Dr. Geanina Hagimă: DECESELE EXCESIVE: Cifrele aduc adevărul la lumină. Autoritățile nu le văd, însă românii și nu numai ei, se trezesc!

De Dr. Geanina Hagimă  /  

Tabel 1. (sursa "MORTALITATEA GENERALĂ 2020”)

Tabel 1. (sursa "MORTALITATEA GENERALĂ 2020”)

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este momentul analizei, al reflexiei! Așa ar fi normal după doi ani de măsuri contradictorii, de presiuni, de tensiuni, de traume, de decese excesive. Însă nu vedem nicio încercare de a face lumină, de a cântări ce a fost bine, ce a fost rău, ce poate fi îmbunătățit, ce trebuie abandonat. După atitudinea autorităților, totul a fost perfect!

Dar cifrele nu mint, sau nu pot să mintă prea mult. În raportul INSP "MORTALITATEA GENERALĂ 2020”, printre altele, mi-a atras atenția tabelul cu decesele prin covid raportate în România (Tabel 1) (1)

Se poate observa că în grupa de vârstă 0-35 de ani procentul de decese prin covid a fost de doar 0,757% din numărul total de decese prin această boală, în grupa de vârstă 0-50 de ani de doar 4,951% din totalul deceselor de covid , iar în grupa de vârstă 0-59 de ani de 14,744% dintre decesele de covid. Deci 85,256% dintre decesele prin covid s-au produs la vârste de peste 60 de ani!!! Aceste lucruri erau cu siguranță cunoscute de autorități când s-a desfășurat acțiunea de injectare cu seruri experimentale nu doar a vârstnicilor, ci mai ales a tinerilor.

Așa cum totul a fost ilogic în acești doi ani, și situația vaccinării pe grupe de vârstă a fost inversă fată de situația deceselor pe grupe de vârstă. După spusele fostului coordonator al vaccinării, Valeriu Gheorghiță, în ianuarie 2022 „persoanele tinere cu vârstă între 12 și 19 ani, elevi și studenți, sunt 464.000 vaccinate cu cel puțin o doză, ceea ce reprezintă 16,7% din grupa de vârstă 12-15 ani și circa 40% din grupa de vârstă 16-19 ani”; ratele de vaccinare la populația de peste 80 de ani au fost puțin peste un sfert din persoanele din aceasta grupă de vârstă (2).

„Specialiștii” au cunoscut, cu siguranță, și concluziile primei autorizări de utilizare condiționată ale Agenției Europene a Medicamentului, însă au omis să le comunice medicilor și cetățenilor României. Astfel, nu se cunoșteau pentru aceste seruri anti -covid (3, 4):

  • durata protecției

  • eficacitatea la anumite populații cu risc crescut de covid sever

  • eficacitatea la persoanele infectate anterior cu SARS-CoV-2

  • eficacitatea viitoare a vaccinului, influențată de caracteristicile pandemiei, modificări ale virusului și / sau efectele potențiale ale co-infecțiilor

  • eficacitatea vaccinului împotriva infecției asimptomatice

  • eficacitatea vaccinului asupra efectelor pe termen lung ale bolii COVID-19

  • eficacitatea vaccinului asupra mortalității

  • eficacitatea vaccinului împotriva transmiterii SARS-CoV-2

Nu trebuie uitat că din studiile vaccinurilor au fost excluse gravidele si femeile care alăptau precum și persoanele cu imunosupresie. Însă „specialiștii” au hotărât că serurile experimentale se pot administra fără probleme acestor categorii .

Au apărut apoi studiile care arătau clar că aceste seruri nu preveneau transmiterea virusului (5). Și totuși au continuat presiunile pentru injectarea tinerilor, ba chiar și a copiilor, fără a avea niciun beneficiu ci doar amăgirea reluării unei vieți normale, expunându-i riscurilor postvaccinale acute si tardive.

Pentru o afecțiune care punea în pericol viața persoanelor vârstnice cu comorbidități, au fost injectați cu seruri experimentale tinerii și copiii; rezultatele le vedem după un an, când se înregistrează la nivel european doar pentru serul Pfizer, un număr de 971.864 reacții adverse, dintre care 79,1% sunt în grupa de vârstă 0-64 de ani (6). De asemenea, în mod paradoxal, în ciuda vaccinării, numărul de cazuri și decese prin covid, în loc să scadă, au crescut în 2021 față de 2020. Cu atâtea dovezi nu se mai poate pune la îndoiala premeditarea.

Pe lângă experimentul vaccinal a fost și este în desfășurare și un experiment psihologic la scară mondiala ce pare a avea ca scop distrugerea rațiunii, a logicii. Doar așa se poate explica faptul că, deși injectarea anti-covid este ineficienta si nocivă, autoritățile continuă să afirme că soluția este administrarea unei alte doze de vaccin...

Totuși mizez pe faptul că nu se poate ca doar în doi ani logica oamenilor să dispară. Experimentul s-a desfășurat într-un timp prea scurt. Cei care au pus la cale acest plan diabolic s-au grăbit și astfel au și greșit. După panica, șocul inițial mulți pământeni încep să-și pună și să pună întrebări, se miră de propriile lor decizii, se trezesc din stupefacție și sunt deciși să nu mai accepte umilința și minciuna...

  1. https://insp.gov.ro/download/cnsisp/Fisiere-de-pe-site-CNSISP/mortalitatea_generala/Mortalitatea-generala-2020.pdf

  2. https://www.realitatea.net/stiri/actual/rata-de-vaccinare-anticovid-pe-grupe-de-varsta-ce-categorie-este-fruntasa-si-cine-se-afla-la-coada-clasamentului_61e9520d443bf177e472657f

  3. https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

  4. https://www.fda.gov/media/148542/download

  5. https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

  6. https://www.adrreports.eu/ro/search_subst.html

  7. https://www.activenews.ro/covid/Dr.-Geanina-Hagima-Gheorghita-n-a-iesit-la-portita.-Petitie-publica-despre-cresterea-mortalitatii-dupa-vaccinare-pe-adresa-Spitalul-SRI-Colonelului-i-se-cere-sa-renunte-la-calitatea-de-medic-174724
Donează pentru ActiveNews!

ActiveNews nu a primit niciodată altă publicitate decât cea automată, de tip Google, din care o îndepărtăm pe cea imorală. Aceasta însă nu ne asigură toate costurile.

Ziarele incomode sunt sabotate de Sistem. Presa din România primeste publicitate (adică BANI) doar în măsura în care este parte a Sistemului sau/și a Rețelei Soros. Sau dacă se supune, TACE sau MINTE.

ActiveNews NU vrea să se supună. ActiveNews NU vrea să tacă. ActiveNews NU vrea să mintă. ActiveNews VREA să rămână exclusiv în slujba Adevărului și a cititorilor.

De aceea, are nevoie de cititorii săi pentru a supraviețui așa cum este acum. Dacă și tu crezi în ceea ce credem noi, te rugăm să ne sprijini să luptăm în continuare pentru Adevăr, pentru România!
Sau direct în conturile Media Root de la Banca Transilvania:
RO02BTRLRONCRT0563030301 (lei)
RO49BTRLEURCRT0563030301 (euro)

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook
ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews


Pentru știri necenzurate
abonează-te acum!

Este gratis și poți anula oricând abonarea.

ActiveNews România. Caută pagina noastră și pe Telegram.
Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
Top 5 autori
VideoNews

Interviu cu Părintele Nicolae Tănase de după conferința ASCOR Constanța care a ”scandalizat” presa progresistă anticreștină și pe purtătorul ei de cuvânt:

De ce nu trebuie semnat Tratatul pandemic al OMS:

Autentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

Comentarii (2)
  • aspenter2002 13.06.2022 16:16
    https://www.naturalnews.com/2022-06-12-blood-clots-microscopy-suddenly-died.html
  • Rusi 14.06.2022 19:46
    Arafat nici acum nu este judecat si condamnat la puscarie.
  1. Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

  2. Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

  3. Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

  4. Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

  5. Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

  6. Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

  7. Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

  8. OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

  9. Ungaria, sfidare totală în România: Un demnitar ungur s-a plimbat prin Transilvania timp de 3 zile fără să menționeze o singură dată numele României

  10. Progresistul sterp de la Patriarhie vs Tatăl a 500 de copii sau Mamona vs Dumnezeu. De ce Lumina de pe pieptul Părintelui Nicolae Tănase nu poate fi întinată de nici un Bănescu

Ultima oră

23:00

Monahul Filotheu Bălan: Elemente istorice și melurgice ale Acatistului Bunei Vestiri. Autorul inițial al Imnului Acatist este pînă astăzi necunoscut

22:30

Theo Bratosin, AZnews: “Dacă mizerabilii, ipocriții și deontologii consideră că Părintele Tănase e o țintă care trebuie lovită, trebuie să facem scut în jurul său”

21:48

Pr. Bogdan Florin Vlaicu, în dialog cu Dr. Oana Mihaela Secara, despre tratamentul de detoxifiere de proteinele spike, creșterea ratelor mortalității cauzate de cancer, simptomele long-Covid post-inoculare și Tratatul pandemic al OMS – VIDEO Live

21:27

Luminița Arhire: ALINIEREA STELELOR

20:55

Noi decese ale unor sportivi tineri, în ultimele zile: tânără gimnastă a murit la doar 17 ani, răpusă de o boală fulgerătoare. Tânăr fotbalist din Republica Moldova, de doar 23 de ani, a murit subit pe terenul de fotbal. Alte cazuri de moarte subită

19:06

Vești proaste pentru vaccinați: s-a descoperit ingredientul din ARNm care dă cancer și suprimă imunitatea

17:04

Scandalos: Parlamentul german a adoptat o lege care permite minorilor să-și schimbe legal sexul o dată pe an

16:00

Un nou partid la orizont? Petru Romoșan: An electoral ciudat: anul independenților

15:40

OMS, ”profund îngrijorată” de răspândirea gripei aviare la oameni, după ce o persoană din Texas s-a infectat. Din 800 de cazuri înregistrate, jumătate ar fi fost mortale. NOUA PLANDEMIE?

15:15

Adrian Onciu, OPOZIȚIA: A doua diversiune ”suveranistă” pentru propulsarea lui Geoană la Cotroceni

14:40

PSD era să cadă din lac în drogat. Marcel Ciolacu: Negoiță să stea pe sectorul lui

13:42

Un renumit medic malaezian și-a cerut scuze public pentru că a recomandat vaccinul anticovid în perioada pandemiei: ”Vă rog să mă iertați. Sunt incapabil să vă ajut financiar, dar vă pot oferi sfaturi medicale”

13:41

Noua Utopie climatică: Se pregătește scoaterea la mezat a Planetei – munți, păduri, câmpii, ape...

11:40

Jurnalista Cristina Leordeanu sare în apărarea Părintelui Nicolae Tănase: ”Să vedem ce scrie în cartea vieții celor care îl atacă. Și care n-au construit pentru alții nici măcar un coteț”

11:15

Răspunsul Părintelui Nicolae Tănase la acuzele nefondate ale goarnelor progresiste