.Eram tristă că m-am simțit abandonată,cu tratament de doi bani dat de medicul de familie,care cred că câștigă mai mulți bani din moarte decât din viață...dar abia acum realizez că poate sunt, cat de cât, norocoasă...că nu am ajuns in spital,că mi-am amintit ce m-au învățat bunii mei atunci când aveam probleme cu plămânii,adică tot ceea ce mănânci gras,slănină, carne grasă,unt, smântână vindeca plămânii- iar ceea ce este acru,acid și amar vindeca ficatul.Mi-am amintit și rețetă pe care am primit-o acum doi ani de la un doctor pneumolog de la spitalul Vălenii de Munte,după o bronhopneumonie,cu Claritromicina,pe care din păcate nu o mai găsești, pentru că sistemul medical criminal a scos din uz tot ce poate vindeca Coronavirus-ul,dar am găsit Quercetina,DICLOFENACUL,care îl aveam pentru o discopatie lombara,și care a făcut MINUNI, aspirina ,aspenter,aspirina cardio,care împiedică formarea cheagurilor de sânge,că acest virus favorizează apariția cheagurilor, molekin Imuno pliculețe,Sirop expectorant Bio-Flu, ceaiul de lămâie, ghimbir, mușețel,salvie, mentă și miere,multe fructe,citrice,banane, usturoi și ceapă.Neavand gust și miros și temperatura,simți că nu poți mânca nimic,dar trebuie sa vă forțați, trebuie sa căpătați putere.Nu mergeți în spitale,toți cei care au ajuns acolo,nu au mai ieșit vii .. Trebuie să fim uniți,să ne povestim experiența,să căutăm cauze și să aflăm efectele chiar prin încercare,eroare sau ameliorări .Să citiți Paraclisul Maicii Domnului,să luați Sf.Anafura,să vă ungeti cu Mir și să beți Agheasmă,cu vrednicie.Asta este experiența mea,cine vrea sa creadă bine,cine nu ,poate face ce vrea,dar daca cumva o sa treceți prin acest moment de cumpănă, încercați,nu este nimic care să va facă rău!Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să apere Romania și fiecare viața de român!
 • Agentul Termic 15.10.2021 17:13
  Amin!
 • Enya 15.10.2021 19:08
  Cautati informatii despre postul negru si postul cu apa, despre beneficiile alimentatiei de origine vegetala, despre importanta imensa a sportului /miscarii cu puls marit si gafaiala cel putin 2 ore pe zi si ascultati de zeci si sute de ori cele 32 de conferinte de pe vimeo sau yt ale unui medic autentic, de talie mondiala, ale carui protocoale pot vindeca orice boala, inclusiv cancerul, dr. Calin Marginean:

  https://vimeo.com/drcalinmarginean

  https://vimeo.com/23901149


  Postul negru, un miracol

  https://vimeo.com/322635512


  Cu cele de mai sus, nu se mai leaga nici cancerul de om, daramite un covid inexistent! :)
 • Mihai Floarea 15.10.2021 20:52
  Am primit astăzi:


  CEAPĂ CU MIERE ȘI CURCUMA

  Vindecă cea mai grava TUSE,
  -curață PLĂMÎNII și bronhiile într-o noapte
  - are efect antiinflamtor și antiviral
  - întărește imunitatea generală

  INGREDIENTE:
  * 1 LINGURĂ TURMERIC
  * 200gr. CEAPĂ (ROȘIE SAU GALBENĂ)
  * 2 RĂDĂCINI GHIMBIR (de 3 cm.)
  * 200 gr. MIERE
  * 1/2 SAU ¾ litru APĂ.

  PREPARARE ȘI UTILIZARE

  Lăsați apa să fiarbă și apoi adăugați ceapa tăiată felii, ghimbirul ras (prin răzătoarea mică) și curcuma.
  Fierbeți la foc mic 15-20 minute.
  Strecurați și lasațe la răcit.
  Cînd a devenit CĂLDUȚĂ compoziția, adăugați mierea și amestecați.
  Se păstrează într-o sticlă la frigider.
  Luați două linguri de sirop dimineața pe stomacul gol și două linguri seara înainte de culcare.

  TRATAMENT - O SAPTAMANA.
  Pentru combaterea tusei puneți cele două linguri în ceai și adăugați o felie de lămîie.
  După: https://goo.gl/ScG4Hc
  (Am corectat gramatical și stilistic textul – M. F.).
 • Agentul Termic 15.10.2021 22:55
  Mulțumim, Doamne ajută
 • Enya 16.10.2021 00:08
  Alte tratamente zise babesti (preluate din mai multe surse) valabile pentru TUSE CONVULSIVA MAGAREASCA, GUTURAI, PNEUMONIE, FEBRA (si nu toate odata :) :

  - tratament homeopat (asta nu e babesc :) ) prescris de un medic homeopat
  - aerosoli
  - aerul din camera sa fie umidificat, altfel caldura mare usuca mucoasele si creeaza crize de tuse
  - suc de ceapa cruda in urechi (omoara bacteriile)
  - apa oxigenata - cateva picaturi in urechi, sa omoare microbii
  - frectii cu otet (pt eliminarea toxinelor prin transpiratie)
  - masaj in talpi (relaxant si imunostimulator)
  - miere + suc de lamaie

  FEBRA
  Decongestionarea cailor respiratorii
  - alcool camforat (pus putin sub nas, sa se inspire)
  - pe frunte - comprese cu otet pe frunte
  - pe frunte - rondele de cartofi taiati
  - se imbiba o pereche subtire de ciorapi de bumbac cu otet natural din vin, se incalta, apoi se pun peste alti ciorapi grosi. Bolnavul se culca, se acopera bine, apoi bea ceai de zmeura cu miere pt a stimula transpiratia abundenta.
  - inainte de culcare se pun 4 cepe taiate marunt in sosete de lana.
  - se maseaza talpile si incheieturile mainilor cu tinctura de ardei iute amestecata cu rachiu.
  - frectie cu rachiu
  - frectie cu spirt
  - frectie cu otet
  - impachetari cu cearsafuri imbibate in apa cu otet de mere
  - impachetari cu cearsafuri umede cu apa si spirt
  - cataplasme - mamaliga fierbinte cu sare de mina pe piept (mamaliga sa fie invelita in servet, sa nu arda pielea)
  - cataplasme cu varza incalzita si zdrobita pe spate si piept, toata noapte (varza legata cu fasa, sa nu cada)
  - cataplasme cu frunze RECI de hrean sau brusture. Frunzele trebuie schimbate cand s-au incalzit.
  - ceaiuri/infuzie de flori de soc sau isop
  - ceai de tataneasa + floare de soc + menta
  - ceai de maces - trateaza febra
  - ceai din seminte de mustar (o lingura de seminte la o cana cu apa fierbunte. Se bea cate o jumatate de cana la fiecare 2 ore pana scade febra).
  - ceai din 2 linguri de radacina de ghimbir proaspata ras + 1/2 lamaie - lasate la fiert 10 minute (mai ales pt tuse productiva)
  - ceaiuri sudoripare (sa transpire corpul si sa elimine toxinele, raceala si febra): menta /soc/ coada soricelului /verbina
  - ceai sau infuzie de salvie/musetel/tintaura/pedicuta sau coada-calului/pelin/podbal/ trei frati patati/primula/salcie/echinacea/coada soricelului
  - sirop natural de zmeura

  - FEBRA DE GUTURAI SAU GRIPA - bitter suedez. O jumatate sau o lingurita de bitter intr-un pahar cu apa, din 3 in 3 ore, inca din prima zi de febra.
  - FEBRA DE GUTURAI, GRIPA, BRONSITA - tinctura de smirna (3, 4 lingurite pe zi intr-un pahar cu apa).
  - FEBRA cu DURERI DE CAP - tinctura de muguri de plop (are subst. ca cele din aspirina). Se iau 50 picaturi de tinctura de 3-4 ori pe zi pe stomacul gol.
  - scortisoara actioneaza rapid si SCADE FEBRA INALTA: o lingurita de pudra intr-o cana de infuzie de plante. Se ia din jumatate in jumatate de ora pana scade febra.
  - sirop de catina - 6 linguri cu putina apa, zilnic, pe stomacul gol, pana dispare febra.
  - tinctura de arnica (50 picaturi in jumatate de cana de ceai de menta racit, de 3 ori pe zi). Stimuleaza imunitatea, reduce febra, calmeaza tusea.
  - daca febra este din cauza INFECTIEI LA URECHI (apare si umflatura), se maseaza urechea cu ulei de migdale care calmeaza durerea si scade febra (leac rusesc).
  - ulei de mentol (combate febra)

  TINCTURI pt FEBRA
  - arnica (febra)
  - ardei iute (febra)
  - smirna (febra)
  - muguri de plop (febra)

  - ulei de eucalipt (cu efect antiinflamator, antimicrobian, analgezic si de stimulare a sistemului imunitar)
  - uleiul de mentol (eficient in stimularea productiei de anticorpi din organism si implicit, in combaterea infectiilor; bonus: combate febra)
  - ulei de tee tree / scortisoara / cimbrisor / cuisoare
  - ULEI DE CHIMEN NEGRU - negrilica (raceala, tuse, bronsita, guturai, sinuzita). Se iau 5-10 picaturi / zi sau cate o lingurita de 2 ori pe zi (eventual cu mana la nas, pentru ca e puternic, si eventual se mesteca apoi mar sau altceva care se scuipa, pt ca are gust greu. Nu se inghite sau bea nimic 20 minute dupa ce s-a luat uleiul).
  - inhalatii cu ulei de levantica
  - mai eficient decat ceaiul este SIROPUL DE CEAPA! Se scobeste putin miezul unei cepe rosii (se spala si se pune cu tot cu coaja) si se pune zahar in loc. Se pune ”in picioare” intr-o craticioara cu apa cat sa o cuprinda. Se adauga cateva coji de nuca si se fierbe la foc mic pana rezulta un sirop gros. Se bea cate o lingurita pana se termina in decursul zilei. E mai usor sa iei o lingurita decat o cana.
  Si mai eficienta decat ceapa este ridichea neagra. 

  - ceai de radacina de lemn dulce (are actiune expectorant, antispastic siantiinflamatoare)
  - ceai de ceapa (unii pun si foile)
  - ceai de ceapa rosie cu coaja cu tot!
  - ceai de nuci cu ceapa
  - ceai de tei
  - ceai de musetel
  - ceai de tei + musetel + menta
  - ceai de ghimbir + musetel sau tei (2 linguri de ghimbir ras marunt fiert in 2 cani de apa, cam 10 minute. Se adauga putina lamaie si miere. E putin iute la primele inghitituri, dar simti apoi imediat cum poti respira mai bine si tusea se calmeaza aproape instantaneu)
  - ceai de muguri de pin (nu mai tusesti noaptea)
  - ceai de scai vanat (scaiete mov)
  - ceai de iarba mare
  - ceai de cimbru cu salvie
  - ceai de cimbru cu patlagina
  - ceai de patlagina
  - ceai de podbal
  - ceai de seminte de chimen (antimicrobian, antispastic, expectorant, detoxifiant, imunostimulator)
  - ceai din seminte de schinduf
  - ceai de busuioc si anason
  - ceai din frunze de patlagina ingusta (Plantago
  lanceolata) + flori de soc negru (Sambucus nigra) + roua cerului (Drosera rotundifolia) + toporasul doamnei (Viola odorata)
  - ceai de busuioc
  - ceai de ciubotica cucului
  - ceai de coada calului
  - ceai de leustean (leustean uscat preparat ca un ceai obisnuit... cu cat mai tare cu atat mai bine)
  - ceai de usturoi + oregano + miere

  - infuzie din fenicul si chimen in proportii egale; 1 lingurita de amestec la 250 ml de apa clocotita; se infuzeaza 2-3 minute; se beau 2-3 cani pe zi, dimineata, cu inghituri mici, timp de 20 de zile, cu pauza 10 zile si se poate repeta la nevoie.
  - infuzie din iarba-mare, tei, patlagina, chimen in proportii egale; se pune 1 linguritade amestec la 250 ml de apa clocotita; se infuzeaza 5 minute; se beau 3 cani pe zi dimineata, timp de 20 de zile, cu pauza 10 zile si se poate repeta la nevoie.

  - sirop natural de muguri de brad
  - sirop de iedera Prospan
  - sirop de podbal + ridiche neagra (la farmacie)
  - sirop de hrean ras + miere (lasat la macerat 3 zile)
  - sirop de ridiche neagra + miere
  - sirop dintr-o lamaie amestecata cu miere - baut cu lingurita de 3 ori pe zi

  - echinaceea

  - SUC DE CATINA!!!!! (exceptional, cel mai bun pt. sistemul imunitar care e de de fapt cel mai bun doctor in vindecarea bolilor! Daca sistemul imunitar functioneaza, si corpul si psihicul functioneaza!)
  - suc de morcovi cu miere (morcovii storsi la storcatorul prin presare la rece sau, daca nu exista storcator, dati pe razatoarea mica, storsi si strans sucul)
  - suc natural de struguri
  - suc de ghimbir
  - suc de ceapa cruda (doar cate un varf de lingurita ca sa nu provoace dureri de stomac sau voma)
  - suc de ceapa cruda + lamaie
  - suc de usturoi

  LICHIDE. SE BEAU MULTE LICHIDE!!!
  - ceaiuri
  - supa de zarzavat strecurata (pt usurarea digestiei)
  - suc de rosii
  - suc de portocale + lamaie + grapefruit
  - suc din boabe de rodie (pentru usurarea digestiei, nu se mananca fructele, ci se fac sucuri naturale)
  - suc de sfecla rosie + lamai (pt. sistemul imunitar)

  INHALATII (se face fiertura/ceaiul, apoi se aseaza fata/nasul deasupra si se pune un prosop in cap pentru pastrarea aburilor cat mai mult)
  - apa fiarta + feliute de usturoi
  - inhalatii cu picaturi Prospan (foarte eficiente pt calmarea tusei, rosu in gat, nas infundat)
  - ceai de musetel + 2 pumni de sare de ocna (care are si minerale naturale si care se gaseste in piete, la plafar, la magazine naturiste) + o ceapa mare taiata (lasat 5 min. sa clocoteasca, apoi stins focul). Pus si 2, 3 picaturi de ulei de menta. Asta e pt. NAS INFUNDAT SI MUCOZITATI.

  - cataplasme din mamaliga fierbinte cu sare de mina (ocna) pe piept. Mamaliga sa fie invelita in servet, sa nu arda pielea. (poate crea arsuri urate)
  - foi de varza zdrobite, incalzite pe un capac fierbinte ce a stat pe o oala cu apa clocotinda, prinse in fasa si pe spate si pe piept si tinute o noapte intreaga.

  PNEUMONIE
  - varza zdrobita cu sticla sau facaletul si incalzita cu un capac ce a stat pe oala fierbine. Aplicate in mai multe straturi pe piept si spate, foile de varza fac magie! In 2, 3 zile scot tot mucusul din plamani (cauza haraielilor)!!! Foile se leaga strans cu o fasa, sa stea toata noaptea. Dimineata, un masaj pe spate cu ulei virgin sa iasa mucusul ramas in plamani, prin nas, afara. Se tapoteaza /bate usor cu catul palmei pe spate sa iasa ramasitele de mucus.
  - ceaiurile Respiroplant ale lui Ion Bonchis
  - ceai de coada soricelului/menta
  - ceaiuri pulmonare ce au in compozitie musetel + podbal + scai vanat + sovirf + trei frati patati + patlagina + cimbrisor + busuioc + ciubotica cucului + galbenele

  - clisma cu usturoi (invinge infectia). Se face dimineata si seara, in primele 3 zile de raceala/gripa.

  - cuisoare mestecate (calmeaza tusea)
  - turmeric
  - citrice
  - broccoli, conopida
 • Enya 16.10.2021 02:00
  Iar acum, un tratament pe care i l-am cumparat unei rude care a avut acum 2 ani o raceala extrem de puternica, cu febra, dureri de cap, crize mari de tuse. Initial, i-am luat un tratament de la farmacie, dar dupa 4 zile, vazand ca nu se amelioreaza, m-am dus si la un magazin naturist. Dupa doar 2 zile de tratament cu noile produse, febra a disparut, iar raceala s-a dus extrem de rapid spre vindecare.

  De la farmacie:
  - ceai de tei, musetel, menta, faringosept, brufen, fervex, coldrex (luate pe rand).

  De la naturiste, schema de tratament pt. 10 zile:

  1) INULOSTIM (naturist) 3/zi
  2) Sirop Calmotusin 3/zi
  3) Septilin (naturist) 2/zi (dim. si seara)
  4) Trachisan 3/zi (sau faringosept)
  5) Ceaiuri (cana de 250 ml si o lingura de produs): tei 2/zi (pranz si seara), cimbrisor 3/zi, menta+musetel+tei (cate 1/2 lingurita fiecare) 3, 4 cani/zi, busuioc + zeama de la 1 lamaie.
  6) Tinctura de echinaceea (naturist) 3/zi
  7) 1 lingura de pudra de spirulina + 1 lingurita turmeric in ceai
  8) Un sfert de lingurita de scortisoara + o lingura de miere.
  9) In fiecare zi: cate 2, 3 kiwi, o portocala, sucul de la 1 grapefruit, 500-700 ml suc de sfecla rosie + mar + lamaie
  9) De 4 sau 5 ori luat si brufen (pt durerile de cap si febra)
  10) Pus pe frunte un prosopel inmuiat in apa rece.
  11) Zilnic, ceai de ceapa (la 300 ml apa, o ceapa tocata, fiarta cca 5-7 minute). Chiar si de 2 ori. Calmeaza tusea.
  12) Ceai de ceapa + 4 nuci sparte puse cu miez cu tot in ibric.
  13) Minifrectie cu carmol (pe piept, gat, maini, trunchi).

  - la doar 1 ora dupa primele produse naturiste, a scazut temperatura si nu a mai tusit deloc timp de 30 minute. Seara nu mai avea febra, corpul era normal, doar putina temperatura pe frunte! Somn toata noaptea, aproape fara tuse si fara puseuri de febra.
  - dupa 2 zile de tratament, neasteptat de bine, tuse - rar, expectoratii - rar.
  - din a 3-a zi se simte bine, fara febra, fara dureri de cap.
  - doar cand si cand cate o criza de tuse si expectoratie din gat.
  - nu mai are salivatie, decat foarte putin.
  - nu mai are dureri musculare, doar niste ameteli
  - a continuat apoi toate cele 10 zile si s-a vindecat
 • GITTA 21.10.2021 10:49
  Cand vezi asta si dupa ce iti revine graiul,nu poti decat sa exclami :"EXISTA DUMNEZEU!" si instantaneu sufletul sa ti se umple de mare recunostinta pentru acest OM ce il reflecta pe Dumnezeu pe Pamant!Mare,luminos si bun!

Sprijină ActiveNews ca site-ul să poată continua mai departe lupta pentru ceea ce a avut mai scump poporul nostru peste veacuri: Țara, Credinţa şi Libertatea!

ActiveNews și noi, jurnaliștii lui, îl mărturisim pe Dumnezeu, pentru că-L iubim şi ne încredem în El. ActiveNews crede în România, în ceea ce am fost şi am putea fi ca popor.

ActiveNews este un site deținut în totalitate de acționari români. Dar de fapt ActiveNews este deţinut de fiecare cititor.

Dacă crezi în ceea ce credem și noi, sprijină ActiveNews ca acesta să poată lupta in continuare, pentru Adevăr, pentru România!

Susține ActiveNews


 1. PROTEST la Bruxelles pentru o Europă Liberă. Europarlamentarul Christian Terheș s-a alăturat protestatarilor. Spre deosebire de polițiști, care au activat tunurile cu apă și gazele lacrimogene. Danemarca și Georgia se revoltă la fel. FOTO/VIDEO

 2. MAI ÎNTÂI, NU FACE RĂU! - FILMUL ÎN ROMÂNĂ. Ce civilizație suntem dacă vrem să forțăm adulți și copii să se injecteze cu un ser al cărui conținut este secret *? Documentarul REZISTAȚI / HOLD ON: Primum Non Nocere. PREMIERĂ ACTIVENEWS

 3. Av. Elena Radu: Mare ședință de Guvern, azi. Puțin le pasă de virus și de starea de sănătate a populației, vaccinare și atât! În plus: Monitorizarea

 4. 12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

 5. CEA MAI MARE BĂTĂLIE: BĂTĂLIA PENTRU SĂNĂTATEA TA. Virusologul Geert Vanden Bossche, despre vaccinarea obligatorie: Nu permiteți ca nimeni și nimic să interfereze vreodată cu sistemul vostru imunitar înnăscut sau să îl suprime. VIDEO

 6. Controlul total al populației începe cu „PLF”-ul, de la granița României. Și vaccinații și nevaccinații vor avea nevoie de test RT-PCR și certificat Covid iar nevaccinații mai sunt și băgați în carantină. Momentan nu în lagăre, ca în Australia

 7. Dr. Adrian Cacovean: Dl. Vasile Bănescu îl confundă pe Iisus Hristos cu Josef Mengele

 8. Inventatorul tehnologiei ARN mesager: Dictatura este mai periculoasă decât Virusul - Asistăm la o PSIHOZĂ în masă - Care este Tratamentul?

 9. Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

 10. Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

Ultima oră

16:25

VAERS raportează aproape un milion de reacții adverse la vaccinul anticovid, printre care și decesul unei fetițe de 5 ani, care a murit la patru zile după inoculare

16:03

Elena Radu: FIȚI VIGILENȚI! Ședință mare in coaliția de guvernare azi, de la ora 18. Este foarte posibil să se vină cu un proiect de lege nou al Guvernului în procedură de urgență în Parlament prin care se trece la folosirea Certificatului Verde

15:29

Biden bate cuiele în coșciugul Imperiului: Ce se întâmplă dacă America este detronată de China?

15:21

Australia refuză pacienților nevaccinați transplantul de organe: Trebuie să aveți două doze de vaccin înainte de a primi un transplant de rinichi, plămâni sau inimă

14:40

COVID-19, o pandemie de frică "fabricată" de autorități. Verdictul epidemiologului Dr. Harvey Risch, profesor de sănătate publică la Universitatea Yale

14:07

Doliu în lumea baschetului: Sportiv de 32 de ani, decedat după un atac cerebral suferit în timpul antrenamentului

13:50

ADIO PORC DE CRĂCIUN, DIN GOSPODĂRIA ROMÂNEASCĂ!

13:33

Gheorghe Piperea: Efectele adverse severe ale serurilor care au împărțit lumea și istoria în două. Mai aveți încredere în știință?

13:05

STUDIU: Creștere considerabilă a riscului de infectare cu Covid-19 la 90 de zile după administrarea rapelului

12:23

Răspunsul banal pe care l-a dat IPJ Sibiu cetățeanului care i-a reclamat pe Klaus și Carmen Iohannis că nu au purtat mască

11:51

12.383 de motive pentru care NU mă vaccinez cu Serul Experimental - O perspectivă Creștin Ortodoxă

07:00

6 Decembrie - Declanșarea Experimentului Pitești. Fostul deținut politic Marcel Petrișor ne îndeamnă la cinstirea Sfinților din închisorile bolșevice antihristice